Linkin Park vs. Limp Biskit
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Linkin Park vs. Limp Biskit
Am citit la un subiect LP ca acestia i-ar copia pe LB . La acelasi sb cineva spunea ca doar cei de 12 ani mai asculta LB . Asa ca m-am decis sa fac sondajul asta sa vad ce preferati : LINKIN PARK sau LIMP BISKIT
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight
I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight
I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
- Red Scorpion
- Junior Member
hmm...din 2 rele pe care o alegi?
...totusi...Linkin Park a avut un album de debut (Hybrid Theory) bunicel, dupa acest album insa 'it all came crushing down'...
Limp Biskit in schimb sunt distrusi de cand s-au lansat (si pana in ziua de azi) si asta in mare parte datorita "super starului" Fred Durst care se crede pe putin cel mai extra-super, in realitate este un infatuat care are impresia ca ceea ce face el e rock...
concluzia: Linkin Park (macar astia au scos ceva cat de cat decent la un moment dat)
...totusi...Linkin Park a avut un album de debut (Hybrid Theory) bunicel, dupa acest album insa 'it all came crushing down'...
Limp Biskit in schimb sunt distrusi de cand s-au lansat (si pana in ziua de azi) si asta in mare parte datorita "super starului" Fred Durst care se crede pe putin cel mai extra-super, in realitate este un infatuat care are impresia ca ceea ce face el e rock...
concluzia: Linkin Park (macar astia au scos ceva cat de cat decent la un moment dat)
- Unregistered
hi.....all LIMP BIZKIT and linkin park fans...vreau sa zic shi yo ceva...in primu rand ala care a facut subiectu asta a greshit ceva ...bai nu se scrie limp biskit ci LIMP BIZKIT DA?...
OK acu cand toate lucrurile s-au clarificat vreau sa spun ca yo votez cu limp bizkit kiar daca shtiu ca numa yo voi fi ala dar asta e au mai ramas pe ici pe colo cate un fan limp care mai viziteaza siteul asta...deshi cred ca numa yo's ala..dar asta nu prea conteaza..
..oricum abia ashtept noul album limp bizkit care se va numi LESS IS MORE , shi de ce nu un album linkin park poate un remix facut la re-animation cine stie ca ashita numa in remixuri o tzin:) asta e ....vreau sa nu se intzeleaga greshit nu am nik cu fanii linkin park e optiunea lor shi ttrebuie respectata la fel cum shi ei trebuie sa respecte optziunea noastra a celor care au ales sa asculte limp bizkit ....ahh shi inca ceva pt aia care zic ca limp bizkit e muzik pt aia de 12 ani ...o fi mai macar ei au ce asculta ....hai pa.....shi nu uitatzi ...keep on hard rockin like linkin park does:)))) bye.......

- B_zkit
Initial trimis de B_zkit
....ahh shi inca ceva pt aia care zic ca limp bizkit e muzik pt aia de 12 ani ...o fi mai macar ei au ce asculta ....hai pa.....shi nu uitatzi ...keep on hard rockin like linkin park does:)))) bye.......
mda, nu e vina lb sau lp ca media de varsta a fanilor e 12 ani (o fi cumva vina muzicii?), dar pe mine ma deranjeaza faptul ca se declara mari ascultatori de rock, eventual de hard rock, cand de fapt toata muzica asta ori eu un rap-rock ori un cross-over intre rock alternativ, techno si rap...
- catharsis
Nici nu stau sa ma gandesc : Votat Linkin park ! !!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
hihi
[ashtept noul album limp bizkit care se va numi LESS IS MORE "
e results may vary... d'a pe atunci n-aveai d eunde sa shtii
P ... ma gandesc ca orice s-ar intampla, tu tot fan Limpboizkit o sa fii...
shi tzi-ash recomnda sa-tzi tzii parerile despre Linkin pRk pt. tine...au scos un album destul de bun shi inaintea bizkitzilor...so....1-0 pt LinkinPark
spunea cineva mai sus ca fred durst s-ar crede buricul pamantului shi asta e principalul motiv pt. care trupa a decazut...asta asha e...
nush' dak durst ara accepta sa cante in conditziile in care canta chester...
inca un punct pt Linkin Park...so...
no offence marius }{
e results may vary... d'a pe atunci n-aveai d eunde sa shtii

shi tzi-ash recomnda sa-tzi tzii parerile despre Linkin pRk pt. tine...au scos un album destul de bun shi inaintea bizkitzilor...so....1-0 pt LinkinPark

spunea cineva mai sus ca fred durst s-ar crede buricul pamantului shi asta e principalul motiv pt. care trupa a decazut...asta asha e...
nush' dak durst ara accepta sa cante in conditziile in care canta chester...
inca un punct pt Linkin Park...so...

- B_zkita
- Junior Member
io zic ca's varza amandou trupele.
incercati si voi ironmaiden, manowar , judas or something si o sa-mi dati dreptate
incercati si voi ironmaiden, manowar , judas or something si o sa-mi dati dreptate
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
-
Mortisha_Adam - Junior Member
Linkin Bizkit Forevar!
Fapt divers pt fanii Linkin Park:
Ascultati atent ce rappaie ala de la linkin park (ala brunet) si apoi ascultati o piesa DJ Bobo. Sunt ca 2 picaturi de apa, acelasi timbru, aceleasi inflexiuni ale vocii..e de acolo.
NU GLUMESC! Mi-au dat dreptate toti cei carora le-am pus in winamp una dupa alta piese Linkin si DJ Bobo
. Pentru o mai mare acuratete incercati cu piese mai vechi DJ Bobo (nu cu chuwawa sau cum dracu ii zice)
LINKIN PARK = DJ BOBO cantat cu distors ;n
Fapt divers pt fanii Linkin Park:
Ascultati atent ce rappaie ala de la linkin park (ala brunet) si apoi ascultati o piesa DJ Bobo. Sunt ca 2 picaturi de apa, acelasi timbru, aceleasi inflexiuni ale vocii..e de acolo.
NU GLUMESC! Mi-au dat dreptate toti cei carora le-am pus in winamp una dupa alta piese Linkin si DJ Bobo

LINKIN PARK = DJ BOBO cantat cu distors ;n
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de piskeshu
L.B. mult deasupra, imcontestabil. Bass, faza cu DJ bobo e beton!
L.B. ...logic. incontestabil. de iure de facto. punct.
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Linkin Park vs. Limp Biskit
Initial trimis de Red Scorpion
Am citit la un subiect LP ca acestia i-ar copia pe LB . La acelasi sb cineva spunea ca doar cei de 12 ani mai asculta LB . Asa ca m-am decis sa fac sondajul asta sa vad ce preferati : LINKIN PARK sau LIMP BISKIT
Sincer prefer Linkin Park cel putin cu albumul "Meteora M-au dat gata
- roksy
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii