De ce se ia toata lumea de Sophie, ca arata naspa si altele?
Eu cred ca arata foarte interesant, are o figura pe care nu o uiti prea usor si e foarte frumoasa.
In plus, are si voce.
Then???
sophie ellis bextor
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Si mie imi place Sophie!
Ce au astia cu ea ?
Imi place de fatuta asta ... imi plac melodiile ei , nu e urata ... si clipul ala in care ea e manechin din vitrina e tare dragutz !
Imi place de fatuta asta ... imi plac melodiile ei , nu e urata ... si clipul ala in care ea e manechin din vitrina e tare dragutz !
-
UnCopilutz - Junior Member
Re: sophie ellis bextor
Mie tare-mi place de Sophie.
Are un timbru vocal foarte placut iar vocea e puternica si pe bune.
Si e OK ca si prezenta.
Si care e problema cu imbracamintea ?
Take me home e un cover dupa un cantec din anii 70 al lui Cher, dar cu propriile ei versuri si am auzit-o spunand ca a vrut ca si imbracamintea sa evoce vremurile alea.
Murder On The Dancefloor e grozav. Nu prea am vazut cantareti care sa fie personaje negative in propriile videoclipuri si e imbracata suficient de rautacios. Cizmele sunt cool!
Get Over You? Si-a dorit sa le raspunda celor care spuneau ca arata ca o papusa (nu papusica).
Ce parere aveti de Music Gets The Best Of Me ? E atat de super cantecul si in contrast cu modul cum ar arata o cantareata (muzica e pe locul I) clipul prezinta imaginea unei fete aproape obisnuite.
Si nu uitati, e o tipa sophistificata.
Are un timbru vocal foarte placut iar vocea e puternica si pe bune.
Si e OK ca si prezenta.
Si care e problema cu imbracamintea ?
Take me home e un cover dupa un cantec din anii 70 al lui Cher, dar cu propriile ei versuri si am auzit-o spunand ca a vrut ca si imbracamintea sa evoce vremurile alea.
Murder On The Dancefloor e grozav. Nu prea am vazut cantareti care sa fie personaje negative in propriile videoclipuri si e imbracata suficient de rautacios. Cizmele sunt cool!
Get Over You? Si-a dorit sa le raspunda celor care spuneau ca arata ca o papusa (nu papusica).
Ce parere aveti de Music Gets The Best Of Me ? E atat de super cantecul si in contrast cu modul cum ar arata o cantareata (muzica e pe locul I) clipul prezinta imaginea unei fete aproape obisnuite.
Si nu uitati, e o tipa sophistificata.
- Unregistered
Re: Re: sophie ellis bextor
eu am fost
- antirisC
- Junior Member
Re: sophie ellis bextor
Initial trimis de antirisC
eu am fost
Ce-ai fost tu!!??Ai fost tu Sophie Ellis Bextor in viata ta??
Nu e rea Sophie.Imi place mai mult stilul ei.Ultima melodie nu e chiar asha de cool,dar celelalte imi plac.
P.S.:Bai shtii tu cumva ce se intampla cu porcaria asta de (asha numitul)CHAT??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eu tot incerc sa intru shi...nu e nimeni pe chat.Vorbesc singura.(e,nu chiar asha...)
- X-Tina Aguilera
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii