Import de voci si de sample-uri in muzica romaneasca!!!
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Import de voci si de sample-uri in muzica romaneasca!!!
Am observat ca tot mai multe formatii au in piesele lor voci de la alti artisti/e iar unii nici nu au macar bunul simt sa-i prezinte.Normal ar fi ca si ei sa apara in clipurile cu pricina.Ex:Animal X,Sistem,Dr.Problema si altii.Dr. Problema se pretinde a fi chiar el cel care canta la refren, cand de fapt canta, cel care face muzica lui si a altor formatii,pe nume Marius Moga .Formatii precum :Akcent,Hi-q,Valahia,Sistem si mai nou S.I.M.P.L.U. Daca mai cunoasteti cazuri aduceti-le in discutie.
Cat despre sample-uri sau loop-uri,sunt tzzz exemple.Daca stiti spuneti!!!:)
Cat despre sample-uri sau loop-uri,sunt tzzz exemple.Daca stiti spuneti!!!:)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
Re: Import de voci si de sample-uri in muzica romaneasca!!!
De Hi-Q stiam si eu. La Dr Problema era evident ... nu-mi spune el mie ca dupa atatia ani cu MB&C si-a descoperit vocea. S-a mai discutat aici pe forum de Animal X si s-a ajuns la concluzia ca Dutza mai scapa cate un refren.
Cred ca sunt chiar multe cazuri, si cand spun asta ma gandesc la toate formatiile de tarfe de doi bani cu ( . )( . ) p-afara, care dau din fund pe ritmuri de house sau r'n'b.
Ii mai suspectez pe cretinii de la Alpha ... de fapt sunt 99% sigur ca intra tot in categoria asta.
Cred ca sunt chiar multe cazuri, si cand spun asta ma gandesc la toate formatiile de tarfe de doi bani cu ( . )( . ) p-afara, care dau din fund pe ritmuri de house sau r'n'b.
Ii mai suspectez pe cretinii de la Alpha ... de fapt sunt 99% sigur ca intra tot in categoria asta.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Si daca moga asta e in spatele lu Domnu prolema nu pot sa remarc decat ca e un muzician de o vasta valoare si originalitate si ca vocea ce sa mai Pavaroti e ultimu lache
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Piesa apartine lui Lalo Schifrín compusa prin anii 60 si care este o
super piesa de jazz, fragemntul surprins seamana exact cu versiunea Limp Bizkit, motivul pentru care au facut asta nu l-am nteles inca dar maine e lansarea, poate aflu cate ceva.
super piesa de jazz, fragemntul surprins seamana exact cu versiunea Limp Bizkit, motivul pentru care au facut asta nu l-am nteles inca dar maine e lansarea, poate aflu cate ceva.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
intamplator, doar intamplator il cunosc pe noul component al trupei SIMPLU (cel cu vocea). tot ce pot spune legat de afirmatile lu` CCMUSIC este ca te inseli amarnic. tind sa cred ca vrei sa-i faci o reclama acestui oarecare, NEIMPORTANT si nesemnificativ MOGA. vocea noului compunent SIMPLU este chiar a lui. mai scutitine cu tot felul de speculatii nefondate. MOGA asta daca ar fi atat de bun s-ar auzi de el, asa este un nimic. cand il vezi, daca il cunosti poti sa-i spui: MARS CA PUTI!
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de CCMUSIC
In piesa omului cu sobolani chiar e luat o tema de la Limp Bizkit din 'Mission Impossible" sau mi s-a parut,stiti voi partea de chitara![]()
foarte adevarat!dar pe cd scrie clar ca piesa mainile sus contine tema mission impossible
-
SOD - Mesaje: 6035
Eu n-am spus ca nu-i vocea lui,m-ai inteles gresit.Eu am spus ca instrumentatia si poate chiar piesa in intregime a fost facuta de Marius Moga.Niciodata n-am afirmat ca el ar canta in locul lui Smiley:)
- CCMUSIC
- Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
:con: like, dude....tu cu cine vorbesti?
simplu si-a luat voce in formatie ca n-aveau deloc.
iar ocs cu tema aia, tot n-am inteles ce cauta in piesa.
ce tema la ocs?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
yeah right
e o trupa de la nova music care a cantat anul trecut o piesa a lui Robbie williams (Jesus in a camper van)dar cu text romanesc.Nu mai sti cum o cheama: karisma sau ceva de genul asata.Naspa
Dadius
Dadius
-
dadius - Mesaje: 779
Re: yeah right
Initial trimis de dadius
e o trupa de la nova music care a cantat anul trecut o piesa a lui Robbie williams (Jesus in a camper van)dar cu text romanesc.Nu mai sti cum o cheama: karisma sau ceva de genul asata.Naspa
Dadius
n-ar trebui sa ne miram...tocmai azi am auzit la radio o melodie de-am zis ca-i 'snap' initial. era de fapt n&d.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
O alta prefacatorie josnica gen Mili Vanili e Blue Jeans.Impresarul si producatorul ei a spus ca vocea din piesa promovata la tv. nu e a ei ci a unei fete din Constanta studenta la Conservator.Oare cate jocuri de culise mai sunt la noi ,cate murdarii de acest gen.Oare cat ii mai rabda pamantul cu ipocrizia asta?

- CCMUSIC
- Junior Member
Pai ce rost are sa iei o fata necunoscuta sa o pui intr-o formatie si sa chemi pe altcineva sa puna vocea? Nici macar nu e frumusete rapitoare, si din moment ce nu e o persoana cunoscuta, nu vad care e rostul.
-
Pai am inteles ca fata are bani si vroia sa ajunga "vedeta" si pentru ca n-o ajuta vocea a apelat la alta.Cel care a dat in vileag toata porcaria a facut-o dupa ce s-a certat cu asa-zisa cantareata.El motiveaza ca a facut acest compromis datorita lipsei banilor.Initial trimis de Zgubilici
Pai ce rost are sa iei o fata necunoscuta sa o pui intr-o formatie si sa chemi pe altcineva sa puna vocea? Nici macar nu e frumusete rapitoare, si din moment ce nu e o persoana cunoscuta, nu vad care e rostul.

- CCMUSIC
- Junior Member
He he,
Eu sunt si mai al draq. Am folosit vocea lui Scooter fara acordul si stirea lui(l-am facut sa spuna Zgubilici) :j
Eu sunt si mai al draq. Am folosit vocea lui Scooter fara acordul si stirea lui(l-am facut sa spuna Zgubilici) :j
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Initial trimis de CCMUSIC
O alta prefacatorie josnica gen Mili Vanili e Blue Jeans.Impresarul si producatorul ei a spus ca vocea din piesa promovata la tv. nu e a ei ci a unei fete din Constanta studenta la Conservator.Oare cate jocuri de culise mai sunt la noi ,cate murdarii de acest gen.Oare cat ii mai rabda pamantul cu ipocrizia asta?
![]()
atata timp cat iasa bani (adica oameni ca noi ii cumpara) vor rezista.Cand lumea se va trezi si nu va mai merge la concerte si nu va cumpara albume (care dracu's aia?) atunci lucrurile se vor schimba.Pana atunci:
O iubire de-o zi
Nici regrete nici lacrimi nu vor fi........
I rest my case.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Initial trimis de J.A.Tiranu
He he,
Iti sugerez sa te ascunzi cat mai repede pentru ca piesa asta sparge topurile inVestul Europei! :p
-
Iti sugerez sa te ascunzi cat mai repede pentru ca piesa asta sparge topurile inVestul Europei! :p
Cat despre piesa ai dreptate: o sa apara cat de curand, iti este dedicata si poate ca o sa sparga si topurile :p . Vocea nu o sa fie a lui Scooter ca nu mi-a placut accentul( nu zice clar Zgubi):D
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Bine, bine, atunci vreau sa fac prima auditie sa stiu si eu daca dau autografe ori ba dupa...![]()
Din pacate va fi a treia auditie( au mai ascultat-o : J.A.Tiranu si vocea

- J.A.Tiranu
- Junior Member
SAL!
Se pare ca aceste cazuri de plagiat se maresc.Mai veniti si voi cu ceva in discutie.Zgubi bafta la bac!!!Te astept cat mai repede printre noi.

- CCMUSIC
- Junior Member
Re: Simplu
Initial trimis de dadius
Unii oameni sunt facuti sa cante iar altii sa danseze.Si asa ar trebui sa ramana pe veci.Pentru mine Simplu=Mili Vanili
parerea mea.
Milli Vanilli? Nu cred... cel putin aia nu aveau o strofa si un refren care-l repetau la infinit!
NU?
- zulu
- Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii