ce parere aveti despre bere gratis?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce parere aveti despre bere gratis?

Mesajde disi » Sâm Ian 04, 2003 1:35 am

Imi par niste baieti de treaba. Mihai are o voce foarte buna si nu mi se pare ca se aseamana cu Dan Bitman in nici un fel. Noua lor melodie "strazi albastre" este chiar marfa!
disi

Mesajde Adryana » Dum Ian 19, 2003 5:52 pm

nu-mi plac!!!melodia se accepta dar pe ei nu pot sa-i sufar.
Adryana
Junior Member

Re: ce parere aveti despre bere gratis?

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 4:11 pm

Initial trimis de disi
Imi par niste baieti de treaba. Mihai are o voce foarte buna si nu mi se pare ca se aseamana cu Dan Bitman in nici un fel. Noua lor melodie "strazi albastre" este chiar marfa!

Daca intrebi ce parere am despre berea gratis pot spune ca e ok.
Dar daca ma intrebi ce parerea am despre trupa "Bere Gratis", pot sa iti spun ca imi placeau si gata... nu-mi mai plac.
Poate se gandesc si ei mai bine si scot ceva calumea. Daca nu, sa se destrame.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 21, 2003 6:33 pm

ma,io bere gratis gasesc cam rar!pe la petreceri,pe la ziua vreunui coleg,da' nici atunci,ca tre' sa-i cumpar cadou.....in rest,de la 15.000 in sus?
voi stiti in alta parte?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SatyR » Mar Ian 21, 2003 9:35 pm

bere gratis?hmmm...la inceput erau mega penali,cu melodia ai "toata lumea canta rock cu baietii de la bloc",nimik mai varza......dar i-am iertat dupa piesa "nebun' care recunosc ca-mi place,si nici asta cu strazi albastre nu e rea........
SatyR
Junior Member

Parere

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 22, 2003 10:36 pm

Bere Gratis , o trupa care in trecut s`a afirmat cu 1-2 melodii si acum .. nimic .. mai mult nush ce sa zic .. oricum presupun ca ori isi vor schimba numele si isi vor face din nou aparitia .. ori .. out :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Ian 23, 2003 1:53 pm

Bere Gratis dintre zecile de formatii pseudo-rock.
Piesa "strazi albastre" e dragutza, acceptabila, in rest nimik.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Bere Gratis

Mesajde Bortianu' » Joi Ian 23, 2003 2:23 pm

Buna,
Am vazut ca nu prea esti de acord cu ..IRIS -0 la suta inspiratie..Ma rog... Fiecare are dreptul la parerea lui...
..Despre Bere Gratis? ...Mie imi plac. Nu sunt ei chiar originali dpdv instrumental ..dar ca versuri reusesc sa aduca un zambet in tara asta batuta de soarta... Si cred ca face mult acest lucru...
...Stii cumva ceva despre NOD? ..am inteles ca e o trupa formata din mai multi de pe la mai multe trupe.
O zi buna.
...Si apropos de "trheadul asta nu-si are rsotul"..Crede-ma ca toate au o importanta..Doar ca poate nu o vezi TU ..Daca esti om destept...accepta...
Bortianu'

Re: Bere Gratis

Mesajde nocturna » Joi Ian 23, 2003 2:46 pm

Initial trimis de Bortianu'
Buna,
Am vazut ca nu prea esti de acord cu ..IRIS -0 la suta inspiratie..Ma rog... Fiecare are dreptul la parerea lui...

corect. fiecare are dreptul la parerea lui, fie ea si gresita, cazul tau :)

..Despre Bere Gratis? ...Mie imi plac. Nu sunt ei chiar originali dpdv instrumental ..dar ca versuri reusesc sa aduca un zambet in tara asta batuta de soarta... Si cred ca face mult acest lucru...

o formatie adevarata nu se face doar cu "versuri care reusesc sa aduca un zambet", se cere mult mai mult.

...Stii cumva ceva despre NOD? ..am inteles ca e o trupa formata din mai multi de pe la mai multe trupe.
O zi buna.

daca nu ma insel NOD este proiectul lui Dan Helciug (Spitalul de Urgentza) in special. restul membrilor nu-i mai stiu. Dan Helciug vb de un rock electronic, ceva aproape metal da' nu metal. ideea nu e rea, dar nu cred ca o sa aiba nici macar jumate din succesul pe care il are cu Spitalul de Urgentza.
si apropo de originalitate, trupa NOD are o piesa (nu-i retin numele) care seamana izbitor de mult cu "The Beautiful People" a lui Marilyn Mansen, fireste nu scrie nicaieri ca ar fi cover.

...Si apropos de "trheadul asta nu-si are rsotul"..Crede-ma ca toate au o importanta..Doar ca poate nu o vezi TU ..Daca esti om destept...accepta...

faptul ca sunt om destept nu ma face sa accept parerile si ideile tale :) dimpotriva.
si te contrazic, nu toate au o importanta. in realitate foarte putine lucruri conteaza. importanta le-o dam noi si acelui subiect i s-a acordat si asa prea mutla importanta.

o zi buna si tie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Bere Gratis

Mesajde Bortianu » Joi Ian 23, 2003 3:08 pm

Ok.. ascultasem ceva NOD ..suna oarecum nou in peisajul muzical comercial romanesc... Parca fara : "intoarce-te la mine/ esti un superstar lovit de fulger/ nu te pot uita.." etc.

... Daca toti (chiar si la barfe ) sunt atat de seriosi..te rog , pe bune, da-mi un sfat.... Am o trupa ... asculta te rog piesele 1 si doi ...si spune-mi (T E R O G ) ceva..da-mi un sfat..sunt deschis la orice...pentru ca sunt constient ca prietenii nu pot fi obiectivi..Poti face acest lucru? ... adresa trupei mele : http://www.buricul.3x.ro

Iti multumesc anticipat...
Bortianu

Mesajde Unregistered » Vin Ian 24, 2003 12:16 pm

Bere gratis... mi se pare o trupa care se straduieste sa evolueze cu fiecare piesa pe care o lanseaza. Chestia cu vocea lui Mihai care seamana cu a lui Bittman poate fi explicata prin faptul ca au aceleasi influente - Coverdale, Mercury, etc. Cu toate ca sunt foarte tineri, cred ca fac treaba buna si ii felicit. Au deja doua albume la activ si aud ca il pregatesc pe al treilea.
Imi place ca sunt atenti la texte, ca incerca sa gaseasca formule noi de exprimare si asta e un lucru bun.
Daca ar fi sa dau un pronostic, cred ca o sa mai auzim de ei si peste 10 ani.
Unregistered

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 12:26 pm

Initial trimis de Unregistered
Bere gratis... mi se pare o trupa care se straduieste sa evolueze cu fiecare piesa pe care o lanseaza. Chestia cu vocea lui Mihai care seamana cu a lui Bittman poate fi explicata prin faptul ca au aceleasi influente - Coverdale, Mercury, etc. Cu toate ca sunt foarte tineri, cred ca fac treaba buna si ii felicit. Au deja doua albume la activ si aud ca il pregatesc pe al treilea.
Imi place ca sunt atenti la texte, ca incerca sa gaseasca formule noi de exprimare si asta e un lucru bun.
Daca ar fi sa dau un pronostic, cred ca o sa mai auzim de ei si peste 10 ani.

Chestia cu aceleasi influente e beton. Vrei sa zici ca daca tu si eu ascultam aceeasi muzica, sigur daca ne-am apuca de cantat am suna le fel?:O Las-o mai.
Eu zic ca vom auzi sigur de ei peste 20 de ani, atunci cand daca o sa se dea bere gratis, romanu' nu o sa fie nesimtit sa goleasca barul si patronul o sa isi permita sa dea berea gratis
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Vin Ian 24, 2003 4:18 pm

Una dintre cele mai penale formatii romanesti...piesa aia cu "vecinii de la bloc" era de tot cacatul, nici acum nu stau mai bine, nici vorba de rock
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Ines » Vin Ian 24, 2003 6:06 pm

Initial trimis de copiutzu

Chestia cu aceleasi influente e beton. Vrei sa zici ca daca tu si eu ascultam aceeasi muzica, sigur daca ne-am apuca de cantat am suna le fel?:O Las-o mai.
Eu zic ca vom auzi sigur de ei peste 20 de ani, atunci cand daca o sa se dea bere gratis, romanu' nu o sa fie nesimtit sa goleasca barul si patronul o sa isi permita sa dea berea gratis

Beton esti tu si cu vecinii tai de la bloc :p. S-a mai intamplat si la case mai mari. Pe vremea cand Bittman deabia se lansase, toata lumea spunea ca il imita pe Minculescu. E drept ca atunci cand cantase cu Iris, colegii de trupa il fortasera sa cante ca si Cristi, dar si pentru ca amandoi il iubeau pe Coverdale (apropos, daca nu stiai, Mincu e fan Coverdale, si asta SE VEDE si in modul in care canta; nu mai vorbim de influentele in muzica vezi "De vei pleca" vs. "We Wish You Well") si pe Paul Rogers. Cu timpul Dan si-a gasit "drumul" sau. Sunt convinsa ca si baiatul asta (Mihai) o sa-si gaseasca drumul sau si poate ca peste 10 ani (:) ma incapatanez, vezi?) o sa apara cineva care sa-l "imite" si pe el.

Pana la urma, daca e sa fim obiectivi, baiatu' chiar are voce si mie imi place.
Ines
Junior Member

bere gratis

Mesajde Bortzianu' » Sâm Ian 25, 2003 11:39 pm

Intamplator in vara anul trecut am cantat in deschidere la bere gratis. Nu am nimic cu ei si cu influentele lor ..daca tipul are timbrul lui Bitman (si il are!!!) ..norocul lui ..ca e o voce cu care lumea s-a obisnuit... nu cred ca se chinuie sa imite ... dar stilul unor piese e periculos de aproape de Holograf... Ma rog, altceva voiam sa discut ..despre MODESTIA/7 ani de acasa pe care nu o au... Pai fratilor: cand ai un sunetist profesionist , la un mixer digital, si care incearca sa-si faca treaba pentru care e platit...LASA-L sa si-o faca ...cand vocalul, cand basistul, cand clapa se incruntau la bietul om, faceau fasoane "ca nu se aud , ca boxele de control sunt tare/incet....blablabla..." ..Intr-un final, dupa 45-50 de minute de reglaje ... s-au coborat de pe scena amenintand sa nu le umble nimeni la reglaje ca oricum sunt de caca...si credeti-ma ca erau profesionisti tipii de la sunet..Ei bine, normal ca noi am cantat pe sculele lor (limba asta romana!) ..si , spre nemultumirea lor...ne-am auzit foooarte bine... (desi eu am multi basi - medii joase - in voce...comparativ cu vocalul de la bere) .. Ei bine ... morala este: hai sa fim mai modesti . ca tot oameni suntem , doar cu alta meserie...
Bortzianu'

Re: bere gratis

Mesajde Unregistered » Lun Ian 27, 2003 4:59 pm

Initial trimis de Bortzianu'
Intamplator in vara anul trecut am cantat in deschidere la bere gratis. Nu am nimic cu ei si cu influentele lor ..daca tipul are timbrul lui Bitman (si il are!!!) ..norocul lui ..ca e o voce cu care lumea s-a obisnuit... nu cred ca se chinuie sa imite ... dar stilul unor piese e periculos de aproape de Holograf... Ma rog, altceva voiam sa discut ..despre MODESTIA/7 ani de acasa pe care nu o au... Pai fratilor: cand ai un sunetist profesionist , la un mixer digital, si care incearca sa-si faca treaba pentru care e platit...LASA-L sa si-o faca ...cand vocalul, cand basistul, cand clapa se incruntau la bietul om, faceau fasoane "ca nu se aud , ca boxele de control sunt tare/incet....blablabla..." ..Intr-un final, dupa 45-50 de minute de reglaje ... s-au coborat de pe scena amenintand sa nu le umble nimeni la reglaje ca oricum sunt de caca...si credeti-ma ca erau profesionisti tipii de la sunet..Ei bine, normal ca noi am cantat pe sculele lor (limba asta romana!) ..si , spre nemultumirea lor...ne-am auzit foooarte bine... (desi eu am multi basi - medii joase - in voce...comparativ cu vocalul de la bere) .. Ei bine ... morala este: hai sa fim mai modesti . ca tot oameni suntem , doar cu alta meserie...

Da-mi voie sa te invat ceva - MODESTIA NU ARE CE CAUTA IN PROFESIE. Daca n-o sa inveti asta, o sa canti in deschidere toata viata!
Unregistered

Re: Re: bere gratis

Mesajde Bortzianu' » Mie Ian 29, 2003 1:10 pm

Da-mi voie sa te invat ceva - MODESTIA NU ARE CE CAUTA IN PROFESIE. Daca n-o sa inveti asta, o sa canti in deschidere toata viata!

..:)) Dar sapte ani de acasa au voie? ..Ma rog, tu esti unul dintre aia, nu? ..Baiete..uita-te la profesionisti ..ca Bitman/Minculescu/Directia 5/... ..uita-te la ei si invata... Nici macar nu era vorba de o FALSA modestie ..:)) ..daca nu o ai .... e ca si cum te-ai chinui sa faci muzica buna... de-aia si canti ce canti .. ca stai prost cu SUFLETUL ..si bunul simt...
..Si stai tu calm... ca am inceput anul bine ..nu voi mai canta in deschidere..:))) ... si chiar daca as face-o mai important e PENTRU CE m-am urcat pe scena ... tu probabil inca nu stii ..asa-i ?
Moarte lenta..:).. Si da-le copiilor tai astfel de invataminte ..si apoi mira-te de ce traiesti in cacat..:)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

So 80's

Mesajde Bassplayer » Sâm Feb 01, 2003 6:34 am

Stilul e fumat.
N-au adus nimic nou, dupa 2 versuri incepi sa te plictisesti.
Bassplayer

Re: So 80's

Mesajde mica » Dum Feb 02, 2003 3:13 am

Initial trimis de Bassplayer
Stilul e fumat.
N-au adus nimic nou, dupa 2 versuri incepi sa te plictisesti.

Mie imi place cum canta ca asa de frumosi sint barbati astia .. :)) La noi toti sint prostcrescuti si bere gratis mai imi aduc o raza de soare in viata mea plina de mitocani.

Asa ca lasatima pe mine sa ii ascult si care nu va place ascultati ce va place!

Bamos todos Paola!
mica

Re: Re: Re: bere gratis

Mesajde Unregistered » Dum Feb 02, 2003 2:43 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..:)) Dar sapte ani de acasa au voie? ..Ma rog, tu esti unul dintre aia, nu? ..Baiete..uita-te la profesionisti ..ca Bitman/Minculescu/Directia 5/... ..uita-te la ei si invata... Nici macar nu era vorba de o FALSA modestie ..:)) ..daca nu o ai .... e ca si cum te-ai chinui sa faci muzica buna... de-aia si canti ce canti .. ca stai prost cu SUFLETUL ..si bunul simt...
..Si stai tu calm... ca am inceput anul bine ..nu voi mai canta in deschidere..:))) ... si chiar daca as face-o mai important e PENTRU CE m-am urcat pe scena ... tu probabil inca nu stii ..asa-i ?
Moarte lenta..:).. Si da-le copiilor tai astfel de invataminte ..si apoi mira-te de ce traiesti in cacat..:)

Bafta!

Hai sa-ti spun un banc.
Un tip care era ingrijitor la un circ, in sensul ca ranea rahatul din custile animalelor se plangea intr-o zi unui prieten, la o bere: "Imi e foarte greu, toata ziua in rahat, imi put hainele si pielea, incerc sa-mi fac treaba cat mai bine, banii sunt putini si nimeni nu-mi apreciaza munca. Nu stiu ca sa ma mai fac!" Prietenul lui ii spune: "Pai daca e asa de rau de ce nu te cari?" La car tipul raspunde: "Cum? Sa parasesc show-business-ul?"
Concluzie: show-business-ul oricum e o lume plina de rahat. Lucrez in show-business (nu urc pe scena, dar sunt foarte aproape de ea) si stiu sigur ca asa e.
Faptul ca niste artisti incearca sa se asigure ca totul vor avea cel mai bun sunet pe scena nu mi se pare lipsa de modestie ci dovada de profesionalism. Probabil ca dupa ce o sa ai un numar mai mare de concerte la activ o sa descoperi ca de multe ori oricat de mult te-ai chinui la probele de sunet, intotdeauna in concert n-o sa sune la fel. Asta pentru ca, daca mai sunt si altii care fac probe dupa tine, respectiv canta inaintea ta, reglajele vor fi modificat esi eu inca n-am intalnit inginerul ala de sunet care sa-si noteze reglajele la fiecare trupa... Asa ca nemultumirea lor mi se pare destul de justificata.
In ceea ce priveste modestia, Neinregistratul avea dreptate, de multe ori modestia ta va fi prost inteleasa de cei din jur si te vor calca in picioare. Bittman, Minculescu si ceilalti pe care i-ai dat drept exemplu nu sunt deloc modesti. Ei au doar constiinta valorii lor pe care au impus-o in multi ani de cariera. Dar nu-ti doresc sa fii in preajma lui Bittman cand e calcat pe coada... trust me!
Ceea ce vreau sa spun este - nu fii ingamfat dar tine-ti mereu coloana dreapta. Si atunci toti te vor respecta!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: bere gratis

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 03, 2003 12:00 pm

Faptul ca niste artisti incearca sa se asigure ca totul vor avea cel mai bun sunet pe scena nu mi se pare lipsa de modestie ci dovada de profesionalism.

In ceea ce priveste modestia, Neinregistratul avea dreptate, de multe ori modestia ta va fi prost inteleasa de cei din jur si te vor calca in picioare. Bittman, Minculescu si ceilalti pe care i-ai dat drept exemplu nu sunt deloc modesti. Ei au doar constiinta valorii lor pe care au impus-o in multi ani de cariera. Dar nu-ti doresc sa fii in preajma lui Bittman cand e calcat pe coada... trust me!
Ceea ce vreau sa spun este - nu fii ingamfat dar tine-ti mereu coloana dreapta. Si atunci toti te vor respecta!

Ok.. pai: crede-ma ca nu a fost frumos ce au facut. ... iar sunetistul. pe un mixer digital, cu presset-uri si toate magariile pe el... era PROFESIONIST ..cei care au dat senzatia ca NU STIU CE VOR au fost mai sus discutatii ... :( ..nu o spun cu invidie sau ..doar asa de dragul discutiei... au fost prost-crescuti... ma rog... de afara se vede altfel...

In ceea ce priveste al doilea sfat... iti multumesc .. nu sunt ingamfat si ..incerc sa imi tin coloana dreapta ...altfel nu ma mai consider om... ca nimeni nu m-a calcat vreodata in picioare...asa cum o fac eu ...

...si.. nu vorbeam de modestia manifestarii ..:) daca esti "modest" in show-ul pe care il faci (adica slab pregatit) ..e normal sa te pierzi in multime ...:)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 2:23 pm

Mie chiar imi place Bere Gratis. Ei chiar muncesc la albumele care le scot, spre deosebire de alte trupe carefac si ei 2-3 piesesi scot un album, inca 2-3 si tot asa. Piesa "Strazi albastre" e draguta, dar imi placea mai mult "Nebun"si mai ales prima varianta, cea de pe album.
Cat despre ce spunea cineva ca au scos si ei 2-3 piese si probabil ca in curand se vor destrama, sincer, nu prea cred.
Unregistered

buna sunt o fana bere gratis

Mesajde ioana » Joi Dec 04, 2003 4:35 am

Vreau sa stiti ca sunt o fana a voastra si ca va iubecs f mult. Vreau sa stiti ca vam vazut pt prima data in alba iulia la 1 decembrie. Mi-ar fi placut sa vb cu voi ,dar nu s-a putut.Imi place f mult stilul vostru de muzica si sa o tineti tot asa.
Eu sunt din judetul alba. Vam pupat mai ales pe tine MIHAI.
As vrea sa stiu daca putem conversa intrun fel ?oare se poate ?
ioana

Mesajde piskeshu » Joi Dec 04, 2003 9:06 am

Initial trimis de Nightwish
Bere Gratis dintre zecile de formatii pseudo-rock.
Piesa "strazi albastre" e dragutza, acceptabila, in rest nimik.

Corect! Il mai putem numi shi soap rock. Vezi shi Directia 5,etc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde I`m With You » Joi Dec 04, 2003 6:22 pm

Hmmmm...Ceva in genu...Poi...Nu`s prea prea.Dar imi place noua lor melodie "Poveste de oras" ,insa videoclipul mi se pare cam absurd.Nu cam,e kiar absurd
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

iMI VINE SA VOMIT CAND II VAD

Mesajde NATY » Vin Dec 05, 2003 7:55 pm

Trupa asta mi se pare mie cea mai ,cea mai "sterila"daca pot spune asa.Sunt urati rau toti,aroganti mai ales Mihai care are impresia falsa ca-i vre-un macho,iar muzica lor intotdeauna a sunat a Holograf.
NATY

Mesajde Sydney » Sâm Dec 06, 2003 4:34 pm

Ideea de bere gratis e tare ,formatia e najpa!!!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde rocketman » Sâm Dec 06, 2003 10:32 pm

Bere Gratis o sa fie formatie de rock cand mi-oi vedea eu ceafa
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde carmen » Lun Dec 08, 2003 11:40 pm

Ii vad pe cei de la Bere Gratis cu un viitor stalucit in muzica.Fac muzica de calitate si multa atmosfera la concerte. Din spatele lor se reflecta ani buni de munca, educatie, inteligenta,umor si suflet pentru ceea ce fac mai bun si anume :muzica.Bravo lor si bafta pe mai departe!Mai treceti si pe la mare,baieti!
carmen

Bravo

Mesajde ana » Mar Dec 09, 2003 2:58 pm

Este prima oara cand accesez aceasta pagina si nu mi-a placut deloc!Sunt de aceeasi varsta cu Mihai,deci trecuta de 20 de ani si citind mesajele am avut senzatia ca stau in fata adolescentilor teribilisti cu acnee pe fata care incearca sa-si caute identitatea in plagiat.Felicitari formatiei''BERE GRATIS",sunteti buni si am certitudinea ca o sa fiti si mai buni!
ana

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii