fetele de la candy

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

fetele de la candy

Mesajde Josefine^ » Dum Iul 21, 2002 12:07 pm

cautam ceva si am gasit cu totul altceva...si anume,informatii despre fetele de la candy (varianta noua),ce-au facut ele inainte de formatie...unele chestii chiar nu le stiam,asa ca m-am gandit sa impart imformatia cu voi... ;)
"in '95 Giulia si-a lansat prima caseta cu melodii compuse de Adrian Ordean si Mihai Ochiu. In '96, a facut parte dintr-un trio feminin,iar in '98 au urmat alte succese: a castigat preselectia pentru Scoala Vedetelor si si-a infiinta un alt trio, din care facea parte si Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din pacate, formula nu a fost menita sa reziste, foarte curand, fetele s-au despartit.Selena (Elena Vasilache) a jucat volei pana in ziua in care a descoperit mirajul scenei. Selena a fost descoperita de alt faimos producator din Constanta: Costi Ionita. Selena trebuia sa faca parte din grupul Angels, dar formula initiala a cazut.Monica Andreea Andrei s-a cunoscut cu Giulia in '92 si de atunci, au ramas bune prietene. La un moment dat, au si cantat impreuna, dar acel proiect nu a mers."
cam atat...voi stiati chestiile astea?
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Iul 21, 2002 4:26 pm

Eu stiam de asocierea cu Andreea Antonescu. De restul nici nu aveam habar.:D
Kayla

Re: fetele de la candy

Mesajde Kity^Baby » Lun Iul 29, 2002 1:45 am

Lolik.... cum de nu stiai astea despre fete? aaa.. nu se stie daca esti fana... normal ca au un trecut super... pentru o formatie care se respecta... stiai ca Giulia canta de la 8 ani... si a castigat multe festivaluri.. la fel si Monik :) sunt atatea chestii despre ele.. eu sper ca nu am pierdut nici un firuletz din povestea lor :)... daca mai vrei alte informatzii poti sa am contactezi anytime.. Te pup :o
Kity^Baby
Junior Member

Nu am nici un comentariu referitor la aceasta trupa

Mesajde Renato2002 » Lun Iul 29, 2002 2:59 am

Sa fiu sincer mie imi place aceasta trupa in primul rand dupa vocea pe care o are fiecare fata de acolo si dupa felul in care arata fiecare :)
Renato2002
Junior Member

Mesajde AvantgarD » Vin Aug 09, 2002 5:55 am

si ar mai fii vorba de selena pe care de fapt o cheama elena si sta in cartier cu mine si as putea sas spun niste chestii delicate in legatura cu ea dar asta cu alta ocazie asta e varianta cenzurata .in rest toate bune si frumoase .imi place giulia si vreau sa ma insor cu ea glumeam poate in vise :mad: :o :con:
AvantgarD
Junior Member

Mesajde INKashu » Joi Aug 15, 2002 12:07 am

sunt interesante tipele,iar melodia aia "nu te iert" chiar electrizeaza publicul...suna bine...nu shtiu sigur daca shi`au prelucrat imaginea in vreun fel,mie unul mi se pare a fi in forma ei bruta...lipseshte ceva
INKashu

Un videoclip occidental!!!

Mesajde Renato2002 » Mar Aug 20, 2002 6:00 pm

Un videoclip care mi-a placut intr-adevar este cel de la piesa "Te iert"...nishte fete simpatice care au fost lansate de un geniu al muzicii dance si inca ceva...fetele astea vor ajunge departe!!!:a
Renato2002
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 11:13 pm

Roscata aia e dragutzica foc ,ma intreb daca aia sunt intradevar ochii ei naturali sau are lentile de contact ,oricum e frumoasa ce sa mai ,apropo pe roscata cum o cheama ?
SatyR

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 10:30 pm

Initial trimis de SatyR
Roscata aia e dragutzica foc ,ma intreb daca aia sunt intradevar ochii ei naturali sau are lentile de contact ,oricum e frumoasa ce sa mai ,apropo pe roscata cum o cheama ?

O cheama Monik.Intr-adevar e tare dragutza,are o mutritza simpatica......
Unregistered

Mesajde Criticos » Sâm Oct 12, 2002 10:29 am

Initial trimis de Unregistered

O cheama Monik.Intr-adevar e tare dragutza,are o mutritza simpatica......

Mutritza monicai nu e deloc inteligenta si mai e si prost proportionata (fruntea aproape ce-i lipseste).
Criticos

whatever

Mesajde Unregistered » Mie Oct 16, 2002 12:24 pm

Initial trimis de Josefine^
cautam ceva si am gasit cu totul altceva...si anume,informatii despre fetele de la candy (varianta noua),ce-au facut ele inainte de formatie...unele chestii chiar nu le stiam,asa ca m-am gandit sa impart imformatia cu voi... ;)
"in '95 Giulia si-a lansat prima caseta cu melodii compuse de Adrian Ordean si Mihai Ochiu. In '96, a facut parte dintr-un trio feminin,iar in '98 au urmat alte succese: a castigat preselectia pentru Scoala Vedetelor si si-a infiinta un alt trio, din care facea parte si Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din pacate, formula nu a fost menita sa reziste, foarte curand, fetele s-au despartit.Selena (Elena Vasilache) a jucat volei pana in ziua in care a descoperit mirajul scenei. Selena a fost descoperita de alt faimos producator din Constanta: Costi Ionita. Selena trebuia sa faca parte din grupul Angels, dar formula initiala a cazut.Monica Andreea Andrei s-a cunoscut cu Giulia in '92 si de atunci, au ramas bune prietene. La un moment dat, au si cantat impreuna, dar acel proiect nu a mers."
cam atat...voi stiati chestiile astea?

so? who cares?
Unregistered

IMI place MONY!!mor dupa ea!!!!

Mesajde Neutrino » Joi Oct 17, 2002 10:33 am

Hy!!eu cred ca in romania nu exista nici o fata mai frumoasa decat MONY(Candy)!!chiar ca e o candy!!!!De fapt nici in lume nu exista!!!!!!!Ma gasiti la Neutrino@personal.ro
Neutrino

Mesajde Unregistered » Joi Oct 17, 2002 1:42 pm

Neutrino, relax, uite-te in jur si vei vedea ffffff multe fete mult mai frumoase decat mony! ;)
Unregistered

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 17, 2002 9:33 pm

Acum puteti vorbi mai multe despre fete chiar pe forumu lor (care a fost deschis de curand pe fanclub)...
Daca vor intra mai multe persoane, o sa incerc sa le aduc si pe fete pe aici dar daca nu...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Neutrino » Vin Oct 18, 2002 9:31 am

Pt cel care a spus sa stau relax!!ba nu stiu cine esti dar pot spune ca nu ai gusuri bune !!spune-mi tu cine e mai tare decat MONY!!!scrie-mi ai adresa mea acolo!ok!!pa
I like u very much MONY!!!!!!!!!!!!!!!!!bye
Neutrino

Mesajde Unregistered » Vin Oct 18, 2002 2:15 pm

Bah, nu stiu cum se numesc si nici nu ma intereseaza. Le-am vazut si in videoclipuri si live. Ce sa zic... arata asa cum arata toate trupele de le noi: vopsite, zugravite, cu push up-uri fara continut :P. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca sunt niste pitice ca abia le vezi pe scena si cu aere mai mari decat ele. De voce sau melodii nici nu se poate pune problema, atat timp cat nu exista la ele. Daca ascultati cu atentie se aud sasaiturile blondei care pe langa ca nu are voce mai e si sasaita. Despre roscata am o singura comparatie, dar cred ca ar fi mai bine sa va uitati la tranvaiul care a lovit-o ca sa vedeti care e mai afectat :)), iar bruneta arata cool atat timp cat nu o vezi. :)) Parca ar vrea sa desfunde un canal cu fata aia, daca nu a reusit deja sa-l desfunde. :))

V-am pupat pe chelie.
Unregistered

Mesajde SuperContra » Dum Oct 20, 2002 12:16 am

Bah, nu stiu cum se numesc si nici nu ma intereseaza. Le-am vazut si in videoclipuri si live. Ce sa zic... arata asa cum arata toate trupele de le noi: vopsite, zugravite, cu push up-uri fara continut :P. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca sunt niste pitice ca abia le vezi pe scena si cu aere mai mari decat ele. De voce sau melodii nici nu se poate pune problema, atat timp cat nu exista la ele. Daca ascultati cu atentie se aud sasaiturile blondei care pe langa ca nu are voce mai e si sasaita. Despre roscata am o singura comparatie, dar cred ca ar fi mai bine sa va uitati la tranvaiul care a lovit-o ca sa vedeti care e mai afectat :)), iar bruneta arata cool atat timp cat nu o vezi. :)) Parca ar vrea sa desfunde un canal cu fata aia, daca nu a reusit deja sa-l desfunde. :))

V-am pupat pe chelie.

Ce ma?? N-au voce?? Tu pe ce lume traiesti??
Le-ai vazut la "Competitia"(fosta emisiune la Antena1).Acolo au cintat un pic Live, si-au aratat ca au voce.
Melodiile lor chiar sunt faine.Si ce daca nu le scriu ele(nu stiu daca DA sau NU), si Celine Dion primeste melodiile
sale de la producatori.
Si nu stiu de ce te agati de felul cum arata,ca-s fete frumoase.
Bruneta nu-i o baba de 1000, ca sa desfunde un canal cu fatza ei.
Si daca fetele astea nu-s frumoase, nu stiu care sunt.
& Vad la tine o invidie extrema.
SuperContra

Mesajde Neutrino » Mar Oct 22, 2002 10:40 am

Frate tu te crezi mai cool?????Pe cine spui ca a lovit tramvaiul?????dupa cele spuse cred ca pe tine!!!!!!!!!
Neutrino
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Oct 22, 2002 10:49 am

V-am pupat pe chelie.

good point! Asta vad eu la tine. :)
Candy este doar un alt produs comercial (vezi Andre, Bambi, Molly, Dolly, Blitz, Litzz etc.) care "canta" cu microfonul inchis in concerte. Daca tot au fetele asa voci extraordinare si atata amar de talent de ce D-zeu fac playback in concerte?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Noi 03, 2002 11:52 pm

good point! Asta vad eu la tine. :)
Candy este doar un alt produs comercial (vezi Andre, Bambi, Molly, Dolly, Blitz, Litzz etc.) care "canta" cu microfonul inchis in concerte. Daca tot au fetele asa voci extraordinare si atata amar de talent de ce D-zeu fac playback in concerte?

Asta este o intrebare de romí£n!!
Pai din cauza ca traiesc in ROMANIA.
Crede careva ca celalati din afara cinta totdeauna LIVE ??
Si pe mine ma deranjeaza trupele care fac playback, dar in rest
TRUPA CANDY E OK!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Noi 04, 2002 11:20 am

Asta este o intrebare de romí£n!!
Pai din cauza ca traiesc in ROMANIA.
Crede careva ca celalati din afara cinta totdeauna LIVE ??
TRUPA CANDY E OK!!

mda...pe sistemul "da' ce noi tre' sa fim mai destepti ca aia din strainatate?" ptr o mai buna informare: trupele din strainatate (bune rele cum or fi, cu vanzari fara vanzari) sunt OBLIGATE(daca nu de lege, cum se intampla in state, macar de respectul fata de fani si de BUNUL SIMTZ care noua ne lipseste cu desavarsire) sa cante LIVE in CONCERTE (daca nu cu orchestra macar cu negativ-adica doar muzica fara voce, si nu cu pozitiv-adica intreaga melodie cum fac 'scumpiciile' fete de la Candy plus alte n+1 loaze artistice din Romania)
si inca ceva, altii care traiesc si ei in aceeasi Romania, ca si fetele de la Candy, cum pot sa cante absolut intotdeauna live? (aia ce-au d'le? nu's oameni?) vezi Iris, Phoenix, Cargo, Vita de Vie si altii care din respect ptr valoarea lor nu se merita a fi amintitzi pe acest thread al "talentatelor" Candy. Daca tu crezi ca in Romania nu exista formatii care canta live, sau ca nu se poate canta live la noi atunci esti pur si simplu prost!
Dar bineinteles le este mai simplu sa se ascunda dupa lozinci de genul: "Noi am vrea sa cantam live da' n-avem aparatura necesara, sonorizare..."(ca la ce porcarii de melodii au ele le si trebuie cine stie ce aparatura) sau "Da' ce? 80% dintre formatii fac playback..." cu alte cuvinte daca ei sunt prostii de ce sa nu fim si noi?
Eu zic sa le urma mult succes fetelor de la Candy si sa speram ca in maxim 2 ani nu vor mai fi nici macar o trista amintire... :)
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 16, 2002 12:24 am

mda...pe sistemul "da' ce noi tre' sa fim mai destepti ca aia din strainatate?" ptr o mai buna informare: trupele din strainatate (bune rele cum or fi, cu vanzari fara vanzari) sunt OBLIGATE(daca nu de lege, cum se intampla in state, macar de respectul fata de fani si de BUNUL SIMTZ care noua ne lipseste cu desavarsire) sa cante LIVE in CONCERTE (daca nu cu orchestra macar cu negativ-adica doar muzica fara voce, si nu cu pozitiv-adica intreaga melodie cum fac 'scumpiciile' fete de la Candy plus alte n+1 loaze artistice din Romania)
si inca ceva, altii care traiesc si ei in aceeasi Romania, ca si fetele de la Candy, cum pot sa cante absolut intotdeauna live? (aia ce-au d'le? nu's oameni?) vezi Iris, Phoenix, Cargo, Vita de Vie si altii care din respect ptr valoarea lor nu se merita a fi amintitzi pe acest thread al "talentatelor" Candy. Daca tu crezi ca in Romania nu exista formatii care canta live, sau ca nu se poate canta live la noi atunci esti pur si simplu prost!
Dar bineinteles le este mai simplu sa se ascunda dupa lozinci de genul: "Noi am vrea sa cantam live da' n-avem aparatura necesara, sonorizare..."(ca la ce porcarii de melodii au ele le si trebuie cine stie ce aparatura) sau "Da' ce? 80% dintre formatii fac playback..." cu alte cuvinte daca ei sunt prostii de ce sa nu fim si noi?
Eu zic sa le urma mult succes fetelor de la Candy si sa speram ca in maxim 2 ani nu vor mai fi nici macar o trista amintire... :)

CITESTE MAI BINE BAI "PROSTULE"

TRUPA CANDY E OK!!
Unregistered

Mesajde CARY » Joi Noi 21, 2002 3:08 pm

la INCEPUT CLAUDIA CA VRUT SA REINTRE IN TRUPA CANDY,SI DOREA CA MONIK SA SFIE DATA AFARA.gIULIA SI SELENA NU AU VRUT DEOARECE ERAU PRIETENE CU MONY .cLAUDIA S-A SUPARAT SI IN PRESA A SPUS NUMAI LUCRURI RELE DESPRE CANDY
CARY

Mesajde Unregistered » Joi Noi 21, 2002 3:11 pm

VOUA VA PLAC CANDY???MIE DA!
Unregistered

Mesajde DIANA » Joi Noi 21, 2002 3:15 pm

IN ROMANIA TOATE TRUPELE FAC PLAYBACK
DIANA

Mesajde Unregistered » Joi Noi 21, 2002 3:17 pm

A!!!SELENA INAINTE DE INTRAREA EI IN TRUPA TREBUIA SA CANTE CU MONICA EX-ANGELS.
Unregistered

doare sa gandesti...

Mesajde DieAnne » Vin Noi 22, 2002 11:37 am

Initial trimis de DIANA
IN ROMANIA TOATE TRUPELE FAC PLAYBACK

hehe, daca taceai "filosoafa" ramaneai (dar in cazul de fata cred ca totusi nici asa nu aveai sanse)
micutza inocenta si prostutza ce esti, nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce se mananca zboara, asadar si prin urmare NU toate trupele din Romania fac playback. mai informeaza-te, mai intreaba sau pur si simplu mai ai rabdare sa mai cresti un picutz (vre-o...10 ani) si atunci vei invata ca inainte de toate trebuie sa gandesti, chiar si atunci cand tastezi!
DieAnne

Mesajde carmen » Vin Noi 22, 2002 1:20 pm

da dar eu ziceam ca in general in Romania ulte trupe fac nuai playback.Bun mai sunt si cateva exceptii dar cateva....
carmen

Mesajde Unregistered » Vin Noi 22, 2002 1:23 pm

bravo....ai dat un raspuns cool.Te felicit!
Unregistered

Re: Re: fetele de la candy

Mesajde azazelo » Vin Noi 22, 2002 4:08 pm

Initial trimis de Kity^Baby
Lolik.... cum de nu stiai astea despre fete? aaa.. nu se stie daca esti fana... normal ca au un trecut super... pentru o formatie care se respecta... stiai ca Giulia canta de la 8 ani... si a castigat multe festivaluri.. la fel si Monik :) sunt atatea chestii despre ele.. eu sper ca nu am pierdut nici un firuletz din povestea lor :)... daca mai vrei alte informatzii poti sa am contactezi anytime.. Te pup :o

Hi!
am eu niste info supercool!ca shi tine shi eu sint o fana adevarata
Monik a terminat scoala ajutatoare unde pina la virsta de 14 ani a invatat in sfirsit sa scrie.Giulia a incercat sa se faca model,dar la fiecare casting oamenii fugeau inspaimintati de minunanul ei chip,iar Balena obisnuia sa danseze goala-pusca in fata blocului,doar-doar o va remarca cineva.Sper sa-ti fie de folos informatiile.pupik
azazelo

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii