Aere de "vedete"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Aere de "vedete"

Mesajde Josefine^ » Sâm Mai 25, 2002 2:52 pm

Doar unul din nenumaratele exemple...
Mariah Carey isi mentine pretentiile de diva la cel mai inalt nivel...pentru o aparitie scurta intr-un show TV a cerut producatorilor s-o astepte cu nu mai putin de 26 de sticle de apa plata si cateva borcane de miere de albine! ;o Si i-a anuntat ca isi va aduce pahare si cesti de acasa pentru a nu fi nevoita sa bea dupa altii.In aceste conditii nu e de mirare ca a fost votata drept cea mai nesuferita vedeta! :p Sper totusi sa nu fie adevarat,oricum nu-mi dau seama ce poate face cu borcanele de miere... :con: Anyway,pacat de ea "ca canta" mai bine decat altii (parerile sunt impartite)
Am spus la inceput ca este doar unul din nenumaratele exemple...nici noi nu ducem lipsa de astfel de "vedete infumurate"
Lista poate continua...si continua...si continua.... :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde qeru » Sâm Mai 25, 2002 4:35 pm

stai linishtita, j lo a pretins pt o aparitzie de 30sec la un post din uk sa fie filmata cu 7 care tv. din perlele alor noshtri shtiu doar ca adrian shi al sau frate in ale manelelor, costi, refuza sa puna numerele de inmatriculare pe mashina shi circula cu placutze cu numele lor pe ele.
qeru
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 2:16 am

le-am vazut p-alea de la chic deunazi prin frumosul meu oras natal, puloiesti, cu sacose de metro in mana si cu 2 tipi (nu mi-am dat seama daca-s bodiguarzi sau preteni). ce fete gospodine!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Asa este cand esti vedeta

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 2:52 am

Eu nu am vazut o formatie care sa nu aiba aere de vedete...pana ajung sa fie recunoscuti si apreciati de toata lumea sunt niste oameni de toata lauda ...dar in momentul cand ajung in pragul succesului deja totul se schimba...si va spun asta din propria experienta...trupa Hi-Q a fost foarte modesta la inceput..stateau mereu in gasca noastra(daca nu v-am spus Mihai si Florin au fost cei mai buni prieteni ai mei)si ne simteam intotdeauna bine alaturi de ei...pana intr-un moment cand au devenit vedete si atunci cand sosesc in Brasov nici nu ne mai saluta.Asta e...:a
Renato2002
Junior Member

Re: Asa este cand esti vedeta

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 2:54 am

Initial trimis de Renato2002
Eu nu am vazut o formatie care sa nu aiba aere de vedete...pana ajung sa fie recunoscuti si apreciati de toata lumea sunt niste oameni de toata lauda ...dar in momentul cand ajung in pragul succesului deja totul se schimba...si va spun asta din propria experienta...trupa Hi-Q a fost foarte modesta la inceput..stateau mereu in gasca noastra(daca nu v-am spus Mihai si Florin au fost cei mai buni prieteni ai mei)si ne simteam intotdeauna bine alaturi de ei...pana intr-un moment cand au devenit vedete si atunci cand sosesc in Brasov nici nu ne mai saluta.Asta e...:a

pai asa se-ntampla cu astia din formatiile pe care le-asculti tu... astia de la e.m.i.l. (s-au lansat de curand nu m-astept sa fi auzit tu de ei) inca ma invita la o bere-2-9... ei sunt din bucuresti eu din ploiesti...............
tre
Junior Member

Da...ma gandeam eu...

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 3:05 am

Prin mesajul care l-ai scris ce vrei sa dai de inteles?...ca trupa ta este una de care nu a auzit mai nimeni decat poate gasca voastra da...si aici apare problema pe care nu ai inteles-o...eu nu vorbeam de trupe genul e.m.i.l care e trupa si de care nu a auzit toata lumea si intr-un definitiv nu ma- interesa daca acea trupa are figuri in cap sau nu...eu ma refeream la o trupa destul de actuala si vezi tu ca daca ai fii o trupa care e mai ascunsa si de care nu ai auzit mai nimika intr-un definitiv...sa stii ca face acelasi gest cu tine la fel cum a facut si trupa e.m.i.l...asta ti-o spun din experienta pe care o traiesc cu trupa N2N...cred ca te-am lamurit cat de cat.:a
Renato2002
Junior Member

Re: Da...ma gandeam eu...

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:07 am

Initial trimis de Renato2002
Prin mesajul care l-ai scris ce vrei sa dai de inteles?...ca trupa ta este una de care nu a auzit mai nimeni decat poate gasca voastra da...si aici apare problema pe care nu ai inteles-o...eu nu vorbeam de trupe genul e.m.i.l care e trupa si de care nu a auzit toata lumea si intr-un definitiv nu ma- interesa daca acea trupa are figuri in cap sau nu...eu ma refeream la o trupa destul de actuala si vezi tu ca daca ai fii o trupa care e mai ascunsa si de care nu ai auzit mai nimika intr-un definitiv...sa stii ca face acelasi gest cu tine la fel cum a facut si trupa e.m.i.l...asta ti-o spun din experienta pe care o traiesc cu trupa N2N...cred ca te-am lamurit cat de cat.:a

e.m.i.l. nu e trupa mea, nici macar nu suntem din acelasi oras... ma refeream doar la ignoranta ta...
tre
Junior Member

Ignoranta

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 3:15 am

Se poate sa fii fost ignoranta dar nu stiu in ce sens din momentul in care eu am incercat sa ma exprim cat s-a putut de clar.
Renato2002
Junior Member

Si in alta ordine de idei

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 4:16 am

Oricum ca am vorbi si cat ne-am contrazice trupele romanesti si nu numai tot asa vor ramane...pentru ca asa se intampla daca ajungi pe culmile successului...
Renato2002
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Mai 26, 2002 11:20 am

prost sa fi sa nu fi auzit de trupa E.M.I.L. face parte din noul val de trupe, alaturi de H8 si altii. au cantat alaturi de COMA in multe show-uri si suna chiar cool. daca mai stai de vorba cu ei, bai TRE COOL, spunele ca le urez multa bafta si viata lunga in muzica. ar trebui sa apara cat mai multe trupe ca acestea. fara "aere de vedete"

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde MiG29 » Dum Mai 26, 2002 1:27 pm

bai renato2002 da folosesti un limbaj asa de alambicat de nici tu nu prea intelegi ce ai vreut sa zici....shi lasa-ne tu cu trupele tale shi cu "vasta" ta cultura muzicala
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 2:54 pm

bai renato...incercam sa demonstrez ceva dar tu nu prea...percutezi.

k-gula o sa le zic ma iti dai seama o sa le cumpar si albumu ca sa-mi dea autograf ;).
tre
Junior Member

revenind la sb...

Mesajde Josefine^ » Dum Mai 26, 2002 6:13 pm

Am uitat sa mentionez de formatia Extra...nu stiu cu ce ocazie am vazut emisiunea Teo mai de mult si era invitata trupa in cauza...Teo,ca orice gazda prietenoasa ce pretinde ca e,le-a oferit ceva de baut,o tarie,o cafea(nu vorbea serios,se vede foarte clar varsta celor 3),iar una dintre fete a zis ca ar dori o cafea(mii de scuze,nu stiu cum o cheama :p ).Teo a ramas uimita si a intrebat-o de varsta,la care domnisoara " :y " i-a spus pe un ton,foarte "ofensata" ca are aproape 16 si a facut o figura...parca ar fi spus ca are 36
Nu stiu cum o suporta colegii de trupa,a.. cred ca fetele sunt surori,uitasem...oricum,saracu' " :a "

P.S.:Zgubilici,si mie imi place formatia la fel de mult ca si tie...poate chiar mai mult :p
Josefine^
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 11:45 pm

Jlo...cred ca e cea mai fitzoasa dintre vedete...a declarat..intr-un interviu..ca..nu accepta..camera de hotel..decat de culoare alba..si trandafiri albi...ce fitze..e prea exagerata!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Ire » Dum Iul 06, 2003 3:49 am

Si asta e putin. Ginditi-va ca a angajat pe unul numai ca sa-i scoata paltonul de pe ea si pe altul sa-i stimuleze...sfircurile, ca sa le aiba "sculate" cind iese pe scena.
Ire
Junior Member

Re: Aere de "vedete"

Mesajde Ire » Dum Iul 06, 2003 3:52 am

Initial trimis de Josefine^
oricum nu-mi dau seama ce poate face cu borcanele de miere... :con:

(Honey) Pai sa o manince, nu? Oricum, bine ca nu se apuca sa manince si "butterflies"...

Cinta bine da, cind cinta....cind gingureste, gingureste... pacat de ea!
Ire
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii