Cat de fideli sunteti forumului?
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cat de fideli sunteti forumului?
Lol....am pus aici o poza cred UNICA pe forum in care EU sunt SINGURUL user si culmea singurul vizitator! al siteului....in sfarsit...SINGUUUUR!!! Asha....acum va intreb pe voi cu ce va laudati?
- Fişiere ataşate
-
- fidelitate.gif (58.12 KiB) Vizualizat de 2553 ori
-
Love2Fly - Junior Member
Cum draq esti singurul vizitator ? Nu vezi ca scrie 1 membru (tu) si 1 vizitator ? Deci in total 2 oameni !
Daca erai singur...mai ziceam. Dar e destul de greu..sa ramai singur pe forum.
Daca erai singur...mai ziceam. Dar e destul de greu..sa ramai singur pe forum.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Dar ai uitat sa mentionezi si ora la care erai singur ,poate dormea lumea la ora aia si mie mi s-a intimplat sa fiu unica membra pe site ,dar trebuie sa recunosc ca era la o ora destul de tirzie,asa ca nu esti numai tu cel fidel.

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Azi de dimineata pe la 7 si ceva eram singurul membru on-line.Si mai era un vizitator...Ce mare chestie...toti dormeau si eu nu am avut somn...Atata tot...Nu vad aici nimic legat de fidelitate.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
mai demult cand eram mic shi intram pe invisible.. 

- Fişiere ataşate
-
- screen.jpg (125.36 KiB) Vizualizat de 2546 ori
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ce vremuri! Pe atunci era Sopra administrator si intram in fiecare zi si stateam cate 4 ore.
Dar acum....
Dar acum....

-
dEpEchEmIND - Junior Member
-
Cu absolut nimic,doar k a simtzit shi ea nevoia sa-shi faca simtzita prezentza pe acest thread...like always...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
kissin sopra's banned ass
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
kickass si cu mine suntem cei mai vechi membri de pe forum (excluzand administratoru). si cum andrei nu mai posteaza, am ramas cel mai batran de pe aici
si asta din cauza danei si a lui deathangel.
darky, kiss it. kiss it, it might turn pink :a
si asta din cauza danei si a lui deathangel.
darky, kiss it. kiss it, it might turn pink :a
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
PREZENT!!!!!!
Eu sunt fidela forumului shi numai forumului. De useri putzin imi pasa de cand a plecat Sopra. Eu postez doar pentru mine. Atat.
-
Initial trimis de vali
kickass si cu mine suntem cei mai vechi membri de pe forum (excluzand administratoru).
Dee Dee e mai batrana pe forum decat tine & KickAss.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
1524
in cazu asta, dEpEchEmIND, de ce nu-ti faci tu un thread al tau, propriu si personal, in care sa postezi ce vrei, fara sa te deranjeze niminia, in special reciproca fiind valabila!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Uite ma..care e mai fidel/fidea k mine,ai?Ia ziceti?
- Fişiere ataşate
-
- fidel.jpg (120.7 KiB) Vizualizat de 2527 ori
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Da,esti bun si tu. Ti-a luat frati'tu modem...si dupa ce ca s-a chinuit o vara intreaba sa stranga bani pt. el...acum il mai pui sa plateasca si telefonu. :p
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da,esti bun si tu. Ti-a luat frati'tu modem...si dupa ce ca s-a chinuit o vara intreaba sa stranga bani pt. el...acum il mai pui sa plateasca si telefonu. :p
Ma eu l-am rugat dak vrea sa ia modem...Si telefonu' nu e problema lui.

-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Dee Dee e mai batrana pe forum decat tine & KickAss.![]()
hehe :hehe: deah .....
chiar daca numarul posturile mele nu imi arata batranetzea pe acest forum .... sunt unul dintre cei mai fideli membrii !
fanclubul asta e ceva ciudat ... pentru ca eu in general ma plictisesc foarte repede de orice.... nu shtiu cum m-a captivat el asha de mult ..... si acum am zile in care postez cu atat drag ..la fel k`n prima zi ! :yD
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Eu nu cred ca a fi fidel forumului inseamna a fi singurul membru online intr-un anumit moment. De fapt, cred ca nimeni nu ar trebui sa se mandreasca cu chestia asta... mie unul mi se pare foarte urat si total inacceptabil sa nu existe decat un membru online aici. Parerea mea...
Fidel forumului inseamna ca el deja a devenit ceva in viata ta, o parte a ei, ca stai si te gandesti la ce vei mai scrie si astepti cu nerabdare sa vezi mesaje noi. Fidel forumului inseamna sa postezi mesaje (nu aiurea, ca sa te afli in treaba) si sa incerci sa faci ceva sa il schibi in bine...
Am zis

Fidel forumului inseamna ca el deja a devenit ceva in viata ta, o parte a ei, ca stai si te gandesti la ce vei mai scrie si astepti cu nerabdare sa vezi mesaje noi. Fidel forumului inseamna sa postezi mesaje (nu aiurea, ca sa te afli in treaba) si sa incerci sa faci ceva sa il schibi in bine...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii