Care e faza?
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Care e faza?
Aici lumea se multumeste sa blocheze sau sa stearga threaduri pentru ca nu pot sa argumenteze sau sa dea o explicatie?
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Re: Care e faza?
primul lucru pe care il fac intr-un forum este sa citesc regulile ...
asta am facut si aici
nu am gresit cu nimic , dar imi dispar mesajele si sunt insultat de moderatori ...
deci care e faza ... ?
sunt curios daca de data asta voi avea parte de o explicatie civilizata sau o sa trebuiasca sa ma multumesc cu un comentariu de sus si cu mau' luat ca s-a inchis threadul ...
asta am facut si aici
nu am gresit cu nimic , dar imi dispar mesajele si sunt insultat de moderatori ...
deci care e faza ... ?
sunt curios daca de data asta voi avea parte de o explicatie civilizata sau o sa trebuiasca sa ma multumesc cu un comentariu de sus si cu mau' luat ca s-a inchis threadul ...
- Zapa
- Junior Member
de faza ca unii oameni folosesc internetul ca sa se exteriorizeze intr-un fel in care in viatza reala nu au tupeu desi si-au dorit-o mereu ... am stiut-o intotdeauna ...
de faza ca majoritatea gaborilor devin prosti atunci cand isi dau seama ca au autoritate si le place sa faca abuz de ea ... m-am prins si de asta de mult ...
ce altceva mi-a scapat ?
de faza ca majoritatea gaborilor devin prosti atunci cand isi dau seama ca au autoritate si le place sa faca abuz de ea ... m-am prins si de asta de mult ...
ce altceva mi-a scapat ?
- Zapa
- Junior Member
Ti-a scapat faptul ca vrei sa te dai important si sa iesi in evidenta, dar nu stii cum. Ai niste posturi pe care in cel mai fericit caz pot sa le folosesc in loc de hartie igienica (iar acest lucru este valabil si pentru dj_jaxxx). Mai bine casca si tu ochii pe forum si vezi cam care este treaba pe aici.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
hanibal lecter te cheama
vai ce m-ai citit ...
in fine ...
nu stiu cu ce ti se pare tie ca am vrut sa ma dau important ... si cu ce m-ar ajuta daca ma dau important ... daca as vrea sa ma dau important as incepe sa inchid threaduri fara nici un motiv , s-au as incepe sa judec pa cineva pe care nu am cunoscut in viatza mea si cu care nu am vorbit niciodata pa internet ...
o intrebare care poate te va aduce cu picioarele pa pamant :
DE CE as vrea sa ma dau important aici ?
ce folos ar avea .
am intrat sa vad ce muzica noua mai e prin romania , si sa vad ce fotbal se mai joaca prin romania ... nimic mai mult .
EDIT : si bietu jaxx cu ce ti-o mai fii insultat persoana ta perfecta ...
asta a intrat aici cand m-a vazut pa mine pa forum si se pare ca ii place mult ... nu-l vad sa fii facut rau nimanui .
eu am intrat aici din mai multe motive unul dintre ele sa mai vorbesc cu o cunostintza d-a mea care stiu ca e ( sau era ) moderator pa undeva p-aici dar din pacate nu-i stiu niku ...
tot ce-am vrut a fost sa ma prezint politicos ... si a iesit un rahat
pe urma tot ce-am vrut e sa continui o conversatie si a iesit un rahat ...
pan la urma daca eu nu ma pot da important ( se vede ca altii ca tine mi-au luat-o inainte de mult ) ... spune-mi tu ce pot sa fac si ce nu pot sa fac . si explica-mi tu cum stau lucrurile pe aici daca eu nu inteleg .
in fine ...
nu stiu cu ce ti se pare tie ca am vrut sa ma dau important ... si cu ce m-ar ajuta daca ma dau important ... daca as vrea sa ma dau important as incepe sa inchid threaduri fara nici un motiv , s-au as incepe sa judec pa cineva pe care nu am cunoscut in viatza mea si cu care nu am vorbit niciodata pa internet ...
o intrebare care poate te va aduce cu picioarele pa pamant :
DE CE as vrea sa ma dau important aici ?
ce folos ar avea .
am intrat sa vad ce muzica noua mai e prin romania , si sa vad ce fotbal se mai joaca prin romania ... nimic mai mult .
EDIT : si bietu jaxx cu ce ti-o mai fii insultat persoana ta perfecta ...
asta a intrat aici cand m-a vazut pa mine pa forum si se pare ca ii place mult ... nu-l vad sa fii facut rau nimanui .
eu am intrat aici din mai multe motive unul dintre ele sa mai vorbesc cu o cunostintza d-a mea care stiu ca e ( sau era ) moderator pa undeva p-aici dar din pacate nu-i stiu niku ...
tot ce-am vrut a fost sa ma prezint politicos ... si a iesit un rahat
pe urma tot ce-am vrut e sa continui o conversatie si a iesit un rahat ...
pan la urma daca eu nu ma pot da important ( se vede ca altii ca tine mi-au luat-o inainte de mult ) ... spune-mi tu ce pot sa fac si ce nu pot sa fac . si explica-mi tu cum stau lucrurile pe aici daca eu nu inteleg .
- Zapa
- Junior Member
Initial trimis de baixinho
Ti-a scapat faptul ca vrei sa te dai important si sa iesi in evidenta, dar nu stii cum. Ai niste posturi pe care in cel mai fericit caz pot sa le folosesc in loc de hartie igienica (iar acest lucru este valabil si pentru dj_jaxxx). Mai bine casca si tu ochii pe forum si vezi cam care este treaba pe aici.
Mai omule, de ce tii neaparat sa te iei de lume fara motiv? Care e definitia ta a unui post bun?? Am citit si eu cate ceva pe aici si mi-a placut ce am vazut...am gasit pe cineva sa vb despre basket...forumuri despre parazitii...mai aflu si io ce muzica noua mai e prin tzara...etc
Ca sa-ti zic adevaru adevarat...nici nu ar trebui sa ma intereseze ce crezi tu pt ca nu ma cunosti deci n-ai ce sa spui...Asa ca lasa-te si nu-ti pierde timpu incercand sa injosesti lumea. Vezi-ti de treaba si daca am nevoie de ceva...daca vreu sa iau un curs despre cum se fac posturi pe un forum te anunt.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Dovada crasa de incultura
Dle Sebage,
Inainte de a posta consider ca ar trebui totusi sa mai studiati putin gramatica limbii romane. Carentele dovedite in acest domeniu va anuleaza automat postul si in plus va pune si intr-o lumina penibila.
Dovezi ? iata-le :
"Acest lucru sa ignorat.."
"si intentionezi sati faci prieteni.."
"ca el nui moderator.."
"ca nu numai este el pe un forum.."
"Da intradevar, cind.."
"ce ar zice domniile sale.."
Reveniti va rog dupa remedierea acestor carente. Succes!
PS Mi-am permis sa "folosesc" aceste perle si pe threadul de "perle" si imi cer scuze ca nu am luat in prealabil acordul dvs.
Inainte de a posta consider ca ar trebui totusi sa mai studiati putin gramatica limbii romane. Carentele dovedite in acest domeniu va anuleaza automat postul si in plus va pune si intr-o lumina penibila.
Dovezi ? iata-le :
"Acest lucru sa ignorat.."
"si intentionezi sati faci prieteni.."
"ca el nui moderator.."
"ca nu numai este el pe un forum.."
"Da intradevar, cind.."
"ce ar zice domniile sale.."
Reveniti va rog dupa remedierea acestor carente. Succes!
PS Mi-am permis sa "folosesc" aceste perle si pe threadul de "perle" si imi cer scuze ca nu am luat in prealabil acordul dvs.
- bonvoyage
- Junior Member
Re: Care e faza?
Initial trimis de dj_jaxxx
Aici lumea se multumeste sa blocheze sau sa stearga threaduri pentru ca nu pot sa argumenteze sau sa dea o explicatie?
pentru ca nu ai spus despre ce subiecte e vorba... si pentru ca nu ai aprofundat regulamnetul... subiect inchis.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii