Ma gandeam si eu zilele astea, la fenomenul Andre...
O sa fiu sincera de la bun inceput: daca sunteti fani Andre, acesta NU este un articol de elogiu la adresa celor doua domnisoare. Nu am suportat niciodata aceasta trupa. Recunosc. Cu toate astea, m-am gandit adesea care a fost adevaratul motor al succesului lor...
Mai nou, trupa s-a scindat, iar cele doua Andree sunt acum pe cont propriu, fiecare incercand din rasputeri sa isi construiasca cate o imagine de ,,fecioara neprihanita + eleva eminenta + copil precoce'' , imagine care trebuie neaparat insotita si de o anumita doza de independenta. Si...cum poate fi independenta afirmata mai explicit decat prin declaratii de genul ,,M-am maturizat...'', ,,Am trecut la o alta etapa a vietii...'' etc etc...
Ceea ce reusesc insa aceste afirmatii repetate (si usor obositoare de la un anumit punct) este sa certifice in mod clar un lucru: cele doua Andree incearca , fiecare cum stie mai bine, sa isi spele ,,pacatele''. Roscata, sub noul nume AndreEa, incearca , adoptand un alt stil si o alta atitudine sa faca uitat trecutul zbuciumat: fuga de acasa si injuraturile pe care le-a aruncat si le-a primit in razboiul cu propria ei familie, imaginea de fata usuratica...
Blonda, proaspat iesita din umbra colegei sale (se stiu certurile dintre cele doua ,legate de acelasi subiect: intietatea in trupa) incearca, in schimb, sa iasa cu orice pret in evidenta... chit ca asta inseamna sa umble cu nasul pe sus si sa se auto-elogieze. De fapt, psihologic vorbind, prezinta exact simptomele omului care a stat prea mult pe locul doi si care, vazandu-se in sfarsit eliberat de povara, ar face orice pentru a se inalta pe sine...
Din punctul meu de vedere, cele doua sunt mai mult de compatimit decat de invidiat sau de criticat... doua copile fara copilarie, invatate mult prea de timpuriu cu tocuri si farduri dar si cu scandaluri si ipocrizie. E chiar tragic sa vezi cum o fata de varsta ta poate spune ca incearca sa REVINA la naturalete, dupa ce si-a trait adolescenta incercand sa para mai matura decat este... Pana la urma, showbiz-ul romanesc implica o anumita doza de prostitutie profesionala... Aici, artistii traiesc o vara...cu putin noroc doua... iar cruzimea acestei lumi pe care ei o imbratiseaza cu atata patima sta tocmai in faptul ca ii asimileaza...ii ridica pe o falsa culme...dupa care ii arunca in cosul cu vechituri... Iar drama acestor fete este drama celui care a gustat succesul si nu poate accepta ca el...se mai si termina. Nu poate accepta ca a fost un cantaret de ,,unica-folosinta''.
Prostitutie profesionala
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Prostitutie profesionala
,,They can say/Anything they want/To say/ Try to bring me down/But I will not allow/Anyone to succeed/Hanging clouds over me/They do try/Hard to make me feel/That I/Don't matter at all/But I refuse to fall/To lose what I believe/Or lose faith in my dreams/Cause...there's a light in me.../That shines/Brightly/They can try, but they can't take that away from me... ''
- Florina18
- Junior Member
Ai dreptate !
problema se pune totusi in felul urmator :
de ce trebuie sa ne pierdem timpul enervandu-ne pentru prostiile altora ? nu e mai bine sa vorbim despre ceva ce ne face placere, despre muzica pe care o ascultam din placere, despre pasiunile noastre ?
tie iti place sa scrii numai teme din acestea, anti x, y sau z ? nu zic ca nu ai dreptate, ai kiar foarte mare dreptate, dar totusi.. da-i dracu de "cantaretzi" distrusi. despre andrelele astea eu nu mai am nimik de spus. despre "muzica" lor nici atat.
hai sa vorbim despre ceva k lumea... nu despre terminatzi.
daca ascultzi rock te invit sa treci pe la forumurile de muzica rock. daca nu, mai introdu niste teme de discutzie, dar teme bune.
de ce trebuie sa ne pierdem timpul enervandu-ne pentru prostiile altora ? nu e mai bine sa vorbim despre ceva ce ne face placere, despre muzica pe care o ascultam din placere, despre pasiunile noastre ?
tie iti place sa scrii numai teme din acestea, anti x, y sau z ? nu zic ca nu ai dreptate, ai kiar foarte mare dreptate, dar totusi.. da-i dracu de "cantaretzi" distrusi. despre andrelele astea eu nu mai am nimik de spus. despre "muzica" lor nici atat.
hai sa vorbim despre ceva k lumea... nu despre terminatzi.
daca ascultzi rock te invit sa treci pe la forumurile de muzica rock. daca nu, mai introdu niste teme de discutzie, dar teme bune.
Wanna become a God...
Symphony Of Destruction...
To kill stupid peolpe
Symphony Of Destruction...
To kill stupid peolpe
-
A!exutzul© - Junior Member
Florina18, eu cred ca esti invidioasa pe succesul pe care l-au avut ca trupa si pe care il au ca soliste. Trecand mai departe, da-mi voie sa-ti spun ca ai pierdut mult prea mult timp (banuiesc ca ceea ce ai scris nu ai copiat de undeva, ci ai gandit tu singurica) pentru doua chestii pe care nu le pot numi cantarete. Au aparut ca ciumpercile (asa imi place mie sa spun, cu "m") dupa ploaie, si-au aratat sanii si cam gata. Ca, sa ma scuze fanii andrelelor, dar "Lasa-ma, papa la mare" sau "Mosule, ce tanar esti / E prima noapte cand vii la mine / Nu te mai las sa pleci / Noapte de sex (asa parca era melodia originala, nu?) alaturi de mine (evident, de ele, ca nu-s pe invers)" nu pot sa le numesc melodii. As putea sa continui in acest fel pana maine dimineata si depasesc numarul de caractere permis. Pe de alta patre, consider ca si asa le-am alocat destule minute din pretiosul meu timp.
PS: Cred ca este evident ca prima fraza a fost o ironie.
PS: Cred ca este evident ca prima fraza a fost o ironie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Prostitutie profesionala
Fata draga, nu fi trista ca ai fost prinsa in mijlocul unui razboi mediatic, a unei intoxicatzii prin presa sa ii spunem dar shi a unei campanii de imagine extrem de agresive-fuga de acasa, playboy, scandaluri...etc... Fatul ca articolul tau este atat de bine pus la punct shi documentat dovedeshte fara urma de tagada, ca cel care a gandit, pe rand, aceste campanii shi intoxicari media shi-a atins scopul.
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii