faimosi peste noapte

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

faimosi peste noapte

Mesajde serenny » Sâm Iun 22, 2002 2:50 pm

real sau nu dar unele trupe aparute peste noapte au succes!...dar ce se intampla in cazurile mai nefericite cand se dovedeste ca totul a fost un esec!cel mai rau este atunci cand iti faci multi fani cantand play back,iar atunci cand canti live iti pierzi 99,9% din admiratori (zic si eu,nah..)....voi ce parere aveti despre formatiile de scurta durata si cu un succes de 2 saptamani(wow...si asta e mult)??
serenny
Junior Member

Re: faimosi peste noapte

Mesajde dadius » Sâm Iun 22, 2002 2:58 pm

Initial trimis de serenny
real sau nu dar unele trupe aparute peste noapte au succes!...dar ce se intampla in cazurile mai nefericite cand se dovedeste ca totul a fost un esec!cel mai rau este atunci cand iti faci multi fani cantand play back,iar atunci cand canti live iti pierzi 99,9% din admiratori (zic si eu,nah..)....voi ce parere aveti despre formatiile de scurta durata si cu un succes de 2 saptamani(wow...si asta e mult)??

nu cunosc nici o trupa care sa fi avut succes mai putin de o luna!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde J.A.Tiranu » Sâm Iun 22, 2002 3:31 pm

Mda, nu se duce succesul asa repede, oricum nu ptr. playback nu mai are o formatie admiratori in Romania, ci ptr ca nu mai reuseste sa faca ceva nou sau daca le-a facut cineva muzica, nu mai are chef :D
J.A.Tiranu
Junior Member

hi

Mesajde victorash » Dum Iun 23, 2002 9:47 pm

mah, eu treceam pe langa un concert in aer liber, si il aud pe un mucos pe care nu lam vazut un viata mea: " haidetzi, ca shtitzi versurile, continuatzi ! shi...he he he ... cantati o data cu mine ! " asta se crede vedeta ????????
victorash
Junior Member

Re: hi

Mesajde tre » Lun Iun 24, 2002 3:19 am

Initial trimis de victorash
mah, eu treceam pe langa un concert in aer liber, si il aud pe un mucos pe care nu lam vazut un viata mea: " haidetzi, ca shtitzi versurile, continuatzi ! shi...he he he ... cantati o data cu mine ! " asta se crede vedeta ????????

ce mai face saralee de pe cservis?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: hi

Mesajde J.A.Tiranu » Lun Iun 24, 2002 3:24 am

Initial trimis de victorash

Sa nu fim asa asprii, omu probabil incerca sa mentina atmosfera,
mi se pare normal, e destul de stresant acolo, pe scena, trebuie sa incerce sa comunice cu publicul( fiind la inceput, mai scapa si boabe, sau poate sunt chiar vedetisme dar asta nu poti s-o spui la prima vedere) .
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
J.A.Tiranu
Junior Member

Re: faimosi peste noapte

Mesajde vladonne » Lun Iun 24, 2002 4:42 am

Initial trimis de serenny

Timpul pus de tine este intr-adevar mult prea mic. Shi-apoi shti ceva ? Pe treaba asta n-au inventat-o romanii. Cel mai rasunator eshec din acest punct de vedere a fost Milli Vanilli. Doi negrishori frumoshi foc shi cu agatzau la public. Numa ca dupa fo doua placi, nu s-au mai intzeles la bani shi i-au dat in gat pe adevaratzii compozitori, care au ieshit pe piatza dar fara succes, sub titulatura The Real Milli Vanilli. Tipii insa apucasera sa ia neshte premii ceva mai importante decat Cerbul de Aur sau M-am aia ! Premii care insa le-au fost retrase. So, se poate shi la ei.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 6:52 pm

Eu sunt de parere ca poti avea succes peste noapte, dar trebuie sa indeplinesti niste conditii elementare: sa ai voce, melodii misto, dar, cel mai important (poate), sa arati bine!
Daca nu indeplinesti macar doua din cerinte, poti sa te dai cu capul de pereti ;a si tot nu faci nimic.
Deci, indeplineste conditiile, sau adio Roma:sal:!
Kayla

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 08, 2002 9:08 pm

Initial trimis de Melutza
Eu sunt de parere ca poti avea succes peste noapte, dar trebuie sa indeplinesti niste conditii elementare: sa ai voce, melodii misto, dar, cel mai important (poate), sa arati bine!
Daca nu indeplinesti macar doua din cerinte, poti sa te dai cu capul de pereti ;a si tot nu faci nimic.
Deci, indeplineste conditiile, sau adio Roma:sal:!

ai dreptate cu cerintele,pentru ca multi incearca de ani de zile sa faca ceva (la care chiar se pricep)...si nimic... :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 12:41 pm

In cazul asta, ar trebui sa incerce pana reusesc, nu? Si daca nici asa nu merge, de voie, de nevoie, sa se apuce de altceva...:) :a
Kayla

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii