alea - alea ...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

alea - alea ...

Mesajde vladonne » Joi Iul 11, 2002 11:09 am

Citeam mai acu' cateva minutzele neshte posturi de pe aici, shi nu ma minunam - dom'le suntem atat de romani, incat chiar cred ca meritam o emisiune cum ar fi 13-14 cu Gheorghe. Pe bune. Romanii, cat de vai mama lor sunt, intotdeauna au avut shi varfuri. In general peste hotare. shi cand s-au facut remarcatzi acolo, in viatza sau post mortem, brusc natziunea shi-a adus aminte ca sunt neaoshi, ca sunt de-ai lor. Cum, nu-i asha ? Ba asha e. Sa-mi zica shi mie unu ca n-a crescut pipota in el cand a auzit ca Henry Coanda e inventatorul motorului cu rectzie, sau ca nu era sa pocneasca de mandrie cand a auzit ca la celebra Christie's s-a vandut un Brancush cu 22 de milioane de para, rivalizand practic cu un Rembrandt autentic. Sau nu s-a umflat taratza cand, tardiv , dar totushi alfla ca Grigore Poenaru e inventatotrul stiloului. Baaaa shi ala e tot roman !Cum ? N-atzi sarit de pe scaun cand Doroftei l-a pleznit pe Balbi? Twice ? Shi nu atzi fosdt mandrii ca Dorel e mondial shi e roman ? Da' ma intreb eu - catzi au auzit de Doroftei pana atunci ? Ramane lumea muta de uimire, cand constata ca Edith Piaf, Vrabiutza, canta o melodie care seamana al dracului de tare cu o bucata romaneasca de o zicea Matria Tanase. Adica mergand shi mai departe ajungi chiar la Vaya con Dios. Va invit sa ascultatzi piesa Johnny shi dupa aia imi spunetzi voi cu ce pesa romaneasca seamana. Shi iar sunterm mandrii, de aceasta recunoashtere internatzionala. E de aujujns insa sa vina o trupa, buna ce-i drept pe plaiuri miritice, pentru ca apoi sa dam cu tolate fecalele de care dispunem, shi cand nu mai dispunem, imprumutam, in totzi cei care ar merita mai multa recunoashtere shi mai mult respect. Nominalizez, ca sa nu fiu acuzat de evazionism , Iris. Da' ce mai conteaza aici in tzara ? Io vad ca in ceea ce-i priveshte au fost recunoscuti de Uriah Heeep. Ca altfel nu se explica de ce Minculescu o sa traga July morning alaturi de ei. Dar sunt multe ...Multe altele. Prea multe de spus, ca sa le nghsui in aceasga patratzica meschina. Shi uite de-aia, ma gandesc ca avem un Gheorghe care face 13 -14...Pentru ca meritam.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 2:13 pm

vladonne de luni de zile iti citesc posturile si raman la parerea ca le faci in locul in care nu trebuie. Sunt prea reusite ca sa nu le gasesti un loc in care sa nu te lovesti de posturi de genul celui de mai sus.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 2:17 pm

Ai tu ceva cu mine, ai? Incearca si tu sa fii mai intelegator cu cei nestiutori!:a
Kayla

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 2:18 pm

Aliosha: De ce nu imi dai exemplu cu niste mesaje dupa care sa nu se poata posta unele "ca acela de mai sus"?
Kayla

Mesajde PuturOSU` » Joi Iul 11, 2002 9:16 pm

mi-a fost lene sa citesc toto ala!~
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Iul 11, 2002 10:20 pm

Io ash vrea sa imi exprim nemultzumirea fatza de felul in care sunt tratatzi tinerele genii ale acestei tzari amarate cu nivelul de trai scazand pe zi ce trece...acum cateva zile am auzit k am fi cashtigat un concurs internatzional de informatica (remarcatzi folosirea pronumelui "am" intrucat dak rezultatul ar fi fost negativ in virtutea spiritului roman ash fi zis "au", renegarea atat de ushoara...). Ce este intr-adevar impresionant este k aceasta performantza s-a realizat dupa o calatorie de 20 shi ceva de ore la clasa a doua (n-am retzinut dak era avion sau tren, park tren). Va datzi seama cum au ajuns copiii aia acolo? Dar i se falfaie guvernului....asta le mai trebuia lor acum, sa finantzeze nishte olimpici cand casele lor de prin Baneasa sunt in constructzie, n-au destule batai de cap?
Shi asha vor pleca totzi shi se vor realiza in alte tzari shi se vor pierde o groaza de bani ce puteau fi obtzinutzi prin tzinerea lor in tzara...shi vom ajunge sa ii cunoashtem shi sa ii regretem cand vom auzi de vreun laureat pe cine shtie unde al carui nume suna a roman...

P.S. Sopra, pls, baneaza-l pe Puturosu' m-am saturat de posturile sale imbecile shi de bagare in seama...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 6:27 am

vladonne abia acum constati asta? e din ce in ce mai scarbos sa fii/te simti roman (pentru cei carora le pasa evident). nu stiu a cui e vina...poate a actualilor ca au adus tara in halul in care e, poate a fostilor care au lasat 'greaua mostenire' sau poate chiar a noastra, a tinerilor, ca ne complacem in cotidianul scarbos stabilit de ei.

poate c-ar mai fi nevoie de o revolutie, sau, mai bine zis, poate-ar fi nevoie de-o revolutie adevarata.... ca pe urma iar sa vina la putere cei care prind momentul, iar sa moara fraierii care au vrut sa fie mai bine......
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iul 12, 2002 10:38 am

Hmm... deci e bine ca suntem romani? Ce bine! Aproape ca ajunsesem sa cred ca am ramas printre ultimii prostani care nu se declara nemultumiti ca sunt romani. Ma bucur sa vad ca nu e asa. Ca om avea noi Voltaj si Animal X, da' avem si Cargo si Phoenix, asa cum si americanii au Britney Spears si N'Sync alaturi de Aerosmith sau Metallica. Asta ati vrut sa spuneti sau sunt pe dinafara?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 12:03 pm

Vladone..sunt de aceiasi parere cu Aliosha. Forumul de barfe e prea mic pentru tine ! De ce nu treci de granitzele lui...pentru a discuta cu oameni de calibrul tau ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 12:15 pm

Pai, indiferent de ce spun altii, eu stiu sigur ca suntem foarte apreciati dincolo de hotare, mai ales printre americani. Ca se fac ei ca nu stiu de noi, e una! Dar va spun eu adevarul gol golut: firmelor producatoare de aparate electronice le este frica sa vina in Romania, pentru ca se tem sa nu le perfectionam "sculele" lor electronice! Si, daca pe vreun site american ceri informatii despre aparate, si spui ca esti roman, nu ti le mai dau!:mad: Si scuze pentru prostia aia de mai sus, primul mesaj, dar chiar am vrut sa vad ce ziceti! Nu trebuia sa faceti atata scandal! L-am sters!:)
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 10:10 pm

bhuttu ba nu stiu.... stiu ca nu suntem cea mai proasta natie din lume dar.... atitudinea aia, catalogata de unii drept 'tipic romaneasca' si intalnita la tot pasul in viata de zi cu zi ne omoara....

aproape ca-mi vine sa-i iau la bataie uneori pe aia care comenteaza, la bodega din colt, chestii (de regula politica sau fotbal) la care sunt total pe dinafara si incheie cu nelipsita expresie 'daca as fi fost eu.... as fi facut....'.

cand o sa inteleaga oare romanu' ca ghita zugravu' n-o sa poata niciodata sa antreneze o echipa de fotbal, sau ca melutza n-o sa poata niciodata sa fie critic de muzica?

...sau ca eu n-o sa pot niciodata sa lucrez la 'relatii cu publicul'.

vladonne bine ca esti aici, sa nu cumva sa uitam in ce tara traim....
tre
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iul 12, 2002 11:05 pm

Initial trimis de Melutza
adevarul gol golut: firmelor producatoare de aparate electronice le este frica sa vina in Romania, pentru ca se tem sa nu le perfectionam "sculele" lor electronice

Tare destepti tre' sa fim noi romanii, daca adevarul gol-golut e ca le e frica astora d-afara de dasteptaciunea noastra! Oamenii ca Melutza ce ne mai ridica. Melutza, loalze pentru post.

tre cool, nu e ma problema ca avem multi prosti, ca si afara sunt, slava Domnului. Mai avem noi ceva probleme la mentalitate, da' io sper ca macar mergem in directia buna.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 12:44 pm

Pai, suntem destepti! Ca exista si prosti, asta este! Dar media noastra de inteligenta este foarte ridicata in comparatie cu a altor tari!:D
Kayla

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 15, 2002 3:07 pm

Initial trimis de bhuttu

tre cool, nu e ma problema ca avem multi prosti, ca si afara sunt, slava Domnului. Mai avem noi ceva probleme la mentalitate, da' io sper ca macar mergem in directia buna.

prostia ca prostia,dar ce faci cu ignoranta si indiferenta? :con:
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 8:44 pm

Initial trimis de Josefine^

prostia ca prostia,dar ce faci cu ignoranta si indiferenta? :con:

da poate gresesc de multe ori cand spun 'prostie'. poate ca e doar ignoranta sau indiferenta.
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 10:21 pm

Sau poate toate trei, nu?:D
Kayla

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 11:51 pm

Initial trimis de Melutza
Sau poate toate trei, nu?:D

ia o pauza...fara suparare.
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 11:57 pm

De ce? Si da-mi un motiv foarte bine intemeiat!
Kayla

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 16, 2002 1:26 am

as putea incerca eu... :p no offence
ma gandesc la tineretul neinteles de la noi care are mult prea multe de spus si mult prea putini ascultatori... :D
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 10:58 am

Ceea ce se intampla si pe acest site...
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 11:38 pm

melutza tu nu prea ai multe de spus dar cel putin accepti, ocazional ce-i drept, sugestii.

apropo de tineret neinteles, n-o inteles pe don'shoara bitchney spears! am vazut videoclipul de 'i love rock 'n roll'. ce s-a intamplat cu hainele multicolore pe care le purta de obicei?!?!
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:10 am

Multumesc, dar stii de ce nu prea am multe de spus aici? Pentru ca am prea multe de zis de obicei, asa ca pe aici fac pauza. Iar Bitchney e in doliu. A fost parasita. Va dati seama ce tragedie, nene!:D
Kayla

Mesajde Josefine^ » Dum Iul 21, 2002 12:32 pm

ma intreb de ce nimeni nu mai poate spune nimic dupa mesajele Melutzei... :con:
Josefine^
Junior Member

mmm....

Mesajde Eve » Dum Iul 21, 2002 2:37 pm

Initial trimis de tre cool
[b]bhuttu ba nu stiu.... stiu ca nu suntem cea mai proasta natie din lume dar.... atitudinea aia, catalogata de unii drept 'tipic romaneasca' si intalnita la tot pasul in viata de zi cu zi ne omoara....

vladonne bine ca esti aici, sa nu cumva sa uitam in ce tara traim.... [/B]

poate ma lamureste si pe mine cineva prin ce este caracterizata atitudinea "tipic romaneasca" si cum se manifesta ea. pentru ca suntem tentati la tot pasul sa dam vina pe aceasta atitudine; e cel mai simplu sa generalizam. pe de alta parte, inteleg sa criticam o asa numita "atutudine tipic romaneasca" DACA ar exista si alte atitudini, de gen "tipic marocana" sau "tipic frantuzeasca", la care sa ne raportam si sa fim siguri ca a noastra e mai josnica. oare n-ar fi corect sa ne oprim de la a mai generaliza, mai ales cand vorbim depsre noi insine? "Sanie cu zurgalai", vladonne, este unul din prea putinele exemple despre cat de buni suntem. Dar iarasi ma transform in avocatul diavolului si intreb: ne dam seama cat de buni suntem doar daca ne raportam la astfel de exemple? Numai in astfel de cazuri suntem buni? Si as mai avea un sir luuung de intrebari (femeia din mine), dar ma voi opri.

Melutza, de la constatari de bun simt, ca si noi avem varfurile noastre, pana la ideea ca americanilor le e teama de intelighentia noastra care le poate imbunatati aparatele, e cale lunga si, no offence, prin balarii. Always smart and pretty? well, well......

PS. vestea buna e ca paiul de baut care se indoaie si care se gaseste oriunde in lume e inventat tot de un roman. vestea proasta e ca si eu as cam pleca din tara:)
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Iul 21, 2002 4:29 pm

Initial trimis de Josefine^
ma intreb de ce nimeni nu mai poate spune nimic dupa mesajele Melutzei... :con:

Asta ma intreb si eu... Dar nu am gasit raspuns.:confused:
Kayla

Re: mmm....

Mesajde tre » Dum Iul 21, 2002 10:55 pm

Initial trimis de Eve

poate ma lamureste si pe mine cineva prin ce este caracterizata atitudinea "tipic romaneasca" si cum se manifesta ea. pentru ca suntem tentati la tot pasul sa dam vina pe aceasta atitudine; e cel mai simplu sa generalizam. pe de alta parte, inteleg sa criticam o asa numita "atutudine tipic romaneasca" DACA ar exista si alte atitudini, de gen "tipic marocana" sau "tipic frantuzeasca", la care sa ne raportam si sa fim siguri ca a noastra e mai josnica. oare n-ar fi corect sa ne oprim de la a mai generaliza, mai ales cand vorbim depsre noi insine? "Sanie cu zurgalai", vladonne, este unul din prea putinele exemple despre cat de buni suntem. Dar iarasi ma transform in avocatul diavolului si intreb: ne dam seama cat de buni suntem doar daca ne raportam la astfel de exemple? Numai in astfel de cazuri suntem buni? Si as mai avea un sir luuung de intrebari (femeia din mine), dar ma voi opri.

nu stiu daca atitudinile tipice altor popoare sunt mai infecte sau nu dar am pus ghilimele << atitudine 'tipic romaneasca' >>. am folosit chestia asta ca pe-o sintagma, ca sa avem oarecum un numitor comun. am scris pe alt thread ce-nteleg eu prin atitudine 'tipic romaneasca'. e de bun-simt sa-ti dai seama ca nu sunt asa toti indivizii poporului astuia, am relatat doar chestiile de care ma lovesc aproape zilnic.
singura mea nedumerire e daca sunt sau nu definitorii pt. romani cel putin o parte din acele 'trasaturi'.

poate c-ar trebui sa plecam cu totii sau, am mai zis asta, poate c-ar trebui sa mai facem o revolutie.
tre
Junior Member

Mesajde hekathe16 » Lun Iul 22, 2002 8:55 am

Suntem romani si pace. Chestia asta parca ne e scrisa in frunte si nu avem nici o sansa sa scapam de ea.
Cu privire la ceea ce a spus melutza... Sufletzel, ai idee cati romani au facut lucruri oarecum importante care le-au fost atribuite strainilor; stii cati romani lucreaza la Microsoft si fac treba buna, dar nu vor iesi la suprafata si asta nu pt ca le e frica alora de "inteligenta" noastra?
Nu sunt mandra ca sunt romanca... si degeaba ne batem cu pumnu'n piept ca avem o tara frumoasa si alte bla, bla-uri de genul asta, cat timp nici noi nu o protejam. E clar, strainii ne considera niste prosti si va trece mult prea mult timp pana-si vor da seama ca nu-i asa.
If you're going through HELL, keep going.
hekathe16
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 22, 2002 11:12 am

Stii ca nu sunt de acord cu tine? Eu sunt mandra de tara mea, sunt mandra de romani. Suntem un popor inteligent si nimanui nu ii ia mult sa decopere asta. De asta au ajuns atatia sa lucreze la Microsoft, de aia vrea si Bill Gates sa invete romaneste, de aia tot ce am scris in mesajul acela. Este adevarat ca nu ne protejam tara, in privinta asta suntem prosti, dar mai mult sunt prosti politicienii astia inutili! Avem cu ce ne mandri: o tara frumoasa, invidiata, si cu oameni de valoare, inteligenti. Singurul defect al nostru este acela ca nu stim sa ne punem in evidenta calitatile. Asta e tot pentru azi.
Kayla

Re:

Mesajde Eve » Lun Iul 22, 2002 4:40 pm

Initial trimis de tre cool

nu stiu daca atitudinile tipice altor popoare sunt mai infecte sau nu dar am pus ghilimele << atitudine 'tipic romaneasca' >>. am folosit chestia asta ca pe-o sintagma, ca sa avem oarecum un numitor comun. am scris pe alt thread ce-nteleg eu prin atitudine 'tipic romaneasca'. e de bun-simt sa-ti dai seama ca nu sunt asa toti indivizii poporului astuia, am relatat doar chestiile de care ma lovesc aproape zilnic.
singura mea nedumerire e daca sunt sau nu definitorii pt. romani cel putin o parte din acele 'trasaturi'.

poate c-ar trebui sa plecam cu totii sau, am mai zis asta, poate c-ar trebui sa mai facem o revolutie.

asta era, de fapt, si nelamurirea mea: sunt acele trasaturi definitorii sau mergem doar pe principiul "mortul e de vina", justificandu-ne, astfel, nereusitele? oricum, asa cum spuneam, nu inteleg nici tendinta noastra de a ne "generaliza" porcariile. la extrema cealalta, pun pariu ca 90% dintre romani ar spune ca nu sunt caracterizati de acele "trasaturi".
la ce ne-ar folosi o revolutie? iarasi sunt nelamurita. si-apoi am senzatia ca m-am departat mult de ce ati vrut sa spuneti si tu si vladonne.
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

Re: Re:

Mesajde tre » Lun Iul 22, 2002 7:58 pm

Initial trimis de Eve

asta era, de fapt, si nelamurirea mea: sunt acele trasaturi definitorii sau mergem doar pe principiul "mortul e de vina", justificandu-ne, astfel, nereusitele? oricum, asa cum spuneam, nu inteleg nici tendinta noastra de a ne "generaliza" porcariile. la extrema cealalta, pun pariu ca 90% dintre romani ar spune ca nu sunt caracterizati de acele "trasaturi".
la ce ne-ar folosi o revolutie? iarasi sunt nelamurita. si-apoi am senzatia ca m-am departat mult de ce ati vrut sa spuneti si tu si vladonne.

da pai asa se-ntampla. de ex. profu' caruia i-am dat spaga sa ma treaca mi-a tinut si discursuri principiale despre ce tre' sa fac si sa dreg. inainte de asta nu se uita nici cu curul la mine, era o atitudine generala fata de studenti, n-avea ceva cu mine in mod special.

de ce generalizeaza romanul? probabil ca asa l-a invatat regimul 'de trista amintire', sa generalizeze, sa aplice aceeasi regula de cat mai multe ori posibil, cazurile exceptionale trebuie eliminate, e mai simplu sa fie eliminate, de ce sa se elaboreze noi reguli pt. a veni in ajutorul.....pardon, pentru fiecare 'nebun' din tara asta?

de ce o noua revolutie? nu stiu, ca sa ne aflam in treaba poate, ca sa speram din nou, ca sa facem revolutia ca lumea de data asta, nu pe principiul loviturii de stat.........
tre
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii