Cui ii place BRITNEY SPEARS!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cui ii place BRITNEY SPEARS!!!

Mesajde Kiler_ » Sâm Mai 11, 2002 10:13 am

sal
Am inceput acest forum pt a afla si parerea altora despre britney .
MIe imi place mult si cred ca este una din cele mai in voga artiste pop din lume de vreo doi ani incoace.
Daca credeti ca aveti ceva de spus intrati si ziceti eu voi fi pe aici
SAL!
fOR tHE mUSIC
:cool: :cool: :cool:
Kiler_

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 1:13 pm

Initial voiam sa pun un post d-ala acid rau aici, dar dupa ce am citit primul post am renuntat, sa nu traumatizez un copil care de altfel n-are nici o vina.
Nu ne baga in seama, Kiler_! Tu ai dreptate!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 11, 2002 1:19 pm

Bhuttule nu cred ca e nevoie sa-l mai traumatizezi si tu ca e destul de traumatizat. Si sa revin on-topic...despre ce era vorba?...a.. da... Britney Spears.... loooool :D
Bagheera
Junior Member

Mesajde Baluba » Sâm Mai 11, 2002 2:15 pm

Mie imi place Britney!!!!!!!!!!! E cea mai tare!!!!!!!!!!!!!! Si e foarte draguta !!!!!!!!!!!! Imi place cel mai mult expresia ei tampa, dar in acelasi timp interesanta! Si vocea ei, e cea mai tare, imi aduce aminte de buda de la tzara care scotea sunete la fel de melodioase. Voua ce va place la ea?
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Re: Cui ii place BRITNEY SPEARS!!!

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 4:06 pm

Initial trimis de Kiler_
:

Daca asta vrea sa fie o intrebare atunci pune eventual shi semnu` intrebarii ..asa k sa shtie tot prostu ce sa zica(shtii tu semnu intrebarii e asta asa: ? )....cat despre un raspuns....cum zici tu!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cutuma© » Sâm Mai 11, 2002 6:32 pm

Imi placea Britney pt felul in kre arata acum 1 an. De la o vreme s-a vulgarizat prea tare. In ceea ce priveshte muzik...:))...ma abtzin sa nu zic ceva dur!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde stefan » Sâm Mai 11, 2002 8:09 pm

Initial trimis de Kiler_
sal
Am inceput acest forum pt a afla si parerea altora despre britney .
MIe imi place mult si cred ca este una din cele mai in voga artiste pop din lume de vreo doi ani incoace.
Daca credeti ca aveti ceva de spus intrati si ziceti eu voi fi pe aici
SAL!
:cool: :cool: :cool:

Mai degraba ;P... Mie unul nu-mi place. Iar faptul ca e in voga nu spune nimic, sorry.

E, e adevarat ca-mi place cum canta Travis "Baby One More Time"...

Imi aduci aminte de comentariile de pe site-ul Oasis de acum 3-4 ani: "Salut! Oasis sunt cei mai buni!" sau "Oasis sunt mai tari ca Beatles!" (sic!), urmate de completarea previzibila: "eu am 14/15/16 ani!". De parca nu s-ar fi vazut oricum...

Ai un orizont cam restrans la 16 ani, nu crezi? N-o spun cu rautate, dar m-am saturat de adolescenti isterici cu creiere evaporate. Sper ca nu-i cazul tau.
stefan
Junior Member

Mesajde Guppy » Dum Mai 12, 2002 4:42 am

Mie imi place Britney foarte mult. Si cum canta. :a
Guppy

Mesajde Kiler_ » Dum Mai 12, 2002 7:08 pm

Am inteles ce vreti sa ziceti man
Dar nu cred ca am desckis acest forum doar ca sa fiu criticat de unii"cunoscatori in ale muzicii' Am deshis forumu' casa mai vb ceva si sa aflu si eu parerea altora .Indiscutabil Britney nu se poate compara cu altii ,cu cei care au facut cu adevarat istorie in muzica.
Cred ca imi veti zice si parerea voastra despre muzica ij gen si nu numai despre britney .
Oricum eu nam nimic cu voi si nu va port pica

Fiecare isoi spune parerea si fiecare are dreptul la opinie si critica,dar inca o data va spun mie imi place sa ascult multe genuri de muzica si spera ca voi sa nu fiti unii obsedati de rock deoarece aceia de obicei sunt impotriva tuturor

P>S> Mie imi place rock-ul dar nu la modul obsesiv!

:cool: :cool: :cool: :cool: :t :t :t
Kiler_

Mesajde Bagheera » Dum Mai 12, 2002 7:19 pm

Daca nu ne porti pica ne-am linistit. Sincer sa fiu ma si gandeam ca o sa ne certi cam tare si... dar lasa nu ma lua in seama :D
Bagheera
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Mai 12, 2002 10:35 pm

Initial trimis de Kiler_

si iti place pt ca e in voga?thas pathetic .
and she sux,btw :p

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde K-gula » Dum Mai 12, 2002 10:49 pm

mi nu mi-ar place sa o ma nici ca femeie de servici in casa, poate doar ca o simpla camerista. ;)

K-gula. :A
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde djdiu » Mar Mai 14, 2002 5:57 pm

I hate Britney... ca no venit la intalnire. Sa vada poza mea ( :J )
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 8:27 pm

Pai.....mi-a placut...ca e frumoasa totushi,dar e proasta rau.Deci melodiile shi look-ul sunt cool,dar...e chiar proasta:Acuma cica face pauza de 6 luni,exact cand rivala ei de moarte Christina Aguilera a intrat in topuri cu ''Dirrty''...pai bineinteles ca n-o sa mai fie regina pop...
Eee,deci mie-mi place,dar...minte...deloc.
X-Tina Aguilera

Mesajde gabuba » Dum Dec 22, 2002 10:40 pm

Brittney... eu inteleg ca americanii sunt mai prosti de fel, dar la 18 ani sa nu auzi de Australia si sa nu shti unde pe harta e Australia avand in vedere ca peste 3 zile ai concert acolo, e cam depasit faza.
Vocea - de canal.
Tinuta - o imitatie ieftina dupa Janet, se da originala si virgina
Aguilera - "Cant hip-hop, rap, r'nb si rock, imi place Janet Jackson, hainele clasice nu-s stilul meu, nu-s perfecta, nu-s virgina, si nu ma deranjeaza ca unii ma considera o tarfa isterica, e treaba lor. Eu fac ce simt. NU ascult de altii, cine ma place sa ma placa asa. Piesa "I'm ok" este "dedicata" tatului meu care m-a torturat in copilarie."
- "O respect pe Britney si sper ca sentimentul sa fie reciproc, mi-a placut "slave 4 u" dar cantam genuri total diferite."
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Dum Dec 22, 2002 11:53 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Pai.....mi-a placut...ca e frumoasa totushi,dar e proasta rau.Deci melodiile shi look-ul sunt cool,dar...e chiar proasta:Acuma cica face pauza de 6 luni,exact cand rivala ei de moarte Christina Aguilera a intrat in topuri cu ''Dirrty''...pai bineinteles ca n-o sa mai fie regina pop...
Eee,deci mie-mi place,dar...minte...deloc.

Vai da Christina nu ii proasta ca incearca s-o imite pe CUR** de la shell. Britney si-a luat pauza de 6 luni (sa lucreze la un album nou care o va baga in umbra pe X-tina, care numa daca se dezbraca poate sa atrega atenita asupra ei) da ce vrei sa scoata album dupa album. Si Chrisitna si-a luat pauza de vreo 3 ani de frica lui Britney pana sa scoata cel de al 2 lea album, care in comaratie cu a lui Britney (care a spart toate recordurile de vanzari) e 0.

Si pentru care zic ca Britney a devenit mai vulgara pai sigur daca nu se schimba va apucati sa ziceti mie nu imi place Britney ca e tot copilareasca. A crescut OAMENILOR nu poate sa se comporte ca un copil pentru totdeauna.

desi este in pauza Britney este in top5 cele mai cautate cuvinte de pe internet de pe Yahoo saptamanal iar christina acum cand este sau ar trebui sa fie in centrul atentiei este doar pe

Britney E REGINA POP In pauza sau nu!

Daca vreti sa va convigeti mergeti pe yahoo si dati la SEARCH "Britney" si apoi "Christina Aguilera" si vedeti pentru care cuvant se aviseaza mai multe articole adica cine e mai populara in momentul acela.

AAA si ultimul singel X-tina este Beautiful nu Dirrty!

Scuze ortografia
si este forum Britney Spears
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?forumid=126

Unregistered

Mesajde kyliebaby » Dum Dec 22, 2002 11:56 pm

Initial trimis de Gabyzzu
Brittney... eu inteleg ca americanii sunt mai prosti de fel, dar la 18 ani sa nu auzi de Australia si sa nu shti unde pe harta e Australia avand in vedere ca peste 3 zile ai concert acolo, e cam depasit faza.
Vocea - de canal.
Tinuta - o imitatie ieftina dupa Janet, se da originala si virgina
Aguilera - "Cant hip-hop, rap, r'nb si rock, imi place Janet Jackson, hainele clasice nu-s stilul meu, nu-s perfecta, nu-s virgina, si nu ma deranjeaza ca unii ma considera o tarfa isterica, e treaba lor. Eu fac ce simt. NU ascult de altii, cine ma place sa ma placa asa. Piesa "I'm ok" este "dedicata" tatului meu care m-a torturat in copilarie."
- "O respect pe Britney si sper ca sentimentul sa fie reciproc, mi-a placut "slave 4 u" dar cantam genuri total diferite."

da e chiar depasita faza!!!
da... tu chiar CREZI ca Christina site unde-i Australia! Eu ma indoiesc! Conform unui sondaj facut de ONU americanii sunt pasta la GEOGRAFIE
kyliebaby

Mesajde Unregistered » Lun Dec 23, 2002 12:05 am

Initial trimis de Unregistered

desi este in pauza Britney este in top5 cele mai cautate cuvinte de pe internet de pe Yahoo saptamanal iar christina acum cand este sau ar trebui sa fie in centrul atentiei este doar pe

aa sa tremin Britney e pe #1 si Aguilera pe 10 desi Britney este in pauza este totusi cel mai cautat cuvant de pe net!

dovada aici:
http://yir.yahoo.com/2002/buz/music.html
Unregistered

Mesajde gabuba » Lun Dec 23, 2002 12:11 am

Draga, probabil ca sta ma-sa si sorsa ca sa fie in top 5 si baga-n disperare numele ei acolo.
Bun dar asta nu inseamna ca muzica ei mai merge
Nu are nici o legatura. Probabil Brittney are prea MULTI anti fani care ii cauta nod in papura si de aceea. Dar vanzarile isi zic cuvantul fratilor, Spears pt. moment e MOARTA. Pe cand Chris e in varful "Aisbergului"!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Lun Dec 23, 2002 9:46 am

Draga, probabil ca sta ma-sa si sorsa ca sa fie in top 5 si baga-n disperare numele ei acolo.
Nu are nici o legatura. Probabil Brittney are prea MULTI anti fani care ii cauta nod in papura si de aceea. Dar vanzarile isi zic cuvantul fratilor, Spears pt. moment e MOARTA. Pe cand Chris e in varful "Aisbergului"!

sa sti ca "icebergul" are 2 varfuri unul desupra apei si unul in apa
cred ca Christina este pe ala de sub apa (jos, jos, jos, fff ,jos)

Daca tu zici ca Christina are atata succes zimi si tu in ce tari a fost albumul ei pe #1 in prima sapt (bineinteles sa pui si link la siteul oficial unde schrie ca Chrisitna a fost pe #1 in tara aia si aia ca altfel nu iti cred aburelile)

Daca chiar vrei sa sti Christina nu a fost #1 nici macar in USA unde a fost intrecuta de Eminem cu a lui 8 Mile
8 Mile #1 - 715.000
Stripped #2 - 445.000
daca nici in USA pe primul loc atunci unde a fost aaa NICAIERI!!

Dovada aici
http://www.hitsdailydouble.com/sales/archcht.cgi?cht818

Dovada aici ca Britney a vandut 768.000 in prima spat
http://www.hitsdailydouble.com/sales/archcht.cgi?cht770

Vezi Gabyzzu sa pui si tu dovezi ca altfel nu te cred!!!

in concluzie Britney a vandut 768.000 in prima sapt si Chrisitna 345.000 !! No cine-i mai bun si cine zicea ca Britney ii moarta din punct de vedere al vanzarilor

A da vezi la oops care a vandut 1,3 milioane in #1 sapt numa cu 1 milion mai mult decat X-tina (oops fiind tot al 2 lea labum a lui Britney ca si Stripped pentru Christina)
Dovada aici"
http://www.hitsdailydouble.com/sales/archcht.cgi?cht695
Unregistered

Mesajde candyman4u » Lun Dec 23, 2002 11:43 am

Daca tot vrei sa comparam vanzarile hai s-o facem
sa vedem cum s-a descurcat albumul Stripped pana acuma
fata de albumul Britney in aceasi perioada anul trecut!

In USA
Britney Spears Britney (Jive) prima saptamana #1 - 768.000 copi
http://www.hitsdailydouble.com/sales/archcht.cgi?cht770

Chrisitna Aguilera Stripped (RCA) prima sapt #2 - 342.000 copi
http://www.hitsdailydouble.com/sales/archcht.cgi?cht818

In Gremania
Britney Spears Britney (Jive) prima sapt #1
http://musikmarkt.lw-t1.thuecom-medien.de/content/charts/history.php3?jahr=2001
(alegeti 18./19.11.2001 apoi dati click pe "Anzeigen")

Chrisitna Aguilera Stripped (RCA) prima sapt #8
http://musikmarkt.lw-t1.thuecom-medien.de/content/charts/history.php3
(alegeti 10./11.11 apoi dati click pe "Anzeigen")

Austria
Stripped #10
Britney #1

In Franta
Stripped #49
Britney #1

In UK
Stripped #18
Britney #4

Canada
Britney #1
Stripped #10

Deci in concluzie cine a vadut mai mult Britney
(pana azi a vandut peste 18.000.000 milioane in lume din albumul "Britney" sursa http://www.billboard.com
+ OOps cu 22.000.000 si Baby cu 24.000.000 fazta de christina care a vandut cu "Christina Aguilera" 14.000.000 si
"stripped" pana acuma 1,900.000 )

In concluzie Britney nu este moarta dpdv al vanzarilor si a fost #1 in multe tari fata de
Christina care ... vedeti si voi.
candyman4u
Junior Member

Mesajde X-Tina A. » Lun Dec 23, 2002 12:05 pm

Initial trimis de Unregistered

Vai da Christina nu ii proasta ca incearca s-o imite pe CUR** de la shell. Britney si-a luat pauza de 6 luni (sa lucreze la un album nou care o va baga in umbra pe X-tina, care numa daca se dezbraca poate sa atrega atenita asupra ei) da ce vrei sa scoata album dupa album. Si Chrisitna si-a luat pauza de vreo 3 ani de frica lui Britney pana sa scoata cel de al 2 lea album, care in comaratie cu a lui Britney (care a spart toate recordurile de vanzari) e 0.

Si pentru care zic ca Britney a devenit mai vulgara pai sigur daca nu se schimba va apucati sa ziceti mie nu imi place Britney ca e tot copilareasca. A crescut OAMENILOR nu poate sa se comporte ca un copil pentru totdeauna.

Britney E REGINA POP In pauza sau nu!

Daca vreti sa va convigeti mergeti pe yahoo si dati la SEARCH "Britney" si apoi "Christina Aguilera" si vedeti pentru care cuvant se aviseaza mai multe articole adica cine e mai populara in momentul acela.

AAA si ultimul singel X-tina este Beautiful nu Dirrty!

Scuze ortografia
si este forum Britney Spears
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?forumid=126

1.imi place Britney,dar fiindca am observat ca in toata shcoala mea toti o urasc,am crezut ca nu prea mai are fani...deci acum pot sa recunosc fara nici o jena:imi plac amandoua shi B.shi C.A.
2.Shtiu ca ultima melodie a Christinei este Beautiful...dar ai vazut tu vreodata pe MTV Beautiful??N-a dat nici Dirrty de multe ori...
PS:Recunosc ca Beautiful e o porcarie de melodie...mai bine baga videoclip la...Make over sau Can't hold us down(ft.Lil'kim)sau chiar la Infatuation...nu cred ca le shti...
X-Tina A.

Mesajde candyman4u » Lun Dec 23, 2002 10:08 pm

Initial trimis de X-Tina A.

1.imi place Britney,dar fiindca am observat ca in toata shcoala mea toti o urasc,am crezut ca nu prea mai are fani...deci acum pot sa recunosc fara nici o jena:imi plac amandoua shi B.shi C.A.
2.Shtiu ca ultima melodie a Christinei este Beautiful...dar ai vazut tu vreodata pe MTV Beautiful??N-a dat nici Dirrty de multe ori...
PS:Recunosc ca Beautiful e o porcarie de melodie...mai bine baga videoclip la...Make over sau Can't hold us down(ft.Lil'kim)sau chiar la Infatuation...nu cred ca le shti...

Draga sa sti ca le stiu pe toate ca am albumul Stripped MP3
Imi place Beautiful (da nu il dau pe MTV dar ai rabdare ca inca nu s-a lansat in Europa ) imi place si Infatuation si melodia aia care o canta cu Alicia Keys nu imi placa Fighter ii nashpa rau!!!
candyman4u
Junior Member

Mesajde Remy » Lun Dec 23, 2002 10:54 pm

O consider una dintre cele mai talentate cantarete ale momentului.
Multi o compara cu tipa aia de doi bani, Cristina Aguilera, care si-a schimbat 'look-ul' din rau in mai rau.
El condor pasa!
Remy
Junior Member

Mesajde SharKana » Mie Dec 25, 2002 5:57 pm

daca le-am compara la vanzari albumele lui britney s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in 2-3 ani(e chiar un record)
nuamai albumele lui elvis s-au vandut intr-un miliard de exemplare dar in vro 10 ani
mie imi place britney
si nici nu se poate compara cu aguilera(aia e o tarfa)
SharKana
Junior Member

Mesajde Zotycos » Mie Dec 25, 2002 11:00 pm

mie !!!!

imi place la nebunie mai ales felule ei dinamic de a traii!!!!

de a nu comenta despre alti artisti !!!
Zotycos
Junior Member

e cea mai de gashca pushtoaica posibila!!!

Mesajde Unregistered » Mie Dec 25, 2002 11:32 pm

Initial trimis de Zotycos
mie !!!!

imi place la nebunie mai ales felule ei dinamic de a traii!!!!

de a nu comenta despre alti artisti !!!

sincer vb acu` mie imi place de pushtoaica ( pushtoaica... din obishnuintza... ) la nebunie.....cu toate ca sunt o persoana de gen masculin ( shi nu cred ca asta conteaza ) .... este o persoana de nota 11+ ... fara comentarii.... sincer sa fiu am toate albumele ei ( pe calc desigur ) ..... postere destule.... ca sa nu mai zic ca daca Doamne ajuta ar veni in Romania, m-ash duce cu sigurantza... oricat ar costa un bilet...cam atat ash putea sa spun io despre ea.... ca ceea ce simt pt ea nu se poate exprima in cuv...cu toate ca nici nu pot sa o vad .... sau macar sa o cun....:(....shi nici nu cred ca se va intampla asta vreodata...sau...poate cine shtie...D-zeu e Mare....!!! bye-bye....sa ne auzim cu bine....
Unregistered

Mesajde SharKana » Joi Dec 26, 2002 6:40 pm

Dirtty al lui cristina aguilera se da pe mtv.........dar dupa 12 noaptea
am vazut si eu dar mai mult finalul
in cateva cuvinte:vulgar,scarbos tot ce se poate rau
pacat de ea ca are voce buna si arata bine
de ce trebuie sa se prosteasca asa si sa se creada cea mai buna?
SharKana
Junior Member

Mesajde Lutza-Utza-Fuckerutza » Joi Dec 26, 2002 9:00 pm

N-am gustat-o inca. O mai las putin sa fiarba.
Lutza-Utza-Fuckerutza

Mesajde Titina » Joi Dec 26, 2002 10:11 pm

[quote]Initial trimis de candyman4u
[B]

Draga sa sti ca le stiu pe toate ca am albumul Stripped MP3
Imi place Beautiful (da nu il dau pe MTV dar ai rabdare ca inca nu s-a lansat in Europa ) imi place si Infatuation si melodia aia care o canta cu Alicia Keys
...mai corect zis cu Lil'Kim...da hai ca shtiu ca nu eshti fan Christina...shi ...
Titina
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii