Georgia !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Georgia !

Mesajde vladonne » Mar Mai 14, 2002 3:24 am

CA tot s-a purtat subiectu' asta o perioada p'acilea, am a va aduce la cunoshtintza ca Georgiana, care a prestat la trupa 4k voi, iar mai apoi a prestat solo sub titulatura Georgia , induioshata probabil de publicul inlacrimat shi cu urechile bandajate, a hotarat ca dupa o lunga cariera, de 3 clipuri sa se retraga din viatza muzicala. Itzi multzumim Georgia shi itzi vom ramane pe veci recunoscatori.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mai 14, 2002 4:40 am

Uite ca pana la urma unii realizeaza(oare?) ca sunt penibili si se retrag . Ii asteptam si pe altii.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Mar Mai 14, 2002 11:25 am

pe mine ma framanta intrebarea: a cumparat oare cineva o caseta cu georgia? si cine a avut curaj sa-i faca fetei asteia 3 clipuri?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Mar Mai 14, 2002 2:30 pm

In cazul in care este adevarat (sper din tot sufletul :D ) ca Georgia nu ne va mai polua fonic si nu ne va mai incanta cu fizicul atragator,vreau doar sa-i multumesc sincer persoanei care i-a deschis ochisorii.Pacat insa de videoclipuri...astea raman!Si sunt sigura ca se vor gasi destepti sa le promoveze! ;P
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mai 14, 2002 5:44 pm

Initial trimis de Zgubilici
pe mine ma framanta intrebarea: a cumparat oare cineva o caseta cu georgia? si cine a avut curaj sa-i faca fetei asteia 3 clipuri?

Poate Georgia herself...

Cred ca s-au prins si mamica, si taticul ca nu are rost... Nu cred ca a avut decenta sa se retraga.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 5:56 pm

Cea mai urata "cantareatza" din Romania....finally!e un inceput..poate ne mai fac shi altzii asemenea bucurii!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde djdiu » Mar Mai 14, 2002 6:04 pm

Sa ii spunem un "Adio " pt. ToTdeauna! Cred ca are deja destui bani.Bine ca in sm nu a fost difuzata asa des pe radio.De fapt nici nu aveau cum ca ii ziceam eu lu` moshu meu sa aiba grija si imi facea moftu`.. :eat:
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Georccat

Mesajde victorash » Sâm Mai 18, 2002 9:08 pm

Am vazut primul videoclip, si credeam ca fata asta are probleme cu ochii...Dupaia am vazut ca are niste versuri de tot ...... si dupaia si al treilea videoclip;...Producatoru ala e nebun. Pentru aia??? Fuck no!Damn her
victorash
Junior Member

Mesajde SatyR » Joi Oct 10, 2002 6:26 pm

Asta e chiar o veste buna:)))))Muzica penala avem cu garla dar Georgia asta era mult pe dinafara.S-o numit varza pe Georgia este o ofensa adusa celor varza.....
SatyR

Mesajde X-Tina Aguilera » Sâm Dec 21, 2002 1:18 pm

In toate versurile ei zicea ca au parasit-o toti.Nici nu ma mira.Bai da ce fata avea...
X-Tina Aguilera

bad news guys

Mesajde the Zephyr » Vin Dec 27, 2002 2:13 am

ma bucurasem si eu cand a disparut minunatia de pe micile noastre ecrane, dar cred ca s-a intors(sper ca nu twice as stupid). poate doar mi s-a parut mie, da`, intr-un restaurant fiind, i-am vazut fata pe <atomic>. bine ca nu am auzit si noua melodie, ca era pus pe mute TVu. nu putea ramane si ea unde se retrasese?
the Zephyr

Mesajde sentosa » Vin Ian 03, 2003 11:26 am

Daca-i adevarat, pot afirma ca anul 2003 a inceput cu dreptul. Intrebarea care ramane e cine-o sa-si faca patul in tramvaiul patru?
sentosa
Junior Member

ma trezesc si eu acum...

Mesajde dadius » Vin Ian 03, 2003 11:53 am

cine dracu' e georgia asta??? si cum de am scapat-o?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 03, 2003 11:57 am

dadius ,ma dezamagesti. :p Anul trecut la vremea asta era la mare moda. E fata care a cantat : o clipa ash vrea....din viatza ta ..." . Si aia cu tramvaiul de noapte.
Doua piese care sa recunoastem...au fost peste ce au scos Andree sau alte formatzii mult mai cunoscute.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Ian 03, 2003 12:46 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
dadius ,ma dezamagesti. :p Anul trecut la vremea asta era la mare moda. E fata care a cantat : o clipa ash vrea....din viatza ta ..." . Si aia cu tramvaiul de noapte.
Doua piese care sa recunoastem...au fost peste ce au scos Andree sau alte formatzii mult mai cunoscute.

No shit?

mi-amintesc acum!
nasoala rau tipa si mai canta si ca porcu'
dadius

Mesajde gabuba » Vin Ian 03, 2003 2:50 pm

Dupa ce ne intoxicase cu muzica ce probabil o caracterizeaza (vezi fatza) celebra scarba a muzicii romanesti reuseste sa isi incante fanii cu vocea aia inexistenta, fatza de canal expirat, si trupul de diva Bucuresti-anca. Ea a revenit in peisajul acesta cu un videoclip care a costat 350.000 lei, in care ea se vrea sexy purtand niste hane la moda acum 3 ani. Se pare ca moda anului 2000 revine, si iat-o pe Giorgica! :D ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

1516

Mesajde baixinho© » Dum Feb 02, 2003 4:06 pm

Puteti sa va imaginati ca aceasta creatura (ca nu o pot numi cantareata) a iesit din nou la produs, scuze, cu o melodie?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1516

Mesajde Titina » Dum Feb 02, 2003 5:14 pm

Initial trimis de baixinho
Puteti sa va imaginati ca aceasta creatura (ca nu o pot numi cantareata) a iesit din nou la produs, scuze, cu o melodie?

Pai asta io shtiam de cand eram prin Predeal,adica....in jur de 28 decembrie.Macar daca facea un video-clip mai...
Titina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Feb 02, 2003 5:30 pm

Eu am vazut-o acum vreo 2 zile pe atomic , intr-o dimineata. Ma chinuiam sa ma trezesc si butonam toate posturile de muzica , si .... m-am speriat asa de tare cand am auzit melodia ca m-am trezit :)). Cam zgarie timpanele fata asta. Ar fi bine sa se fi retras , da atunci astia de ce naiba o mai dau??? Sau avea platite difuzari in avans :D? Sau poate melodia e considerata greatest hits si o dau si dupa retragerea artistului ????
:(((((((( .Sper ca nu.
Unregistered

Mesajde Titina » Dum Feb 02, 2003 5:38 pm

Initial trimis de Unregistered
Eu am vazut-o acum vreo 2 zile pe atomic , intr-o dimineata. Ma chinuiam sa ma trezesc si butonam toate posturile de muzica , si .... m-am speriat asa de tare cand am auzit melodia ca m-am trezit :)). Cam zgarie timpanele fata asta. Ar fi bine sa se fi retras , da atunci astia de ce naiba o mai dau??? Sau avea platite difuzari in avans :D? Sau poate melodia e considerata greatest hits si o dau si dupa retragerea artistului ????
:(((((((( .Sper ca nu.

Ma mir ca atunci cand ai vazut-o n-ai cazut din pat...(nu fac mishto decat de ea)
Titina
Junior Member

Mesajde Bassplayer » Dum Feb 02, 2003 10:40 pm

Se pare ca vestile bune nu dueraza mult la noi.
Creatura penala nu vrea sa ne scuteasca urechle si ochii.
Bassplayer

Mesajde costel300 » Lun Feb 03, 2003 6:15 am

Initial trimis de Gabyzzu
Dupa ce ne intoxicase cu muzica ce probabil o caracterizeaza (vezi fatza) celebra scarba a muzicii romanesti reuseste sa isi incante fanii cu vocea aia inexistenta, fatza de canal expirat, si trupul de diva Bucuresti-anca. Ea a revenit in peisajul acesta cu un videoclip care a costat 350.000 lei, in care ea se vrea sexy purtand niste hane la moda acum 3 ani. Se pare ca moda anului 2000 revine, si iat-o pe Giorgica! :D ...

E ok sa-ti dai cu parerea despre cum canta, da' despre cum arata , deloc !
In privinta asta, esti stupid.
O cantareata urata, nu inseamna neaparat ca nu stie sa cante, sau ca are un creier "scazut".
Asadar ada argumente 'ca nu stie sa cante', privindu-i alte caracteristici.
:u
costel300
Junior Member

GEORGIA A REVENIT!

Mesajde basstard » Joi Feb 13, 2003 3:14 am

Astupati-va urechile, legati-va la ochi! Diva Georgia a revenit in viata muzicala
Cu o piesa idioata - sa nu isi strice reputatia, un videoclip second hand, cu un fundal deosebit de inspirat: niste desene in acuarele facute ce copii retardati de 8 ani, cu mult verde fosforescent Atomicul ne incanta mult prea des cu acest produs demn de o prezentare lacrimogena pe Animal Planet

Nota 1 pentru Media Pro care promoveaza asa ceva. Oamenii aia sunt surzi/orbi/lipsiti de orice urma de bun gust si bun simt?
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: GEORGIA A REVENIT!

Mesajde Draga » Joi Feb 13, 2003 9:58 am

Initial trimis de Bassplayer

Cu o piesa idioata - sa nu isi strice reputatia, un videoclip second hand, cu un fundal deosebit de inspirat: niste desene in acuarele facute ce copii retardati de 8 ani, cu mult verde fosforescent

Aoleu, aia e?! Ca am citit tot threadu si nu am reusit sa-mi dau seama despre cine e vorba.
Deocamdata nu pot sa-mi exprim opinia ca de fiecare data cand aparea decorul ala stupid butonam reflex telecomanda.... :p asa ca n-am apucat sa-i ascult piesa... dar cred c-am sa ma straduiesc, de dragul criticii in dulcele stil "barfe online" :o
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Re: Re: GEORGIA A REVENIT!

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 10:28 am

Initial trimis de Draga

Aoleu, aia e?! Ca am citit tot threadu si nu am reusit sa-mi dau seama despre cine e vorba.
Deocamdata nu pot sa-mi exprim opinia ca de fiecare data cand aparea decorul ala stupid butonam reflex telecomanda.... :p asa ca n-am apucat sa-i ascult piesa... dar cred c-am sa ma straduiesc, de dragul criticii in dulcele stil "barfe online" :o

MA ! cine e tipa asta pe care-o barfiti?
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: GEORGIA A REVENIT!

Mesajde nocturna » Joi Feb 13, 2003 11:28 am

Initial trimis de Bortzianu'

MA ! cine e tipa asta pe care-o barfiti?

vai, cum n-ai auzit de Georgia?! :p shame on u, si aveam pretentii... :D

Eu cred ca s-a vorbit cam prea mult despre fata asta, mai ales ca aportul pe care il aduce in peisajul muzical romanesc este la fel de 'important', si demn de luat in seama, ca si cel adus de pisica mea cand miauna dimineatza (si consider ca pisica mea este totusi plina de talente :) Georgia este o fiinta total neimportanta (nu tu voce, nu tu aspect comercial, nu tu...nimic!), este una din sutele de fetitze cu coditze pe care parintii isi doresc cu tot dinadinsul sa le faca vedete. Intr-adevar si eu am crezut ca aceasta faptura a disparut din muzica autohtona dar, asta e, se pare ca a revenit. 'And the path goes forever on'...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Unregistered » Joi Feb 13, 2003 9:03 pm

ati vazut ca o produce mediapro-ul?
Unregistered

Mesajde SatyR » Joi Feb 13, 2003 9:09 pm

Mie chiar imi pare rau ca nu mai cata Georgia...spun asta pt ca divertismentul e oarecum in impas....mai radeam si eu cand ma uitam pe atomic.....
SatyR
Junior Member

off topic

Mesajde dadius » Vin Feb 14, 2003 8:32 am

am impresia ca astia de la atomic au luat-o razna rau de tot.nu se mai poate domnule.numai porcarii. inexplicabil! cu de ajung la tv fete ca Georgia asta? Cum? Sau ca alea doua care au fost la Calinescu ieri: LaTine (asa le cheama) Oameni situati la limita cacatului.

A .....era sa-i uit pe varutu' lui Costi (Dr Music)

Inexplicabil de inimaginabil:o

Fuck':(
dadius

Mesajde nocturna » Vin Feb 14, 2003 11:11 am

Initial trimis de SatyR
Mie chiar imi pare rau ca nu mai cata Georgia...spun asta pt ca divertismentul e oarecum in impas....mai radeam si eu cand ma uitam pe atomic.....

relax SatyR Georgia inca mai canta, si o poti vedea zilnic pe Atomic, asa ca...have fun and enjoy! :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii