Ce este MUZICA?4You
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce este MUZICA?4You
Am cautat sa intru pe cat mai multe forumuri sa vorbesc despre acest subiect,dar nicaieri n-am gasit unde sa se vorbeasca numai despre asta si nimic altceva,am gasit doar surogate.Aici puteti sa va spuneti,si chiar va rog,parerea despre muzica ce reprezinta pt. voi aceasta arta si in fond ce este Muzica?:)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
Re: Ce este MUZICA?4You
Initial trimis de CCMUSIC
Am cautat sa intru pe cat mai multe forumuri sa vorbesc despre acest subiect,dar nicaieri n-am gasit unde sa se vorbeasca numai despre asta si nimic altceva,am gasit doar surogate.Aici puteti sa va spuneti,si chiar va rog,parerea despre muzica ce reprezinta pt. voi aceasta arta si in fond ce este Muzica?:)
M-am hotarit sa-ti raspund pentru ca mi se pare o intrebare buna, dar si pt ca muzica pentru mine este singurul mod prin care uit de probleme.Este motivul pentru care viata are rost si modalitatea prin care oamenii se apropie si se bucura de viata. Este starea de fericire.Cum fiecare are un gen preferat, n-am sa intru in amanunte. Si pentru ca mi-a placut intrebarea ta, bucura-te de muzica pentru totdeauna,prietene!
- Athena
- Junior Member
To CC
"MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE". Asta e semnatura ta si e tare misto. Am inceput cu ea ca sa-ti arat ca-mi place raspunsul pe care ti l-ai dat singur la intrebarea asta.
Ce este pentru mine muzica? Pe langa definitiile de dictionar (muzica e o arta, muzica "ne gadila intr-un mod placut urechile" etc.), eu vad in muzica o inventie in asa hal de reusita incat exista un procent extraordinar de mic de oameni carora sa nu le placa muzica. In concluzie, muzica e o inventie fantastica, poate cea mai buna dintre toate. Cateodata ma intreb daca s-ar fi putut fara si imi raspund ca nu.
De ce ascult muzica? Aici e ceva mai simplu. Pur si simplu imi place, imi produce placere. Si viata nu inseamna decat cautarea placerii, nu?
Ce este pentru mine muzica? Pe langa definitiile de dictionar (muzica e o arta, muzica "ne gadila intr-un mod placut urechile" etc.), eu vad in muzica o inventie in asa hal de reusita incat exista un procent extraordinar de mic de oameni carora sa nu le placa muzica. In concluzie, muzica e o inventie fantastica, poate cea mai buna dintre toate. Cateodata ma intreb daca s-ar fi putut fara si imi raspund ca nu.
De ce ascult muzica? Aici e ceva mai simplu. Pur si simplu imi place, imi produce placere. Si viata nu inseamna decat cautarea placerii, nu?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
4All
Pentru mine muzica in sensul sau profund este e o stare de exaltare,un fel de orgasm spiritual.Despre aceasta arta a scris si Cioran (daca sunteti interesati) intr-un limbaj sublim care da muzicii, adevarate definitii muzicii.
Pentru mine unul dintre cei mai mari artisti romani este Laurentiu Cazan.Un artist in adevaratul sens al cuvantului,care vorbeste despre muzica cu atata traire.El spune ca atunci cand creezi daca nu traiesti, nu simti acea stare de exaltare,de beatitudine faci totul degeaba faci ceva fara valoare.In muzica trebuie sa pui suflet ,trebuie sa te sacrifici.Sunt 100% de acord cu el.Si pot sa spun ca aceasta stare de exaltare,de daruire sufleteasca e valabila si in cazul cand asculti muzica si nu doar cand are loc actul creatiei.
Am observat ca oamenii care intra pe acest forum nu sunt interesati de sensul profund al muzicii,de esenta ci doar de povesti de suprafata, si-mi pare rau pentru acest lucru.As vrea ca la acest subiect sa vad mai multe raspunsuri si nu doar vizitatori care n-au nimic de spus.
:)
Pentru mine unul dintre cei mai mari artisti romani este Laurentiu Cazan.Un artist in adevaratul sens al cuvantului,care vorbeste despre muzica cu atata traire.El spune ca atunci cand creezi daca nu traiesti, nu simti acea stare de exaltare,de beatitudine faci totul degeaba faci ceva fara valoare.In muzica trebuie sa pui suflet ,trebuie sa te sacrifici.Sunt 100% de acord cu el.Si pot sa spun ca aceasta stare de exaltare,de daruire sufleteasca e valabila si in cazul cand asculti muzica si nu doar cand are loc actul creatiei.
Am observat ca oamenii care intra pe acest forum nu sunt interesati de sensul profund al muzicii,de esenta ci doar de povesti de suprafata, si-mi pare rau pentru acest lucru.As vrea ca la acest subiect sa vad mai multe raspunsuri si nu doar vizitatori care n-au nimic de spus.

- CCMUSIC
- Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
Muzica nu are o definitie pentru mine, muzica este aspectul care ma reprezinta cel mai mult pe mine!
Asa ca MUZICA reprezinta pentru mine EU.
Felicitari, Zgubi! Fantastica definitie!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Imi place!!!
Zgubi imi place ce ai scris.Ai fost foarte profunda si directa in acelasi timp. Felicitari.Vezi eu stiu sa recunosc meritele cuiva,si respect si alte pareri, nu ca ar fi cazul acuma dar ti-am amintit ca sa nu uiti.
Vreau sa fim amici?Iti cer chiar asa de mult?
Vreau sa fim amici?Iti cer chiar asa de mult?

- CCMUSIC
- Junior Member
Re: Imi place!!!
Initial trimis de CCMUSIC
Zgubi imi place ce ai scris.Ai fost foarte profunda si directa in acelasi timp. Felicitari.Vezi eu stiu sa recunosc meritele cuiva,si respect si alte pareri, nu ca ar fi cazul acuma dar ti-am amintit ca sa nu uiti.
Vreau sa fim amici?Iti cer chiar asa de mult?![]()
cE DRAGUT! Oare de ce n-a raspuns nimeni?
- Athena
- Junior Member

- CCMUSIC
- Junior Member
CCMUSIC, iar te departezi prea tare de locul tau!
In primul rand intrebarea ta imi era adresata numai mie, adica tu impingeai lucrurile inspre o discutie cu mine facuta pblic si aici intram in toata schema cu regulament, off-topic si pm-uri.
Nu mai face tu caracterizari, daca ai fi citit ceva din ce ti-am raspuns and am vorbit pe Yahoo Messenger, poate ca ai fi inteles ceva, daca nu, mai stai si intelege!
In primul rand intrebarea ta imi era adresata numai mie, adica tu impingeai lucrurile inspre o discutie cu mine facuta pblic si aici intram in toata schema cu regulament, off-topic si pm-uri.
Nu mai face tu caracterizari, daca ai fi citit ceva din ce ti-am raspuns and am vorbit pe Yahoo Messenger, poate ca ai fi inteles ceva, daca nu, mai stai si intelege!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Re: To CC
Initial trimis de bhuttu
"MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE". Asta e semnatura ta si e tare misto. Am inceput cu ea ca sa-ti arat ca-mi place raspunsul pe care ti l-ai dat singur la intrebarea asta.
da... muzica poate defini in mare parte individul. dau cam acelasi raspuns cu cei de dinainte, muzica pt. mine e un refugiu, o placere.
apropo de inventii, mai in gluma mai in serios zic ca masina (automobilu) a fost cea mai mare inventie doar ca nu-i asa comerciala

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Muzica este ...damn!nu pot sa definesc ce inseamna muzica pentru mine,poate insa sa spun k fara ea nu as putea sa traiesc(nu imi plac cuvintele mari,dar in cazul asta nu am de ales)...muzica e "one of the best things that ever happend to me"
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii