Holograf
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Holograf
DA' DE "HOLOGRAF" CE ZICETZI COPII? Ca din cate vad eu se duc din mai bine in mai bine, sau cel putin s-au adaptat super... Si canta de cand eram copil...
Acu ' au mai scos si "Best of" spre incantarea mea... Astept pareri...

Mo
- mo_bb
- Junior Member
Aproape...
Holograf sunt aproape cei mai buni din rock-ul vechi in Romania, dar nimeni nu a intrecut inca inspiratia si geniul Compactului, totusi. Parerea mea.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Holograf
Initial trimis de mo_bb
DA' DE "HOLOGRAF" CE ZICETZI COPII? Ca din cate vad eu se duc din mai bine in mai bine, sau cel putin s-au adaptat super... Si canta de cand eram copil...Acu ' au mai scos si "Best of" spre incantarea mea... Astept pareri...
Sunt jalnici!Niste rechini comerciali!Vrei ceva bun?Atunci asculta Compact si IRIS.
- nicolau.cosmin
parc/ ar fi singurii...
din lume care fac asta. da asa suntem noi romanii, puristi si fitosi.
la circul globus s a cantat Viata are gust la fel de tare si de in cor ca si celelalte piese ale grupului.
aliosha vrea numai formatii care sa moara de foame...
holograf - cea mai profesionista trupa de pop rock, pe scena.
la circul globus s a cantat Viata are gust la fel de tare si de in cor ca si celelalte piese ale grupului.
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
Re: parc/ ar fi singurii...
Initial trimis de Lancelot
bai io personal is perfect de acord cu reclamele bine facute... ca vorba ceea si "biscuitele schiop" a facut reclama cu o melodie (o sa dau si proba sper in vreo doua zile) da' la nike mah...
oricum... au dat-o in comercial in ultima vreme... au fost buni si nu s-au pierdut cu fire da' pare-se ca au cam luat mirosul banului greu si nu vor sa se lase

"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
Re: parc/ ar fi singurii...
Initial trimis de Lancelot
Nu vrea nimeni formatzii kre sa moara de foame pe scena ci doar muzica de calitate, fara sa te complaci in penibilitate cu melodii stupide. Io am o parere buna in general despre holograf dar au shi momente in kre pun pe primul plan portofelu shi efectele se vad in imagine.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Re: parc/ ar fi singurii...
Initial trimis de decret
Nu vrea nimeni formatzii kre sa moara de foame pe scena ci doar muzica de calitate, fara sa te complaci in penibilitate cu melodii stupide. Io am o parere buna in general despre holograf dar au shi momente in kre pun pe primul plan portofelu shi efectele se vad in imagine.
Nu reusesc sa-mi aduc aminte vreo melodie penibila de-a Holografilor (paote de pe primul album, da' nici acolo). Aici te contrazic. Mie imi plac toate , toate, toate.
Pe partea cu "portofelu pe primul plan" - parca as fi spus-o eu, zau! Nu reusesc sa inteleg cum o trupa ca a lor, cu posibilitatile lor (financiare!!) sa n-aiba mandria sa-si faca un cli p ca lumea. Numai mizerii. Sa stea ei la mana casei de productie si a vreunui regizor care poate ii uraste sau s-a sculat cu fata la cerceaf in ziua de filmare!!! Daca as fi fost eu Holograf ar fi stat regizorii la coada sa-mi faca clip moca numai sa-l aiba in CV. Niste fraieri! Dezamagire totala la capitolul management! ZERO!
- gazela
- Junior Member
Hei, zau asa, ce aveti, nu mai stit ce e aia MUZICA? Cum adica Holograf o trupa penibila??!! De ce nu va pastrati parerile astea pt. manele?Mi se pare jalnic! Oricum, as vrea sa cunosc un fan adevarat holograf sau cel putin pe cineva care-i cunoaste pe mebrii formatiei!
- kita
- Junior Member
Hei, zau asa, ce aveti, nu mai stit ce e aia MUZICA? Cum adica Holograf o trupa penibila??!! De ce nu va pastrati parerile astea pt. manele?Mi se pare jalnic! Oricum, as vrea sa cunosc un fan adevarat holograf sau cel putin pe cineva care-i cunoaste pe mebrii formatiei!
- kita
- Junior Member
Nu se numara printre formatile mele favorite, dar nici nu-mi displac asa rau. Doar k opinia mea este k au inceput sa para putin ridicoli pt k incearca sa imbine vechiul cu noul si nu au gasit cea mai buna varianta. Nu merg versurio demodate sau telenovelistice pe sound nou. Dar au cateva melodii reusite!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Iata in cateva cuvinte cum ii vad eu pe cei din Holograf, dupa cateva beri baute impreuna in interes de serviciu:
Tino- Extrem de simpatic, deloc fitzos, istet, cu bun simtz.
Romeo- Papusha cu ochi albastri, interesant pana cand deschide gura. Noroc ca n-o deschide prea des
Mugurel- Unul dintre cei mai inteligentzi si mai de bun simtz oameni pe care i-am intalnit in viatza mea. Fara nici o fitza, de o modestie rara.
Edi- N-am prea stat mult de vorba, oricum, ceva fitze dar in limite normale.
Bittman- Foaaarte fitzos. Foaaarte vedeta. Foaaarte uimit ca se-ntampla sa gaseasca vreo femeie care nu cade pe spate cand il vede (de exemplu eu). In rest, baiat destept, dar snob si infumurat, in comparatzie cu ceilaltzi.
Astept si alte pareri, pentru ca mai stiu cel putzin 2 oameni pe forumul asta care ii cunosc pe baietzi mai bine decat mine
Tino- Extrem de simpatic, deloc fitzos, istet, cu bun simtz.
Romeo- Papusha cu ochi albastri, interesant pana cand deschide gura. Noroc ca n-o deschide prea des

Mugurel- Unul dintre cei mai inteligentzi si mai de bun simtz oameni pe care i-am intalnit in viatza mea. Fara nici o fitza, de o modestie rara.
Edi- N-am prea stat mult de vorba, oricum, ceva fitze dar in limite normale.
Bittman- Foaaarte fitzos. Foaaarte vedeta. Foaaarte uimit ca se-ntampla sa gaseasca vreo femeie care nu cade pe spate cand il vede (de exemplu eu). In rest, baiat destept, dar snob si infumurat, in comparatzie cu ceilaltzi.
Astept si alte pareri, pentru ca mai stiu cel putzin 2 oameni pe forumul asta care ii cunosc pe baietzi mai bine decat mine

- Cineva care-i cunoaste
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii