MARCEL PAVEL - Mitocanul ajuns rege isi tradeaza originea...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

MARCEL PAVEL - Mitocanul ajuns rege isi tradeaza originea...

Mesajde Florina18 » Mar Iul 16, 2002 10:30 pm

Pacat de vocea lui! Un om de calitatea, ca sa nu zic de ,,teapa'' lui, nu ar merita nici un fel de dar artistic. Mi se pare cel mai arogant si mai ipocrit dintre toti cantaretii romani. Sa fiu sincera, desi, dupa cum am zis si in alte subiecte de pe forum , nu suport cantaretii care n-au voce, in cazul lui Pavel, il prefer pe un cantaret fara o voce la fel de grozava dar la locul lui, mai modest...
OK, Pavel are voce buna, dar nu se compara cu Pavarotti, Placido Domingo...nu are nici charisma si nici faima lor...si, din cate stiu eu, in general oamenii talentati si ,,MARI''(in sensul capacitatilor artistice) sunt mult mai modesti, dat fiind ca apanajul omului inteligent este MODESTIA, pe care ti-o da si o oarecare intelepciune. In schimb , Pavel se comporta ca un tzaran (imi cer scuze oamenilor din popor, tzaranilor, pe aceasta cale, fiindca Pavel nu este demn nici macar de aceasta comparatie), mai bine zis ca un mitocan ,patruns pana in rarunchi de propriul ,,geniu'' si care are impresia ca toata lumea trebuie sa il ridice in slava! FALS.
Modul cum s-a comportat la Eurovision i-a scos in evidenta toate trasaturile caracterului sau redus si penibil. Aroganta cu care i-a raspuns unei telespectatoare care si-a ,,permis'' sa isi dea cu parerea despre ,,minunata'' sa prestatie artistica...modul in care l-a tratat pe Nicu Alifantis, care ramane un nume in muzica romaneasca...nume care, fie vorba intre noi, va ramane in istoria muzicii romanesti mult mai viu si mai puternic decat al lui Pavel cu ,,Frumoasa lui''... Toate astea au dovedit ca Pavel nu este decat un parvenit care, vazandu-se intr-o postura favorabila, ii calca in picioare pe toti cei pe spinarea carora s-a urcat pana acolo...
Mie personal imi face scarba personajul. Anul trecut, cand i-a aparut ,,Frumoasa...'' , ascultam cu placere melodia, mi se pare reusita si ii apreciam vocea, care e buna. Dar, cand i-am vazut adevaratul caracter, si micimea care se ascunde in spatele acelei voci...mi-a facut greata.
Am citit in ziar si despre vila de 160.000$ pe care si-a facut-o (e foarte sarac, bietul de el!!!! De aia se si plange ca...vai de mine...i se pirateaza CD-urile, si el nu castiga nimic... Dati-mi o batista sa-i plang de mila...) si despre faptul ca a strambat din nas in fata TERMOPANELOR ALBE(care erau instalate) ,cerand imperativ sa fie inlocuite cu unele de culoarea mahonului... ( Cand il ai nas pe Nicu Gheara...cred si eu ca iti permiti...). Chestia asta m-a scarbit si mai tare.
Cand in tara asta, sunt oameni care mor de foame...dl.Pavel ,dupa ce ca pozeaza in victima la fiecare aparitie televizata, cu un tupeu de mitocan prost(pe unii poate ii mai duce capul, dar pe Pavel in nici un caz) isi ridica in slavi propria muzica si ,,magistrala'' voce... (Pana la urma, ce? Nu s-a mai vazut voce ca a lui? Doar nu o fi singurul din lume, asa ca sa ne lase in pace! Ar trebui sa isi scoata palaria in fata unor nume mari ale muzicii internationale). Citez din ,,respectabilul'' Pavel : ,,Lumea nu are cum sa ma trateze altfel decat ca pe un MARE CANTARET , fiindca asta si sunt...'' . Modest, nu?
Un singur cuvant descrie starea mea in fata respectivului personaj, pe care- daca l-as intalni vreodata live- nu i-as da nici ,,buna-ziua'' , fiindca nu merita . Acel cuvant? SCARBA!
Florina18
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:04 am

Da, chiar, pacat de vocea lui! Si eu am remarcat, si cred ca toata lumea, ca ii place foarte mult sa se laude, sa fie arogant si se crede mult deasupra tuturor. Rusine!:mad:
Kayla

Re: MARCEL PAVEL - Mitocanul ajuns rege isi tradeaza originea...

Mesajde manuel » Joi Iul 18, 2002 3:54 am

o ce cool esti!!
imi place cum ai facut criticile despre nea indarat(Pavel) ai o perfecta dreptate drespre" tenoru din fundeni" cu pretentile lui si cu extravaganta de taran coclit,este un tip care i-as pune sa-mi
suga ciorapii, mai ales ca el a uitat cine l-a lansat, uita cine l-a lansat si cine s-a ocupat de el.
N-am ce zice muzica este de apreciat, dar cum ai mentionat, nu-ti mai vine sa-l asculti daca auzi ceva despre un tip de genul lui Pavel care a uita de modestie si simplicitatea, s-a vazut cu sacii in caruta si se ia sau se compara ca vedetele din Beverly Hiils.
apropo!
poate ti-ai gresit cariera, n-ai gresii daca ai deveni un critic de muzica.......
respectele mele!! Manuel
manuel

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 8:23 am

De acord cu Manuel. Dar eu sunt curioasa de unde vine, ce situatie avea inainte sa se lanseze, si chestii de-astea. Stie careva?:confused: Ca, dupa cum se poarta acum, zici ca a fost print sau ceva...
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 19, 2002 3:37 am

marcel pavel nu e decat o pula beata care a avut norocul sa aiba voce, chiar daca nu gust stilul pe care-l canta. ca se comporta cum se comporta e problema lui, dar vad ca nici unul din cei ce au tangente cu el nu se revolta cu vreun proces (calomnie de ex.) sau macar cu vreo remarca mai acida.... eh ce conteaza ca se complace toata lumea in tampenia numita showbiz romanesc atata timp cat iese banu'? ce pula mea, parca eram un popor de crestini, nu mai avem pic de 'coloana vertebrala'?
politia se tot lauda cu curvele capturate, care prestau pt. soferii de tir cu 200k lei numarul, dar curvele de presteaza pt. 4-500 $ numere de striptease, pe cd-uri scoase de pestii de producatori nu le captureaza nimeni.
dupa cum am zis si-n alt post: trebuie sa facem ceva, vorbim in van si pierdem timpul de pomana. sa cautam dracu' o solutie ca altfel tampenia asta de forum nu va deveni decat un loc pt. practicat sportu' extem numit 'retorica'. uitati-va-n jur sa constatati gradul de ignoranta la care s-a ajuns - astia mai cu capul pe umeri, ca restul.......

p.s.: scuze draga melutza dar din principiu folosesc cuvinte obscene. daca tii neaparat sa-ti explic principiul asta spune-mi.

iar m-a luat valul.... dar serios, ganditi-va la chestia asta....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde CriTIka_artei » Vin Iul 19, 2002 11:08 am

oare voi nu stiti ca mitocanul ala canta pe la nunti si botezuri?
cum sa nu te simti mandru ca esti la euroviziune? dupa ce atatia ani te-ai milogit ...se milogesc altii de tine.... mai ca te crezi tare
CriTIka_artei
Junior Member

Mesajde Eve » Vin Iul 19, 2002 12:51 pm

e limpede, toata lumea e de acord, Pavel e un mitocan sinistru. Nu-i foloseste la nimic vocea daca altceva nu e de admirat la el. dar, Florina, o singura observatie imi permit sa iti fac: sa nu confundam totusi valentele lui de solist (in fine, mi-e greu sa recunosc pana si ca are asa ceva) cu banii lui. pana una alta, e treaba lui din ce bani si-a facut vila si ce termopane vrea snobul din el. chestia cu pirateria, stim cu totii, nu e ok din principiu, si nu e corect sa il luam peste picior ca se plange de piraterie. pana la urma, e munca lui, buna sau rea, asta decide fiecare, cumparandu-i sau nu muzica.
oricum, in my homble opinion, daca era asa bun se auzea mai mult de el, nu doar "Frumoasa mea". sau poate se aude asa putin tocmai pentru ca nu i se mai ajunge la nas? I couldn't care less, anyway.
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 19, 2002 10:34 pm

[quote]Initial trimis de tre cool
p.s.: scuze draga melutza dar din principiu folosesc cuvinte obscene. daca tii neaparat sa-ti explic principiul asta spune-mi.
[\QUOTE]
Nu tin neaparat. Imi dau seama cam cum esti tu si din mesaje, nu numai din vocabular... Dar am si eu o nelamurire: de ce imi ceri scuze? Nu sunt o batranica de-aia, sunt doar minora...:a
Kayla

Mesajde tre » Sâm Iul 20, 2002 1:16 am

Initial trimis de Melutza
Initial trimis de tre cool
p.s.: scuze draga [b]melutza dar din principiu folosesc cuvinte obscene. daca tii neaparat sa-ti explic principiul asta spune-mi.
[\QUOTE]
Nu tin neaparat. Imi dau seama cam cum esti tu si din mesaje, nu numai din vocabular... Dar am si eu o nelamurire: de ce imi ceri scuze? Nu sunt o batranica de-aia, sunt doar minora...:a [/B]

pai tocmai d-aia mi-am cerut scuze, ca te stiam minora, cu toate ca sigur ai auzit/rostit/vazut destule obcenitati pana acum...
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 8:31 am

Asta este adevarat... Oricum, nu mai conteaza.:) Macar esti bine crescut.
Kayla

Mesajde qeru » Sâm Iul 20, 2002 9:06 am

florina, nu'sh ce rost are sa-l compari pe pavel cu pavarotti shi domingo, ca la nivelul lor putzini pot sa ajunga, potzi sa-i numeri pe degete.
la partea cu cd-urile piratate n-ai dreptate, daca n-ar fi asha dezvoltata pirateria in partea asta de europa fii sigura ca mult mai multzi artishti shi-ar permite snobisme d'astea. shi unii dintre ei chiar merita (banii, nu snobismele)
figuri de artist au totzi, unul din fratzii gallagher shi-a luat un bocanc in cap de la un fan suparat ca ala incepuse sa debiteze pe scena "I don't need you bla bla bla".
in rest, sint de-acord cu voi, putzina modestie i-ar atrage ceva mai multzi fani.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 9:51 am

Putin mai multa...:D
Kayla

Mesajde tre » Dum Iul 21, 2002 12:14 am

Initial trimis de qeru
florina, nu'sh ce rost are sa-l compari pe pavel cu pavarotti shi domingo, ca la nivelul lor putzini pot sa ajunga, potzi sa-i numeri pe degete.
la partea cu cd-urile piratate n-ai dreptate, daca n-ar fi asha dezvoltata pirateria in partea asta de europa fii sigura ca mult mai multzi artishti shi-ar permite snobisme d'astea. shi unii dintre ei chiar merita (banii, nu snobismele)
figuri de artist au totzi, unul din fratzii gallagher shi-a luat un bocanc in cap de la un fan suparat ca ala incepuse sa debiteze pe scena "I don't need you bla bla bla".
in rest, sint de-acord cu voi, putzina modestie i-ar atrage ceva mai multzi fani.

pai nu-i asa de dezvoltata pirateria in partea asta de europa? stiam ca suntem pe un loc fruntas la capitolul asta.
tre
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Iul 21, 2002 8:58 am

Initial trimis de tre cool

pai nu-i asa de dezvoltata pirateria in partea asta de europa? stiam ca suntem pe un loc fruntas la capitolul asta.

ba este, ca de-aia cine are coaie sa faca muzica ishi baga picioarele, ca pe ei chiar ii doare ca sint piratatzi shi copiatzi (furatzi mai bine zis). un singur ex: baietzii de la iris, la valoarea lor, trebuiau sa aiba totzi vile de milioane de para shi alte alea.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iul 21, 2002 11:53 pm

Initial trimis de qeru

ba este, ca de-aia cine are coaie sa faca muzica ishi baga picioarele, ca pe ei chiar ii doare ca sint piratatzi shi copiatzi (furatzi mai bine zis). un singur ex: baietzii de la iris, la valoarea lor, trebuiau sa aiba totzi vile de milioane de para shi alte alea.

corect. dar asa se-ntampla de obicei....
tre
Junior Member

m pavel e un parvenit

Mesajde A!exutzul© » Lun Iul 22, 2002 4:37 am

cred ca marcel pavel ar trebui impushcat.. voce nu pot sa zic ca nu are, dar fitzele lui sunt peste puterile mele de intelegere a unui om distrus. sufera de viatza si de durere, dar vad ca, in loc sa urle de aceasta durere ne streseaza pe noi, oamenii normali...
a aparut de la origine... si tot acolo se va duce. nu merita nici pavelica nu merita nici macar un prezervativ folosit... e un lache si un terminat. muzica romaneasca contine multe elemente de acest gen. multzi distrusi. nu stiu ce parere avetzi voi de "formatia" [grupul de 2 m*i*t* distruse] andre. sau de copilul minune ce-are culoarea unui carbune. niste distrusi, parerea mea.
bine spun baitezii care au ca logo "2 burtoshi" [parazitzii] cand fac misto de muzica romaneasca. foratziile capabile din romania le numeri pe degete. si nu pe toate degetele, ci pe cele de la o mana... sa o luam pe genuri... in rap este una singura care are valoare -- nici nu trebuie sa mai spun care. in rock sunt mai multe, dar nu le numesc, pentru ca le stitzi si voi. in general, romania are putzini artishti dar buni.
si totusi cei buni sunt furatzi si piratatzi. cum sa traiasca un artist bine daca produsul lui se vinde, dar numai dupa ce este piratat ? pai artistului nu ii intra nici un ban. cum sa traiasca un artist atata timp cat nu tzine multe concerte ? concertele sunt rare, si, mai nou, mai la moda, nu sunt platite. vezi renumita firma akzent media.. au organizat concerte, au kemat artisti si dupa aceea iau trimis acasa si pe ei si pe oamenii din public. de ce ? cica nu aveau cu ce sa plateasca artistii [motivul - nu bagasera sponsorii banii - tzeapa]. sau artistii au sustzinut specatcolele dar nu au fost platitzi. deci inca o data intreb, cum sa traiasca un artist ?
nu are cum, neplatit batjocorit.. un om ca sa traiasca tre sa manance, sa bea.. sa aiba unde locui, conditzii de munca.... iar artistii sunt cei mai luatzi in bataie de joc....
publicul lor, adica noi, la fel. cumparam bilete si dupa aceea plecam de la concerte strigand "tzeapa, akzent media iar nea pacalit". insa ce am putea face ? sa sarim pe ei. insa cum romanii nu mai au demnitate si au devenit nevertebrate, acest lucru nu se intampla. daca din 1000 de oameni doar 10 fac gura, cei zece nu vor cashtiga, mai ales atata timp cat exsita aceasta coruptie iar cei 990 nu ii vor sustzine pe cei 10.

citez niste randuri dintr-un interviu parazitzii :
" cei care se considera fani dar nu au nici un produs original ci doar piratari ale originalelor isi pot baga copiile in cur"
cred ca este destul de corect. noi nu ii ajutam pe artisti. probabil ca si voi cumparatzi cd-uri originale mai rar si ca avetzi cele mai multe cd-uri piratate sau mp3.. poate kiar numai mp3.. asta din cauza fondurilor.. dar vedetzi voi.. artistii nu trasiesc. ei mor. parazitzii nu indura kestiile astea, dar alte formatzii indura si asta spre dezavantajul lor. parazitzii de bine de rau kiar siau mai scos banii. din cate am auzit nu au fost tzepuitzi [nu ar fi indraznit nimeni], insa iris a avut parte de mai multe tzepe din partea akzent media..
aceste fiind spuse sper ca acest mesaj sa fie citit si sa apara niste reply-uri la el.. poate kiar o tema de discutzie...
A!exutzul©
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii