Costi Costita copiator sau xerox?
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Asa e
Mai baieti...yo cred ca e un foarte bun compozitor. Nu ati auzit ce-a zis el referitor la "Soarele imi bate-n geam"? Cica nu a plagiat melodia, ci s-a inspirat din folclorul irlandez. A dreaq inspiratie, ca s-a mai inspirat unu DJ britanic (daca nu ma insel) si melodiile celor doi "e" identice si la fel...a dreaq inspiratie... 

- Unregistered
Nu e nici copiator, nici xerox. E medic .... looooool.
Cat e de cult.
)
Si legat de piesa aia din folclorul Irlandez, l-am auzit ziciand ca drepturile de autor apartin Irlandei, deci Great Britain. Ce sa ma comentam, le zice bine tipul
).

Cat e de cult.

Si legat de piesa aia din folclorul Irlandez, l-am auzit ziciand ca drepturile de autor apartin Irlandei, deci Great Britain. Ce sa ma comentam, le zice bine tipul

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: Asa e
Initial trimis de Unregistered
Mai baieti...yo cred ca e un foarte bun compozitor. Nu ati auzit ce-a zis el referitor la "Soarele imi bate-n geam"? Cica nu a plagiat melodia, ci s-a inspirat din folclorul irlandez. A dreaq inspiratie, ca s-a mai inspirat unu DJ britanic (daca nu ma insel) si melodiile celor doi "e" identice si la fel...a dreaq inspiratie...![]()
Daca e un asa de bun compozitor de ce trebuie sa se inspire de la altii?
Si aia nu e singura melodie dupa care sa inspirat.
Asa ca laso moale ca e de KKT cum spune Gheorghe.
- strigoG
Re: Vai de capu lui
Initial trimis de StrigoG
Costi Costita este un bun vacar.
Sau cioban.
cel putin, mutra o are de vacar:D ...
cat despre creier...
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
ANIMAL UN ANIMAL
Ba fivar prostovanu al naiba canta pa muzica de o fac altii.
E o rusine, RUSINE sai fie UN ANIMAL, ANIMAL domne.
Sa fiti sanatosi
E o rusine, RUSINE sai fie UN ANIMAL, ANIMAL domne.
Sa fiti sanatosi
- MujiZong
Este un specimen pe cale de disparite - un hibrid de moda noua aparut, un mutant, un accident genetic - ceva intre xerox, copiator, scanner si ciorditor de doi lei. Dupa aceasta parere a mea, am votat ca e un bun compozitor, normal
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
EFECTIV, Costi Ionita nu este nici xerox, nici imprimanta, este EFECTIV un cretin increzut si EFECTIV pot spune ca e cel mai analfabet om pe care l-am auzit vorbind. EFECTIV imi vine sa-i crap capul sau sa sparg EFECTIV televizorul cand il aud/vad. Deci, EFECTIV este un cretin! 

Visele mele se implinesc cat bat din palme sau cat clipesc!!!
-
Noraxata - Junior Member
Pentru un dentist este un compozitor destul de bun;
pentru un compozitor este un dentist destul de bun.
Dupa parerea mea omul asta este un ratat. Nu-i in stare decat sa se uite in gurile oamenilor si sa nu inteleaga nimic din ce vede acolo.
Aaaa.... oare am spus ca-i un dobitoc?? sau un afon de 2 bani... ar trebui inceputa o discutie noua ca sa se stabileasca ce este in realitate.
StefanM
Dupa parerea mea omul asta este un ratat. Nu-i in stare decat sa se uite in gurile oamenilor si sa nu inteleaga nimic din ce vede acolo.
Aaaa.... oare am spus ca-i un dobitoc?? sau un afon de 2 bani... ar trebui inceputa o discutie noua ca sa se stabileasca ce este in realitate.
StefanM
- smardale
Initial trimis de smardale
Pentru un dentist este un compozitor destul de bun;
StefanM
Maimutoi deraiat.... Un authentic romanian asshole!
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Maimutoi deraiat.... Un authentic romanian asshole!
Mai baieti, ar trebui sa fiti mai rezervati cand vorbiti de acest adevarat bard de pe plaiurile dobrogene, pentru ca saracu' ar putea suferi un soc daca ar citi parerile voastre si cine stie, poate ........face atac de cord.....Doamne ajuta!
Aaa, si inca ceva, nu-l mai bagati atata in seama ca pana la urma nu-i decat un rahat in ploaie, ce nu merita sa fie nici macar vazut!
- Unregistered
Re: ANIMAL UN ANIMAL
Si unde mai pui ca o bate si pe maica-sa (nu ca n-ar merita, ca daca i-ati vede fata.....), ca stiti voi...."saracu' (cu duhul) e si al DRACU'......."
- Unregistered
da, copiaza...Dar nu inteleg de ce thread-ul il are in vizor doar pe Costi? Toti copiaza...Mergeti putin inapoi pe berfe on line si vedeti cate melodii sunt copiate...De la 3 sud est care a avut piesa aceea indentica cu a lui Sonique (si multe altele) pana la Pacha Man (care e preferatul meu si nu-mi vine sa cred ...)esxisat atat de multe piese copiate...Pacat...
Oricum am votat imitant...
Oricum am votat imitant...

- The Baby Girl
- Junior Member
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii