adevar sau minciuna

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

adevar sau minciuna

Mesajde djdiu » Sâm Feb 16, 2002 11:24 am

care este adevarul in muzica romaneasca?
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde Vixxen » Sâm Feb 16, 2002 1:17 pm

asta da tema de discutat...in our quest for the truth we shall find bare breasts and wiggling asses
adevarul e ca mai totul e o minciuna, superficialitate, aparente
hai sa pozam in intelectuali rasati cu preferinte muzicale elevate
hai sa creada lumea ca ascult pink floyd(habar n/am cine's aia da suna bine)
hai sa ma duc pana la londra sa cant pentru diaspora (intr/un bar amarat cu 20 de spectatori platiti sa stea acolo) ca da bine la publicu' d'acas'
shit tot asha pana umplem buzunarele...pe spinarea consumatorului ametit...
o afacere foaaaaarte rentabila daca ai ingroshat obrazul in prealabil shi ai facut operatie pentru indepartarea bunului simtz.
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Adevar sau minciuna, ce alegi?!

Mesajde Zgubilici » Sâm Feb 16, 2002 1:40 pm

Adevarul nu il stim, stim numai ce ne este prezentat, ceea ce presupunem este ca ar fi bine chestia asta, de fapt nu e.
In mod sigur playback-ul nu e adevar, dar e adevarat, si creierele roamilor sunt prea obosite pentru a mai face diferenta, daca-i scoatem pe toti la o bere, ii linistim putin cu niste johnny lee hooker, trecem usor usor spre ceva balade rock si ajungem la greu de tot, le facem o educatie sa n-o uite nici copii lor!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Vixxen » Sâm Feb 16, 2002 3:06 pm

uite aici e buba, eu nu cred ca cei care asculta acum muzica dance si toate -minunatele, de altfel- pleibecuri se vor putea vreodata desprinde de ele. gustul e deja pervertit iremediabil dupa parerea mea, si singura optiune ramane sa se incerce educarea celor ce vin, si nu reciclarea mintilor inguste. daca de la inceput ai descoperit inclinatii catre muzica comerciala (adorabila cacofonia!) sunt slabe shansele ca te vei putea redresa. cred ca e undeva prin sange microbu' asta shi nu shtiu cum ar putea fi distrus. shi mai e shi problema limbii. una e cand domnul Copilu' Minune urla din toti rarunchii ca/l doare inima shi tot romanu' pricepe shi poate aplica la propriile eshecuri sentimentale(cum se exprima o domnisoara despre andre...marturisire care ce/i drept mi/a dat veritabile stari de leshin autentic) shi alta cand par egzampl regretatul monsieur joe dassin vorbeshte pe limba lui despre vara indiana...ma'ntzalegi? eu asha cred ca se pune problema
Vixxen
Junior Member

Re: adevar sau minciuna

Mesajde Kryszti » Sâm Feb 16, 2002 3:27 pm

Initial trimis de djdiu
care este adevarul in muzica romaneasca?

Daca nu mai dai o explicatie referitor la intrebarea asta, imi vine sa te intreb si eu: Ce a fost mai intai oul sau gaina? Care e sensul vietii? Ce este adevarul? Ce este nimicul?...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde the radical » Sâm Feb 16, 2002 4:00 pm

Initial trimis de Vixxen
asta da tema de discutat...in our quest for the truth we shall find bare breasts and wiggling asses
adevarul e ca mai totul e o minciuna, superficialitate, aparente
hai sa pozam in intelectuali rasati cu preferinte muzicale elevate
hai sa creada lumea ca ascult pink floyd(habar n/am cine's aia da suna bine)
hai sa ma duc pana la londra sa cant pentru diaspora (intr/un bar amarat cu 20 de spectatori platiti sa stea acolo) ca da bine la publicu' d'acas'
shit tot asha pana umplem buzunarele...pe spinarea consumatorului ametit...
o afacere foaaaaarte rentabila daca ai ingroshat obrazul in prealabil shi ai facut operatie pentru indepartarea bunului simtz.

LOL , ca adevar zisei ; pe mine chiar m-a platit cineva ca sa merg la concertul Paulei Selling de la Londra damn ! nu m-am gandit ca e manareala in spatele gestului ,ca o amica a mea cica hai ca fac cinste cu un bilet , si am zis ah ok , dar ea se ocupa de vanzarea cd-urilor Paulei so it was a whole lotta conspiracy behind .ntz ntz ntz ; daca se dau imagini din concertul ei pe la tv prin Romania , eu sunt aratarea din al doilea rand , e ushor sa ma deosebesti ca nu prea aplaud - tin un pahar in mana .The drinks were free too u see....
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Vixxen » Lun Feb 18, 2002 8:58 am

Initial trimis de the radical

LOL , ca adevar zisei ; pe mine chiar m-a platit cineva ca sa merg la concertul Paulei Selling de la Londra damn ! nu m-am gandit ca e manareala in spatele gestului ,ca o amica a mea cica hai ca fac cinste cu un bilet , si am zis ah ok , dar ea se ocupa de vanzarea cd-urilor Paulei so it was a whole lotta conspiracy behind .ntz ntz ntz ; daca se dau imagini din concertul ei pe la tv prin Romania , eu sunt aratarea din al doilea rand , e ushor sa ma deosebesti ca nu prea aplaud - tin un pahar in mana .The drinks were free too u see....

hehe, vaz ca faci parte din marea gloata de acum, monsher...ti/a pus tipa capastru pe gustul muzical...sa zic asha... oricum d/soara seling e atat de plina de ifose ca mie mai imi vine sa cred ca o sa plezneasca in curand...tragic eveniment ce/i drept
cu mana pe inima marturisesc ca ma enerveaza la culme!!!!!!!!!
still the problem is ca multa lume buys her bullshit, iar altii sunt atrashi in capcana de "prieteni"! don't trust anyone but urself, shi alatadata documenteaza/te inainte sa ajungi in the dungeon of cheesy lyrix and wanna/be lullabies chiar daca ti se mijloceste o betie crunta pe fundalul trilurilor maramureshene :cow:

question
ce ai simtit cand ai vazut/o si auzit/o pe paula?
1. nausia
2. nausia and faint
3. all of the above and afterwards i puked

looking forward to an answer
Vixxen
Junior Member

Lol, era sa ma duc...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 19, 2002 3:44 pm

Bei si eu vroiam sa ma duc la concertul Pulei Seling la Londra. Ce sa zic, nu am auzit-o pe tipa in viata mea ce canta. Ma gandeam ca ma duc acolo sa intalnesc alti romani, ca de muzica, lol dar nu cred ca era genul meu.
Aurolacul
Junior Member

SALVE ALL

Mesajde MIKAELLA » Vin Mar 01, 2002 6:46 pm

Baaa,va doare capu` nene?
Ce intrebare stupida....oare exista adevar in tara asta?In muzica romaneasca? Totul e doar comercialitate si stupiditate!!
Sunt cativa oameni, in spatele tuturor formatiilor care mimeaza,dornici sa scoata si ei un ban...cica cinstit...ramane de vazut...
Adevarul e ca o luminitza care se stinge inainte de a fi vazuta...si ca intotdeauna se gaseste cineva care sa o stinga...cu ce?...cu minciuni,cu imagini false,cu playback...cu tot ce nu-ti trece prin cap...depinde care...:))))))
Va pupic si sa descoperitzi "adevarul"
:))))))))))))))))))))))))))))))
MIKAELLA
Junior Member

Lasa playback...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 01, 2002 8:09 pm

Initial trimis de MIKAELLA
Baaa,va doare capu` nene?
Ce intrebare stupida....oare exista adevar in tara asta?In muzica romaneasca? Totul e doar comercialitate si stupiditate!!
Sunt cativa oameni, in spatele tuturor formatiilor care mimeaza,dornici sa scoata si ei un ban...cica cinstit...ramane de vazut...
Adevarul e ca o luminitza care se stinge inainte de a fi vazuta...si ca intotdeauna se gaseste cineva care sa o stinga...cu ce?...cu minciuni,cu imagini false,cu playback...cu tot ce nu-ti trece prin cap...depinde care...:))))))
Va pupic si sa descoperitzi "adevarul"
:))))))))))))))))))))))))))))))

Sunt de acord cu toate ce zici tu inafra de faza cu playback. Pai aproape toate formatiile din lume fac playback pe scena,deci nu e de mirare ca in Romania se face la fel. Care-i faza?
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

CINE VREA POATE!!!!!

Mesajde MIKAELLA » Sâm Mar 02, 2002 2:29 pm

Dar ce te face sa crezi ca totul e playback...am vazut si trupe de afara care stiu dovedeasca aptitudinile....pe bune!!
Spre exemplu,la noi in tara, nu stiu daca ai vazut HOLOGRAF la "Cerbul de aur" de anul trecut...stiu sigur ca a fost live!!!!!!!!!!
Sunt multe alte formatzii de-afara care fac totul live!
MIKAELLA
Junior Member

Re: CINE VREA POATE!!!!!

Mesajde Vixxen » Sâm Mar 02, 2002 2:52 pm

Initial trimis de MIKAELLA
Dar ce te face sa crezi ca totul e playback...am vazut si trupe de afara care stiu dovedeasca aptitudinile....pe bune!!
Spre exemplu,la noi in tara, nu stiu daca ai vazut HOLOGRAF la "Cerbul de aur" de anul trecut...stiu sigur ca a fost live!!!!!!!!!!
Sunt multe alte formatzii de-afara care fac totul live!

mie holograf live suna imi suna cam leshinat but thats just my humble oppinion
Vixxen
Junior Member

Re: Re: CINE VREA POATE!!!!!

Mesajde Mirela » Sâm Mar 02, 2002 4:33 pm

mie holograf live suna imi suna cam leshinat but thats just my humble oppinion [/B][/QUOTE]

"leshinat" sau nu....macar cei de la holograf mai au decenta sa cante live cateodata...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

BINE TU MIRELA2001!

Mesajde MIKAELLA » Sâm Mar 02, 2002 9:38 pm

Bine ca gasesc si eu pe cineva de aceeasi parere!!!!!
Alt exemplu sunt cei de la Directia 5,Paula Seling...si mai sunt...dar cam rari pe buna dreptate.....
MIKAELLA
Junior Member

Re: Re: Re: CINE VREA POATE!!!!!

Mesajde Vixxen » Dum Mar 03, 2002 2:29 pm

"leshinat" sau nu....macar cei de la holograf mai au decenta sa cante live cateodata... [/B][/QUOTE]

shi eu pot sa am decenta sa cant life shi tot nu inseamna ca o fac bine...
Directia 5 e un exemplu bun
Paula Seling are voce, i'll give her that, pacat ca are atatea fumuri to go with it
Vixxen
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iun 06, 2003 6:09 pm

ma gandesc dak este un adevar in muzica romaneasca...hmmm..oricum in ultimi ani muzica romaneasca a evoluat mult..deci ..e un inceput!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

bonzo

Mesajde Unregistered » Vin Iun 06, 2003 7:29 pm

ba am si eu o intrebare! cum fac sa fac si eu chestiile alea cu tipu ala care da din cap :D si ala pe care scrie calm???? plz help!
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii