Tata in state...stiu unbelievable

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Tata in state...stiu unbelievable

Mesajde n3aGabitz » Lun Oct 14, 2002 11:47 am

deci...pana acum nu am dat atentie la pizdele astea doua, si inca nu dau...dar am ceva de impartit cu voi. Eram saptamana asta la un magazin cu carti...si reviste...si cand vad pe coperta la SPIN parca (revista specializata....intelegeti voi) fetele de la TATU, in alta revista articol. Ma duc la Virgin ...magazin cu muzica..etc, si vad la etaj CD cu noul lor single, DVD-ul cu clipul single-ului.... ok vin acasa....si dau pe MTV si vad mare reclama la TATU la single-ul nou....ok.....whata fuck iz goin on. Se pare ca iar ne-au luat-o rusii in fata asta e.....e mai bine TATU decat ASIA sau pula mea cine vreti voi din tara...orice trupa ro de gen? ( nu e vb de preferintele mele...ca nu suport genul asta oricum....prea mult)

pace...astpet pareri
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde MadMax » Lun Oct 14, 2002 12:05 pm

Pai daca se intreaba 'mericanskii "cine e TATU? de unde e astea?" si afla ca din Rusia, macar stiu unde e tara asta...dar de Romania, mai greu... parerea mea!

Si oricum, nu cred ca de ex. fetele de la ASIA ar avea sange-n ... sa se dea drept lesbi' chiar si numai de dragul vanzarilor :D
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde tre » Lun Oct 14, 2002 9:33 pm

http://dogbomb.co.uk cititi al 2lea articol de pe pagina principala, este dedicat lansarii noului vidioclip al cristinelei aguilerela, 'dirrty'.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

muie.....

Mesajde n3aGabitz » Mar Oct 15, 2002 12:26 am

nu ti-0am zis tie asa tre...

clipul l-am vazut la premiera, si e cel mai tare clip al cristinei. Sa creat o grama de birfa aici din cauza ca arata provocator in clip....ca de obicei presa maninca cacat....nici nu vreau sa citesc articolul ala...ca mie scirba.
n3aGabitz
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii