ATENTIUNEEEEEEEEE!!!!
S-a ordonat:
"MOBILIZARE GENERALA 4 - Revolutia Rock"
27 aprilie de la ora 19.00 - la 05.00 - Aeroport Baneasa (pe pista)
IRIS, CARGO (& R.A.C.L.A.), VAMA VECHE, AB4 (& Verdikt), OMUL CU SOBOLANI, SPITALUL DE URGENTA, PROCONSUL, IEDERA, NEUROTICA, KRYPTON, ANTRACT
Incepind de Marti, 16 aprilie vino sa-ti iei "ordinul de incorporare" de la: Magazinul Muzica, Sala Palatului, Sala Polivalenta,
Statia de Metrou Unirii 2, Agentia VIP Tourism (H. Negoiu),
punctele volante din zona Aeroportului Baneasa
VINO LA CEA MAI IMPORTANTA MOBILIZARE GENERALA
DIN TOATE TIMPURILE !
FII EROU IN REVOLUTIA ROCK!
Se vor da lupte grele cu decibelii ! Rezista la concursuri si vei fi decorat ! Popota va fi deschisa toata noaptea !
Suna la CARTIERUL GENERAL (akzent) pentru informatii:
01/ 212 56 01 sau trimite un e-mail la akzent@fx.ro
Mobilizare Generala Iv
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mobilizare Generala Iv
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
Ok
Count me on! Da ce p..a mea face kripton? vrea sa moara intr-un accident aviatic? La fel si pt proconsul.
Apropo de trupe rock, aud ca in Ungaria vin tot felul de formatii Moonspell, Tiamat, Paradise Lost, Judas Priest etc si nu vorbesc de festivalul de la Szeged. Cand asa ceva si pe la noi?????!!!
Apropo de trupe rock, aud ca in Ungaria vin tot felul de formatii Moonspell, Tiamat, Paradise Lost, Judas Priest etc si nu vorbesc de festivalul de la Szeged. Cand asa ceva si pe la noi?????!!!
- Fester
- Junior Member
Re: Ok
Initial trimis de Fester
Count me on! Da ce p..a mea face kripton? vrea sa moara intr-un accident aviatic? La fel si pt proconsul.
Inttreaba-l pe Ciubuc sau shi mai bine pe Bibi Ionescu. Prietenii shtiu de ce .
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii