Demmo...o revenire in fortza...
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Demmo...o revenire in fortza...
Zilele trecute, Anamaria impreuna cu colegii de trupa, George si Vik, intr-un cuvant Demmo, au filmat pentru videoclipul noului single "Doar o zi".
Vremea insa nu a fost de aceeasi parere cu Demmo, fiindca chiar in ziua filmarilor, a plouat cu galeata. Lumea ar putea spune ca au mai fost si altii care au filmat pe ploaie, ceea ce este foarte adevarat, numai ca in cazul Anamariei, lucrurile au fost ceva mai complicate. Ideea regizorului fusese ca Anamaria sa fie filmata intr-un pat sub cerul liber. Patul a fost imprumutat de la Teatrul din Pitesti si adus in mijlocul naturii, insa ploaia a facut ca Anamaria sa faca un dus natural, in costum de baie, stand in pat.
Asternuturile se udasera, toata lumea se distra, iar Anamaria tremura de frig si deasemeni la gandul ca parul sau, ondulat natural, care fusese indreptat pentru filmare, se va increti de la ploaie. Ceea ce s-a si intamplat.
Filmarile au fost insa duse pana la capat, cu toate dificultatile care au devenit la un moment dat, amuzante, mai putin pentru Anamaria care trebuia sa zambeasca si sa cante ca si cum atmosfera ar fi fost calda si prietenoasa.
Videoclipul a fost terminat si va intra in difuzare cu ocazia lansarii noului album Demmo, care va purta titlul "Pentru inima ta".
Vremea insa nu a fost de aceeasi parere cu Demmo, fiindca chiar in ziua filmarilor, a plouat cu galeata. Lumea ar putea spune ca au mai fost si altii care au filmat pe ploaie, ceea ce este foarte adevarat, numai ca in cazul Anamariei, lucrurile au fost ceva mai complicate. Ideea regizorului fusese ca Anamaria sa fie filmata intr-un pat sub cerul liber. Patul a fost imprumutat de la Teatrul din Pitesti si adus in mijlocul naturii, insa ploaia a facut ca Anamaria sa faca un dus natural, in costum de baie, stand in pat.
Asternuturile se udasera, toata lumea se distra, iar Anamaria tremura de frig si deasemeni la gandul ca parul sau, ondulat natural, care fusese indreptat pentru filmare, se va increti de la ploaie. Ceea ce s-a si intamplat.
Filmarile au fost insa duse pana la capat, cu toate dificultatile care au devenit la un moment dat, amuzante, mai putin pentru Anamaria care trebuia sa zambeasca si sa cante ca si cum atmosfera ar fi fost calda si prietenoasa.
Videoclipul a fost terminat si va intra in difuzare cu ocazia lansarii noului album Demmo, care va purta titlul "Pentru inima ta".
- Fişiere ataşate
-
- demmo.jpg (13.55 KiB) Vizualizat de 2682 ori
- Renato2002
- Junior Member
Nu cred ca aparitia in Playboy a avantajat trupa cu ceva...
tre cool tu ai zis ca aparitia in Playboy a avantajat trupa intr-un mod pozitiv si crezi ca muzica sau stilul pe care trupa il promoveaza nu i-a ridicat cu nimika...eu cand m-am referit la aparitia lor in fortza atunci cand au aparut pe piata muzicala cu hituri peste hituri si nici decum nu ma gandeam la aparitia anei in Playboy :con: :con:
- Renato2002
- Junior Member
Demmo?Cine-s astia?Oricum clipu e slabutz shiu melodia neconvingatoare k de altfel intreg dance-ul romanesc....dar nu ma mai mir k nu are rost.Dupa cum am spus shi pe alte thread-uri la noi totu merge din rau in mai rau sau daca preferati din lac in putz...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
- PhaseR
- Junior Member
Demmo revine in forta cu tzatzele penale si cu freza pubiana a don'soarei anamaria........
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Ideea mea ramane aceeashi!!!
Chiar daca suntetzi impotriva muzicii compuse shi interpretate de aceasta formatie parerea mea ramane aceeashi...si poate se gaseshte cineva sa imi dea shi mie dreptate
- Renato2002
- Junior Member
Re: Ideea mea ramane aceeashi!!!
Initial trimis de Renato2002
[B]Chiar daca suntetzi impotriva muzicii compuse shi interpretate de aceasta formatie parerea mea ramane aceeashi...si poate se gaseshte cineva sa imi dea shi mie dreptate [/B]
la cata audienta are in tara acest gen de muzica sigur iti vor da mai multi dreptate...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: Re: Ideea mea ramane aceeashi!!!
Initial trimis de tre cool
la cata audienta are in tara acest gen de muzica sigur iti vor da mai multi dreptate...
Parerea ta nu este si a altora...
- Renato2002
- Junior Member
Re: Re: Re: Ideea mea ramane aceeashi!!!
Initial trimis de Renato2002
[B]Parerea ta nu este si a altora... [/B]
ladies & gents i rest my case.
apropo de ce scrii bolduit?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Ideea mea ramane aceeashi!!!
Initial trimis de tre cool
ladies & gents i rest my case.
apropo de ce scrii bolduit?
Pentru ca asa imi place sa scriu

- Renato2002
- Junior Member
nu asta e motivul,ci vrei sa iesi in evidenta fata de toti prostii care asculta dejectii si posteaza pe aici!!!!!!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de popalin
nu asta e motivul,ci vrei sa iesi in evidenta fata de toti prostii care asculta dejectii si posteaza pe aici!!!!!!
O fii asa cum zici tu...de ce sa te contrazic...a?
- Renato2002
- Junior Member
Initial trimis de DatZasH
Aia doi sunt de umplutura, tipa nu e talentata, n-are voce, da` e blonda shi se expune in PlayBoy, ceea ce o face o solista de elita...cam asta e reVENIREA
..acuma Ana Maria e brunetaa!!...:p..da tot proasta a ramas...!!!..Stiti bancu...Intrebare:Ce e o blonda..vopsita bruneta!!??..Raspuns..Inteligenta artificiala!!:P
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii