cateva perle? da... nu ma pot abtine si voi cita textual cateva din bombele cu care au venit domnii mai sus mentionati - in paranteza fie spus a mai venit si Ilie Micolov si inca un domn pe care nu l-am recunoscut ptr. ca "nu am" cultura muzicala atat de vasta.... deci
Horia Moculescu rastindu-se (pe bune) la o tanara ziarista de la Monitorul: - "domnisoara m-am cunosc pe unu' care se da ziarist dar care este un imbecil scapat de la handicapati"
"...stii domnisoara ce a afirmat imbecilu'? stii? ......(tacere...bunul simt al tinerei ii cere sa lase dementza sa se desfasoare fara a se lasa prinsa in acest spectacol penibil)......a afirmat ca mi-am pierdut casa jucand la carti.......si stii de ce aceasta afirmatie nu este adevarata?....pentru ca eu nu am casa!!" !?!?!!? _stupoare!?!?!?!? "...su am casa pe numele meu"_cata nevinovatie in aceasta afirmatie...dl. Moculescu aproape ca mi-a dat o lacrima....

Acelasi domn Moculescu referindu-se la Dan de la "Spitalul de Urgenta": "...ar fi bine ca astia care nu stiu cei aia muzica sa nu se bage....a gasit o chitara dupa dulap s-a apucat sa cante la ea si acuma gata se crede muzician.
Adrian Daminescu refrindu-se la muzica romaneasca afirma cu tupeu: "..ehe...daca nu eram eu, Moculescu....nu mai aparea in Romania nici un hip-hop, rap, map (?!?!?) sau alte d-astea...." _ va dati seama....cat de norocosi am fost noi romanii...noroc cu dl. Daminescu ca altfel, BUG Mafia sau Parazitii, nu avea nici o treaba sa se afirme...ha ha ha...ce aberant...as dori sa citeasca si baietii chestia asta...sa-i "multumeasca" lu' dl Daminescu...
ca sa nu mai spun ca dl. Daminescu afirma plin de impresii ca americanii acasa la ei asculta numa Whitney Huston, Mariah Carey (care recent a iesit pe ultimul loc la popularitate) Elton John, iar muzica de negrii si alte asemenea genuri si zbuciumari nu-si gasesc locul decat in discoteci...RUSINEEEE dl. Daminescu, cred ca dvs. ati confundat tara...
colac peste pupaza spre sfarsit mai da telefon inca un personaj de faima al muzicii romanesti unu' care este tacsu' lu' Calin de la "No Comment" si face referire la "imbecilul" d-lui Moculescu, zeflemeaua indreptandu-se tot impotriva tinerei ziariste de la "Monitorul": "...domnisoara!!!! stiti ce a scris imbecilul despre mine?? stiti?? a scris ca am sute de costume si cateva zeci de cravate.." _cifrele nu conteaza_ Cata stupizenie....mai bine spunea ca aveti un singur costum si o singura cravata!! ca sa nu mai menntionez faptul ca dl. afirma cu nerusinare ca "No Comment" reprezinta un produs rumegat, stilizat, cu mult peste alte trupe...cel putin asa lasa dansul sa se inteleaga
extraordinar....e...eu o sa va spun ca mie nu imi place si nu dau doi bani pe acea muzica....ce o sa imi faceti? Sa va intre bine in cap ORICINE ASCULTA ORICE !!!! DACA O SALA ESTE IN PICIOARE DAND DIN CAP, INSEAMNA CA ACEA TRUPA CARE ESTE PE SCENA, ESTE O TRUPA DE SUCCES!!!!!! Nimeni nu poate spune despre un gen de muzica, ca reprezinta mai mult decat alt gen ptr. ca preferintele nu se discuta,...chiar daca membrii au cate 2 clase sau au terminat doua facultati de muzica... SA VA INTRE BINE IN CAP ASTA DOMNILOR NOSTALGICI!!!
E jenant ceea ce s-a intamplat.....voi ce parere aveti?:sperm: :mad: