Ma intreb cat gandesc vedetele din Romania, cam ce IQ au. Voi ce ziceti?
Initial trimis de belenenses
Ai uitat-o pe Laura Andriesan ! Dar, revenind la muzica, nu stiu daca e atat de importanta scolarizarea in conditiile in care banul decide. Ganditi-va la domeniile in care lucrati sau veti lucra. Cati din voi presteaza sau vor presta in domeniile in care s-au pregatit ? Ca pregatirea ajuta in cariera, e adevarat, normal ca nu poti fi incadrat inginer fara facultate. Dar nimic nu m-a impiedecat sa lucrez in domeniul programarii , avand la baza facultatea de electro si invatand singur programare. La fel si in muzica. N-ar trebui sa-i judecam dupa conservator. Singurul criteriu este valoarea. Ca asta tinde spre zero in cazul multora, e cu totul altceva si e de discutat, poate in alte teme. Oricum banul gros decide.
Initial trimis de Melutza
Hai, ca mai sunt, mi se pare, Luminita Anghel si Narcisa Suciu, care arata totusi...![]()
Initial trimis de Melutza
Misto e semnatura, nu? Ma reprezinta! Si ala de la Bosquito are si voce, asa ca el are defect numai aspectul fizic...
Initial trimis de monikaisinlove
Da, dar la noi in tara majoritatea dupa ce ca n-au talent(si nu stiu de ce s-au apucat de cantat) mai sunt si fara conservator sau chiar fara studii de loc.
Concluzia: Ar trebui sa-i dea cineva jos de pe scena!!!!!!!!!!
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator