Cele mai socante/ciudate declaratii.....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cele mai socante/ciudate declaratii.....

Mesajde SatyR » Dum Ian 05, 2003 3:39 am

Cu totii am fost pusi pe ganduri de anumite declaratii mai mult sau mai putzin socante apartinand unor oameni cum ar fi :criminali in serie/satanisti/oameni de cultura/celebritati/etc..

Insirati si voi aici cate ceva .....trebuie sa existe anumite declaratii care sa va fi lasat masca.....

DAVID BERKOWITZ- celebrul criminal in serie al anilor '70 cunoscut si sub numele de "Son of Sam",intr-o scrisoare lasata langa una din vicitimele sale si adresata celui ce ancheta cazul.

"Dear Captain Joseph Borrelli,

I am deeply hurt by your calling me a wemon hater. I am not. But I am a monster. I am the 'Son of Sam.' I am a little brat.

I feel like an outsider. I am on a different wavelength then everybody else -- programmed too kill.

However, to stop me you must kill me. Attention all police: Shoot me first -- shoot to kill or else keep out of my way or you will die!

I love to hunt. Prowling the streets looking for fair game -- tasty meat. The wemon of Queens are prettyist of all. It must be the water they drink. I live for the hunt -- my life. Blood for papa.

Mr. Borrelli, sir, I don't want to kill anymore. No sur, no more but I must, 'honour thy father.'

I want to make love to the world. I love people. I don't belong on earth. Return me to yahoos.

To the people of Queens, I love you. And I want to wish all of you a happy Easter. May

God bless you in this life and in the next"

"I blame them for everything. Everything evil that's happened in the world--somehow goes back to them."(despre femei).

"I always had a fetish for murder and death."

"I wasn't going to rob her, or touch her, or rape her. I was just going to kill her."

"I didn't want to hurt them, I only wanted to kill them"- alte declaratii ale aceluiasi David Berkowitz

* *

*

Fragmente dintr-un interviu cu Varg Vikernes ,omul din spatele proiectului black metal "BURZUM" condamnat pt. uciderea unui membru al trupey Mayhem.

What EXACTLY were you convicted for?

-"I was convicted for; theft and possession of 125 Kg of Dynamite and 26 Kg of Glynite (another type of explosives); arson of four Jewish temples (churches) and 1st degree murder.

What did it feel like when you killed him?

-"Nothing special, really. It was no big deal."

Were you horrified that you had actually killed him?

-"Why should l? It is natural to kill, especially when you are threatened. I think it is quite normal. This thing about killing has caused such hysteria."

Were your parents horrified when they heard you had committed murder?

-""Not really. The reactions my mother got from her friends was that I should be rewarded for killing that pig! She didn't like him at all."

-""I am a teosof is many ways. I try to know it all (teosofi is a wisdom religion who worship(if you can call it that) wisdom). Of course I use all my wisdom to spread evil and sorrow and hopefully death. I worship death, evil and all darkness. Hm...use the goodness on earth in evil purposes! And of course the evil...."- BURZUM

* *

*

TED BUNDY - The most frightening serial killer of our time,The handsome, educated psychopath who murdered pretty girls.

"I grew up in a wonderful home with two dedicated and loving parents, as one of 5 brothers and sisters. . . . We regularly attended church. . . .. I'm not saying it was "Leave it to Beaver", but it was a fine, solid Christian home"TED BUNDY

"was a normal person. I had good friends. I led a normal life, except for this one, small but very potent and destructive segment that I kept very secret and close to myself"TED BUNDY

". . . I deserve, certainly, the most extreme punishment society has and society deserves to be protected from me and from others like me, that's for sure."-TED BUNDY

* *

*
SatyR
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Ian 06, 2003 3:04 pm

cea mai socanta declaratie pe care am auzit-o a fost de la o prietena care mi-a zis ca visul ei e sa futa o mie de barbati...
singura replica pe care i-am putut-o da a fost
"si cati mai ai?..."
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

1390 - offtopic

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 5:00 pm

Daca are nevoie de "materie prima", da-i numarul meu de telefon! :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 07, 2003 1:50 am

cea mai socanta declaratie pe care am auzit-o a fost de la o prietena care mi-a zis ca visul ei e sa futa o mie de barbati...

Interesant, psihologic, ciudat, bizar, frumos, monolog?!:p
anyway...fuck it..:)

Referitor la topic. Mie imi placeau replicile pe care le spunea HANIBAL LECTOR.
In alta ordine de idei...cred ca "declaratia de venit" e cea mai socanta pe care am auzit-o. Imi trezeste fiori pt ca este falsa...venitul declarat este mai mic ca cel real si din clipa in clipa astept garda la usa.:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Mar Ian 14, 2003 11:46 am

Initial trimis de Love2Fly

Interesant, psihologic, ciudat, bizar, frumos, monolog?!:p

:M
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 14, 2003 11:57 am

mi se destul de interesanta : de ce nu-mi iei p**a-n gura cand te doresc atat de mult!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 8:46 pm

lol...funny but not funny enuff...mai erau si semenele:

:fuck: :no:
sau

:)
Te pupa tata!:eat:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Ian 14, 2003 8:59 pm

Initial trimis de Superba Oana
"si cati mai ai?..."

Deci ea e gagica din visu' meu !
dinu
Junior Member

Mesajde Radu123 » Joi Ian 16, 2003 5:23 pm

Initial trimis de Superba Oana
"si cati mai ai?..."

Pe toti odata? :sperm:
Radu123
Junior Member

Mesajde Sydney » Sâm Ian 18, 2003 11:53 pm

1000 de barbatzi!E destulk de tare,da' ar fi fost si mai socant dak zicea si intr-o saptamana... :D

Ma rog...Declaratie tare pe care am auzit-o(de dragoste):

Unu' vb cu nevasta-sa la Tel(aia era in Spania):
[..]"fa,taci fa sa iti zic ceva.Fa io te iubesc pe tine fa!"

Ps: e pe bune faza!

Telefon adik ...greseala mea...scuzati!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Bamse » Dum Ian 19, 2003 1:11 am

Initial trimis de edd4real

Ma rog...Declaratie tare pe care am auzit-o(de dragoste):

Unu' vb cu nevasta-sa la el(aia era in Spania):
[..]"fa,taci fa sa iti zic ceva.Fa io te iubesc pe tine fa!"

pai da ...ca daca era el in Spania ...nici pe declaratia asta n-o mai auzea..
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde nederlande » Joi Ian 23, 2003 7:20 am

trimis de Oana
o prietena mi-a zis ca visul ei e sa futa o mie de barbati..."

imi inchipui ca si fratele "bagaboantei" aleia isi doreste de asemenea sa le traga cateva alora 1000
nederlande
Junior Member

Mesajde Cruela » Joi Ian 23, 2003 6:54 pm

Cea mai k-ulmea decalratie pe care am auzit-o pana acum a fost cea a lui Jojo si anume ca: "Eu vreau un barabt destept care sa imi poata provoca un orgasm spiritual!!!"

DACA IMI PUTETI EXPLICA SI MIE CE INSEAMNA ASTA, in afara de faptul ca Jojo este proasta de da in gropi, spuneti-mi....
Cruela
Junior Member

Mesajde Sydney » Joi Ian 23, 2003 9:31 pm

Initial trimis de Cruela
Cea mai k-ulmea decalratie pe care am auzit-o pana acum a fost cea a lui Jojo si anume ca: "Eu vreau un barabt destept care sa imi poata provoca un orgasm spiritual!!!"

DACA IMI PUTETI EXPLICA SI MIE CE INSEAMNA ASTA, in afara de faptul ca Jojo este proasta de da in gropi, spuneti-mi....

Crezi k ea e atat de dezvoltata mintal incat sa stie ce e avut sa spuna?Mai e si blonda...
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Dum Feb 02, 2003 4:38 pm

Cica la unul din fostii prieteni ai mei,''te iubesc atit de mult incit nu realizasem asta decit atunci cind ai plecat din tara'',asta fiind dupa ce venisem in tara dupa un an de zile de stat in Grecia si aflind ca ma voi casatori din interes.Si cine l-a crezut ,de fapt nu a fost nici primul dar nici ultimul intr-o luna de zile cit am stat in tara,ma sunau pfosti prieteni de nu mai stiam de unde sa-i iau.

Cica am fost iubita:) ,bine au fost si unele declaratii nu ciudate dar placute de la prieteni care tineam la ei,asta cit eram in tara,ba chiar unul mi-a desenat o felicitare destul de draguta,am sa o scanez si o voi pune pe forum,merita vazuta ,pe mine m-a impresionat destul de mult.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Feb 23, 2003 2:02 am

RICHARD RAMIREZ - unul dintre cei mai celebrii criminali in serie ai vremurilor noastre...cunoscut pt inclinatiile sale inspre satanism si heavy metal.

"I love to kill people. I love to watch them die. I would shoot them in the head and they would wiggle and squirm all over the place, and then just stop. Or I would cut them with a knife and watch their faces turn real white. I love all that blood."

Richard Ramirez
SatyR
Junior Member

Mesajde tre » Lun Feb 24, 2003 4:11 am

"make love not war" - nu stiu cine-a zis-o...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Feb 24, 2003 9:19 am

bre satyre,sunt io dement sau tu ai o inclinatie spre crima?ce dracu ma ne tot insiri ce au zis sceleratii aia?iar daca tot vrei chestii macabre si socante,cauta filmul facut de Shagrath,vocalistul de la Dimmu Borgir!sa vezi acolo declaratii si violenta!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SatyR » Lun Feb 24, 2003 3:23 pm

Initial trimis de SOD
bre satyre,sunt io dement sau tu ai o inclinatie spre crima?ce dracu ma ne tot insiri ce au zis sceleratii aia?iar daca tot vrei chestii macabre si socante,cauta filmul facut de Shagrath,vocalistul de la Dimmu Borgir!sa vezi acolo declaratii si violenta!

LOOOLL n-am ma SOD nici o inclinatie spre crime ,doar ca mis e par interesante cazurile celebrilor criminali,nu in sensul ca ii admir sau mai stiu eu ce,doar asa de dragu studiului :)))))..imi plac filemele de genul asta ,ma uit pe discovery sa pe reality tv la cazurile astea si la cum sunt rezolvate ,etc...dar nu cred ca asta ma face vreaun nebun cu vreo inclinatie macabra....
SatyR
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii