Cel mai bun/prost prezentator al unei emisiuni romanesti cu profil muzical este...?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cel mai bun/prost prezentator al unei emisiuni romanesti cu profil muzical este...?

Mesajde airfire » Mie Feb 13, 2002 5:19 pm

Vreau sa vad ce zicetzi si voi pe tema asta.
Eu ii acord premiul onorific de "cel mai MARE BOU" lui Mircea ex-prezentator de la Atomic pentru impresionanta sa campanie "IN ZA HOUSE 2000 2001" cu care a indus in eroare intreaga Romanie in privintza acestui stil. Ce-i drept la scurt timp si-a luat si cartonasul rosu.:D
airfire

Mesajde Vizitator » Mie Feb 13, 2002 10:19 pm

atomicu nu mai are prezentatori...de 1 an...

rares dragomir
mircea zara
shi restul prezentatorilor, pentru ca habar nu au despre muzica pe care o prezinta
Vizitator

ala de la Prima ii bate pe toti

Mesajde Zgubilici » Mie Feb 13, 2002 10:26 pm

Nu stiu cum il cheama, dar stiu ca prezinta o emisiune pe prima pe la pranz parca, ceva de divertisment cu clipuri romanesti si straine. Un pustiulica ce se crede cel mai mare si cel mai tare, cand, de fapt se face de un mare rahat, nu stie sa vorbeawsca, nu stie despre ce sa vorbeasca, nu stie cu cine sa vorbeasca, pur si simplu nu stie. E varza!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Feb 13, 2002 10:33 pm

dan il cheama
Vizitator

Mesajde Raptor » Joi Feb 14, 2002 2:51 am

Pe mine cel mai tare ma calca pe nervi Oana de la Atomic. Dupa ce ca e raraita, mai baga si muzica de tot rahatul.
Raptor

Oana e chiar tare!

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 14, 2002 7:00 am

O fi raraita Oana, dar macar stie ce spune. In privinta muzicii, ea este prezentatoarea unei emisiuni cu profil rock iar daca tie nu iti place, esti liber sa nu te uiti. Rockada a devenit cam singurul rock unde mai poti afla despre ce se intampla cu muzica asta,de cand mcm.rock a cam dezevoluat.
In ceea ce priveste top100, reactor si alte emisiuni unde mai poate fi vazut-o, acolo muzica este aleasa cat mai populara, mai comerciala, mai usor de retinut. Asa ca ea nu are nici o legatura decat ca trebuie sa prezinte asta si din emisiune, din replicile pe care le da iti poti da seama ca i se pare o muzica de prost gust.
Zgubilici
Junior Member

Re: Oana e chiar tare!

Mesajde Vizitator » Joi Feb 14, 2002 10:21 am

Dragii miei, uitatzi de mcm shi atomic...in mai se lanseaza pe piatza mtv romania. Atat Atomicu'(shi la propiu shi la figurat) cat shi MCM vor ieshi de pe piatza. Nu shtiu daca asta e o veste buna, insa shtiu ca de cele doua pseudo posturi mai sus mentzionate, sunt satul pana in gat. V-ash putea spune shi cum se va desfashura campania shi cum o sa arate teaserul shi care va fi sloganul, da' asha ceva nu se face. Va pot spune ca va fi roshu shi se va lega de urechi. Parol !
Vizitator

Re: Re: Oana e chiar tare!

Mesajde the radical » Joi Feb 14, 2002 11:09 am

Initial trimis de Un om bine informat
Dragii miei, uitatzi de mcm shi atomic...in mai se lanseaza pe piatza mtv romania. Atat Atomicu'(shi la propiu shi la figurat) cat shi MCM vor ieshi de pe piatza. Nu shtiu daca asta e o veste buna, insa shtiu ca de cele doua pseudo posturi mai sus mentzionate, sunt satul pana in gat. V-ash putea spune shi cum se va desfashura campania shi cum o sa arate teaserul shi care va fi sloganul, da' asha ceva nu se face. Va pot spune ca va fi roshu shi se va lega de urechi. Parol !

bai dar asta inseamna ca suntem chiar tari , avand in vedere ca eu ma asteptam sa ne vedem macar asa odata pe saptamana la un eventual MTV Eastern Europe , dar la MTV romania .. adica special pt noi nu ma asteptam. Ce s-o fi intamplat cu MTV Ungaria si MTV Russia?!
Atomic s-a vrut ceva fain la inceput , pacat ca n-a rezistat ; de fapt mai e pana rezista ceva in Romania - nu-s finante si mai ales oameni care sa finanteze finantele ; dar hey! avem economishti si manageri ca produs de frunte .
Raraita de la atomic , nu cred ca stie chiar asa bine ce votrbeste , ca fata incearca , asta-i altceva . Si-ar trebui sa deschida dictionarul ala cu ceva timp inainte de a intra in emisiune ; mai ales ca nu-i nimic live.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Feb 14, 2002 11:47 am

Nu prea cred sa iasa de pe piata Atomic si MCM, asta daca MTV respecta reteta de muzici MTV europa (soul, hh de prost gust, si alannis morisette). O sansa ar avea daca o sa dea cel putin atita muzica ro cit si Atomic si MCM. Desi o sa fie cam mult, 3 posturi romanesti de muzici. Sper numai sa fie doar reclame in romana la noul post, ca la MTV europa n-am mai vazut reclama in alta limba decit aia scrisa cu cirlige de nu stiu cind.

Iar cel mai prost prezentator al unei emisiuni de muzici cred ca sunt cam toti, mai nici unu nu are habar despre ce vorbeleste. Cel mai bun ma abtiu.
Rolf
Junior Member

Re: ala de la Prima ii bate pe toti

Mesajde Vixxen » Joi Feb 14, 2002 12:50 pm

Initial trimis de Zgubilici
Nu stiu cum il cheama, dar stiu ca prezinta o emisiune pe prima pe la pranz parca, ceva de divertisment cu clipuri romanesti si straine. Un pustiulica ce se crede cel mai mare si cel mai tare, cand, de fapt se face de un mare rahat, nu stie sa vorbeawsca, nu stie despre ce sa vorbeasca, nu stie cu cine sa vorbeasca, pur si simplu nu stie. E varza!

Ala chiar ca e un penibil! Shi ce freza! Da intrebarea e Cine si de ce il tine acolo? Ce audienta are show/ul ala imbecil? Ala chiar ca e un penibil! Shi ce freza! Da intrebarea e Cine si de ce il tine acolo? Ce audienta are show/ul ala imbecil
Fools' names like fools' faces are often seen in public places
Vixxen
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Feb 14, 2002 12:55 pm

Aici in primul shi in primul rand este vorba despre reorientarea muzicala a pietzei , dar mai cu seama despre investitzie sanatoasa. Reorientare ce nu o sa mai nicliuda putzo plamishti gen Dan Popi & Co.
MCM-ul sa fim serioshi , e facut dintr-o cheta mica, iar atomicu, oricat respect are baiatu' pentro Bob Geldof, e facut nici macar pe baza de cheta ci pe baza de imprumut de la vecinu' (gen da-mi shi mie o linguritza de zahar pana vine pensia) shi pe munca patriotica....so, asta ar putea insemna , ce a insemnat in '95 Protv pentru televiziune, in Romania. Atentzie - ATUNCI ce a insemnat, nu ce insemna acuma.
Oricum, vom trai shi vom vedea !
vladonne
Junior Member

Re: Re: Re: Oana e chiar tare!

Mesajde vladonne » Joi Feb 14, 2002 1:04 pm

Atomic s-a vrut ceva fain la inceput , pacat ca n-a rezistat ; de fapt mai e pana rezista ceva in Romania - nu-s finante si mai ales oameni care sa finanteze finantele ; dar hey! avem economishti si manageri ca produs de frunte .

Mane, treaba este cat se poate de simpla - tot ce se face in Romania in materie de mass media este facut in urma unor intzelegeri la nivel inalt - adica : batem palma . Va dam arme, da' facetzi shi voi o investitzie micutza in mass media ...(exemplul cu armele a aleator, la fel de bine puteau fi jucariile pentru oameni mari :hehe: ). Poate ca noua, o investitzie de 1.200.000 de para(cat a inghitzit de pilda Europa FM ) ni se pare o suma mare. La ce sume se ruleaza in adevaratele afaceri, este pur shi simplu un mizilic...Intrebarea legitima pe care mi-ai putea-o pune este simpla : da' de ce se apeleaza la astfel de tertipuri pentru o investitzie in mass media ? Nu este Romania o tzara atractiva ?
Nu ! Nu este ! Interesele unui adevarat trust de presa, se indreapta catre tzari care au fie - de la 70 de milioane de locuitori, fie nivelul de trai este ridicat - vezi Slovenia sau chiar Ungaria ! Adica oamenii sunt interesatzi de puterea de cumparare, care la o adica poate fi suplinita daca e vorba de populatzie numeroasa. So, noi nu avem nici una, nici alta.
vladonne
Junior Member

Re: Oana e chiar moale!

Mesajde manelesux » Joi Feb 14, 2002 2:43 pm

Initial trimis de Zgubilici
O fi raraita Oana, dar macar stie ce spune. In privinta muzicii, ea este prezentatoarea unei emisiuni cu profil rock iar daca tie nu iti place, esti liber sa nu te uiti. Rockada a devenit cam singurul rock unde mai poti afla despre ce se intampla cu muzica asta,de cand mcm.rock a cam dezevoluat.
In ceea ce priveste top100, reactor si alte emisiuni unde mai poate fi vazut-o, acolo muzica este aleasa cat mai populara, mai comerciala, mai usor de retinut. Asa ca ea nu are nici o legatura decat ca trebuie sa prezinte asta si din emisiune, din replicile pe care le da iti poti da seama ca i se pare o muzica de prost gust.

fratele meu,rockada e una din marile minciuni din tzara asta,alaturi de FNI, gelsor, etc., iar oana este instrumentul( a se citi "gura",fie ea shi raraita) prin care minciuna ajunge in urekea ascultatorului romanesc de muzica.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Ce-i cu oana?

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 14, 2002 6:09 pm

eu n-am prea inteles mesajul de mai sus. de ce/cum/cand/cine.
Din cate imi aduc amite e singurul loc unde am vazut clipuri deftones, dEUS, s.a.m.d.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Feb 14, 2002 6:57 pm

Cand se va face MTV Romania, eu voi fi directorul general al upfr... Cat de naivi sunteti sa credeti ca s-ar putea (chiar si teoretic asa ceva)?!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Atpomic & MCM - MTV

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 14, 2002 8:02 pm

daaa... e cam trasa de par chestia cu mtv romania.
doua posturi sunt de ajuns pentru romanica, chiar daca ele sunt dupa cum spun altii o tampenie.
Daca jumatate din tara se dantuieste pe animal x, cum credeti ca ar fi posibil pentru un post sa suprevietuiasca numai nu muzica de calitate?
E o situatie tragica dar si fara solutie, poate o atitudine ceva mai agresiva ar fi schimbat lucrurile, totusi ma bucur sa vad ca se mai strecoara si lucruri de calitate printre mormanele de mizerie de la tv.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Feb 15, 2002 11:31 am

Cam asta scrie aici: Plans for the end of 2001 (negotiations are still on): MTV Romania, MTV Israel, MTV South Africa and MTV Argentina. Also a proper launch of MTV Ireland.
Rolf
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 16, 2002 9:08 pm

Cele mai proaste prezentatoare tv sunt cele doua capre de pe prima, de dimineata!!!! Una are o moaca de gasca si ii proasta ca o gaina, vorbeste ca o scroafa si are idei de rama!!!

Cealalta ii proasta si tampita, dar n-are moaca de gaina!!!

Luandu-le impreuna, iese cea mai idioata combinatie posibila!!!!
Vizitator

Cine-s alea?

Mesajde Zgubilici » Sâm Feb 16, 2002 9:22 pm

Nu stiu de cine vorbesti, acum am ajuns la concluzia ca eu nu ma mai prea uit la tv. Ce chestie!
Zgubilici
Junior Member

Cei mai mari imbecili

Mesajde Baluba » Dum Feb 17, 2002 9:44 am

De departe cei mai figuranti si mai handicapati sunt Vali Barbulescu si Cristina Cepraga (Kitty). Sparg TVu' cand apar astia.
Se screm atat de tare sa fie simpatici incat uita ce dracu au de prezentat pe-acolo.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Muzica e viata mea

Mesajde Zgubilici » Dum Feb 17, 2002 10:10 am

Oooooo, cum am putut sa uit de asta. Luni am fost la TNB unde se faceau filmarile pentru "Muzica e vaiata mea" care a fost sambata seraa la tvr1.
Impresia care mi-au lasat-o regizoarea cu producatorul, prezentatoare and all the stupid bunch of people a fost cam nasoala.
Lipsa totala de profesionalism, repetitii facute cu 5 minute inainte de filmare, niste texte de rahat, sute de taieri, aplauze la comanda.
Sa nu va mai zic ca daca Iuliana Marciuc va da o impresia cam prosta la televizor, in realitate e si mai rau!
Zgubilici
Junior Member

profilaxia salveaza Romania ...

Mesajde vladonne » Lun Feb 18, 2002 4:40 am

Baaaiiii ! Cum era sa uit de fatuca asta ....Nu ii shtiu numele intreg, shtiu doar ca o cheama Diana shi ca shi-a inceput cariera la Tele 7 tbc. Pe vremea aia, era bagata in gashca de Buhoiu, caruia i s-a cam luat, dupa ce mai tanara domnitza l-a avut invitat pe Ludovic Spiess, caruia i-a facut urmatoarea prezentare : "Astazi il avem alaturi de noi pe Ludovic Spiess, acest monstru al operei romane"
Shi tot ea a mai dat doua dume de am zis ca nu-i real, asta de cand a luat-o sub matura protectoare dl Prigoana la Realitatea Tv - mai intai a dat un meteo, unde a zis ca "afara sunt -0 grade ", insa za best of za best, este faza cand a avut invitata o doctoritza, pe care plina de avant poetic shi elan muncitoresc, vizibil afectata, la finalul interviului ( pe tema bolilor de sezon , so e proaspata-vreo luna shi ceva ) a intrebat-o :"stimata doamna, mai am o intrebare . Spunetzi ! Cum se trateaza profilaxia ? "
vladonne
Junior Member

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 1:44 pm

Omule bien informat, o sa plece MTV-ul cu coada intre picioare din tzara asta de KKT. Iar cei ce vor face MTV sunt oricum mai kretini decat cei care au incercat sa faca Atomicu'. Asha ca, du-te si mai viseaza un pic frumos si cand te trezeshti spala-te bine pe fatza cu apa rece.
pisik
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii