Ce parere avetzi despre muzik populara romaneasca?:)
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Ce parere avetzi despre muzik populara romaneasca?:)
Initial trimis de B_zkit
.......OFF OFF MAI MAI!!!:))))).......
...si uite asa am mai deschis un subiect doar sa ne aflam in treaba.
- Unregistered
muzica poPULAra?
Sanie cu zurgalai...nashpa sunt calutii tai...
foaie verde magheran... ma batui cu un oltean
io nu stiu ma, mai nimic, poate ca sunt unii care canta destul de buni pt ce fac, dar si ca in celelalte genuri, multi sunt morti dupa parai.............ooooooooooffffffffffffffffffffff

foaie verde magheran... ma batui cu un oltean

io nu stiu ma, mai nimic, poate ca sunt unii care canta destul de buni pt ce fac, dar si ca in celelalte genuri, multi sunt morti dupa parai.............ooooooooooffffffffffffffffffffff
- AELYUS
- Junior Member
Puneti mana si ascultati ce-a zis Satyr + poate Sofia Vicoveanca, Zece Parjini si ar mai fi, dar nu-mi amintesc momentan. Maria Tanase e pur si simplu fenomenala!
Poate asa mai invatati si voi ceva despre cultura si traditia romanilor, care n-au nici o treaba cu rebuturi gen Loghin, Balalau, nea Beni si alti cacati.
Poate asa mai invatati si voi ceva despre cultura si traditia romanilor, care n-au nici o treaba cu rebuturi gen Loghin, Balalau, nea Beni si alti cacati.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii