Akcent vs. 3rei Sud Est

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Akcent vs. 3rei Sud Est

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 1:07 pm

Cat o sa mai reziste "regii". Si-au facut casa lor de discuri, au un super studio dar oare daca Akcentul continua sa vina cu muzica asa noua si cu un look extrem de fresh, vor mai rezista Laurentiu & Co. Va deveni destul de greu pentru ei mai ales ca ultimul single cu curajul a fost slabutz tare.:D
pisik
Junior Member

Ackent ii face...

Mesajde Aurolacul » Joi Feb 21, 2002 1:44 pm

Initial trimis de pisik
Cat o sa mai reziste "regii". Si-au facut casa lor de discuri, au un super studio dar oare daca Akcentul continua sa vina cu muzica asa noua si cu un look extrem de fresh, vor mai rezista Laurentiu & Co. Va deveni destul de greu pentru ei mai ales ca ultimul single cu curajul a fost slabutz tare.:D

Probabil ca Ackent ii vor face pe 3 sud est, dar probabil ca mai au mult timp, deoarece abia au aparut, si acuma se excita toti ca sunt cei mai buni.
------------------------------------------------------------------------------------
f you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Kryszti » Vin Feb 22, 2002 6:44 pm

Daca akcent prinde craciunul, e o treaba. Dar pana la vara viitoare (2003) nu o sa mai existe prostia asta de trupa. Cum va puteti imagina ca akcent e altceva decat o trupa de 7 luni?!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Korect...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 22, 2002 9:19 pm

Initial trimis de Kryszti
Daca akcent prinde craciunul, e o treaba. Dar pana la vara viitoare (2003) nu o sa mai existe prostia asta de trupa. Cum va puteti imagina ca akcent e altceva decat o trupa de 7 luni?!!

Agreed, Akcent will be.........GONE..........SOON..........ca majoritatea formatiilor romanesti.
-----------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Al3xutza » Lun Mar 04, 2002 2:59 pm

Akcent? Lol!!! Pai ce mah aia e trupa? Hai sa fim serioshi totushi... Cum ii putezti cumpara pe ei cu 3rei Sud Est? Akcent a aparut asha din senin, cu o melodie la care doar instrumenntalul ar fi ceva mai reushit.. In rest.. de versuri sa nu mai vb ca sunt la pamant, vocile... care voci? Nici nu au voci in caz ca nu shtiatzi.. Sunt toate prelucrate... Producatorii lor i-au propus pana shi tipei blonde din videoclip sa ishi faca o trupa.. Pt ca pe ei ii intereseaza doar cashtigul.. nu shi calitatea.... Asha ca: 3rei Sud Est sunt shi vor ramane in continuare cei mai buni!
Al3xutza
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Lun Mar 04, 2002 3:09 pm

nu se compara! dutza&co face, uneori, muzica, deshi sunt departe de tot (ani lumina) de ceea ce ascult io
nomaduzzu

Bine zis nomaduzzu...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 04, 2002 3:52 pm

Initial trimis de nomaduzzu
nu se compara! dutza&co face, uneori, muzica, deshi sunt departe de tot (ani lumina) de ceea ce ascult io

Si ani lumina de ceea ce cred eu ca inseamna muzica de calitate. Dar in Romania, nu cred ca exista, ca e prea de calitate pentru piata romaneasca. Uneori merg in Romania, numesc formatii sau artisti cool, si aia se uita la mine de parca am cazut despre Marte. Eu zic, frate! Du-te pe google, type: Afrika Bambaataa, si dupa aia sa-mi zici tu de muzica.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Lun Mar 04, 2002 4:25 pm

Bun exemplu A.B.... ca sa nu mai vorbesc de muzica dance sau disco de calitate: vezi Bee Gees, Hot Chocolate, Falco...shi altele, multe de tot.

orishikatushi, nu compari...
nomaduzzu

Mesajde Vixxen » Lun Mar 04, 2002 5:11 pm

de cand sunt akcent ashaaaaaaaa un mare pericol pentru artsihtii consacrati (sic!)?
akcent sunt a bunch of nobodies.
shi ce adversar le/ati gasit
get real!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Bee Gees super..

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 04, 2002 11:58 pm

Initial trimis de nomaduzzu
Bun exemplu A.B.... ca sa nu mai vorbesc de muzica dance sau disco de calitate: vezi Bee Gees, Hot Chocolate, Falco...shi altele, multe de tot.

orishikatushi, nu compari...

Da da, beegees rule! Si ce sa mai zic de Hot Chocolate, oh mama! Dar de Falco nu am prea auzit sincer. Dar cel mai fain JAMES BROWN!!! Doamne ce muzica!! Who the f*ck are Akcent compared to them?
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: Bine zis nomaduzzu...

Mesajde elektrodeejay » Lun Mar 18, 2002 10:02 pm

[quote]Initial trimis de Aurolacul
[B]

Si ani lumina de ceea ce cred eu ca inseamna muzica de calitate. Dar in Romania, nu cred ca exista, ca e prea de calitate pentru piata romaneasca. Uneori merg in Romania, numesc formatii sau artisti cool, si aia se uita la mine de parca am cazut despre Marte. Eu zic, frate! Du-te pe google, type: Afrika Bambaataa, si dupa aia sa-mi zici tu de muzica.

Da' c? bine mai le zici.Uite nici eu nu apreciez muzica nou?...poluare fonic?...ce-atzi zice de niste boney m , abba, engelbert, tom jones atatia s-atatia de care nici n-atzi auzit...dar totusi ... lumea progreseaz? muzic? se compune electronic (uitati-v? la mine...sunt gata de lansare cu niste melodii house) dar tot ce-i vechi va r?mane vesnic...vocea unic? cu care au fost inzestrati niste magnifici....the elders gods.!!
cei care apreciaz? muzica veche s?-mi trimit? emailuri (rog tare mult) la elektrdeejay@yahoo.com
elektrodeejay

Re: Re: Bine zis nomaduzzu...

Mesajde elektrodeejay » Lun Mar 18, 2002 10:07 pm

hooops... scuzati dar acolo unde e"?" e de fapt a sau ? (rezolvati problema domnilor cu webmastingul)
si inc? o erat? adresa de email:
elektrodeejay@acasa.ro
elektrodeejay

clip nou la Akcent

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 19, 2002 9:00 am

Clip frumos, atmosfera, concerte totusi nu merita inca baietii astai asa un videoclip. Macar sa fi fost si ei in muzica de vreo 3-4 ani, dar cand ei s-au urcat prima data pe scena de abia la lansarea albumului, cam naspa!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Cu Ce melodie?...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 19, 2002 9:26 am

La Ce melodie au facut Akcent noul videoclip?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 19, 2002 9:41 am

una, prima iubire, sau nu mai stiu, oricum, scenariul e ca ei sunt marile vedete ca au concert, ies transpirati de acolo, enervant!
Zgubilici
Junior Member

LOL...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 19, 2002 12:04 pm

Initial trimis de Zgubilici
una, prima iubire, sau nu mai stiu, oricum, scenariul e ca ei sunt marile vedete ca au concert, ies transpirati de acolo, enervant!

Stii un site unde gasesc melodia sa o downloedz, ca sa vad macar daca e buna. Oricum, nu am vazut videoclipul de la Ti-am Promis, dar am auzit ca a fostslabut...hehe. Sincer, nu pot sa se compare cu adevaratii care fac muzica ca, Aphex Twinz, Darude, si altii de genu lor.
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 19, 2002 2:40 pm

piesa o gasesti probabil pe audio galaxy, dar eu vorbesc aici despre clip. au un site astia, ceva gen http://www.akcent.rol.ro nu mai stiu sigur, dar de acolo poti sa incarci videoclipul la o rezolutie nu prea grozava, nu iti recomand cu prea multa caldura, nu ai ce vedea.
Zgubilici
Junior Member

Ba da unde-i tipa?...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 19, 2002 3:51 pm

piesa o gasesti probabil pe audio galaxy, dar eu vorbesc aici despre clip. au un site astia, ceva gen http://www.akcent.rol.ro nu mai stiu sigur, dar de acolo poti sa incarci videoclipul la o rezolutie nu prea grozava, nu iti recomand cu prea multa caldura, nu ai ce vedea.

What the f*ck happened? ca parca era si o tipa, si erau numai doi, iar nu 4. ce naiba, pot sa zic ca cel mai tanar membru din trupa are un par.........(care arata bine, daca esti din Tarsolt.....un sat in creierul muntelui). Oricum, au nevoie de tip-uri, cum sa se imbrace. hehe.........cica fac muzica abordate din mai multe stiluri, si dupa aceea se contrazic si zic ca se inclina inspre dance-pop.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 19, 2002 3:55 pm

Era si o tipa si era o muzica mai altfel, intre timp domnul Adrian Sana (prezentator radio contact) s-a hotarat ca nu mai poate sa ramana asa ... necunoscut, si-a chemat trei baieti frumosi (ca-s fotomodele aia) si s-au apucat de facut muzica pentru domnisoare.
hai ca toalele sunt cat de cat misto, macar sunt diferita, si mi se par cu ceva mai mult bun gust decat 3rei sud est, etc.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Joi Mar 21, 2002 9:50 pm

Auzi shtii ce?Ashtia de la akcent nici nu prea au muzica buna shi niki look fresh.Cred ca erai pe perfuziii cand ai facut topic-ul asta (parerea mea
Sonya17
Junior Member

Ala blond e had de tot...

Mesajde Aurolacul » Joi Mar 21, 2002 11:26 pm

Bei, ala Blond arata ca un mos craciun(scuze, comparatie cu un caracter prea de valoare). Oricum, arata ca Pu**, sincer, mie imi place de tipul ala brunet, nu ala cel mai tanar, celalalt. Cred ca are look misto, dar nu prea le are cu cantatul sau cu dansatul. Oricum, e comercial, deci la ce te mai astepti?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde mulinieta » Vin Mar 22, 2002 12:51 pm

Pt ca pe ei ii intereseaza doar cashtigul.. nu shi calitatea.... Asha ca: 3rei Sud Est sunt shi vor ramane in continuare cei mai buni! [/B][/QUOTE]

Vrei sa spui ca pe 3se ii intereseaza altceva decat castigul? Sa fim seriosi! Daca asculti piesa dupa piesa, iti dai si singur seama ca seamana intre ele identic. Intre akcent si 3se, singurele deosebiri sunt numarul componentilor (5, respectiv 3) si o usoara deosebire de stil (house,respectiv dance). Nu se compara, intr-adevar, se aseamana!
mulinieta
Junior Member

Mesajde mulinieta » Vin Mar 22, 2002 12:55 pm

Nu ai observat cum seamana cu primul clip, adica finalul, cand le trimite la tipele ale (Manuela, Felicia etc) casete cu ei, de le lasa masca, faza duce a 'sorry ca n-am avut bani de bilet, da' macar sa vezi si tu ce ai pierdut'
mulinieta
Junior Member

Unde gasesc "Prima iubire"?...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 22, 2002 8:21 pm

Unde gasesc noul videoclip Akcent, sa-mi dau si eu parerea despre el?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde maj » Dum Mar 24, 2002 12:34 am

parerea mea este ca amandoua formatiile sunt egale (in infinita lor prostie si lipsa de inspiratie)
maj
Junior Member

Re: Korect...

Mesajde Gya1 » Dum Mar 24, 2002 7:28 pm

Initial trimis de Aurolacul

Agreed, Akcent will be.........GONE..........SOON..........ca majoritatea formatiilor romanesti.
-----------------------------------------------------------------------------------

AKCENT SUNT CEI MAI BUNI!!!!
Gya1
Junior Member

Nu cei mai buni...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 25, 2002 1:12 am

Akcent fac muzica interesanta, dar din pacate nu prea aduc nimica nou muzicii romanesti. Copaza si ei de la 3se, si aia de la aia. Oricum, am auzit doar "Ti-Am Promis" de pe noul album, si nu pot sa-mi dau cu parerea, dar nu sunt niste genii nou nascuti, nici pe departe.
Aurolacul
Junior Member

Pai comparati Ak(kt)cent cu 3SE?!?!?

Mesajde klass » Lun Apr 01, 2002 2:46 pm

Pai Akcent au circumvolutiuni doar pe geaca no.3 spre interior. 3SE sunt de multi ani muzica si.... stiti si voi restul. Mai calca ei stramb, dar cea tot omu',deh! Akcent au luat un look BSB sau Westlife si se cred super artisti. Dar doar cu "copy" si "paste" nu merge intotdeauna. Cel putin in muzica.
klass
Junior Member

Bad producer...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 01, 2002 11:00 pm

Pai asta inseamna ca dupa parerile voastre nici producatorii nu fac muzica cum trebuie.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 02, 2002 7:06 am

in general nu, dar mai sunt si excepetii, iar dovada pentru asta este puzderia de "cance"-uri de pe la noi.
Zgubilici
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii