cel mai indragit, adorat si iubit "om" de pe fanclub
cel mai indragit, adorat si iubit "om" de pe fanclub
votati si voi pe "ala" sau pe "aia" pe care "il" sau "o" iubiti (nu zic unde) cel mai mult.
nu se da nici un premiu si nu se accepta posturile on topic ;n
nu se da nici un premiu si nu se accepta posturile on topic ;n
- Sopra Tutt1
- Junior Member
waw, nu imi spune ca te iubeshti singura ... hmm ... nu shtiu de ce, dar toti or sa se voteze pe ei insusi... ce lume :con:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
iubesc si eu pe cineva de pe fanclub... dar nu apare in lista ;i
PS: stai linishtita.. ca is foarte in tema in legatura cu copacii din Cismigiu.
PS: stai linishtita.. ca is foarte in tema in legatura cu copacii din Cismigiu.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
eu am facut acum 3 luni 2 subiecte pe CG "cel mai iubit dintre pamanteni" si "cel mai duda dintre pamanteni" ... in aceasta ordine... si au avut succes aproximativ egal... se pare ca pe aici nu se prea iubesc multi... unul cu altul
PS: tu shtii sa scrii romaneste? sau iti este frica de sef?

PS: tu shtii sa scrii romaneste? sau iti este frica de sef?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Eu,personal l-am votat pe Rolf. ....pt. ca niciodata nu am vazut sa "se ia in gura" cu cineva...sa adreseze cuvinte urate..etc.
Plus de asta este si o adevarata sursa de informatzii utile...zilnic ne ofera linkuri interesante...de asemenea se pricepe si la muzica lautareasca. Deci....este bun si el !
Plus de asta este si o adevarata sursa de informatzii utile...zilnic ne ofera linkuri interesante...de asemenea se pricepe si la muzica lautareasca. Deci....este bun si el !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nobody wuvs me :cry:
a-well.life's a bitch
a-well.life's a bitch

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ba..fitzi corectzi si spunetzi cu cine atzi votat ! Sopra eu zic sa iei masuri ! Am impresia ca Darkshines,Dana,Alina,Gabitz...s-au votat singuri !
Ba....votul este pe fatza. Eu de exemplu am recunoscut ca l-am votat pe Rolf !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pai tocmai ! Te-as ruga sa ii elimini pe totzi adeptzii lui Narcis !
Sau..macar..afiseaza-le numele celor care s-au autovotat ...sa radem si noi de ei.
Sau..macar..afiseaza-le numele celor care s-au autovotat ...sa radem si noi de ei.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ba..fitzi corectzi si spunetzi cu cine atzi votat ! Sopra eu zic sa iei masuri ! Am impresia ca Darkshines,Dana,Alina,Gabitz...s-au votat singuri !
in primul rand, eu am votat-o pe rammonny.. in aldoilea rand de ce nu apare? in al treilea rand cand am incercat sa o revotez, mi s-a spus ca deja votasem ... iar.. asta nu cred.... si al doilea vot de la cine e? na ca io am recunoscut!
verificati
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu pot sa vad cine cu cine a votat... dar m-ai mult ca sigur s-au votat pe ei... asta e... ;D
Chiar asa, spuneti si voi pe cine iubiti si unde ;n, sa shtim si noi... sa shtiu pe cine mai las moderator :lol:
Chiar asa, spuneti si voi pe cine iubiti si unde ;n, sa shtim si noi... sa shtiu pe cine mai las moderator :lol:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Originally posted by Oribilul Mosh
eu l-am votat pe aliosha :p
he iz my hero ( not really....

To speak is to be silent
-
Originally posted by Gabytu
ca tot nu am putut sa o votez pe rammonny (caci nu apre votul) m-am votat pe mine... looolz... :j
:rolleyes: does that surprise anyone?
To speak is to be silent
-
Initial trimis de darkshines
:rolleyes: does that surprise anyone?
mai capry, te rog sa incetezi cu aberarea ca deja e plictisitor.. (serios.. chiar nu crezi?) dak vrei sa te razbuni pe mine descarca-te odata si gata!! ca deja dam in prostie.. trebuia sa vezi al meu post de la celalt subiect...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Originally posted by Gabytu
mai capry, te rog sa incetezi cu aberarea ca deja e plictisitor.. (serios.. chiar nu crezi?) dak vrei sa te razbuni pe mine descarca-te odata si gata!! ca deja dam in prostie.. trebuia sa vezi al meu post de la celalt subiect...
only my friends get to call me capry *bangs you on the head with a large hammer.

:rolleyes:
To speak is to be silent
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
bai blinkote!inainte sa acuzi asigura-te am recunosc ca l-am votat pe vali !
Sincer nu sunt multzumita din anumite pct de vedere de persoana mea asa ca oricum nu m-as fi votat!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Ok,Alina ! Imi cer scuze !
Dar..Dana..sigur s-a autovotat !
Dar..Dana..sigur s-a autovotat !
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii