P.o.d.
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
pe un alt topic ii ziceam unia ca pot sa dau exemple de rockeri care nu au nici o treaba
P.O.D ar fi unul din exemple
P.O.D ar fi unul din exemple
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Gusturi proaste...
Are o preferinta cam de Doamne ajuta...eu cel putin nici nu am auzit de aceasta formatie asadar nu este o formatie care merita toata lauda...
- Renato2002
- Junior Member
Am ascultat "youth of the nation"-p.o.d. si mi s-a parut...a...interesant...chiar mi-au placut o parte din versuri (alea pe care le-am inteles) :a
Oricum,in comparatie cu "alive" mi se pare mult mai draguta...daca pot spune asa... :j
Oricum,in comparatie cu "alive" mi se pare mult mai draguta...daca pot spune asa... :j
-
Josefine^ - Junior Member
De ce nu?
De ce sa nu imi dau cu parerea daca nu am auzit de ei...?
Adica daca nu aud mai nimika despre o trupa nu am voie sa imi pronunt parerea...am mai spus-o si o mai spun ...sunt sigur ca e o formatie de toata lauda daca nu am auzit de ea si vorba aceea ma cam pricep in domeniul muzicii...am destule cunostinte muzicale si nu vreau sa ma laud dar din moment ce o trupa nu este auzita deloc ...totusi...
Adica daca nu aud mai nimika despre o trupa nu am voie sa imi pronunt parerea...am mai spus-o si o mai spun ...sunt sigur ca e o formatie de toata lauda daca nu am auzit de ea si vorba aceea ma cam pricep in domeniul muzicii...am destule cunostinte muzicale si nu vreau sa ma laud dar din moment ce o trupa nu este auzita deloc ...totusi...
- Renato2002
- Junior Member
Re: De ce nu?
Initial trimis de Renato2002
De ce sa nu imi dau cu parerea daca nu am auzit de ei...?
No comment.
Cat despre faptul ca daca nu ai auzit tu de o formatie ea nu e de toata lauda.... pur si simplu draga Renato ma faci sa rad. Iti propun un mic joc: ne nimerim online odata si postez eu sa zic... 5-6 trupe si tu din vasta ta cultura muzicala scrii scurte pareri depsre ele, chiar daca nu le-ai ascultat. Eu zic ca ar fi interesant sa vedem ce iese. Ce zici?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
da.
Sunt de acord cu propunerea ta aliosha
- Renato2002
- Junior Member
uite renato ca ne-am nimerit online
hai zi-mi si mie cateva pareri rapide despre
Pavement
Neutral milk Hotel
Autechre
Flaming Lips
Violent Femmes
Zero 7
Merita sau nu ascultate. Fac si ele vre-un ban sau nu ?
Astept raspuns rapid ca sa nu reiasa ca te-ai chiombit pe net dupa ele. Asa ca let the force be with you Renato !
Pavement
Neutral milk Hotel
Autechre
Flaming Lips
Violent Femmes
Zero 7
Merita sau nu ascultate. Fac si ele vre-un ban sau nu ?
Astept raspuns rapid ca sa nu reiasa ca te-ai chiombit pe net dupa ele. Asa ca let the force be with you Renato !
-
Re: uite renato ca ne-am nimerit online
Initial trimis de Aliosha
hai zi-mi si mie cateva pareri rapide despre
Pavement
Neutral milk Hotel
Autechre
Flaming Lips
Violent Femmes
Zero 7
hai sa ma pronunt si eu de formatii de care nu stiu. in afara de violent femmes nu le stiu pe celelalte dar din moment ce sunt in aceeasi oala inseamna ca-s faine tare. am nimerit-o nu?

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Sa zicem
Ce parere as putea avea despre aceasta?
Ce gen abordeaza aceste formatii...caci sunt asa de cunoscute incat am ramas fara cuvine...oricum eu nu am zis ca ma pricep asa de mult in domeniul muzicii dar dun moment ce piata muzicala este inadata de o gramada de treupe parerea mea este ca trupele care invadeaza piata muzicala merita ascultate sau nu...dar din moment ce unele trupe nu se aude mai nimika despre ele sau da asta in cazul celor care sunt obsedati de un anumit gen muzican nu mai stiu ce sa mai zic...
Ce gen abordeaza aceste formatii...caci sunt asa de cunoscute incat am ramas fara cuvine...oricum eu nu am zis ca ma pricep asa de mult in domeniul muzicii dar dun moment ce piata muzicala este inadata de o gramada de treupe parerea mea este ca trupele care invadeaza piata muzicala merita ascultate sau nu...dar din moment ce unele trupe nu se aude mai nimika despre ele sau da asta in cazul celor care sunt obsedati de un anumit gen muzican nu mai stiu ce sa mai zic...
- Renato2002
- Junior Member
Tre cool te-am vazut ca esti cu punkul (si dupa nick, btw I love green day)...asa ca pavement cred ca ti-ar place(desi nu sunt punk)
Pavement ("slanted and enchanted" si "crooked rain, crooked rain" sunt 2 din albumele mele preferate )si Flaming Lips sunt 2 formatii de indie.
Neutral Milk hotel e opera unui seminebun care a scos 2 albume (indie - lo fi ,prog) care mie imi plac la maxim. Pentru cine are posibilitate de download sa traga melodii de pe "In the Aeroplane Over the Sea". (king of the carrot flowers, communist daughter, oh comely)
Zero 7 e o trupa de electronica- ambiental care pun pariu ca place oricui daca e ascultata in anumite momente pentru ca e linistitoare si relaxanta.
Autechre sunt electronica IDM ceva foarte experimental si din cauza asta nu prea pot sa inghit .
Sa nu se creada ca falfai eu cu formatii pe la nasul altor useri sa ma laud ca ce ascult sau ce stiu eu dar de obicei imi place sa vorbesc despre ce cunosc, altfel nu imi sta in obisnuinta sa ma bag. Renato te sfatuiesc sa faci la fel.
Pavement ("slanted and enchanted" si "crooked rain, crooked rain" sunt 2 din albumele mele preferate )si Flaming Lips sunt 2 formatii de indie.
Neutral Milk hotel e opera unui seminebun care a scos 2 albume (indie - lo fi ,prog) care mie imi plac la maxim. Pentru cine are posibilitate de download sa traga melodii de pe "In the Aeroplane Over the Sea". (king of the carrot flowers, communist daughter, oh comely)
Zero 7 e o trupa de electronica- ambiental care pun pariu ca place oricui daca e ascultata in anumite momente pentru ca e linistitoare si relaxanta.
Autechre sunt electronica IDM ceva foarte experimental si din cauza asta nu prea pot sa inghit .
Sa nu se creada ca falfai eu cu formatii pe la nasul altor useri sa ma laud ca ce ascult sau ce stiu eu dar de obicei imi place sa vorbesc despre ce cunosc, altfel nu imi sta in obisnuinta sa ma bag. Renato te sfatuiesc sa faci la fel.

-
Mesaj Aliosha
Draga Aliosha ai cea mai mare dreptate si as dori sa vorbesc acum cu tine si te-as ruga sa faci download la un mirc si sa intri pe chat...ma gasesti pe canalul #florin
- Renato2002
- Junior Member
Similar cu Rage... nu prea sunt unii demni de luat in seama pentru ca partea asta a rockului e cu doua taisuri. Multi se arunca sa faca dar ies balarii .. doar energie degajata si nimic mai mult ca sa il citez pe un user al forumului.
Totusi asemanator la mesaj si cu destule poarti asemenatoare cu rage ar fi System of a down. Incearca sa faci download la "Chop Suey" si daca nu iti place astept sa ma alergi pe threaduri .
Fa o proba sa vezi daca te aranjeaza.
Totusi asemanator la mesaj si cu destule poarti asemenatoare cu rage ar fi System of a down. Incearca sa faci download la "Chop Suey" si daca nu iti place astept sa ma alergi pe threaduri .

Fa o proba sa vezi daca te aranjeaza.
-
A... pai mig mie ala mi se pare dintre cele mai reusite. In rest in aria asta nu prea mai stiu ca nu e in my line of interests dar pot sa zic ca am incercat destule chestii asemanatoare care insa mi s-au parut rasuflate.
-
Initial trimis de Aliosha
Tre cool te-am vazut ca esti cu punkul (si dupa nick, btw I love green day)...asa ca pavement cred ca ti-ar place(desi nu sunt punk)
ascult o gramada de tampenii nu numai punk dar am fost fan green day si asa am ramas cu sechele

da, suna bine pavement. ca sa-ti intorc recomandarea cauta 'the muffs' sau 'lunachicks'.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
hmmm..
eu nu am ascultat decat bucata care apare pe la atomic cu POD
si mi-a placut! Mi se pare chiar ca baietii promit....s-ar putea sa ma insel dar daca ma refer strict la videoclip, melodia imi place....:con:
eu nu am ascultat decat bucata care apare pe la atomic cu POD
si mi-a placut! Mi se pare chiar ca baietii promit....s-ar putea sa ma insel dar daca ma refer strict la videoclip, melodia imi place....:con:
-
Judge_Aris - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii