Ghici cine vine sambata la pranz...
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ghici cine vine sambata la pranz...
Stimatzi useri, domniile lor OM shi respectiv coltz-stanga-sus-semnatul vor sa organizeze o intalnire forumistica de week-end special pt aceia dintre useri ce nu pot in zilele lucratoare ale saptamanii. Shi cum cel mai bine intalnirile intre forumishti merg pe stomacul plin, vom muta pt o zi cartierul general al forumului in Matt's Sports Bar. Asha ca doritorii sa anuntze printr-un post prezentza lor pana cel tarziu vineri. Intalnirea propriu-zisa va avea loc sambata, la orele 16. Va ashteptam shi va multzumim anticipat pt prezentza.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Decret se refera la Mat Sports Pub. In Matt's Sports Bar mergem cu alta ocazie. :p
Eu vin. Abia astept berea ceheasca si pizza "4 anotimpuri". Si niste mici daca mai incape. :p
Sper sa vina cat mai multzi...lutze,drogatzi,virgini,betzivi...prieteni si dusmani !
Localul se afla vis-a-vis de statzia de metrou Titan
Eu vin. Abia astept berea ceheasca si pizza "4 anotimpuri". Si niste mici daca mai incape. :p
Sper sa vina cat mai multzi...lutze,drogatzi,virgini,betzivi...prieteni si dusmani !
Localul se afla vis-a-vis de statzia de metrou Titan
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Normal...ca va fac cinste cu prezentza mea. :p
Merlucius...sper ca vii si tu ! Le-am vorbit tuturor despre tine....ca despre Painea lu' Dumnezeu. :p Userii abia asteapta sa te cunoasca.
Asarar...sambata 1 martie , orele 16
Merlucius...sper ca vii si tu ! Le-am vorbit tuturor despre tine....ca despre Painea lu' Dumnezeu. :p Userii abia asteapta sa te cunoasca.
Asarar...sambata 1 martie , orele 16
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshu m-a trimis aici ca sa spun (probabil) ca vin si eu....
si as vrea sa vin....
problema: marti (de dimineata probabil) decolez.. si dupa ce stau cateva ore in aeroportul din paris iau avionu si plec (drum de 8 ore) in florida... no can do :cry:
but, cand ma intorc o sa vin si eu!!!!!
imi pare rau ca inca n-am ajuns sa ma intalnesc cu voi, dar lasa , mai e timp!! :kiss: love u all!!!

problema: marti (de dimineata probabil) decolez.. si dupa ce stau cateva ore in aeroportul din paris iau avionu si plec (drum de 8 ore) in florida... no can do :cry:
but, cand ma intorc o sa vin si eu!!!!!
imi pare rau ca inca n-am ajuns sa ma intalnesc cu voi, dar lasa , mai e timp!! :kiss: love u all!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
da ma bad girl,si eu trebuie sa ma duc pana la sao paolo si am scris aici ca sa afle toti ca ma duc la sao paolo si nu pot veni .dar poate bag un post de la vreun net din buenos aires,unde am escala!
pa,ciao,va pup pe toti!va iubesc!ciao!love u 4 ever!
pa,ciao,va pup pe toti!va iubesc!ciao!love u 4 ever!
-
SOD - Mesaje: 6035
Iar eu ma duc in Insulele Virgine , care se afla sub tutela americana. Dar ma intorc pana sambata. Poate aduc si niste virgine cu mine.
on-topic : pana acum suntem 3 : Decret , Alin si OM
Cataline , dumneata vii ? Sau locul de desfasurare al intalniri nu corespunde la standardele lu' matale ?
on-topic : pana acum suntem 3 : Decret , Alin si OM
Cataline , dumneata vii ? Sau locul de desfasurare al intalniri nu corespunde la standardele lu' matale ?
-
De ce sunteti rai, mey? Ce aveti daca fetele mai pleca si ele din Bucharest sa respire "aer" curat?
Ce ?! Ei, nah, ca eu plec in ...Tibet...Cu camila...si apoi ma duc la La Granja sa bombardez p-acolo...
Da... Vin si eu sambata...Cu pretenu` cred... Ce zici Sod?!
"Ce ti-e si cu bagaboantele astea, Cruelo!"( asta zicea "bunul" Sod)...
Ce ?! Ei, nah, ca eu plec in ...Tibet...Cu camila...si apoi ma duc la La Granja sa bombardez p-acolo...
Da... Vin si eu sambata...Cu pretenu` cred... Ce zici Sod?!
"Ce ti-e si cu bagaboantele astea, Cruelo!"( asta zicea "bunul" Sod)...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
SOD.... am spus ce am spus pentru ca trebuia sa dau un motiv intemeiat ca daca nu ma omorau Moshu & Alin... si ziceau ca nu vor sa vin and so on... dar chiar n-am cum, si am vrut sa dovedesc asta
crezi ca pe mine chiar ma intereseaza sa stie toti unde plec, cand plec, ce fac and so on? nope... dar macar stiti de ce nu o sa mai frecventez forumu pentru cateva zile....
imi pare rau daca faptul ca am dat prea multe detalii v-a "deranjat" :hehe:
(vezi alin, am motiv bun.....)

imi pare rau daca faptul ca am dat prea multe detalii v-a "deranjat" :hehe:
(vezi alin, am motiv bun.....)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
1624
Initial trimis de Bad Girl
imi pare rau daca faptul ca am dat prea multe detalii va "deranjat" :hehe:
nu nea deranjat, stai fara nici o nadejde.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
oooo.. imi cer scuze ca ma grabeam si am scris prea repede... vai, oare cum mi-am permis sa fac o asemenea greseala????? nu se poate... imi cer scuze, de acum incolo o sa fiu mai atenta si o sa ma asigur sa apas mai tare -
grow up :p
grow up :p
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Iar eu ma duc in Insulele Virgine , care se afla sub tutela americana. Dar ma intorc pana sambata. Poate aduc si niste virgine cu mine.
da ce treaba ai la maternitatea locala?iti cauti prospaturi?
-
SOD - Mesaje: 6035
1627
Initial trimis de Bad Girl
(...) imi cer scuze(..)
ceri pe dracu' ... nu ceri nimic, iti prezinti scuze
ANTI
-
chiar,parintii tai stie?
si eu o sa intarzi 5 minute pentru ca trebuie sa ma duc pana la ciorogarla sa imi iau un chil de cartofi ca sunt cu 1380 lei mai ieftini,dup-aia ii vand in crangasi si poate strang si eu de o bere.o sa iau metroul din semanatoarea(sper sa nu aiba intarziere) si o sa merg in directia : grozavesti-piata unirii 1-titan.si daca am noroc o sa gasesc si loc pe scaun,o sa fie asa cool,de-abia astept sa merg underground.de-abia astept sa va vad,va iubesc,va doresc,ca ca voi nu mai gasesc!;)

si eu o sa intarzi 5 minute pentru ca trebuie sa ma duc pana la ciorogarla sa imi iau un chil de cartofi ca sunt cu 1380 lei mai ieftini,dup-aia ii vand in crangasi si poate strang si eu de o bere.o sa iau metroul din semanatoarea(sper sa nu aiba intarziere) si o sa merg in directia : grozavesti-piata unirii 1-titan.si daca am noroc o sa gasesc si loc pe scaun,o sa fie asa cool,de-abia astept sa merg underground.de-abia astept sa va vad,va iubesc,va doresc,ca ca voi nu mai gasesc!;)
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
bah, io nici nu va iubec, nici nu va doresc, dar n-am alte planuri sambata viitoare
Sa nu va surprinda dak vin cu haina mea de blana, k inainte tre' sa trec pe la un prieten din Nepal..
Serios acum, pana acum catzi suntem? Io,OM,Alin,Felina&boyfriend, SOD(????), altcineva?

Serios acum, pana acum catzi suntem? Io,OM,Alin,Felina&boyfriend, SOD(????), altcineva?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
1630
[B]Localul se afla vis-a-vis de statzia de metrou Titan [/B]
iesirea dinspre posta, ca daca va bate gandul sa va duceti la cealalta iesire, vis-a-vis este o strada lunga care in orice caz nu se termina in "Mat Sports Pub".
ANTI
-
1642
Piata Unirii -> Timpuri Noi -> Mihai Bravu -> Dristor. Aici cobori din metrou si il iei pe cel de la linia vecina doua statii (Nicolae Grigorescu este prima). Cobori la Titan si mergi in sens invers directiei de deplasare a metroului din care ai coborat, ajungi la suprafata (nu stau sa-ti fac schita, te iti dupa multime) si in fata vezi locul cu pricina. Bafta! Daca iei metroul din alta statie decat Piata Unirii spune-mi si te indrum.
ANTI
-
Oaaaa...hai ca se strange lumea.
Pana acum : Mihai , Gabriel , Alin , Adelina , Andra , posibil Catalin.
Gigi...tu nu vii ?
Pana acum : Mihai , Gabriel , Alin , Adelina , Andra , posibil Catalin.
Gigi...tu nu vii ?
-
1645
Gigi...tu nu vii ?
Initial trimis de D€CR€T
(...) o intalnire forumistica de week-end special pt aceia dintre useri ce nu pot in zilele lucratoare ale saptamanii.
eu pot in cursul saptamanii! da, stiu, si Alin poate, dar eu nu sunt Alin si nu pot de doua ori pe saptamana! ce nu pot? chestia la care se face referire in primul post al acestui thread!
ANTI
-
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii