Cat de scolarizate sunt VIP-urile autohtone?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cat de scolarizate sunt VIP-urile autohtone?

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 8:34 pm

Hai, ca de data asta m-am gandit mai mult cand am facut subiectul asta! :)
Ma intreb cat gandesc vedetele din Romania, cam ce IQ au. Voi ce ziceti?
Kayla

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 08, 2002 8:40 pm

mie nu-mi e de IQ,imi e de pregatirea muzicala...cate din "prospaturi" au terminat conservatorul?asta in cazul in care stiu ce inseamna...nu-mi vine in minte acum decat formatia no comment (care nu stiu daca mai exista),si denisa parca de la bambi face 2 instrumente si vrea la conservator,ca vocea nu prea o ajuta...
cat despre IQ,mai ma gandesc si scriu alta data :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 8:49 pm

Da, trebuie sa recunosc, ai toata dreptatea, dar, ca sa ajunga la Conservator, trebuie sa aiba si cunostinte, nu?
Asa, ca face doua instrumente, si eu fac pian, am voce buna (ca sa ma si laud putin), dar vedetele trebuie, daca sunt VIP-uri adevarate, sa tina conferintele acelea dinaintea lansarilor, si toate alea...
Astept raspuns, ca poate aveti alte pareri!
Kayla

Mesajde Kayla » Mar Iul 09, 2002 4:11 pm

Hai, ca m-am gandit si am ajuns la concluzia ca nici o vedeta nu ramane repetenta la scoala, nu? Oricat ar fi de prost "VIP-ul", totdeauna trece clasa, cu medie cat mai mare! Sigur, nu neg faptul ca exista si vedete inteligente si chiar foarte inteligente, dar, spuneti-mi, cum ne dam seama?:confused:
Kayla

Mesajde tre » Mie Iul 10, 2002 10:27 am

mi-am dat seama aseara urmarind 'nasul' (b1 tv), ca nici macar madam shtorfi nu se ridica la nivelul de prostie/uratenie al ronei hardner. ma uitam ca bou' si nu-ntelegeam cum de-a reusit asta sa se-afirme peste hotare.
nu-mi dau seama daca mai e si curva pe deasupra. am o impresie totusi cum ca madam lewinski ar fi parfum pe langa ea.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 10:31 am

Asa a facut-o pe ea Mama Natura, nu (pe dracu')...?
Si, sincer, nu stiu cum poate fi cineva atat de tampit si chiar de urat! :a ;h :shock:
Da' pe madam Lewinsky cum de o intrece?!
Kayla

Mesajde belenenses » Mie Iul 10, 2002 10:58 am

Ai uitat-o pe Laura Andriesan ! Dar, revenind la muzica, nu stiu daca e atat de importanta scolarizarea in conditiile in care banul decide. Ganditi-va la domeniile in care lucrati sau veti lucra. Cati din voi presteaza sau vor presta in domeniile in care s-au pregatit ? Ca pregatirea ajuta in cariera, e adevarat, normal ca nu poti fi incadrat inginer fara facultate. Dar nimic nu m-a impiedecat sa lucrez in domeniul programarii , avand la baza facultatea de electro si invatand singur programare. La fel si in muzica. N-ar trebui sa-i judecam dupa conservator. Singurul criteriu este valoarea. Ca asta tinde spre zero in cazul multora, e cu totul altceva si e de discutat, poate in alte teme. Oricum banul gros decide.
belenenses
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 11:09 am

Asta asa e, dar cantaretii nu fac toata viata muzica (vorbind de astia de duzina). La un moment dat nu ii mai cere publicul si trebuie sa se angajeze undeva, sa-si castige painea. Iar pretentiile in ziua de azi sunt enorme. Daca cei cu o facultate importanta gasesc de lucru abia dupa cativa ani dupa terminarea studiilor, iar cei cu doua facultati trebuie sa caute de lucru indelung, ei, daca nu se incadreaza, ce fac?:confused:
Daca devin compozitorii formatiilor de succes sau compozitori pur si simplu, nemaiavand nevoie de alta slujba, atunci totul e OK.
Dar niciodata nu se stie ce te asteapta!:a
Kayla

Mesajde Josefine^ » Mie Iul 10, 2002 12:22 pm

Initial trimis de belenenses
Ai uitat-o pe Laura Andriesan ! Dar, revenind la muzica, nu stiu daca e atat de importanta scolarizarea in conditiile in care banul decide. Ganditi-va la domeniile in care lucrati sau veti lucra. Cati din voi presteaza sau vor presta in domeniile in care s-au pregatit ? Ca pregatirea ajuta in cariera, e adevarat, normal ca nu poti fi incadrat inginer fara facultate. Dar nimic nu m-a impiedecat sa lucrez in domeniul programarii , avand la baza facultatea de electro si invatand singur programare. La fel si in muzica. N-ar trebui sa-i judecam dupa conservator. Singurul criteriu este valoarea. Ca asta tinde spre zero in cazul multora, e cu totul altceva si e de discutat, poate in alte teme. Oricum banul gros decide.

eu ma refeream la conservator in general,adik macar sa aibe o vaga banuiala despre ceea ce fac...ca asa pot sa-l dau ca exemplu pe marcel pavel care si-a descoperit tarziu talentul :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 12:24 pm

Macar si-a descoperit talentul, nu?:)
Kayla

Mesajde Josefine^ » Mie Iul 10, 2002 12:25 pm

Initial trimis de Melutza
Macar si-a descoperit talentul, nu?:)

norocul lui...pacat ca nu sunt mai multi ca el :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 12:29 pm

E... Este Monica Anghel, care este cam de ajuns. Sigur, mai sunt, dar nu asa buni ca ei doi!:)
Kayla

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 4:24 pm

Hai, ca mai sunt, mi se pare, Luminita Anghel si Narcisa Suciu, care arata totusi...;)
Kayla

Mesajde zuza » Mie Iul 10, 2002 4:50 pm

Monica Anghel mereu mi-a placut insa pe marcel pavel nu pot sa-l sufar chiar daca are o voce buna. Insa in legatura cu IQ-ul 'vedetelor' totusi nu cred ca sunt atat de destepte pe moment ce se lasa im mana muzicii. Sa mai faca si ei altceva ca de exemplu o facultate daca sunt in stare ca altfel nu-i vad bine.:p
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

am si eu o intrebare....

Mesajde lulutza » Mie Iul 10, 2002 8:41 pm

Credeti ca le-ar folosi la ceva sa aiba IQ? referindu-ma la formatiile autohtone care au scos bani grei din asa zisul lor behait, aaa, ma scuzati, am vrut sa zic cantat... (vezi 3SE) parerea mea e ca nu... daca totusi m-as gandi la acest subiect singurul vip care-mi vine in cap automat - care are IQ ridicat- este Tudor Chirila. ce ziceti? am dreptate?!!!:rolleyes:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde lulutza » Mie Iul 10, 2002 8:42 pm

Hai, ca mai sunt, mi se pare, Luminita Anghel si Narcisa Suciu, care arata totusi...;)

by the way... mi-a placut tare mult semnatura ta.... Super!
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 5:15 am

credeti sau nu,tipul ala de la bosqito e inteligent...vorbesc serios,l-am vazut la nu stiu ce emisiune (din greseala) si raspundea la niste intrebari de cultura generala...vreau sa spun ca m-a surprins placut,cu toate ca nu suport formatia...
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 12:46 pm

Misto e semnatura, nu? Ma reprezinta! Si ala de la Bosquito are si voce, asa ca el are defect numai aspectul fizic...
Kayla

Mesajde lulutza » Joi Iul 11, 2002 7:40 pm

Misto e semnatura, nu? Ma reprezinta! Si ala de la Bosquito are si voce, asa ca el are defect numai aspectul fizic...

cand nu rade... hmmmm poate; si daca s-ar mai aranja putin....
eu l-am vazut la zid, mai demult si intr-adevar, nu e tocmai prost. este coerent si a folosit mai mult de 200 de cuv in interviu. nu am nimik cu el, ba chiar i-am cumparat si noul album! :a
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 8:14 pm

Eu nu il ascult, ca nu imi place genul de muzica, dar trebuie sa recunosc ca are IQ ridicat.:a
Kayla

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 8:19 pm

Auziti, nu-i asa ca este tareee urat? Imi este si mila de el...
Kayla

Mesajde PuturOSU` » Joi Iul 11, 2002 9:21 pm

eu cred ca au cu doua clase mai multe ca trenu`
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 9:27 am

Cine stie...
Kayla

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 5:45 pm

Asta cu Conservatorul nu e neaparat o conditie, e adevarat o bila cat se poate de alba dar acolo unde e talent treaba merge de la sine. Degeaba te duci la Conservatoare si faci teoria muzicii din scoarta-n scoarta daca atunci cand vine timpul compusului rezultatul apare in mod mecanic, in schimb copilu gaseste o chitara si in 4-5 ani daca se tine stie sa-ti cante ce vrei tu, simte mult mai bine muzica.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde lulutza » Sâm Iul 13, 2002 8:15 pm

sunt de acord, dar in unele cazuri copilului de 4-5 ani i-ar prinde bine niste "studii aprofundate".... daca ar avrea si talent si studii ar fi perfect, daca are doar conservatorul este "incomplet" si se chinuie degeaba....
lulutza
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 10:56 pm

Am spus in 4-5 ani nu copil de 4-5 ani ca e cam devreme... Eu ziceam ca acest Conservator nu e neaparat vital. Acolo faci in general muzica clasica si artistii astia realizati oareum numai clasica nu canta...E foarte bun Conservatorul, numai ca se poate si fara. De talent ar trebui sa vorba cine si unde il tine ascuns...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Iul 14, 2002 2:18 am

Da, dar la noi in tara majoritatea dupa ce ca n-au talent(si nu stiu de ce s-au apucat de cantat) mai sunt si fara conservator sau chiar fara studii de loc.
Concluzia: Ar trebui sa-i dea cineva jos de pe scena!!!!!!!!!!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

iaca ma bag si eu

Mesajde Eve » Dum Iul 14, 2002 8:12 pm

Initial trimis de monikaisinlove
Da, dar la noi in tara majoritatea dupa ce ca n-au talent(si nu stiu de ce s-au apucat de cantat) mai sunt si fara conservator sau chiar fara studii de loc.
Concluzia: Ar trebui sa-i dea cineva jos de pe scena!!!!!!!!!!

ca sa ii dai jos de pe scena trebuie sa ai cu cine sa ii inlocuiesti. asta una la mana. a doua la mana, treaba cu scolile pe care le-au facut..nu stiu daca e relevant. in orice domeniu, ca si in cel al muzicii, sunt unii mai buni, altii mai prosti si mai sunt , fireste, mediocrii. nu poti avea pretentia ca toti cantaretii sa fie intelectuali:) un om poate sa fie cat de tampit, daca aduce bani firmei nu este dat afara, ci promovat:) indiferent prin ce metode aduce banii. in timp, raman cei buni. revenind la muzica, despre Iris de vorbeste inca, dupa 25 de ani. de Andreea Balan se vorbeste doar vara, de doi ani incoace. iar peste cinci ani nu se va mai auzi nimic de ea. vorb'aceea: s-a nascut talent si a murit speranta.
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:13 pm

Ai dreptate... Vedeti ca, oricum, foarte putine vedete nu fac facultate. Asta nu inseamna ca sunt destepte... Aia sunt mai putini.:D
Kayla

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 11:03 am

Dar care dintre voi stiu care este media anilor de scoala facuti de vedete? (aici sa va vad):D
Kayla

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii