tudor chirila-perfectiunea intruchipata
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
tudor chirila-perfectiunea intruchipata
vama veche intr-adevar e cea mai buna.dar nu credeti ca si tudor e the best of all?
- Unregistered
Daca despre mine e vorba mai unregistred....
......da sunt cu adevarat cel mai mare manelst in viata.....de ce sa-i faci.....muzica ca stefan de la barbulesti,nicolae gutza,sorinel pustiu,jean de la craiova sau dan armeanca nu face nimnei.....
......da sunt cu adevarat cel mai mare manelst in viata.....de ce sa-i faci.....muzica ca stefan de la barbulesti,nicolae gutza,sorinel pustiu,jean de la craiova sau dan armeanca nu face nimnei.....
-
SatyR - Junior Member
Initial trimis de SatyR
Daca despre mine e vorba mai unregistred....
vad ca ii stii pe toti.dar nu se compara nici un pusti de la craiova pe nume dan sau armean sau cum vrei tu cu tudor,care are ceva cultura si inteligenta.asa ca fii fara grija,stie el sa joace si popice sub apa.daca e perfect se descurca el in toate
- Unregistered
ce-aveti cu manelistii???
Initial trimis de Unregistered
vad ca ii stii pe toti.dar nu se compara nici un pusti de la craiova pe nume dan sau armean sau cum vrei tu cu tudor,care are ceva cultura si inteligenta.asa ca fii fara grija,stie el sa joace si popice sub apa.daca e perfect se descurca el in toate
...Dar BILI-BOACE stie sa joace?????
... Ia nu va mai luativati de manelistii care adica cum se zice nau cultura ca a voastra! Noi avem culturi vaste si care nu crede sa ne punem la o incercare ! Noi neam reinventat limba si gramatica si tot sa fie pe plac la noi ! Limbile evolueaza si noi la fel! Ne doaren c si cot de pruteanu vostru noi sintem mai liberi ca voi in exprimare si mai multi si mai buni la facut bani! Invidiosilor si carcotasilor si ...ducetivati undeva cu muzica voastra lesinata !
da...sunt de acord ca chirila sa ramana la actor. ca prea se mataie ca andrea balan. de zici ca acum are un atac de spume la gura ...

- palose si sabie dau
Re: ce-aveti cu manelistii???
Initial trimis de palose si sabie dau
... Ia nu va mai luativati de manelistii care adica cum se zice nau cultura ca a voastra! Noi avem culturi vaste si care nu crede sa ne punem la o incercare ! Noi neam reinventat limba si gramatica si tot sa fie pe plac la noi ! Limbile evolueaza si noi la fel! Ne doaren c si cot de pruteanu vostru noi sintem mai liberi ca voi in exprimare si mai multi si mai buni la facut bani! Invidiosilor si carcotasilor si ...ducetivati undeva cu muzica voastra lesinata !
da...sunt de acord ca chirila sa ramana la actor. ca prea se mataie ca andrea balan. de zici ca acum are un atac de spume la gura ...![]()
BILI -BOASE era corecti
- palose si sabie dau
Re: ce-aveti cu manelistii???
Initial trimis de palose si sabie dau
da...sunt de acord ca chirila sa ramana la actor. ca prea se mataie ca andrea balan. de zici ca acum are un atac de spume la gura ...
Vad ca ati inceput prin eliminarea cratimelor...

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Re: ce-aveti cu manelistii???
Initial trimis de Aliosha
Vad ca ati inceput prin eliminarea cratimelor...![]()
sa inteleg ca nimanui nu-i place vama veche?
- Unregistered
Re: Re: Re: ce-aveti cu manelistii???
Nu te speria....,vama veche este placuta de multi,dar tot ce stiu sa cante este "Hotel Cismigiu",si atat.Din punctul meu de vedere Vama Veche este cea mai buna trupa romaneasca,diferentiidu-se de celelate prin faptul ca nu fac o muzica comerciala.Am tot respectul ptr ei.
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: ce-aveti cu manelistii???
Dar ce pot sa-mi spui de raposatele Andre,de Minodora,Cream,etc?sa nu-mi zici ca fac o muzica de calitate,dar este promovata.Sunt aceleasi versuri,fond sonor,s.a.m.d.Tot ce pot sa spun este ca V.V. stie sa cante iar muzica buna ramane.
- Unregistered
Nu!!!!
Cum sa nu ne placa Vama Veche?Sunt superbi!Eu una ii ador!Ador toata muzica lor!Ador fiecare vers,fiecare melodie...dupa parearea mea ei cu adevarat vand muzica nu porcarii!!!Toate albumele lor cuprind cate unmesaj iar versurile melodiilor...iti ajung pana la suflet...Nu pot sa-i inteleg pe cei carora nu le place ama Veche..eu sunt cu adevarat artisti!!
A..daca am parerea asta ,nu inseman ca nu-mi place sa ascult si manele !Ba din contra ascult cu placere si manele..ca doar ..sa fim seriosi cine nu asculta..?Peste tot sunt manele....asa ca...referitor la subiect...Da da si da...imi place Vama Veche!!:D
A..daca am parerea asta ,nu inseman ca nu-mi place sa ascult si manele !Ba din contra ascult cu placere si manele..ca doar ..sa fim seriosi cine nu asculta..?Peste tot sunt manele....asa ca...referitor la subiect...Da da si da...imi place Vama Veche!!:D
~Viatza e o continua dilema..nu stii cand sa optezi spre un lucru sau altul..si de fiecare data speri sa faci alegerea cea buna...Chiar si asa invatza sa ieshi din situatziile dificile cu zambetul pe buze pt ca altzii sa nu creada ca suferi...Astfel itzi va fi mai simplu!!~:)
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
- Dilematica
- Junior Member
- Unregistered
Initial trimis de SatyR
Manele rules.....
aha SatyR. got u! and now it's all clear, cand ai zis ca-ti place Moonspell presupun ca te refereai la feat. lor cu ACM. right?

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de SatyR
ACM fiind cine? Handrian copilu Problem?))))...........cat despre Moonspell.......aia da muzica.....Fernando Ribeiro rules de-a binelea
...habia astept urmatoru halbum
![]()
eh, am vrut sa fiu si eu in spiritul tau de gluma

-
Initial trimis de Lady Killer
eh, am vrut sa fiu si eu in spiritul tau de glumasi mie imi place Moonspell, desi ultimele lor creatii nu prea m-au mai incantat...dar ce al lor e al lor, au o gramada de piese cel putin geniale.
Sa nu-mi spui ca nu-ti plac albumele "Sin/Pecado" si "Darkness and Hope"

Sin/Pecado mise pare pur si simplu superb,mi se pare albumu lor de maturitate...e super muzica.....as putea spune ca e materialul meu prefeat de la moonspell.....multa lume ma injura cand aude asta.....pt ca reprezentative ar fi "wolfheart" si "Irreligious"....dar...nu situ sin are ceva special...nu poate sa te lase rece....
"RUIN & MISERY"-marphaaaaaaaa
"In each of your failures
I saw my victory
And each time you fall
A knife tattoos a smile
On my lips
You are now empty of life
And we are drunk with death
We were lovers who could really share
The only love between us
Was hate.......RUIN AND MISERYYYYYYYYYYY":)))))))))))))))
Sa revenim la subiect,macar asa de ochii lumii,...
*Tudor Chirila rep perfectiunea?de ce?
-este vocalistul unei trupe de succes......mai sut si altii
-este actor-nu e singurul
Deci: pana la urma ce-l face asa special?daca perfectiunea se rezuma doar la a fi actor si a canta intr-o trupa atunci o mare parte din noi suntem semi-zei.....
......in the end.........cred ca subiectul asta e varza si nu e mare lucru de discutat pe marginea lui.....
-
SatyR - Junior Member
off-topic
'Darkness and Hope' chiar nu-mi place. un nume maretz pentru un material destul de slabutz. Si mie imi place cel mai mult Sin (Pecado) si asta in special pentru piesele 'Magdalene' si 'Mute'
si dupa aceea vine Irreligious (my favourite-'Opium')
si ca sa fiu si eu oleaca on-topic Tudor Chirila este un tip destul de talentat (desi categoric ca nu el depune efortul cel mai mare in formatie) dar nu vad in el perfectiunea intruchipata, de fapt nu vad in nimeni perfectiunea intruchipata.

si dupa aceea vine Irreligious (my favourite-'Opium')
si ca sa fiu si eu oleaca on-topic Tudor Chirila este un tip destul de talentat (desi categoric ca nu el depune efortul cel mai mare in formatie) dar nu vad in el perfectiunea intruchipata, de fapt nu vad in nimeni perfectiunea intruchipata.
-
La treaba cu perfectiunea te inseli amarnic Lady Killer. Uita-te mai atenta la femeia de servici din tura de dupa-masa... e divina
Cat despre moonspell, imi place chestia aia Oh Sehnore
God ii copiaza in draci. Ai ascultat Noaptea?

human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de Bassplayer
La treaba cu perfectiunea te inseli amarnic Lady Killer. Uita-te mai atenta la femeia de servici din tura de dupa-masa... e divina
mey, daca stau bine si ma gandesc sa stii ca ai dreptate, nu am fost atenta la femeia de serviciu (sunt prea multe in tura de dupa-masa) dar daca ma uit bine si prietenu' meu e cam perfect, la fel si eu si de asemenea un f bun prieten etc.

hmm...nu am ascultat prea mult God dar din ce am ascultat nu-mi place si la noi e un pic mai complicat sa abordezi stilul Moonspell, chiar daca ai reusi ai avea prea putin public ascultator.
-
Tudor Chirila..perfectiunea intruchipata???...eu cred ca e putin cam mult spus...e un tip ok, excelent vocal, actor bun (Drept dovada premiul de la Uniter) si mai are o chestie care ma da pe spate...il invidiez si mai mult pt asta...are un motoooorrrr...of of of...
oamenii inteligenti privesc intotdeauna in sus;)
oamenii inteligenti privesc intotdeauna in sus;)
vara asta am sa beau toata marea si am sa-i pun sarea langa un shot de tequila;)
- tequila
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii