hmm.. interesant ce se tot scrie aici.
sunt chiar foarte nou pe forum, dar tot nu ma atrage atat de tare locul asta incat sa-mi fac o pasiune din asta. de ce? pentru ca vad ca sunt numai oameni care hulesc in stanga sau dreapta pentru cei care incearca sa faca ceva. nu ca as aprecia foarte tare muzica romaneasca.
sunt doar cateva care imi plac mai mult (Compact, Iris, Holograf, Proconsul - trupa pe care o apreciez extraordinar de mult, si inca destui), dar restu' le las sa treaca pe langa mine. nu imi place sa privesc totul, da chiar totul, cum faceti voi, cu atat de multi ochi critici. sunt oameni care au incercat sa faca ceva. asta e meritul lor. si-au adus aportul pe scena. si? este foarte bine dupa mine... degeaba dati in animalx sau mai stiu eu care trupa. si ei si-au adus aportul la dance-ul romanesc. au fost buni, au avut hit-uri. si daca imi spune cineva ca nu are acasa pe hard-disk vreo melodie cu candy/animalx/whatever... e.. atunci e problema dumnealui ca nu a luat-o. oricum internetul e free, deci orice e posibil.
am citit pe undeva o chestie de genul ca "ori toata lumea de aici care zbiara impotriva trupelor ciuperca aparute peste noapte minte dar le cumpara casetele, ori aia care le asculta sunt in proportie de 1%". mi se pare destul de ciudat dar in fine, sunt pareri.
astept comentarii pro si contra (in sensul ca ce e atata tevatura pe aceasta tema absolut lipsita de vreo filozofie anume care chiar daca ar exista, ar fi atat de fada, incat nici n-ar merita efortul de a ne gandi la ea), desi ar mai fi multe de scris, dar nu mai am nici chef, nici timp. sunt obosit.. din ce in ce mai obosit...
---------------------------------------------
Semnat,
Un din ce in ce mai plictisit!...
...punct si de la capat...
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
...punct si de la capat...
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
Ai un punct de vedere destul de original ! si mesaj-ul tau ridica anumite intrebari.
Dar in primul rind, trebuie spus ca desi nu imi plac citeva din trupele romanesti, sunt mare amator de muzica romaneasca ! Cu citeva exceptii. Dar am remarcat si eu ca pe acest site, si in forum, criticile sunt generalizate, oricit de recunoscuta ar fi trupa despre care este vorba, inclusiv cele mai bune (adica daca faci un sondaj in randur celor care nu vin pe acest site, sau care vin, ar fi pe primul cu mii si mii - ca sa nu zic milioane de vot-uri... ex: holograf, iris, phoenix) si care totusi primesc aici critici cu mai multe sau mai putine argumente, mai logice si mai putin logice, sau chiar fara nici un argument...
Nici eu nu as face o pasiune din asa ceva, dar este distractiv sa citesti reactiile care apar aici...
Acum, cert este ca aici este o mare adunare de oameni care tocmai critica, mult si bine, muzica romaneasca, iar nimeni nu prea da pareri contrarii (poate ma insel) celor care initiaza subiecte de gen "sa moara manelele" (bine, nici mie nu imi plac, dar este un exemplu)... Parerile care apar aici nu sunt DELOC reprezentative !
Sa imi dovedeasca cineva ca majoritatea mesajelor aparute aici reprezinta punctul de vedere ale "oamenilor inteligenti" ca si despre asta este vorba in mesaje ! Cum se zice aici in Franta, hai sa numim pisicile pisici . Majoritatea celor care depun mesaje si critici aici se considera inteligenti (poate sunt, poate nu sunt, nu avem voie sa le judecam), inclusiv eu care iti raspund in acest moment (altfel nas avea ce cauta aici
)!
Dar nici pe oamenii inteligenti cu adevarat si care nu au internet, nu le reprezinta parerile date aici... Ca si ei au o parere, nu numai cei cu calculatoare !
Da, sunt trupe in romania care sunt BUNE, si ORIGINALE, sau cel putin au un sunet placut la radio, cind n-ai ce face (voltaj, trei sud est ca exemplu). Insa fiecare om din romania, si din alte parti, are parerea proprie, si e bine sa fie un loc ca sa o spui, chiar daca te saturi dupa un moment !
Dar in primul rind, trebuie spus ca desi nu imi plac citeva din trupele romanesti, sunt mare amator de muzica romaneasca ! Cu citeva exceptii. Dar am remarcat si eu ca pe acest site, si in forum, criticile sunt generalizate, oricit de recunoscuta ar fi trupa despre care este vorba, inclusiv cele mai bune (adica daca faci un sondaj in randur celor care nu vin pe acest site, sau care vin, ar fi pe primul cu mii si mii - ca sa nu zic milioane de vot-uri... ex: holograf, iris, phoenix) si care totusi primesc aici critici cu mai multe sau mai putine argumente, mai logice si mai putin logice, sau chiar fara nici un argument...
Nici eu nu as face o pasiune din asa ceva, dar este distractiv sa citesti reactiile care apar aici...
Acum, cert este ca aici este o mare adunare de oameni care tocmai critica, mult si bine, muzica romaneasca, iar nimeni nu prea da pareri contrarii (poate ma insel) celor care initiaza subiecte de gen "sa moara manelele" (bine, nici mie nu imi plac, dar este un exemplu)... Parerile care apar aici nu sunt DELOC reprezentative !
Sa imi dovedeasca cineva ca majoritatea mesajelor aparute aici reprezinta punctul de vedere ale "oamenilor inteligenti" ca si despre asta este vorba in mesaje ! Cum se zice aici in Franta, hai sa numim pisicile pisici . Majoritatea celor care depun mesaje si critici aici se considera inteligenti (poate sunt, poate nu sunt, nu avem voie sa le judecam), inclusiv eu care iti raspund in acest moment (altfel nas avea ce cauta aici

Dar nici pe oamenii inteligenti cu adevarat si care nu au internet, nu le reprezinta parerile date aici... Ca si ei au o parere, nu numai cei cu calculatoare !
Da, sunt trupe in romania care sunt BUNE, si ORIGINALE, sau cel putin au un sunet placut la radio, cind n-ai ce face (voltaj, trei sud est ca exemplu). Insa fiecare om din romania, si din alte parti, are parerea proprie, si e bine sa fie un loc ca sa o spui, chiar daca te saturi dupa un moment !
- nikotin
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii