Jojo- prostitutie muzicala, morala si fizica
51 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Jojo- prostitutie muzicala, morala si fizica
Am vazut videoclipul "artistei" Jojo cu titlul "Otrava mea". de mult timp Atomicul nu ne-a mai "delectat" cu un astfel de videoclip. Eu nu inteleg cum aceasta fetita ajunsa peste nopate mare vedeta (plecata de la emisunea Kiki, Riki, Miki) a ajuns la concluzia ca prezentarea unei vulgaritati fizice si psihice atrage publicul. Imi place sa cred ca romanii nu au coborat atat de jos sa fie incantati de astfel de prestatii. Dar...nu ma mai mira nimic!
- Bagheera
- Junior Member
Macar arata ceva acolo,o tzatza ca m-am sictirit de pozele cu nuduri pe care le am eu
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Re: Jojo- prostitutie muzicala, morala si fizica
hm...suna incitant, tre' sa vad si eu videoclipul...
apropo de muzica anti-drog, au fost foarte 'inspirati' organizatorii cand au ales formatiile pentru mega-turneu....
apropo de muzica anti-drog, au fost foarte 'inspirati' organizatorii cand au ales formatiile pentru mega-turneu....
-
tre - Junior Member
Re: Jojo- prostitutie muzicala, morala si fizica
Initial trimis de Bagheera
plecata de la emisunea Kiki, Riki, Miki
da, ce cuminte era pe vremea aia

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Comunisti rusinosi!
hai las-o draq de maimutza ca videoclipul e beton....ce daca face strip-tease, ce daca a plecat de la kiki riki miki?????
care e faza? nu inteleg?
de unde trebuia sa plece?
sau ce trebuia sa faca?
Vedeti ca o dati de perete...ce mai suntem pe vremea lu' ceasca?
Fiecare face ce vrea....in plus nu mi se pare a fi falsa, imi place abordarea ei - are tupeu fata in comparatie cu alte tinere "talente"
"Imi place sa cred ca romanii nu au coborat atat de jos sa fie incantati de astfel de prestatii" - extraordinar.....TREZESTE_TE PANA NU E PREA TARZIU PTR CA ABEREZI!!!!!
Eu unu' sunt incantat sa vad o repriza de strip-tease, mi-ar place sa vad si una de sex....
Mi-ar place mie sa iti dai seama ca te-ai facut de hahao!!!!
care e faza? nu inteleg?
sau ce trebuia sa faca?
Fiecare face ce vrea....in plus nu mi se pare a fi falsa, imi place abordarea ei - are tupeu fata in comparatie cu alte tinere "talente"
"Imi place sa cred ca romanii nu au coborat atat de jos sa fie incantati de astfel de prestatii" - extraordinar.....TREZESTE_TE PANA NU E PREA TARZIU PTR CA ABEREZI!!!!!
Eu unu' sunt incantat sa vad o repriza de strip-tease, mi-ar place sa vad si una de sex....
-
Judge_Aris - Junior Member
Initial trimis de tre cool
am vazut videoclipu de pe la jumatate dar n-am vazut nimic care sa ma 'incite'...
e de kkt... shi clipu' shi piesa. muzica de mouse cu clip pe VHS.
pacat, piesa dinainte era chiar dragutza, cu clip cu tot (ala filmat in anglia)
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Initial trimis de qeru
e de kkt... shi clipu' shi piesa. muzica de mouse cu clip pe VHS.
pacat, piesa dinainte era chiar dragutza, cu clip cu tot (ala filmat in anglia)
muzica mi-a scapat ca era tv-u prea incet

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Domnu' Judge-Aris aici nu e vorba de comunism bre. O femeie te poate excita doar daca are un anumit parfum sau are 2 nasturi descheiati la o bluza pe cand fetita asta e de-a dreptul penibila. Din partea mea putea sa-si desfaca larg si toata pasarica ca tot era de rahat.
- Bagheera
- Junior Member
muzica mi-a scapat ca era tv-u prea incet. o fi fost procesata imaginea sa arate asa desi mie nu mi s-a parut a fi ca de vhs.
chiar atit de timpitzi nu cred ca sint, ca-i mai ieftin sa iei o camera dv shi-un firewire decit un vhs cu placa de captura. da' cum e procesata imaginea, plus culorile imi lasa un gust amar de "La Gogu' srl. facem nutzi, botezuri shi alte ocazii. scris shi efecte speciale". cam mare bataia de joc.
-
qeru - Junior Member
Re: Comunisti rusinosi!
Initial trimis de Judge_Aris
TREZESTE_TE PANA NU E PREA TARZIU PTR CA ABEREZI!!!!!
Ne-ar place si noua sa vezi tu o partida de sex... pana atunci, sa stii ca tu esti ala care se aberizeaza.
- dinu
- Junior Member
dinu & qeru: am impresia ca voi va placeti. n-ati putea sa va alintati in mesagii private?
pe topicu asta chiar ne-am ignorat reciproc:rolleyes: sau inca nu ne-am ciocnit. oricum eu o sa incerc sa nu-i mai raspund la provocari. ca sa ramin on topic: clipu' asta cu otravuri al lui jojo imi pare ceva facut in f. mare graba cu minim posibil de bani in numele unei campanii care ar vrea ei sa aiba succes dar arata a apa de ploaie. ceva gen "... arata ce potzi" - copie nereushita la "... doesn't smoke" care rula acum citeva luni bune pe mtv. oricum, asta e mult mai slab shi decit primul (cel putzin asha tzin eu minte) - ala roz, care trada clar originea ei - kiki riki miki.
-
qeru - Junior Member
Initial trimis de qeru
oricum, asta e mult mai slab shi decit primul (cel putzin asha tzin eu minte) - ala roz, care trada clar originea ei - kiki riki miki.
Urasc melodia aia...cu tot cu clip,si asa are niste versuri idioate "Viata e roz si roz este lumea toata/Buzele mele au gust de inghetata" :confused: ...logica lipseste cu desavarsire....
-
Josefine^ - Junior Member
[quote]Initial trimis de Josefine^
Urasc melodia aia...cu tot cu clip,si asa are niste versuri idioate "Viata e roz si roz este lumea toata/Buzele mele au gust de inghetata" :confused: ...logica lipseste cu desavarsire....
recunosc rusinat ca-mi placea ritmul melodiei aleia...
recunosc rusinat ca-mi placea ritmul melodiei aleia...
-
tre - Junior Member
Initial trimis de Josefine^
asta pt ca tzie nu cred ca puteau sa-tzi treaca prin cap prostiile la care ma gindeam eu cind vedeam acadelele alea

-
qeru - Junior Member
Initial trimis de qeru
asta pt ca tzie nu cred ca puteau sa-tzi treaca prin cap prostiile la care ma gindeam eu cind vedeam acadelele alea![]()
ai fi vrut sa te duci pana la butica din colt sa iei o punga de acadele nãcazule!

-
tre - Junior Member
Initial trimis de qeru
asta pt ca tzie nu cred ca puteau sa-tzi treaca prin cap prostiile la care ma gindeam eu cind vedeam acadelele alea![]()
daca imi spuneai asa de la inceput,continuam cu versurile..."Strange-ma in brate,gusta-le o data/Roz e iubirea toata'

-
Josefine^ - Junior Member
va rog sa nu mai vorbiti de acadele si obscenitati din acestea ca nici nu mai pot sa citesc mesajele!![]()
ochei
da' atunci sa inchida careva topicu', ca altceva nu shtiu daca se mai poate spune pe subiectu' asta:con:
-
qeru - Junior Member
topic inchis
Initial trimis de qeru
ochei
da' atunci sa inchida careva topicu', ca altceva nu shtiu daca se mai poate spune pe subiectu' asta:con:
[size="1"](pentru parintii ei)[/size] jojo e frumoasa si talentata. case closed.
-
tre - Junior Member
Re: Comunisti rusinosi!
Initial trimis de Judge_Aris
hai las-o draq de maimutza ca videoclipul e beton....ce daca face strip-tease, ce daca a plecat de la kiki riki miki?????
care e faza? nu inteleg?
sau ce trebuia sa faca?
:mad: Ha ha ha uahahahaha muzica? kr??? Unde? Ha ha ha, daca si scrijneturile ale se numeste muzica atunci inseamna ca te multumesti cu prea putin. Gagica "tare-n tata" ca majoritatea ratatilor de pe la noi, pe care ii tin parintii cu bani si partide nus' de care, s-a lansat asa cum o fac majoritatea: cu bani. Ai bani, fa-ti o formatie. Mai ramine ceva? Platesti in stinga si-n dreapta si-i intoxici pe bietii oameni cu non-talentul innascut pe care il ai. Asa sta traba si cu jojo-ul de 2 bani, cu tot cu porcaria de melodie care face exact cit talentata interpreta :2 bani. Hahaha si inca ceva mey: vrei segz? intra puisor pe site-urile de gen si satura-te.
No offence, bye

- Mieunel
Initial trimis de Melutza
Eu nu inteleg cum pot exista femei de astea! Sunt o rusine pentru semeni, pur si simplu! Dar Jojo nici macar nu are voce, daca nu facea "siliconaj" nu aparea nici in Playboy, deci, ce este de capul ei, ha? Ia lamuriti-ma!!!:con:
jojo n-a facut 'siliconaj', si daca n-ar fi femei ca astea ce ne-am face noi, barbatii?

-
tre - Junior Member
51 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii