La Multi Ani Weet!
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
La Multi Ani Weet!
la vreo 3 zile dupa ce m-am inscris pe fc, am trecut prin Nimes...bineinteles ca nu te cunosteam si ca habar nu aveam ca poate trec pe langa casa ta:).. pacat ca nu am ajuns pe acolo umpic mai tarziu, pt ca mi-ar fi facut mare placere sa ne cunoastem:)
LA MULTI ANI, Alexandra:kiss2:! sa te bucuri in primul rand de zilele care urmeaza si dupa aceea sper sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita si iubita:cake:
LA MULTI ANI, Alexandra:kiss2:! sa te bucuri in primul rand de zilele care urmeaza si dupa aceea sper sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita si iubita:cake:
-
Daimon - Mesaje: 5074
La multi ani, mah! iaca, nu vazusem ca ai treadu tau, numa pentru tine, si sa nu-l inpartz cu nime! tuate alea bune, veselie multa si mai domol cu suparaciunile cotidiene - bucuratz inima cu e bun si frumos, iara pe restul amana-le (ce, mai ie si maine uo zi, no?).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
asa-i! si miine ie o zi pe care io ti-o doresc la fel de insorita (macar in sufletzel) ca cea de azi, precum si toate zilele celor foarte multi ani pe care ti-i urez !
sa fii sanatoasa, weet! sa fii fericita, iar fericirea sa ti-o imparti cu cei ce-ti sunt dragi si sa zimbesti mereu, copil frumos !
La multi ani, Alexandra!
sa fii sanatoasa, weet! sa fii fericita, iar fericirea sa ti-o imparti cu cei ce-ti sunt dragi si sa zimbesti mereu, copil frumos !
La multi ani, Alexandra!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
la mooltz ani weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
numa de sanatatz shi fericiri sa ai parte in shanume viatza ta

numa de sanatatz shi fericiri sa ai parte in shanume viatza ta
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
La Mutzi Ani frumoshi shi bucuroshi, Weet!

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
La multi ani Wit Wit!!! Sa ai parte de ACASA!!... si de multe acadele, guma, turte dulci, bomboane si tot ce mai simte sufletul tau ca vrea de acasa...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
La multi ani!!!! le multii anii, in francoise! 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii