Shakira-Britney care pe care

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Shakira-Britney care pe care

Mesajde coolbebe » Sâm Oct 12, 2002 11:37 am

O noua "achizitie" a muzicii europene este Shakira.
Despre ea se stiu multe :
-era foarte cunoscuta in Latin America si acum a venit la noi sa sparga topurile(totusi la Vhm nu a primit nimic)
S-au spus multe despre ea ca fiind o adevarata amenintare pentru Britney dar si ca i-a furat acesteia imagiea(s-a vopsit , canta in engleza)
Voi ce creadeti e adevarat?
coolbebe

Mesajde sly » Sâm Oct 12, 2002 12:03 pm

shakira dupa parerea mea nu o incearca sa o imite pe britney ! este mai buna decat ea!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde tre » Lun Oct 14, 2002 11:04 pm

Initial trimis de sly
shakira dupa parerea mea nu o incearca sa o imite pe britney ! este mai buna decat ea!

corect
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde `Crystal` » Mar Oct 15, 2002 9:55 am

shakira e de 1000 de ori mai buna ca britney... arata bine canta super bine iar piesele ei sunt super cool...
`Crystal`
Junior Member

Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...

Shakira

Mesajde Funlovin' » Mar Oct 15, 2002 1:55 pm

de unde si pana unde comparatie intre Shakira si Britney Spears? E prima data cand aud de asa ceva oricum...
diferentele dintre ele sunt mai mult decat evidente: Shakira are talent, are un stil propriu, are melodii foarte reusite, are si voce plus ca arata mult, mult mai bine decat Britney.
Conlcuzia: cele doua sunt departe de a putea fi comparate.
Funlovin'

Mesajde LiquidSky » Sâm Oct 19, 2002 3:03 am

corecta ideea ta, Funlovin'. da oamenii au intrebat altceva: care pe care in sensul ca de 'care e on-top'"... sau am inceput sa ma gandesc numai la prostii? :)
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

britney

Mesajde candyman4u » Sâm Oct 19, 2002 8:36 am

Britney e mult mai buna decat Shakira.
candyman4u
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 19, 2002 8:46 am

Nu stiu ce comparatie faceti voi intre Shakira si Britney. Britney e mai talentata si canta mai bine decat Shakira.

I love Britney

O urasc pe Shakira
Unregistered

Mesajde LiquidSky » Sâm Oct 19, 2002 2:50 pm

I love Shakira.

O urasc pe Britney. :)
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde Johnny_bz » Dum Oct 20, 2002 1:39 am

Britney arata mai bine ca Shakira, insa Shakira canta mai bine ca Britney.(doesn't matter any way!)
Johnny_bz
Junior Member

Mesajde candyman4u » Dum Oct 20, 2002 8:52 am

Britney Spears ii cea mai Tare nici nu se compara cu falsitatea aia de Shakira care o venit si ea din Columbia
grasa o fi vazut-o un manager ca poate sa cante si ea cat de cat o pus-o sa faca cura de slabire o platit 1 milion de $ unui
instructor de aerobic ca s-o invete sa dea din fund (sa para cum ca ar sti ea de la mama natura sa dea dar daca va uitati la videocliputrile mai vechi
veti vedea ca deabia da din fund asa ca nu prea poate de celulita da pe coapse!!) si dupa aia o zis hai sa te vopsim blonda sa areti si tu ca si Britney ca altfel nu poti avea succes ca Americanilor le plac blondele ( de ce nu o ramas asa cum o fost raspudeti-mi la asta de ce vrea sa fie cum nu ii ea cu adevarat de ce imita pe altcineva ca sa aiba succes ea este tot o facatura mai noua a industriei muzicale americane). Ce ii original la ea ii
cantatu pe NAS.
candyman4u
Junior Member

Mesajde candyman4u » Dum Oct 20, 2002 9:00 am

am aici o poza cu Britney si Shakira impreuna faceti si voi o comparatie fizica!
Britney ii mai sexy faina super dacat shakira!
Fişiere ataşate
2.jpg
2.jpg (96.25 KiB) Vizualizat de 4641 ori
candyman4u
Junior Member

Re: Shakira-Britney care pe care

Mesajde odiseea2003 » Dum Oct 20, 2002 11:08 am

Initial trimis de coolbebe
O noua "achizitie" a muzicii europene este Shakira.
Despre ea se stiu multe :
-era foarte cunoscuta in Latin America si acum a venit la noi sa sparga topurile(totusi la Vhm nu a primit nimic)
S-au spus multe despre ea ca fiind o adevarata amenintare pentru Britney dar si ca i-a furat acesteia imagiea(s-a vopsit , canta in engleza)
Voi ce creadeti e adevarat?
odiseea2003

Ba...Shakira e mai buna! Si nu ma enervati!

Mesajde Unregistered » Dum Oct 20, 2002 4:31 pm

Deci nu ma mai jok daca ziceti ca Britney e mai buna decat Shakira! Pe bune mai! Britney o fi ea draguta, o canta ea bine, insa mult mai frumoasa e Shakira(poate n-ati vazut poze cu ea de cand era bruneta sau roscata) si tot Shakira danseaza mai bine! Mult mai bine.....
Apropo...eu sunt cea mai mare fana a Shakirei!!! Am numai pe calculator 139 de poze cu ea si nu stui cate wallpapers-uri! Si as vrea sa fac o pagina a Shakirei in romana, unde sa pot arata tuturor pozele ei si sa stie toti ca ea e super buna si super draguta si super COOL!
Asa ca nu ma enervati cum ca Brit e mai tare, ca nu e! Si in plus, Shakira a zis despre Britney ca cica ar fi o papusa! Si asa e! Insa Shakira e mai tare!!!!! ICH LIEBE SHAKIRA sau I LOVE SHAKIRA sau YO AMO A SHAKIRA sau, simplu, O IUBESC PE SHAKIRA!!!
Unregistered

Tot io...cea mai mare fana a Shakirei!

Mesajde Sweet_Ada » Dum Oct 20, 2002 6:17 pm

Uite ca mi-am facut si io nume de utilizator si de astazi o sa va scriu pe la toate chestile pt ca am descoperit ca e un nou hobby.

Si pana la urma ati inteles ce-am zis in mesajul anterior? Da? Ma bucur pt ca Shakira e cu adevarat cea mai buna! Si apropo...nu stiu de unde v-a venit voua chestia asta cu Shaky si Brit. Era mai buna Brit vb Christina, si sigur toti ar fi spus ca Brit e mai buna....apopo...niste chestii faine cu Brit...jocuri si videoclip:) gasiti la http://www.zthing.com ! (am gasit adresa asta in Bravo) ! Daca nu o suportati pe Brit, aci veti gasi chestii super cool despre ea. In fine.... sa revenim la Shakira... acum lucrez la pagina pt ea...prima pagina a Shakirei in romana! Daca aveti sa imi spuneti ceva despre ea si daca vreti sa ma ajutati la pagina, dati-mi un mail la agogalniceanu@yahoo.com! k?
Hai pa ca scrisai prea mult si nu mai am ce scrie altadata!
Bye! Va pupik dulce}}}{{{
Sweet_Ada

byaks

Mesajde SeXxYcHeEr » Dum Oct 20, 2002 11:45 pm

britt e o uratanie,falsa si lipsita de bun simt.o cunosc personal si e o idioata cu fite.shakira ii o scumpete de fata.love her so much. daca vrei te ajut eu cu siteul si cu pozze si info la greu
si eu am in calc 200 poze cu ea
love her
SeXxYcHeEr

Mesajde candyman4u » Lun Oct 21, 2002 5:27 pm

Britney e mult mai dragutza decat shakira stie sa zambeasca sa fie happy si in perioadele mai grele cand toti se iau de ea
Daca esti fan shakira logic ca spui ca shakira ii mai tare si daca esti fan Britney supi ca Britney ii mai tare asa ca s-o lasam balta

Apropo am 2000 poze cu Brit am toate 3 albumele pe CD originale, filmul CROSSROADS pe dvd, Live from las vegas pe dvd , Britney the videos pe dvd, toate videoclipuriel de la Baby one more time la Boys plus 20 de postere si alte, alte chestii cu ea
Lol in concluzie sunt fan Britney asa ca imi placa mai mult britney lol
candyman4u
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Oct 21, 2002 5:34 pm

Vad ca tot vati legat de dansat si ati spus ca Shakira danseaza mai Bine decat Britney.
Poate daca dansul se rezuma la datul din fund, numai poate mai stiti ca Britney nu stie
si ea sa dea din fund pe langa asta Britney Stie sa faca mai multe miscari si sa-si
foloseasca mai multe parti ale corpului nu numai fundul, danseaza impreuna cu
dansatorii si in ultimul videoclip Boys are niste danusri superbe.
Britney danseaza nu da din fund exista o diferenta.
O coregrafie extraordinara o are si videoclipul I'm Slave 4 U care a si fost
nomunalizat si a si castigat multe premii pentru asta, cat si videoclipul Overprotected
Darck Child REMIX care din Pacate nu a fost lansat in Europa doar in SUA!!!Sa o vedeti
pe Britney in concertul din Las Vegas niste dansuri unice spactaculoase dupa concert
se spunea in america ca nimeni la ora actual nu poate face showuri mai
spectaculoase dacat Britney
in Concluzie Britney ii Buna in CE FACE EA
Shakira ii buna in ce face ea muzica latino datu' din fund bla bla bla!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Oct 21, 2002 5:37 pm

Sunt de acord cu tine candyman4u la faza ca Shakira s-o vopsit blonda doar pentru succes si
ca innainte nu stia sa dea nici macar din fund!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Oct 21, 2002 5:39 pm

Am cumparat albumul Shakirei si albumul lui Britney si am facut o comparatie si am ajuns la
concluzia ca albumul Shakirei e foarte slabutz la sound si la diveristatea pieselor Are
doar cateva pieste realizate klumea multe pise de pe album sunt preulate cum ar fi si
melodia Objection care are majoritate pasajelor luate din Tango melodia daca o ascultati pe calc nu ii char asa faina
ci videoclipul o face mai atractiva. Albumul lui Britney are
melodiile net superioare soundul melodiilor difera de la unele la altele are influente
Rock, R&b chair RAP si sa nu uitam pop poate albumul Shakirei e mai bun la aspectul efecte
vocale. De remarcat ca atat Britney cat si Shakira si-au scris versurile melodiilor lucru
care se intampla tot mai rar in lumea showbizului.
Mai am de adaugat ca Britney e mai energica decat Sahkira si tine foarte mult la respectul
fata de latii ceea ce este foarte important: am auzit pe multi sa spuna lucruri nu tocamai
frumoase despre ea dar ea a avut todeauna bunul simt sa nu faca comentarii despre alte
staruri
+
Info Britney o indrageste foarte mult pe Shakira si ar dori ffff mult sa faca un duet cu
ea ce ziceti de asta!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Oct 21, 2002 5:40 pm

Britney e cea mai COOL, SUPER si tot ce vreti voi. Shakira este doar la primul album si
asa ca nu ma pot pronunta despre ea.
am un fanclub Britney la adresa brit_club_cj@yahoo.com
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Oct 21, 2002 5:41 pm

Hei amandoua sunt #1. Isi iubesc meseria fanii fac tot ce fac din inima. Nu exista
comparatie au stiluri diferite SUNT PERSOANE DIFERITE
Unregistered

Mesajde MadMax » Lun Oct 21, 2002 6:06 pm

Alt thread de genul "a mea e mai mare si mai tare"!!!! Cut it out, dudes!

Si cand vezi cate pareri subiective's pe aici, iti vine sa borashti... :mad: Doar fanii isi dau cu parerea...

Bah copii, lasati fan-atismul gratuit, si puneti mana pe chestii mai serioase, ca nu castigati bani din asta!!!

Si ca sa fiu on topic, Shakira e mai meseriasa, ca e femeie "adevarata", nu fa^tza ca Britney...Si ca artista, la fel...e mai coapta
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde tre » Mar Oct 22, 2002 12:14 am

hobiectiv vorbind, shakira e o artista in toata puterea cuvantului, cu tot ce implica asta in timp ce britiney shpears e un produs frumos ambalat.

poate ca o sa ma hazardez in cele ce urmeaza dar parerea mea e ca o parte din melodiile shakirei vor rezista peste timp.

mie-mi place extraordinar de mult 'te dejo madrid' si am mai remarcat 'the one', 'poem to a horse', 'underneath your clothes', 'fool', 'rules', 'whenever wherever/suerte' si poate 'eyes like yours/ojos asi'. restul melodiilor nu-mi displac dar nu m-au impresionat. totusi 8-9 melodii din 13, cate are albumul, merita ascultate ceea ce-n ziua de azi e o performanta.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: byaks

Mesajde Unregistered » Mie Oct 23, 2002 9:55 am

Buna! Eu sunt Ada....si ti-am scris in legatura cu Shakira! Chiar as avea nevoie de ajutor fiindca eu habar n-am de fapt sa fac pagina..... am mai facut una dar pe rhp...si chiar mi-ar prinde bine niste poze cu ea!
Hai ca plek ca tre sa ma duk sa invat ca cica azi am scoala! Bye:))
Unregistered

Mesajde Sweet_Ada » Mie Oct 23, 2002 10:01 am

Initial trimis de Unregistered
Britney e cea mai COOL, SUPER si tot ce vreti voi. Shakira este doar la primul album si
asa ca nu ma pot pronunta despre ea.
am un fanclub Britney la adresa brit_club_cj@yahoo.com

Tin sa te anunt ca Shakira e la al cincelea album....Waw....nu stiai nu?
Daca vrei sa aflii mai multe despre albumele ei, intra la http://www.shakira.com si vei vedea acolo. Asa ca tot Shakira e the BEST!!!
Sweet_Ada

Mesajde Sweet_Ada » Mie Oct 23, 2002 10:05 am

Apopo....adresa mea de mail e agogalniceanu@yahoo.com si astept sa imi scrieti despre Shakira sau Brit...apopo...mie imi plac amndoua multttt! Si am multe poze si cu Brit! Bye!!!
Sweet_Ada

looz shakira a pierdut cu 0 la infinit in fata reginei brit+

Mesajde Unregistered » Vin Oct 25, 2002 8:53 pm

nu stiu de ce le comparatzi ! clar britney e cea mai tare! ganditziva .... shakira a copiat-o to timpul pe brit! A trebuit sa arate ca e a pentru a avea succes! loooz , mi-e mila de ea! si in plus a cucerit lumea cu curu' ei ! da din cur to timpu' si gata e tare!loooz, nu ati observat ca are curu cam mare! muzica e plictisitoare sio are si ea un hit si gata e artista-artistelor
sa o studiem pe brit! nu copiaza pe nimeni avaand un stil propriu nu e grasa ( ca shakira care a mai mult ca obeza) si are milioane de hituri . multe albume (in comparatie cu shakira care are unul! loooooz)
brit e #1 in topul "banilor" cu 80 de mil. de dolari
shkira cati are ? un penny ! loooz
britney a jucat intr-un film si va mai juca in 2 in curand
in legatura cu reclama la pepsi shakira iar s-a luat dupa britney care a incasat bani grei de pe aceasta reclama!
deci e clar ca brit a castigat cu 1000000 la puterea 10000 la 0
\
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 26, 2002 11:00 am

britney #1
Unregistered

Mesajde Ilinca4Avril » Sâm Oct 26, 2002 8:21 pm

Avril #1 Britney #2 Shakira #3
Ilinca4Avril

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii