Marcel Pavel si SClub7

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Marcel Pavel si SClub7

Mesajde Aragorn » Lun Ian 14, 2002 6:34 am

Ultima melodie a lui Marcel Pavel, Unde Esti, seamana enorm de mult (la inceput cel putin) cu melodia celor de la SClub7, Never had a dream come true...
Ce parere aveti?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Marcel Pavel si SClub7

Mesajde J'adore » Mie Ian 16, 2002 10:59 am

Initial trimis de ArchAngel
Ultima melodie a lui Marcel Pavel, Unde Esti, seamana enorm de mult (la inceput cel putin) cu melodia celor de la SClub7, Never had a dream come true...
Ce parere aveti?

Nu stiu cum suna noua melodie a lui marcel pavel....dar melodia lui Sclub7 e marfa!

bYE
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 16, 2002 11:24 am

OMG chiar iti place S Club 7?????????????? De fapt astia sunt o formatie sau o emisiune????
"Against modern football."
Aliosha

??????

Mesajde Aragorn » Joi Ian 17, 2002 7:12 am

Am o intrebare, raspunde vreo unu din voi voi doi la subiect???
CA eu nu prea cred ca am intrebatdaca va place MArcel PAcvel sau SClub7...:confused:
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde J'adore » Joi Ian 17, 2002 7:14 am

Initial trimis de Aliosha
OMG chiar iti place S Club 7?????????????? De fapt astia sunt o formatie sau o emisiune????

E O FORMATYIE DIN ANGLIA...ACUM DIN AMERICA!

NU AM ZIS CA SUNT MOARTA DUPA EI...DAR E MARFA MELODIA!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Kryszti » Sâm Ian 26, 2002 9:32 pm

Marcel Pavel e un nenorocit, asa ca nu mai conteaza ce a copiat de unde a copiat!
Tigan ordinar1
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

despre marcelus pavel

Mesajde baixinho » Dum Ian 27, 2002 2:54 am

Parerea mea proprie si personala (pleonasm, stiu) este ca daca acea chestie care sta acolo pe scena cu un microfon si se roaga nu ar fi fost finul lui Nicu Gheara (pentru care am un deosebit respect), nu ar fi ajuns sa cante muzica usoara nici in vecii vecilor. Cate dintre melodiile pe care incearca sa le duca la capat sunt ale lui? Vezi numai cazul cu Ovidiu Comornic si cred ca am spus totul. Apropo si de nenea asta, Comornic. Acum 2-3 nici nu exista. Acum are la "k"-uri si "y"-uri in nume de nici nu stii sa-i scrii numele corect.
baicsu
baixinho

Mesajde Aliosha » Dum Ian 27, 2002 3:43 am

De ce ai un deosebit respect pentru Nicu Gheara?

Raspunde si pe urma continuam discutia.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde LMG » Mie Feb 06, 2002 8:37 pm

Initial trimis de Kryszti
Marcel Pavel e un nenorocit, asa ca nu mai conteaza ce a copiat de unde a copiat!
Tigan ordinar1

Adevarat grait-ai
"I trust I make myself obscure"
LMG
Junior Member

Re: despre marcelus pavel

Mesajde vladonne » Joi Feb 07, 2002 10:19 am

Initial trimis de baixinho
Parerea mea proprie si personala (pleonasm, stiu) este ca daca acea chestie care sta acolo pe scena cu un microfon si se roaga nu ar fi fost finul lui Nicu Gheara (pentru care am un deosebit respect), nu ar fi ajuns sa cante muzica usoara nici in vecii vecilor. Cate dintre melodiile pe care incearca sa le duca la capat sunt ale lui? Vezi numai cazul cu Ovidiu Comornic si cred ca am spus totul. Apropo si de nenea asta, Comornic. Acum 2-3 nici nu exista. Acum are la "k"-uri si "y"-uri in nume de nici nu stii sa-i scrii numele corect.
baicsu

Parerea mea este ca te-ai cam lasat furat de peisaj. In general, intru calitatea muzicii, aia care au voce se lasa pe mana unor compozitori. In lumea intreaga, nu este o chestie inventata de romani. Daca o sa ai curiozitatea sa te uitzi shi pe interiorul cd-urilor din vest, ai sa vezi ca 99,99% dintre cei care canta solo nu au compus o singura nota in viatza lor. Sau poate ca da, da' produceru' le-a zis ca ar trebui sa mai manance roshii cu branza sa faca mari shi dupa aia sa se apuce shi de meseria asta. Nu este nimic rau in chestia asta. komornik, (se scria asha pentru ca shi asta e roman) i-a scris piesa asta. Colaborarea a fost buna, numai ca Pavel are un fel tare ciudat de-a fi, iar Komornik este la fel de sensibil ca o domnishoara. So, dezastrul era normal sa se intample :) In alta ordine de idei, Frumoasa noastra o fo dragutza piesa, da' a luat boala difuzarilor nebune. Numa' ziarele n-au facut supliment audio...Shi astfel a cazut in dizgratzie , cum se intampla cu orice piesa care este prea mediatizata. Shi ca sa vezi ca am ceva personal cu tine, am sa te contrazic - Komornik nu este chiar atat de nou in bransha. Este atat de necunoscut in bransha. A cashtigat a nush ce sectziune , prin '92 la Mamaia shi-apoi a plecat din tzara. Altfel pe aburelile lui ushoare, omu' ishi face chiar bine treaba shi este shi bine vazut de creme de la creme a acestei inventzii a lagarului comunist.

In alta ordine de idei, nu intzeleg de ce trebuie sa ai atata respect pentru un mafiot ca Nicu Gheara. Poate ca nu este tzigan, dar tot un mafiot ramane, un om care datorita matrapaslacurilor pe care le face shi-a cladit un imperiu shi are senzatzia (la fel ca shi matracuca aia de Becali) ca poate face orice. Daca o sa ise infunde sau nu, nu e treaba mea, dar pot spera. Nicu Gheara poate ca io fi dat bani lu' Pavel...Da asta nu inseamna ca fara el nu ajungea sa cante. Sa nu uitam ( pentru cine shtie deja ) ca omu' e urmash de muzician, ca a dat cu toba pe la trupa lu Pechea shi a fost backintg vocal shi pe la oareshce trupe rock (ale anilor 80) . Altfel frate-sau a foast citarist pa la Riff ...Shi ar mai fi ceva conexiuni pe care omu' le are in domeniu. Personal nu imi place, dar din alte motive decat "e un nenorocit "...in printzip pen'ca asha vrea mushchii mei. E, daca vrei, la fel ca in politica - nu sunt de acord cu o anumita grupare, dar nici cu cei care sunt impotriva lor asha , din lipsa de ocupatzie, ca e de bon ton sa fii contra sau pur shi simplu pen'ca sunt habotnici sau Gigi Contra . Din pacate ultimele calitatzi sunt din ce in mai prezente in Romania, o tzara un statul trebuie sa-tzi asigure un loc de munca stabil, un salariu baban shi o casa, iar tu sa te duci la munca shi sa nu faci nimic .
vladonne
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii