Parerea voastra despre artistii in devenire de pe curentul site

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Parerea voastra despre artistii in devenire de pe curentul site

Mesajde Anonim Trance » Sâm Feb 08, 2003 11:46 pm

Sincer, cu mici exceptii care se situeaza la nivelul minim....restul sunt catastrofaaaaaaaaa! nu dau nume...... Mai oi fi eu schiop de urechi? N-as crede asta...

Astept si parerile voastre...
Anonim Trance

Mesajde the Zephyr » Dum Feb 09, 2003 1:04 am

Poate mi-au scapat mie unele informatii.....da ce artisti in devenire? Isi face pomana cineva cu o mica lamurire?
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Re: Parerea voastra despre artistii in devenire de pe curentul site

Mesajde Bortzianu' » Dum Feb 09, 2003 1:15 am

Initial trimis de Anonim Trance
Sincer, cu mici exceptii care se situeaza la nivelul minim....restul sunt catastrofaaaaaaaaa! nu dau nume...... Mai oi fi eu schiop de urechi? N-as crede asta...

...Pai .."in devenire" nu implica si ca au sa devina artisti..:(

..tu cu ce te lauzi? ...

..e usor a spune vorbe ce din coada au sa sune...

..cica zicea unul rocker, cu parul mare si negru ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Feb 09, 2003 1:30 am

Bortzianu`.....tu esti unul dintre artistii de pe forum,nu? Ce at trebui sa credem de tine? :)
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Feb 09, 2003 2:03 am

Initial trimis de the Zephyr
Bortzianu`.....tu esti unul dintre artistii de pe forum,nu? Ce at trebui sa credem de tine? :)

..:) ..din pacate nu m-au pus inca la artisti in devenire ..:) ... am cam devenit de ceva timp artist...:) ..din asta traiesc / imi castig painea neagra si apa plata zilnica..:)(arta e si grafica si... animatia ..si.. ...imagine video si sunete in alte scopuri..)

..personal: Zephyr, te rog du-te la http://www.buricul.3x.ro , la sectiunea "piese in lucru" si ..vezi ca azi am tras o piesa la repetitii si am pus-o pe site ... e vorba de banii vorbesc _ part2 ....:) e mica..are 1.9 mega .... te rog da-ti cu parerea.

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Feb 09, 2003 2:50 am

Bine mai....o sa incerc. Sunt curioasa cum suna un artist necunoscut. Da de ce nu esti cunoscut.....? :) Poate te ajuta MOFii :D Nah....in fine....sa vad si eu.
the Zephyr
Junior Member

Mesajde basstard » Dum Feb 09, 2003 3:32 am

Mai Anonim Trance. Nu stiu ce genuri de muzica ai ascultat tu de acolo. Dintre "rockeri" sunt care suna penal dar sunt care suna super bine. Dody e un exemplu de sound superb. Am inteles ca sunt din Reghin. Asculta piesele lor in romaneste (alea cu titlu in engleza is instrumentale) E ceva soft rock cau clapa - un sound mai blueslike. Sunt acolo trupe care suna mult mai bine ca multi pacalici pe care ii vedem zilnic pe teveu.

Sa nu se faCA COnfuzii: nu ii cunosc pe cei de la Dody,deci n-am motiv sa le fac reclama.Era un exemplu (restu pe care i-am ascultat nu sunau cine stie ce)

Anonim Trance, pune si tu ceva facut de tine acolo.
De astia ca tine sunt peste tot.
Oamenii aia macar incearca.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Anonim Trance » Dum Feb 09, 2003 11:03 pm

Imi cer scuze am fost cam "acid" la inceput facand afirmatia la modul general...eu am ascultat destui si la intamplare n-am avut rabdare sa ascult tot
Anonim Trance

Mesajde Dj50 » Dum Feb 09, 2003 11:51 pm

Oamenii care sunt pe http://www.muzicabuna.ro la artisti in devenire au mai mult merit decat artistii asa zisi "consacrati". N-ati auzit de ei nu pentru ca sunt netalentati sau au melodii proaste ci pentru ca in industria muzicala romaneasca ies la suprafata numai gunoaiele comerciale - si e valabil pentru toate genurile nu numai pentru dance.

Bortianu: O sa remediem problema si o sa va punem pe site.
Dj50
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Feb 10, 2003 12:27 am

Nu stu daca chiar toti de acolo sunt artisti in devenire...de exemplu thy veils este poate mult mai cunoscut afara ca 3sud est sau mai stiu eu ce trupa de la noi.....dati doar un search pe google la thy veils sa vedeti ce de pagini din afara le sunt dedicate...deasemenea trupa asta s-a vandut f bine afara,la noi abia daca e cunoscuta...
SatyR
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 2:12 am

Unregistered

Mesajde Dj50 » Lun Feb 10, 2003 3:08 am

Initial trimis de SatyR
Nu stu daca chiar toti de acolo sunt artisti in devenire...de exemplu thy veils este poate mult mai cunoscut afara ca 3sud est sau mai stiu eu ce trupa de la noi.....dati doar un search pe google la thy veils sa vedeti ce de pagini din afara le sunt dedicate...deasemenea trupa asta s-a vandut f bine afara,la noi abia daca e cunoscuta...

Totusi, majoritatea sunt putin cunoscuti la noi in tara. Exceptiile sunt cei care au reusit sa-si scoata album/videoclip intre timp, dar nu sunt foarte multi.
Dj50
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Feb 10, 2003 8:33 am

Initial trimis de Bassplayer
(restu pe care i-am ascultat nu sunau cine stie ce)

Ai ascultat Pe neVeu' - Romania ???

Sau CFR ???
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

lui Dj50

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 10, 2003 4:33 pm

Initial trimis de Dj50
Oamenii care sunt pe http://www.muzicabuna.ro la artisti in devenire au mai mult merit decat artistii asa zisi "consacrati". N-ati auzit de ei nu pentru ca sunt netalentati sau au melodii proaste ci pentru ca in industria muzicala romaneasca ies la suprafata numai gunoaiele comerciale - si e valabil pentru toate genurile nu numai pentru dance.

Bortianu: O sa remediem problema si o sa va punem pe site.

..Multumesc, Dj50 ..

Pai acum ..n-am ce sa mai barfesc, ca sunt si eu la in devenire artisti ....

..hai ma, ca macar fac muzica (sau scot sunete..:) ) din placere.. cand o voi face pentru bani ... atunci sa dati in mine..:) ...

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Feb 11, 2003 8:31 am

Initial trimis de dadius

Ai ascultat Pe neVeu' - Romania ???

Sau CFR ???

CFR suna bine.

In schimb Pe Neveu nu imi plac deloc. Piesa incepe fain, e ritmata dar cand ajunge la refren s-a dus naibii.

Dau jos la greu de pe artisti in devenire. Revin cu alte pareri.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 11:30 am

Initial trimis de Bassplayer

CFR suna bine.

In schimb Pe Neveu nu imi plac deloc. Piesa incepe fain, e ritmata dar cand ajunge la refren s-a dus naibii.

Dau jos la greu de pe artisti in devenire. Revin cu alte pareri.

..PAi vezi sa nu uiti de Buricul Pamantului ...:))
:))

si :
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Feb 12, 2003 1:02 am

Initial trimis de Bortzianu'

..PAi vezi sa nu uiti de Buricul Pamantului ...:))

si :

Nu uit, duminica avem repetitii nu?
:D
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 17, 2003 4:43 pm

Sincer, eu cred ca tu esti unul dinte artistii in devenire de pe site ..... si pentru ca nu ai cum sa atragi atentia asupra ta, te apuci sa improsti pe altii ...
si, am mai tras o concluzie, cred ca pe aici cam bintuie o groaza de trupetzi neafirmati si afirmati, undercover ... ca altfel, pe cine ar interesa cum canta, cit castiga, cum compune cintaretzul X? pe ala care cumpara cdurile? nu .....

Unregistered

Re: Re: Parerea voastra despre artistii in devenire de pe curentul site

Mesajde basstard » Mar Feb 18, 2003 11:56 pm

Initial trimis de Unregistered
Sincer, eu cred ca tu esti unul dinte artistii in devenire de pe site ..... si pentru ca nu ai cum sa atragi atentia asupra ta, te apuci sa improsti pe altii ...
si, am mai tras o concluzie, cred ca pe aici cam bintuie o groaza de trupetzi neafirmati si afirmati, undercover ... ca altfel, pe cine ar interesa cum canta, cit castiga, cum compune cintaretzul X? pe ala care cumpara cdurile? nu .....

Aici gasesti oameni interesati de ce se intampla in viata muzicala de la noi. (Ascultatori, artisti "in devenire", artisti consacrati, oameni care lucreaza in showbiz etc).
Aici se discuta "lejer", adica schimbam opinii, invatam unii de la altii. Poti fi sigur ca lui Florin_HiQ (de ex) nu ii cresc vanzarile pt ca posteaza aici. O face de placere. La fel un "artist in devenire" nu va ajunge pe MTV daca posteaza aici. Aici DISCUTAM. (laudam, criticam, analizam).
Cine te pune sa citesti threaduri despre artisti in devenire daca nu te intereseaza subiectul?
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Re: Parerea voastra despre artistii in devenire de pe curentul site

Mesajde Anonim Trance » Mie Feb 19, 2003 2:56 am

Initial trimis de Unregistered

Da este adevarat sunt unul dintre artistii in "devenire"...care ar fi problema?..postez din punctul de vedere al ascultatorului ci nu din altul. Nu am intrebat cat castiga ics, igrec sau cum compune zet....Mai citeste inca odata topicul daca nu l-ai inteles...e de folos...
Sunt in asentimentul tau Bassplayer.
Anonim Trance

Mesajde mazdrunka » Mie Feb 19, 2003 3:49 am

Parerea mea e ca fiecare merita cat merita. Adica se vede unde unele melodii sunt lucrate si se vede unde nu. Se vede cine are viitor si cine nu. Unii vor ramane doar pe site aici. Altii poate vor merge mai departe, cine stie...
Un mic exemplu: Kumm - au scos mai multe albume pana acum, dar nu sunt multi cei care au auzit de ei. Si totusi baietii nu se lasa...
Aici depinde si de oameni...
Cat priveste muzica, pana la urma, daca nu faci ce se cere, degeaba te chinui...
mazdrunka

Re: Re: Re: Parerea voastra despre artistii in devenire de pe curentul site

Mesajde Unregistered » Mie Feb 19, 2003 10:28 am

PAI, HAI, BAGA ADRESA DE SITE SA FACEM DOWNLOAD!SA TE AUZIM! TI-AM ZIS CA ASA, UNDERCOVER, E USOR SA ZICI DE ALTII CA NU SUNT BUNI ....

INTR-ADEVAR, NU INTELEG EU MULTE LUCRURI, CU ATAT MAI PUTIN "TOPICUL" TAU ..... APROPO', CE INSEAMNA "TOPIC"?

Da este adevarat sunt unul dintre artistii in "devenire"...care ar fi problema?..postez din punctul de vedere al ascultatorului ci nu din altul. Nu am intrebat cat castiga ics, igrec sau cum compune zet....Mai citeste inca odata topicul daca nu l-ai inteles...e de folos...
Sunt in asentimentul tau Bassplayer.
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii