Big-Bang CKlan

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Big-Bang CKlan

Mesajde tornada » Joi Oct 10, 2002 12:02 pm

Credeti ca merita atentie?
tornada

Mesajde catharsis » Joi Oct 10, 2002 4:42 pm

in nici un caz...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Da man » Sâm Oct 12, 2002 11:55 am

De ce?

daca tot dai cu parul macar explica-te
Da man

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 7:58 pm

Initial trimis de catharsis
in nici un caz...

Hai, fratilor, continuati-va ideile. Ce, ati ramas in criza?
Cred ca de la AndreEA Balan vi se trage...
Oricum, daca va intereseaza, baietii vor scoate in curand pe piata o melodie strong cu un featuring...Oricum, deja sound-ul este nou si se ridica la nivelul celor de afara...Mie imi plac baietii...si nu spun asta numai pentru ca sunt fata...Adica BBCK ...rules!
Acum ramane sa vedem daca va riscati...La ce? Ganditi-va...
Unregistered

Mesajde Stic-klan » Sâm Ian 11, 2003 2:38 am

Ba auzisem si eu ceva . Ca baietii au intrat in studio si ca ar fi facu t vreo cateva melodii chiar belea. I-am auzit live la un bal de boboci si chiar nu suna deloc rau astept sa vad ce se mai intampla. Ramane sa vedem ce vor face in continuare.
Stic-klan

Mesajde Gino4h-h » Mie Ian 15, 2003 11:15 pm

Am auzit ,cunosc,promit mult,dar,sa vedem continuarea.Si eu am auzit ca o sa rupa piata in doua.Insa cati nu au zis asta,ramane de vazut...
Gino4h-h

Mesajde b0mber » Dum Ian 19, 2003 1:31 am

bey las-o dracu,daca astia o sa sune ca in afara,eu nu stiu ce sa mai zic....mie mi se par de tot kktu....acuma nu mi se pare imposibil sa scoata niste piese cat de cat acceptabile,dar sa spui ca o sa sune ca in afara....ma rog,om trai si-om vedea...
b0mber
Junior Member

Mesajde Bambina » Dum Ian 19, 2003 5:05 pm

...Bai nici eu nu cred ca o sa sune ca afara dar macar ceva nou tot o sa aduca ptr ca piesele lor suna marpfa.I-am auzit la un concert la Maxx la un bal de la o facultate si chiar promit baietii!!!.Mie una imi plac(si ca aspect,sant sexosii rau :P))).Oricum mai vedem noi...
Bambina

Mesajde Maniak » Sâm Feb 01, 2003 3:27 pm

I-am vazut,ascultat,si mi-am facut urmatoarea parere.Nu imi place hip-hop-ul,dar,eu vad asa lucrurile.Trecut-MAFIA;Prezent-PARAZITII
Viitor-Big Bang Klan.In rest No Coment
Maniak

Alti pacalici

Mesajde Bassplayer » Dum Feb 02, 2003 12:46 am

Inca o trupa degeaba pe firmamentul si asa putred al muzicii romanesti
Bassplayer

Mesajde Unu`Foc » Mie Feb 05, 2003 7:15 pm

...bai sa stiti ca nu sunt rai,dar deloc,imi plac asta dupa ce i-am auzit pe altii mai cu firma cantand de iti venea sa plangi nu alta.
Eu zic ca baietii promit,si ce imi plac de ei este ca nu canta nici ca Parazitii nici ca Mafia.Ei sunt ei si asta este mare lucru,mai trebuie sa lucreze un pic la voci sau sa intre intr-un studiou mai bun ..ca piesele se aud cam....asa ca ei sant akolo!!!...
Unu`Foc

unde va poate asculta si urechea mea?

Mesajde Nasu » Sâm Feb 15, 2003 4:06 am

Ma nu inteleg de unde draq tot ii ia piratii astia piesele lor dar nu ii poti asculta decat akolo.Am cautat albumul lor de mi-au sarit capacele si tot nu l-am gasit.Pana la urma l-am luat de pe internet.Nu suna rau,in comparatie cu alte trupe dar tot promit ca vor scoate ceva nou dar nimik.MI-a placut piesa hai hai dar videoclipul zici ca erea de manelisti
;a ;a ;a ;a In rest zici ca este secret de la F.B.I.:moon: :moon: :moon: :u :u :u
Nasu
Junior Member

Re: unde va poate asculta si urechea mea?

Mesajde Unregistered » Sâm Feb 15, 2003 5:11 pm

[quote]Initial trimis de Nasu
Ma nu inteleg de unde draq tot ii ia piratii astia piesele lor dar nu ii poti asculta decat akolo.Am cautat albumul lor de mi-au sarit capacele si tot nu l-am gasit.Pana la urma l-am luat de pe internet.Nu suna rau,in comparatie cu alte trupe dar tot promit ca vor scoate ceva nou dar nimik.MI-a placut piesa hai hai dar videoclipul zici ca erea de manelisti
;a ;a ;a ;a In rest zici ca este secret de la F.B.I.:moon: :moon: :moon: :u :u :u
[/QUO

Eu am auzit ca-si pregatesc o revenire in forta...cica canta niste piese cu o gagica...Mi-a zis cineva ca sunt zid piesele...Da' daca-si fac iar un clip naspa, iar se ingroapa...Pacat de ei...Acum, eu abia ashtept sa vad ce iese...
Unregistered

Re: unde va poate asculta si urechea mea?

Mesajde }Sk8er_Girl{ » Sâm Feb 15, 2003 7:55 pm

Initial trimis de Nasu

1.melodia se numea "ceva sa-mi dai"
2. si io am cautat-o nebuna, dar n-am gasit-o.Singurele melodii care-mi plac de la ei sunt : Ceva sa-mi dai shi Inger demonic. Da' vad ca acum nu mai scot nimik...
}Sk8er_Girl{
Junior Member

Mesajde Maniak » Dum Feb 16, 2003 10:09 pm

Bai... imi pare rau sa va zic dar eu nu am auzit decat melodia aia care avea un clip gen "manea",nu am mai auzit de ei.In rest daca vrei sa ii auzi deschide radddioul pe un post pirat si iata minunea.
Parca ar fi manelisti ,zau.Pacat de ei ca suna bine piesele lor.De albun nu te poti lipi decat dupa net si numai o piesa doua atat. PACAT.In rest mister total!!!!
Maniak

Mesajde Domino » Mar Feb 18, 2003 3:51 pm

Ultima oara i-am vazut la un post de tv,mi-a placut piesa dar,clipul
:bleah: de foarte prost gust parerea mea este ca a tras piesa in jos.Ei canta un altfel de hip-hop (fata de ce sa asculta pe piata Romaneasca ),nu pot spune daca este mai bun sau mai prost insa macar ei incearca o schimbare ceva!!Apropo,de unde pot lua si eu niste piese de ale lor? Am incercat pe internet si le da tot pe alea vechi.Au scos ceva nou pe piata?,ca eu nu am auzit nimic.

:moon: Autentificat:moon:
Domino
Junior Member

Mesajde Duda » Mar Feb 18, 2003 6:18 pm

....ba macar astia incearca sa schimbe ceva,pe cand altii....bleah...
Duda

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii