pe data de 27 iulie ,cu ocazia jubileului casei regale britanice,sex pistols au fost invitati sa cante celebra piesa "god save the queen",piesa ce a provocat arestarea lor la jubileul trecut.
acu',stau si ma intreb,o fi trecut regina mama pe punk?
Sex Pistols Revine In Gb!
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Sex Pistols Revine In Gb!
Initial trimis de SOD
pe data de 27 iulie ,cu ocazia jubileului casei regale britanice,sex pistols au fost invitati sa cante celebra piesa "god save the queen",piesa ce a provocat arestarea lor la jubileul trecut.
acu',stau si ma intreb,o fi trecut regina mama pe punk?
si-or fi dat seama britanicii ce-i aia muzica

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
eh.. e doar un concert pana la urma urmei nimic mai mult.
"Apparently, the Sex Pistols are playing a one off show this year. What are the chances of that?
According to their official website http://www.sex-pistols.net: 'Today it is announced that rock n' roll's most controversial band ever the Sex Pistols will bring anarchy back to the UK for a one-off show at the Crystal Palace National Sports Centre on 27th July. This will be the only Sex Pistols show anywhere in the world and it promises to be the biggest rock n' roll show of the Jubilee year. The Sex Pistols will perform their classic punk anthems including Pretty Vacant, Anarchy In The UK and of course God Save the Queen. Tickets for this one-off event are priced £32.50 (+ booking fee).'
Hammer understands Amen will support."
"Apparently, the Sex Pistols are playing a one off show this year. What are the chances of that?
According to their official website http://www.sex-pistols.net: 'Today it is announced that rock n' roll's most controversial band ever the Sex Pistols will bring anarchy back to the UK for a one-off show at the Crystal Palace National Sports Centre on 27th July. This will be the only Sex Pistols show anywhere in the world and it promises to be the biggest rock n' roll show of the Jubilee year. The Sex Pistols will perform their classic punk anthems including Pretty Vacant, Anarchy In The UK and of course God Save the Queen. Tickets for this one-off event are priced £32.50 (+ booking fee).'
Hammer understands Amen will support."
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
apropo de punk...
ca tot sunt coverurile problema noastra...de fapt mai mult a mea c-am devenit deja paranoic.
asadar, 'me first and the gimmie gimmies' nu au decat cover-uri. imi place mult formatia si-mi plac cover-urile punk in general.
pot fi astia considerati lipsiti de inspiratie sau insetati de-agoniseala?
ps: da stiu ca-s offtopic dar nu puteam face un topic nou pe chestia asta
asadar, 'me first and the gimmie gimmies' nu au decat cover-uri. imi place mult formatia si-mi plac cover-urile punk in general.
pot fi astia considerati lipsiti de inspiratie sau insetati de-agoniseala?
ps: da stiu ca-s offtopic dar nu puteam face un topic nou pe chestia asta

-
tre - Junior Member
Nu sunt nici lipsiti de inspiratie nici insetati de agoniseala.
Grupul e o idee treznita de a lui Fat Mike de la Nofx. De altfel si ceilalti mebrii canta la alte grupuri (No use for a name, lawagon) asa ca la me first and the gimme gimmes e doar un sideproject, ce e drept cu 3 albume deja. Sunt dragute coverurile astea si e evident ca nu sunt facute in scop financiar.
Grupul e o idee treznita de a lui Fat Mike de la Nofx. De altfel si ceilalti mebrii canta la alte grupuri (No use for a name, lawagon) asa ca la me first and the gimme gimmes e doar un sideproject, ce e drept cu 3 albume deja. Sunt dragute coverurile astea si e evident ca nu sunt facute in scop financiar.
-
Nu nu am auzit ... he he chiar asa?
Acum serios, Emil nu am avut ocazia sa ascult inca, pe coma ii stiu prea bine si parerea mea e ca inainte sa se apuce de mistocareala sa realizeze si ei ceva serios.
Coma ar trebui sa fie mai originali ca noi nu suntem chiar dusi cu pluta. Am ascultat si noi deftones la viata noastra si alte chestii deastea. Prea ii imita.
In legatura cu Me first and the....
Fat mike isi permite ca pentru NOFX sunt cine sunt , produce (fat wrek chords label)unele din cele mai respectate formatii de punk ...
Acum serios, Emil nu am avut ocazia sa ascult inca, pe coma ii stiu prea bine si parerea mea e ca inainte sa se apuce de mistocareala sa realizeze si ei ceva serios.
Coma ar trebui sa fie mai originali ca noi nu suntem chiar dusi cu pluta. Am ascultat si noi deftones la viata noastra si alte chestii deastea. Prea ii imita.
Fat mike isi permite ca pentru NOFX sunt cine sunt , produce (fat wrek chords label)unele din cele mai respectate formatii de punk ...
-
Initial trimis de Aliosha
Nu nu am auzit ... he he chiar asa?
coma imi placea mai mult pe vremea cand cantau ska... dephtonez nu-mi place dar 2 melodii ale coma, in afara de cele ska, de pe albumul 'somn' sunt mai deosebite...
asa... daca vrei sa asculti e.m.i.l. du-te la http://bereciuc.cjb.net si vezi ca am pe main page link la poze + melodii cu ei.
cat despre label-uri...nu ma intereseaza...sincer. nick fat wreck, nici earache nici sony music entertainment europe

-
tre - Junior Member
Multumesc pentru link. Am ascultat cele 2 melodii... slabutze rau.
Am pomenit de fat wreck pentru ca este un label independent care produce chestii punk destul de bunicele. Asta ca veni vorba de membrii "Me first..." ce isi au formatiile mama semnate toate acolo.
PS: ca tot e un subiect cu Sex Pistols in titlu: fratilor stiti remixul lui Liam Howlet (Prodigy) la piesa "New york" ? E super. Melodia se cheama mai exact
"New York/Punk to funk/ I'm sick"
Am pomenit de fat wreck pentru ca este un label independent care produce chestii punk destul de bunicele. Asta ca veni vorba de membrii "Me first..." ce isi au formatiile mama semnate toate acolo.
PS: ca tot e un subiect cu Sex Pistols in titlu: fratilor stiti remixul lui Liam Howlet (Prodigy) la piesa "New york" ? E super. Melodia se cheama mai exact
"New York/Punk to funk/ I'm sick"
-
Initial trimis de Aliosha
Multumesc pentru link. Am ascultat cele 2 melodii... slabutze rau.
eh... probabil din cauza mixajului suna un pic aiurea ('mixaju' facut pe un comp care nici placa de sunet mai acatari n-avea), e loc si de mai bine evident darpentru inceput suna bine.
tobele sunt facute pe drum-machine.
-
tre - Junior Member
Pai asa poti sa gasesti o mie de scuze, de ce nu suna bine, intr-adevar piesele propriu-zise nu sunt chiar stralucite, dar am avut ocazia sa vad formatia E.M.I.L. intr-un concert si mi-au lasat o impresie mult mai buna. Am ascultat odata "Cultivatori de vise interzise de lege", pe aia n-o ai?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
Am ascultat odata "Cultivatori de vise interzise de lege", pe aia n-o ai?
ba da, am tot demo-u + cultivator. dar numai 2 pot sa le public. si-ntr-adevar live suna mai bine, numa ca eu sunt din fuckin provincie si mi-e greu sa ma misc 60 km.

-
tre - Junior Member
hai fie...
-
tre - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii