Moderatorilor si utilizatorilor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde Gazulica » Vin Feb 01, 2002 5:51 pm

M-am bucurat cand am aflat de situl asta unde toata lumea e liber sa-si spuna of-ul si opinia cu privire la muzica (romaneasca si straina) si artisti. Chiar era nevoie de asa ceva. Insa citind mesajele postate, mi-am dat seama ca, pentru o simpla parere, primesti in schimb injurii si catalogari in cel mai suburban stil. Se poate? Din cate mi-am dat eu seama, asta ar trebui sa fie un forum de discutii si nu de certuri si injuraturi. Domnilor moderatori, parca era vorba ca nu se pot posta aici insulte si alte chestii de genul asta!
'Mesajele care contin trivialitati (injuraturi dure), mesajele care sunt off topic, mesajele care denatureaza subiectul in care sunt postate si mesajele de "bagare in seama" sau "aberare", vor fi sterse de catre moderatori' [...] (DrSlam)

Si totusi...
Gazulica

Re: Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde Aragorn » Sâm Feb 02, 2002 9:55 am

Initial trimis de Gazulica
M-am bucurat cand am aflat de situl asta unde toata lumea e liber sa-si spuna of-ul si opinia cu privire la muzica (romaneasca si straina) si artisti. Chiar era nevoie de asa ceva. Insa citind mesajele postate, mi-am dat seama ca, pentru o simpla parere, primesti in schimb injurii si catalogari in cel mai suburban stil. Se poate? Din cate mi-am dat eu seama, asta ar trebui sa fie un forum de discutii si nu de certuri si injuraturi. Domnilor moderatori, parca era vorba ca nu se pot posta aici insulte si alte chestii de genul asta!
'Mesajele care contin trivialitati (injuraturi dure), mesajele care sunt off topic, mesajele care denatureaza subiectul in care sunt postate si mesajele de "bagare in seama" sau "aberare", vor fi sterse de catre moderatori' [...] (DrSlam)

Si totusi...

Daca nu le pasa n-ai ce face :rolleyes:
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde Dj50 » Sâm Feb 02, 2002 11:43 am

Aveti un forum misto si interesant. Aveti libertatea sa va exprimati parerile, oricare ar fi acestea, posibilitate pe care o aveti pe foarte putine alte forumuri. Nu va place libertatea?

Chiar vreti sa va cenzuram toate mesajele care nu ne convin? Este o intrebare foarte serioasa. De raspunsurile voastre depinde felul in care o sa ne purtam de-acum incolo.
Dj50
Junior Member

Re: Re: Re: Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde Aragorn » Sâm Feb 02, 2002 8:18 pm

Initial trimis de Dj50
Aveti un forum misto si interesant. Aveti libertatea sa va exprimati parerile, oricare ar fi acestea, posibilitate pe care o aveti pe foarte putine alte forumuri. Nu va place libertatea?

Chiar vreti sa va cenzuram toate mesajele care nu ne convin? Este o intrebare foarte serioasa. De raspunsurile voastre depinde felul in care o sa ne purtam de-acum incolo.

Ai dreptate dar aici intervin mai multi factori...
Deci daca eu indraznesc sa zic ca nu-mi place nu stiu ce formatie sau melodie sau ceva legat de muzica risc sa fiu injurat de mult mai multi oameni decat sa fiu suportat sau macar acceptat pentru parerea mea...
Este adevarat greu sa stergeti si sa cenzurati tot, asa cum mi-e si mie greu forumul de fotbal unde la fel se injura mai rau ca in piata...
Dar asta e...:con: :( :con:
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: Re: Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde dinu » Sâm Feb 02, 2002 9:45 pm

Initial trimis de Dj50

Ai perfecta dreptate. Si, daca ar fi ceva de sters, postu lui Gazuluica ar fi primu care ar trebui sters, ca e offtopic... ;m ...sau de bagare in seama ? ca mi se pare ca e primul si singurul lui post... nu intzeleg care e problema lui. Nu are de discutat altceva pe lista asta, decat ca nu-i place. Pai du-te nene in alta parte. Sunt atatea liste cenzurate, pe cuvantu meu. Poti sa te duci acolo, si sa... le critici si pe alea, sau ceva.
dinu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde Aragorn » Sâm Feb 02, 2002 10:27 pm

Initial trimis de dinu

Ai perfecta dreptate. Si, daca ar fi ceva de sters, postu lui Gazuluica ar fi primu care ar trebui sters, ca e offtopic... ;m ...sau de bagare in seama ? ca mi se pare ca e primul si singurul lui post... nu intzeleg care e problema lui. Nu are de discutat altceva pe lista asta, decat ca nu-i place. Pai du-te nene in alta parte. Sunt atatea liste cenzurate, pe cuvantu meu. Poti sa te duci acolo, si sa... le critici si pe alea, sau ceva.

OFF-TOPIC??? Dinule ia pleaca la plimbare putin ...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Moderatorilor si utilizatorilor

Mesajde Gazulica » Sâm Feb 02, 2002 10:54 pm

E adevarat, ce am avut de spus nu a fost legat de muzica, ci de o problema de respect si de obraz. Si sa stii ca imi place forumul asta (sic!) Nu am cerut cenzura, ci un pic de respect pentru toti de aici.

Toate cele bune!
Gazulica

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii