Teoria conspiratiei
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Teoria conspiratiei
Dupa o lunga absentza, din motive clare trebuia sa revin cu teza la care am lucrat aceasta perioada ca sa puteti vedea si voi ca aceasta lucrare a meritat absentza mea in tot acest timp.
Dupa indelungi cercetari alatur de Hades, am ajuns la concluzia ca desenele animate Scooby-Doo sunt unele din cele mai depravate din istorie. Voi incepe simplu prin argumente:
[*] Scooby era un caine foarte sperios care doar dupa ce manca acei biscuitzi (scooby-snacks) pridea curaj. De ce ? Raspunsul este singur si vine chiar de la culoarea pe care acestia ii aveau: verde inchis spre maroniu. Cu siguranta hashish amestecat cu marijuana. Acestia ii dadeau un efect de betzie totala in care cu totii stim ca devenim tupeisti.
[*] Shaggy. Foarte multe argumente impotriva acestui controversat caracter:
a. In primul si in primul rand conformatia sa ne da de suspectat faptul ca este un drogat care baga coca in vena sotto, el fiind foarte slab si lipsit de puteri din cauza drogurilor.
b. Poate fii acuzat de trafic de stupefiante el fiind dealerul gashtii, aducandu-i tot timpul lui scooby doo alaturi de Welma scooby snacks. De multe ori acesta nu este de incredere, biscuitii stand la Welma.
c. Se bate foarte des cu Scooby Doo pentru biscuitii cu hasish si marijuana.
d. Nu in ultimul rand numele sau Shaggy provine de la verbul to shag.
e. Tot timpul este imbracat in verde... o culoare definitoare pentru cei care fumeaza iarba.
[*] Welma, alaturi de Shaggy conduc o banda dezvoltata de traficanti de droguri, ei avand tot timpul la ei scooby snacks. Este supectata de asemenea de prostitutzie din cauza fustei mini care cu sigurantza o poarta ca sa se poata ajunge cu usor la punctul umed.
[*] Daphny alaturi de Fred formeaza un cuplu al sexualitatii. Ei intotdeauna pleaca separat pentru a face orgii care cu siguranta implica sexul total.
[*] Pana si vestita lor dubitza este o casa a drogatilor. Ea nu are geamuri pentru ca acestia sa nu poata fii vazuti de politie cand fac orgii in spate sau cand se drogheaza inainte de fiecare misiune. Trebuie tinut cont ca filmul a fost facut in anii '70 cand era la moda sa fii hippie.
[*] Nu in ultimul rand ne intoarcem iar la Scooby Doo si Shaggy care intotdeauna aveau halucinatii care probabil ca se trag de la ciupercile magice.
Aici se incheie teza mea de doctorat si sper ca pana la sfarsitul anului sa mai gasesc argumente plauzibile impotriva lor.
Dupa indelungi cercetari alatur de Hades, am ajuns la concluzia ca desenele animate Scooby-Doo sunt unele din cele mai depravate din istorie. Voi incepe simplu prin argumente:
[*] Scooby era un caine foarte sperios care doar dupa ce manca acei biscuitzi (scooby-snacks) pridea curaj. De ce ? Raspunsul este singur si vine chiar de la culoarea pe care acestia ii aveau: verde inchis spre maroniu. Cu siguranta hashish amestecat cu marijuana. Acestia ii dadeau un efect de betzie totala in care cu totii stim ca devenim tupeisti.
[*] Shaggy. Foarte multe argumente impotriva acestui controversat caracter:
a. In primul si in primul rand conformatia sa ne da de suspectat faptul ca este un drogat care baga coca in vena sotto, el fiind foarte slab si lipsit de puteri din cauza drogurilor.
b. Poate fii acuzat de trafic de stupefiante el fiind dealerul gashtii, aducandu-i tot timpul lui scooby doo alaturi de Welma scooby snacks. De multe ori acesta nu este de incredere, biscuitii stand la Welma.
c. Se bate foarte des cu Scooby Doo pentru biscuitii cu hasish si marijuana.
d. Nu in ultimul rand numele sau Shaggy provine de la verbul to shag.
e. Tot timpul este imbracat in verde... o culoare definitoare pentru cei care fumeaza iarba.
[*] Welma, alaturi de Shaggy conduc o banda dezvoltata de traficanti de droguri, ei avand tot timpul la ei scooby snacks. Este supectata de asemenea de prostitutzie din cauza fustei mini care cu sigurantza o poarta ca sa se poata ajunge cu usor la punctul umed.
[*] Daphny alaturi de Fred formeaza un cuplu al sexualitatii. Ei intotdeauna pleaca separat pentru a face orgii care cu siguranta implica sexul total.
[*] Pana si vestita lor dubitza este o casa a drogatilor. Ea nu are geamuri pentru ca acestia sa nu poata fii vazuti de politie cand fac orgii in spate sau cand se drogheaza inainte de fiecare misiune. Trebuie tinut cont ca filmul a fost facut in anii '70 cand era la moda sa fii hippie.
[*] Nu in ultimul rand ne intoarcem iar la Scooby Doo si Shaggy care intotdeauna aveau halucinatii care probabil ca se trag de la ciupercile magice.
Aici se incheie teza mea de doctorat si sper ca pana la sfarsitul anului sa mai gasesc argumente plauzibile impotriva lor.
-
monk - Mesaje: 2747
Scooby Doo sucks, dupe parerea mea.
Deci inca o dovada de perversitate.
pacha, ala de care zici tu ie Bugs Bunny. The Rabbit of all Rabbits. Possibly also Rabid
dar nu-i ticalos, doar umpic sadic. Io zic ca e totusi de inteles, pentru ca trebuie sa supravietzuiasca in acea cruda lume plina de indivizi care alt scop n-au decat sa vaneze iepuri (Elmer Fudd, Daffy Duck, mad scientists, monshtri si condori natarai).
Personaju care ma scoate pe mine din sarite ie Roadrunner. P-asta l-ash face frigare fara discutzii
ie plin de rautate si cumplit de infumurat. Si scoate limba cu obraznicie.
ps - de Taz ce zici?
Deci inca o dovada de perversitate.

pacha, ala de care zici tu ie Bugs Bunny. The Rabbit of all Rabbits. Possibly also Rabid

Personaju care ma scoate pe mine din sarite ie Roadrunner. P-asta l-ash face frigare fara discutzii

ps - de Taz ce zici?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
fluf: dafi dac vaneaza iepuri?? in ce lume traiesti tu si ratele vaneaza iepuri.
cearta dintre dafi si bagz e una de principii.
urasc pe javra aia mica de sta cu javra aia si mai mica: Drupi. MORI JAVRA.
urasc pe javra aia mica de sta cu javra aia si mai mica: Drupi. MORI JAVRA.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Taz, e esenta raului:D.
eu n-am avut rabdare sa ma uit la scooby. da' e adevarat ca folosindu-ti imaginatia poti gasesti tot felul de simboluri si intelesuri ciudate pt multe din desenele animate;)
eu n-am avut rabdare sa ma uit la scooby. da' e adevarat ca folosindu-ti imaginatia poti gasesti tot felul de simboluri si intelesuri ciudate pt multe din desenele animate;)
-
Daimon - Mesaje: 5074
memetShol scrie:fluf: dafi dac vaneaza iepuri??
instiga la vanarea de iepuri.
da

ma fac ca nu vaz ce-i scris intre alea doo propozitii de le-am citat. Nu de alta, da' azi se pare ca am draci.

-
yo stiam de ceva vreme ca Shaggy ala nu e de incredere
vara trecuta, la mare, cand eram si yo sub influentza de... scooby snacks, am ajuns la concluzia ca Tweety e un muist imputit, si ca numai luand mu*e de la Silvester o mai duce de la un episod la altu', ca de nu, il termina matza la cat e de enervant.. si ocazii a avut destule Silvester sa-l termine, da' pt k are si el "enteresu" lui, il mai tzine vreo 2-3 sezoane...

vara trecuta, la mare, cand eram si yo sub influentza de... scooby snacks, am ajuns la concluzia ca Tweety e un muist imputit, si ca numai luand mu*e de la Silvester o mai duce de la un episod la altu', ca de nu, il termina matza la cat e de enervant.. si ocazii a avut destule Silvester sa-l termine, da' pt k are si el "enteresu" lui, il mai tzine vreo 2-3 sezoane...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
la mine ii zicea lu ala Dushko Dugoushko, ca era sarb:D . era dementzial. pana sa se apuce sarbii sa dea si Scooby, trecusem deja de varsta astora, io-s generatia schtroump:D
-
generatia schtroump
pe raul absolut din strumphy il chema gargamel, asa-i? bine-mi amintesc?
- o_tzestoasa
- Junior Member
da, da, gargamel. asta imi aminteste de azrael:D (ca tot aveam cu cineva, acu neste luni, o disputa legata de numele lu' pisi lu nene ala
)

-
mie-mi placea de strumfitza..nu mai stiu cum o chema. stiti careva?
- Fişiere ataşate
-
- strumfita.jpg (10.23 KiB) Vizualizat de 7945 ori
- o_tzestoasa
- Junior Member
pacha, in engleza acme inseamna cel mai inalt punct al cunoasterii pe care il poti atinge, oxfordu' meu zice ca vine din limba greaca. probabil ca a fost ales peiorativ de "cultura" americana
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
o_tzestoasa scrie:mie-mi placea de strumfitza..nu mai stiu cum o chema. stiti careva?
da. O chema Strumfitza

Pacha, daca era vorba de lupul care vaneaza strutzul, ala ie coiot. Will E. Coyote?
-
Io zic sa fiti atenti cu fetitele power puff,ca desi deocamdata sunt eroi ai binelui,dau dovadfa de perversiune latenta-Buttercup bate pe toata lumea ,le ia dintii pt zana maselutza sa se imbogateasca,daca-i zici lu Bubbles ca e dragutza da nu stie sa se bata ca surorile ei -RAMPAGE-PLUS,DE UNDE STIE EA SPANIOLA?Zice ca n-a invatat-o nimeni,io cred ce e in solda CIA.Si Blossom la cat e de desteapta,o sa-si dea ea seama la un moment dat ca exista satisfactii mai mari cand ai superi puteri decat salvarea orasului OrasVille.Las ca vedeti voi,cand incepe haosul sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!!
Scobyy e doar un prostanac,perfect de acord ca nu e un simbol bun pentru copii-e las,mancau si cam prostanac.Feriti-va de cei dragutzi,aia is adevaratu pericol-Tweety,Jerry,fetitele power p,strumfii.
Scobyy e doar un prostanac,perfect de acord ca nu e un simbol bun pentru copii-e las,mancau si cam prostanac.Feriti-va de cei dragutzi,aia is adevaratu pericol-Tweety,Jerry,fetitele power p,strumfii.
-
incoherent - Junior Member
vezi, daca nu le am cu francezaO chema Strumfitza

si-o pune blossom?sa-si dea ea seama la un moment dat ca exista satisfactii mai mari cand ai superi puteri
- o_tzestoasa
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii