Trupele NOI

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Trupele NOI

Mesajde B_e_b_e_1_4 » Joi Iul 25, 2002 12:29 pm

Eu unul nu inteleg, de ce apare in fiecare zi ALTA trupa in muzica romaneasca?! In fiecare zi pe atomic vezi noi si noi videoclipuri proaste, cu copii de bani-gata , tampiti si fara pic de voce sau talent!!
Pai ce a ajuns muzica romaneasca? O scena deschisa de karaoke? Ceea ce e mai rau si au dovedit-o clar cai care au realizat aceasta pagina e ca majoritatea melodiilor din top sunt copiate!! Vine un pusti la taicasu, cere 20000 de para' shi se duce la cel mai apropiat studio, scoate un videoclip, un album... shi ATAT!!! Vanzari din parti... doar muzica de proasta calitate difuzata din lipsa de noutati pe majoritatea posturilor (macar cei de la MTV Romania nu dau toate c***turile si mai au si muzica buna! Dar in rest, pe ATOMIC toti prostii. Pai bine frate, ca ma duc si eu maine si imi scot album si ma vedeti la televizor intr-o saptamana...
Pe urma sunt cei care mai au putin succes cu primul videoclip, se mai vand cateva albume... dar al doilea dezamageste total publicul romanesc. Abia daca il face si pe-al doilea bun, incepe artistul sa se prinda cum sta treaba...... si ajunge la concerte, mai scoate albume, gata... are cariera facuta.. si tot degeaba, daca e o voce facut pe calculator (Akcent).....
;P ;P ;P ;P
Deci, nu inteleg de ce ii mai lasa pe toti prostii sa scoata toate porcariile de videoclipuri, cu voci facute pe calculator, ca sa nu ma mai leg si de playback, :rolleyes:
Poate ma ajutati voi sa inteleg, poate e cineva de alta parere....
B_e_b_e_1_4
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 11:42 pm

B_e_b_e_1_4 ..nu uitaa!!!!..SUntem in Romania...in Romania totul e posibil!!!so...aici nu conteaza nimik..nici vocea nici clipu..nu conteaza nimik...numa sa se fastaceasca pe scena si sa urle ca descreierati..a si sa nu uit...dak exista aspect fizic...oricat de fals ar canta formatia aia..ar avea fanii!!..asta e!..suntem in Romania!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii