Opinii
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Opinii
Stiu ca situ sta ar trebui sa fie despre muzica romaneasca, da' o sa deviez putin: pentru un proiect mai vast am nevoie de cat mai multe raspunsuri la intrebarea:
Ce parere aveti (dpdv muzical) despre:
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
As aprecia raspunsuri scurte si pertinente. Si inca ceva: daca n-ati auzit de cutarica formatie, lasati loc liber...
THANXXX :p
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
As aprecia raspunsuri scurte si pertinente. Si inca ceva: daca n-ati auzit de cutarica formatie, lasati loc liber...
- dinu
- Junior Member
Re: Opinii
Initial trimis de dinu
Stiu ca situ sta ar trebui sa fie despre muzica romaneasca, da' o sa deviez putin: pentru un proiect mai vast am nevoie de cat mai multe raspunsuri la intrebarea:
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
tHE BEATLES AU FOST MARFA!(DECI AM O PARERE BUNA DESPRE MUZICA LOR!)
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
[quote]Initial trimis de dinu
[B]Stiu ca situ sta ar trebui sa fie despre muzica romaneasca, da' o sa deviez putin: pentru un proiect mai vast am nevoie de cat mai multe raspunsuri la intrebarea:
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
Doors au fost tare faini pan la accident...vangelis nu m-am ostenit vreodata sa-l ascult,bjork e comica, iron butterfly habar na-m cine dracu sunt,dan spataru....,bug mafia really suck,
roostik ...fuck!!!,beatles tare faini ,metallica's ok,iar restu the fuck with them!

[B]Stiu ca situ sta ar trebui sa fie despre muzica romaneasca, da' o sa deviez putin: pentru un proiect mai vast am nevoie de cat mai multe raspunsuri la intrebarea:
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
Doors au fost tare faini pan la accident...vangelis nu m-am ostenit vreodata sa-l ascult,bjork e comica, iron butterfly habar na-m cine dracu sunt,dan spataru....,bug mafia really suck,
roostik ...fuck!!!,beatles tare faini ,metallica's ok,iar restu the fuck with them!

- Arhanghell
- Junior Member
Initial trimis de dinu
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
1 the Doors -i sort of worship that guy in my young and wild years , then i got bored and now i do Lamb and Thievery Corporation .
2vanghelis - somebody told me about him and then i kindda like it , but it only lasted a summer.
3. bjork - im a big fan and i hate they censored her beautiful clip on MTV , seen her web site? cool too.
4 iron butterfly -never heard of them
5 dan spataru -no fucking comment
6 BUG mafia - cant stand that sort of rumanische hip hop
7 Roostik- never heard of them , de unde-i scoti?!
8 the Beatles - I HATE THEM I HATE THEM I HATE THEM
9 Cargo - imi place
10 Metallica - au fost "odata ca niciodata" si cam atat
11 Portishead - ************************* si KKKKKKKK -that's what i call music , also see the web site.
12 Johny Raducanu -never knew the guy , but i heard he's good.
asta ca ma plictiseam .
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
1. The Doors
trupa buna,mai ales dpdv al versurilor
2. Vangelis
nu prea ma omor dupa muzica lui
3. Bjork
interesant, imi place mai ales colaborarea cu Current 93 pe albumul "Islands"
4. Iron Butterfly
in afara de "In a gadda da vida" care imi place nu ma impresioneaza nimic
5. Dan Spataru
cool pt parinti
6. BUG Mafia
nu ma intereseaza genul
7. Roostik
curve
9. The Beatles
nu imi plac
9. Cargo
idem
10. Metallica
au fost meseriasi
11.Portishead
super interesant
12. Johny Raducanu
bun desi nu ma omor cu jazz-ul
trupa buna,mai ales dpdv al versurilor
2. Vangelis
nu prea ma omor dupa muzica lui
3. Bjork
interesant, imi place mai ales colaborarea cu Current 93 pe albumul "Islands"
4. Iron Butterfly
in afara de "In a gadda da vida" care imi place nu ma impresioneaza nimic
5. Dan Spataru
cool pt parinti
6. BUG Mafia
nu ma intereseaza genul
7. Roostik
curve
9. The Beatles
nu imi plac
9. Cargo
idem
10. Metallica
au fost meseriasi
11.Portishead
super interesant
12. Johny Raducanu
bun desi nu ma omor cu jazz-ul
- LaVey
- Junior Member
1. The Doors
what the fuck is that?
2. Vangelis
se poate asculta
3. Bjork
Destul de bun
4. Iron Butterfly
unknown
5. Dan Spataru
Referinta
6. BUG Mafia
manca iar dracu de hip hop
7. Roostik
;f
9. The Beatles
tot referinta
9. Cargo
bun !
10. Metallica
nu-mi place
11.Portishead
what's this?
12. Johny Raducanu
corect:o
what the fuck is that?
2. Vangelis
se poate asculta
3. Bjork
Destul de bun
4. Iron Butterfly
unknown
5. Dan Spataru
Referinta
6. BUG Mafia
7. Roostik
;f
9. The Beatles
tot referinta
9. Cargo
bun !
10. Metallica
nu-mi place
11.Portishead
what's this?
12. Johny Raducanu
- nikotin
- Junior Member
Initial trimis de nikotin
1. The Doors
what the fuck is that?
2. Vangelis
se poate asculta
3. Bjork
Destul de bun
4. Iron Butterfly
unknown
5. Dan Spataru
Referinta
6. BUG Mafia
7. Roostik
;f
9. The Beatles
tot referinta
9. Cargo
bun !
10. Metallica
nu-mi place
11.Portishead
what's this?
12. Johny Raducanu
Mare cocalar esti! Ce sti tu ba despre Cargo, daca ai "opinia" asta despre Metallica sau Doors?! N-ai auzit de Portishead?! Cati ani ai, copilas? 12? Iar de la Cargo, fac pariu ca iti place "mama" ca mai mult nu poti!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
1. The Doors cea mai tare trupa care a existat vreodata
2. Vangelis muzica pe bune, dar nu pe gustul meu
3. Bjork muzica ciudata
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru fosila. a fost simp-atic la vremea lui
6. BUG Mafia muzica de 2 bani, facuta pt multi bani
7. Roostik cam la fel, dar la un nivel si mai de jos
9. The Beatles cel mai reprezentativ nume din muzica
9. Cargo cel mai bun album ramane (zic eu) povestiri... Restul, in nota trupei; dar n-au progresat extraordinar.
10. Metallica COOL!
11.Portishead Muzica grea, nu pentru oricine
12. Johny Raducanu n-am opinie
1. The Doors cea mai tare trupa care a existat vreodata
2. Vangelis muzica pe bune, dar nu pe gustul meu
3. Bjork muzica ciudata
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru fosila. a fost simp-atic la vremea lui
6. BUG Mafia muzica de 2 bani, facuta pt multi bani
7. Roostik cam la fel, dar la un nivel si mai de jos
9. The Beatles cel mai reprezentativ nume din muzica
9. Cargo cel mai bun album ramane (zic eu) povestiri... Restul, in nota trupei; dar n-au progresat extraordinar.
10. Metallica COOL!
11.Portishead Muzica grea, nu pentru oricine
12. Johny Raducanu n-am opinie
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
1. The Doors - nu chiar pe gustul meu
2. Vangelis - cateodata ok
3. Bjork - cat se poate de naspa
4. Iron Butterfly - ???
5. Dan Spataru - hmm ... m-ai lasat fara cuvinte - sux
6. BUG Mafia - mari imbecili
7. Roostik - un mare kkt
9. The Beatles - dragut
9. Cargo - imi placeau inainte de fazele cu "Mama" si ultima melodie - nu stiu cu se cheama
10. Metallica - cei mai mari adevarati, taticii muzicii rock
11.Portishead - ???
12. Johny Raducanu - nu-mi place jazz-ul asa ca nu ma pronunt
2. Vangelis - cateodata ok
3. Bjork - cat se poate de naspa
4. Iron Butterfly - ???
5. Dan Spataru - hmm ... m-ai lasat fara cuvinte - sux
6. BUG Mafia - mari imbecili
7. Roostik - un mare kkt
9. The Beatles - dragut
9. Cargo - imi placeau inainte de fazele cu "Mama" si ultima melodie - nu stiu cu se cheama
10. Metallica - cei mai mari adevarati, taticii muzicii rock
11.Portishead - ???
12. Johny Raducanu - nu-mi place jazz-ul asa ca nu ma pronunt
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Initial trimis de dinu
1. The Doors
2. Vangelis
3. Bjork
4. Iron Butterfly
5. Dan Spataru
6. BUG Mafia
7. Roostik
9. The Beatles
9. Cargo
10. Metallica
11.Portishead
12. Johny Raducanu
1.The Doors...au fost Him-ul anilor 60-70,cu target audience format din teen amateurs,shi oarece incercari intelectuale, probabil cea mai comerciala trupa de rock a vremurilor sale.
Mi-a placut filmu pt. ca era cu Val Kilmer shi de Oliver Stone,dar muzica lor suna a anii 60-70...adica productzie mizera,baterie din topor,clape de doi lei...oricum,daca ash fi trait pe vremea lor cred ca mi-ar fi placut.Insa asha,retro,nu,mersi.Flower power and drugs suck.
2.Vangelis....cel mai bun compozitor de soundtrackuri din toate timpurile.Insa daca incerci sa ascultzi dincolo de ideea de soundtrack,devine boring.Se doarme de minune pe vangelis,iar daca e noapte tarziu shi sunt beat,pot deveni chiar romantic pe muzica lui.
3.Bjork...ma cam zgarie pe ureki vocea ei stridenta,dar ii dau credit pentru una din cele mai originale muzici cu acces la MTV.Pot sa zic ca imi place,dar nu mi-ash cumpara un cd cu ea.
4.Iron Butterfly...trupa de baza a anilor 70, shi ca orice trupa adult-oriented din anii 70,face muzica complexa,cu sound mizerabil.
5.Dan Spatarul...un rapsod oportunist,care s-a impus prin refrene sticky,chiar daca penibile.
6.BUG Mafia...apogeul penibilului in hiphopu de pantelimon.oricum malurile dambovitzei sunt ceva mai puturoase din pricina acestui gen de muzica "de capitala",iar pe Mafia ii consider principalii vinovatzi de initzierea sa.
7.roostik...din cate tzin minte sunt nishte idiotzi nevinovatzi.
8.Beatles...nashpa...sunt prea la moda in cercurile "intelectuale" ca sa imi placa...nu zic ca erau afoni,dar imi asum optziunea subiectiva de a nu le acorda atentzia pe care,probabil, o merita.
9.Cargo...una din putzinele trupe de rock serios din Romania.
10.Metallica...cea mai penibila trupa rock a anilor 90,shi,dupa cum se estimeaza ,shi a noului mileniu.
11.Portishead....reeaaaaaaallly nice.a must listen.
12.Gioni Radukan...oldie,excelent de cantat prin barurile de profil,insa nu in afara lor.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Initial trimis de Dj50
Ma, Dinule, eu nu-nteleg dupa ce criterii ai facut lista asta - adica pui Metallica, Vangelis, Doors langa Dan Spatura, Hora si Bug Mafia. De unde si pana unde?
Pai daca puneam Dan Spataru, Gica Petrescu si Fratii Petreusi ce rost mai avea sa fac o lista ? :p
- dinu
- Junior Member
In general am pareri bune despre fiecare in parte, cu exceptzia Roostk. Problema este ca in tentativa ta de a lansa o intrebare care sa cuprinda cam tot ce se poate in materie de muzici, fie ai omis pe ici pe colo, fie ai pus interpretu' greshit . De pilda, pentru muzica romaneasca veche ash fi pus cu multa incredere Aurelian Andreescu. Ash fi adugat un The Pogues, Pixies sau Violent Femmes. Pe Manele ash vrea sa-l contrazic un picutz...In legatura cu Johnny Raducanu. Nu este adevarat, ca ar merge numa' pe plaiuri mioritice. Poate ca nu shti, insa prin anii '80, tipu a primit cetatzenie americana (de la americani lol) ca fiind continuator shi purtator de stil, cu stile. Cu alte cuvinte, in limbaj mult prea mioritic, raspandac al genului. Performantza asta nu a egalat-o nimeni in Romania. Shi nu cred va putea cineva. Nevere ever...Deasemenea ma mira ca majoritatea nu a auzit de Buterfliilii de fier. Tipii cantau super mishto. Intr-adevar insa, este trupa unei singure piese pt publicul larg, shi anume In-a-ga-da-da-vi-da. Piesa pe care deshi publicul o ashtepta cu infrigurare, nu s-a sfiit sa huiduie Iron Butterfly dupa primul concert Led Zepp, care astfel s-a lansat in deschiderea I.B. Shi'nca una Doc Manele- daca Vangelis este cel mai cel compozitor de muzica de film, Enio Morricone cu se ocupa atunci ? In tot cazul, sunt super amandoi, insa Morricone are ceva puncte in plus (nu ca m-ash lua dupa guritzele muzicienilor ratatzi, ajunshi astfel critici)....
In rest, greu de zis - asta e trupa secolului, caci in linii mari, exemplele pe care le-ai expus matale, fiecare in parte a adus ceva nou muzicii. Unii mai mult, altzii mai putzin.
In rest, greu de zis - asta e trupa secolului, caci in linii mari, exemplele pe care le-ai expus matale, fiecare in parte a adus ceva nou muzicii. Unii mai mult, altzii mai putzin.

- vladonne
- Junior Member
Iata cum stau lucrurile:
-doors: slab, caci n-au facut istorie. au fost ca o stea cazatoare
-vanghelis:bunicel spre bun.
-bjork: dubioasa de-a dreptul. copil de urs polar
-iron buterfly: unknown
-dan spataru:bun, pentru alte vremuri si alte gusturi
-bug: vag simpatici
-roostik: unknown
-beatles:beatles si atit
-cargo:rock melodios
. jenant
-metallica: exceptionali, dar daca se opreau dupa justice....
-portishead: ce cauta aici?
-johny r. : pacat ca la noi e interzis portul de arma. asa de arogant si de ermetic, rar vezi
-doors: slab, caci n-au facut istorie. au fost ca o stea cazatoare
-vanghelis:bunicel spre bun.
-bjork: dubioasa de-a dreptul. copil de urs polar

-iron buterfly: unknown
-dan spataru:bun, pentru alte vremuri si alte gusturi
-bug: vag simpatici
-roostik: unknown
-beatles:beatles si atit
-cargo:rock melodios

-metallica: exceptionali, dar daca se opreau dupa justice....
-portishead: ce cauta aici?
-johny r. : pacat ca la noi e interzis portul de arma. asa de arogant si de ermetic, rar vezi
- apunake
- Junior Member
Re: Re: Opinii
Initial trimis de vladonne
In general am pareri bune despre fiecare in parte, cu exceptzia Roostk. Problema este ca in tentativa ta de a lansa o intrebare care sa cuprinda cam tot ce se poate in materie de muzici, fie ai omis pe ici pe colo, fie ai pus interpretu' greshit . De pilda, pentru muzica romaneasca veche ash fi pus cu multa incredere Aurelian Andreescu. Ash fi adugat un The Pogues, Pixies sau Violent Femmes. Pe Manele ash vrea sa-l contrazic un picutz...In legatura cu Johnny Raducanu. Nu este adevarat, ca ar merge numa' pe plaiuri mioritice. Poate ca nu shti, insa prin anii '80, tipu a primit cetatzenie americana (de la americani lol) ca fiind continuator shi purtator de stil, cu stile. Cu alte cuvinte, in limbaj mult prea mioritic, raspandac al genului. Performantza asta nu a egalat-o nimeni in Romania. Shi nu cred va putea cineva. Nevere ever...Deasemenea ma mira ca majoritatea nu a auzit de Buterfliilii de fier. Tipii cantau super mishto. Intr-adevar insa, este trupa unei singure piese pt publicul larg, shi anume In-a-ga-da-da-vi-da. Piesa pe care deshi publicul o ashtepta cu infrigurare, nu s-a sfiit sa huiduie Iron Butterfly dupa primul concert Led Zepp, care astfel s-a lansat in deschiderea I.B. Shi'nca una Doc Manele- daca Vangelis este cel mai cel compozitor de muzica de film, Enio Morricone cu se ocupa atunci ? In tot cazul, sunt super amandoi, insa Morricone are ceva puncte in plus (nu ca m-ash lua dupa guritzele muzicienilor ratatzi, ajunshi astfel critici)....
In rest, greu de zis - asta e trupa secolului, caci in linii mari, exemplele pe care le-ai expus matale, fiecare in parte a adus ceva nou muzicii. Unii mai mult, altzii mai putzin.![]()
Deh,mie imi place mai tare vangelis,ca e mai variat.Morricone cam bate apa in piua,adica nu conteaza tematica filmului,ca Morricone tot pe-a lui o tzine.In timp ce vangelis ishi adapteaza soundu la tematica filmului.
Cu raducanu ai dreptate.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii