Epoca isi are...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Epoca isi are...

Mesajde dinu » Mar Apr 16, 2002 1:19 am

Propun subectul asta ca raspuns mai multora care au aparut, printre care "prostitutie muzicala","artistii din romania" samd. Ideea centrala a tuturor e intrebarea "Cine e de vina..." continuata in diverse moduri... Astazi am recitit ceva din scrierile "ingerului blond" si iata, mi-am reamintit urmatorul fragment:

"Parerea mea este ca poetul nu are o
epoca a lui; epoca isi are poetii ei si, in
genere, epoca isi vede singura poetii."

Oare nu e afirmatia asta - extraordinar de plastica si subtila o gasesc eu - valabila si pentru muzica, literatura, arta - in genere. Il injuram pe Adi pilu pentru muzica pe care o face - dar oare n-a existat dintotdeauna un Adrian, un Costi, un Duta, o Andre ea... materialele Adrianilor minune de pretutindeni au umplut zeci de ani cosurile producatorilor, au fost material de foc pentru cuptoarele de la Calan. Adriani au existat cu miile, si a sa mai existe... Atunci... !? Pai atunci, vina e a producatorilor, pentru ca nu stiu (oare) sau nu vor sa faca diferenta intre o muzichie buna si una proasta... numai ca si producatori au existat de cand lumea si femeia... si ce alt scop au avut ei oricand decat de a-si castiga duzina de paini... Au nu 'producatori' se numesc ei... ce ganditi voi ca produc !? Avioane !? Sa fi urmarit cel care a aprobat viniluri Voltaj altceva decat un mic castig cat mai mare ? au fost vreodata producatorii alceva decat niste cartitze surde cu un prea dezvoltat simt in ale mirositului de para ?? Si atunci... de ce arata muzica, arta, asa cum nimeni nu poate nega... romaneasca si nu numai... unde se ascund vinovatii... oare intr-o catacomba de uzina comunista... oare intr-un bordei puturos de tzigan... oare in gunoiul de pe mijlocul drumului... oare in povestea deshucheata a pulii domnului Creanga... oare in aerul balcanic ce ne sufoca... oare in ruinele Ada Kaleh-ului scufundat... Oare nu in faptul ca... epoca isi vede singura poetii.
dinu
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Apr 16, 2002 1:42 am

Deci: cine, unde si de ce ?
dinu
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mar Apr 16, 2002 8:39 am

pai sa avem si noi falitii nostri!!
bineinteles ca avem artistii pe care ii meritam pentru ca publicul face ca toate nimicurile astea sa devina celebre. aia care se duc la concerte si care le cumpara albumele, care le acceseaza site/urile, care se calca in picioare dupa autografe, care nu se spala o spatamana daca sunt atinsi de mana sau pulpana mantiei vreunui star... cererea si oferta, asta e!
daca au ajuns sa/si puna manele la telefon sa le gaghile auzul in mod placut ...
oricum, sper ca ne aflam in plina perioada de boom si ca imediat urmeaza o cadere maaaaaare!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

PAREREA MEA

Mesajde Joao » Mar Apr 16, 2002 9:22 pm

eu zic ca acest subiect a fost supoer discutat1(desi sunt relativ nou aici)Si sa gasim vinovatii e usor,dar e fara rost,mai bine venim cu solutii!(eu asa as fi facut subiectul asta!):cool:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii