Zdob si Zdub - prima trupa de la noi preluata de Warner Music

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Zdob si Zdub - prima trupa de la noi preluata de Warner Music

Mesajde basstard » Dum Feb 23, 2003 2:47 pm

ZDUBII ISI IAU ZBORUL

ZDOB SI ZDUB sunt beneficiarii noului proiect derulat de Warner Music in Europa de Est, care vizeaza preluarea artistilor din Europa de Est. Prin urmare, Zdob si Zdub vor obtine pasaport pentru America. Trupa din Moldova se afla in tratative cu Warner Music inca din toamna trecuta, abia in urma cu cateva zile semnand un precontract.

A&A Records, casa de discuri licentiata Warner Music a oferit aceasta sansa celor de la Zdob si Zdub, dupa ce contractul avut cu formatia se incheiase. Prin urmare, urmatorul album Zdob si Zdub va aparea pe piata in vara si va purta emblema Warner.
In aceeasi perioada trupa va sustine un turneu in forta, de peste 180 de zile in tarile Europei de Est. Dupa ce contractul va fi definitivat, Zdob si Zdub va deveni o formatie "straina" si va incepe sa viziteze Romania din ce in ce mai rar, ca sa nu mai spunem ca si preturile discurilor vor fi stabilite la standardele lor internationale.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde tre » Lun Feb 24, 2003 2:48 am

zdubii din pacate nu-s o trupa 'de la noi'. is din moldova, si acum, sincer sa fiu se cam vede diferenta intre ce-i acolo si ce-i aici.
nu stiu cum de s-au nascut trupe asa profesioniste, precum zdubii, in moldova in timp ce la noi.......
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 24, 2003 10:38 am

Poate au scoala aia ruseasca de muzica .....
nu? au invatat si ei ceva bun sub "dominatia" ruseasca ...
Toata stima si admiratia pentru moldovenii astia de la Zdub si Zdob!!!

Initial trimis de tre cool
zdubii din pacate nu-s o trupa 'de la noi'. is din moldova, si acum, sincer sa fiu se cam vede diferenta intre ce-i acolo si ce-i aici.
nu stiu cum de s-au nascut trupe asa profesioniste, precum zdubii, in moldova in timp ce la noi.......
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 24, 2003 11:30 am

Initial trimis de Unregistered
Poate au scoala aia ruseasca de muzica .....
nu? au invatat si ei ceva bun sub "dominatia" ruseasca ...
Toata stima si admiratia pentru moldovenii astia de la Zdub si Zdob!!!

...ma! ..si la ei ( pieste Prut )sunt o multime (mai mica multimea ca si ei sunt mai putini) de andree si copii minune si .. talismani si zdubi si zdobi.

UNU: noroc/bani/compozitii bune-comerciale (noroc ca se inventase muzica populara inaintea lor ca daca nu ....)

DOI: necesitatea de a exista o astfel de trupa ... pe piata... e vreun DEOSEBIT printre ei si nu l-am vazut? ... nu... vreau sa spun ca nu e vreunul "de geniu" la ei ... au un aer putin cam spre RHCP , amestecat cu un iz de phoenix si ... o dementa de spitalul de urgenta ... :)) ..ma aberez. punct.

TREI: adevarul e ca nu sunt rai in ceea ce fac. si daca s-au descurcat, oricum au facut-o ..bravo lor!

Daca a reusit cineva, inseamna ca NU E IMPOSIBIL!!! ..asta tre' sa intelegem frati artisti satui de "in devenire"

...am spus "frati" ...

..poate dau cu bata-n balta, dar asta cred.
Bortzianu'
Junior Member

Re: Zdob si Zdub - prima trupa de la noi preluata de Warner Music

Mesajde Unregistered » Lun Feb 24, 2003 1:15 pm

Initial trimis de Bassplayer
ZDUBII ISI IAU ZBORUL

ZDOB SI ZDUB sunt beneficiarii noului proiect derulat de Warner Music in Europa de Est, care vizeaza preluarea artistilor din Europa de Est. Prin urmare, Zdob si Zdub vor obtine pasaport pentru America. Trupa din Moldova se afla in tratative cu Warner Music inca din toamna trecuta, abia in urma cu cateva zile semnand un precontract.

A&A Records, casa de discuri licentiata Warner Music a oferit aceasta sansa celor de la Zdob si Zdub, dupa ce contractul avut cu formatia se incheiase. Prin urmare, urmatorul album Zdob si Zdub va aparea pe piata in vara si va purta emblema Warner.
In aceeasi perioada trupa va sustine un turneu in forta, de peste 180 de zile in tarile Europei de Est. Dupa ce contractul va fi definitivat, Zdob si Zdub va deveni o formatie "straina" si va incepe sa viziteze Romania din ce in ce mai rar, ca sa nu mai spunem ca si preturile discurilor vor fi stabilite la standardele lor internationale.

Toata prezentarea asta a ta, foarte incurajatoare de altfel, nu ie cumva in cauza ca ultimu' album, scos de A&A nu prea s-a vandut asha cum se spera? sau are ceva legatura cu faptu ca nu prea mai vine lumea la concerte asha cum se intampla inainte? sau are legatura cu faza ca la festivalul de la Sziget de anu trecut a fost extrem de putzina lume in comparatzie cu ceea ce s-a intamplat tot acolo, dar cu un an inainte?

nu shtiu de ce, dar banuiesc ca raspunsul tau va fi NU.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Feb 24, 2003 1:18 pm

ZDUBII ISI IAU ZBORUL

shi mi-a mai placut o faza:" A&A Records, casa de discuri licentiata Warner Music a oferit aceasta sansa celor de la Zdob si Zdub, dupa ce contractul avut cu formatia se incheiase".
cum de s-a incheiat contractu' daca toate erau bune shi frumoase? shi cum a "oferit" A&A "sansa"? shi de ce nu o face shi pentru alte trupe (poate pentru cele care INCA mai au contract cu A&A)?
sunt shi io un om curios, ce sa-i faci...
Unregistered

Mesajde neatza » Lun Feb 24, 2003 1:24 pm

ZDUBII ISI IAU ZBORUL

maamaaa... shi ce de intrebari mai am.... cum adica o sa vina din ce in ce mai rar? adica nu voi mai avea eu shansa de a-i urmari la de 3X femeie pe acasa? ce pacat! renuntza ei la magnificile show-uri din twice? n-o sa mai vina la berar? dau iei cu picioru la toate astea pentru un amarat de contract cu Warner?

shi inca una: care ie afacerea pentru A&A? sau au facut-o din abnegatzie pentru muzica? (la asta potzi sa nu-mi raspunzi)
neatza

Re: Re: Zdob si Zdub - prima trupa de la noi preluata de Warner Music

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 24, 2003 1:46 pm

Initial trimis de neatza

maamaaa... shi ce de intrebari mai am.... cum adica o sa vina din ce in ce mai rar? adica nu voi mai avea eu shansa de a-i urmari la de 3X femeie pe acasa? ce pacat! renuntza ei la magnificile show-uri din twice? n-o sa mai vina la berar? dau iei cu picioru la toate astea pentru un amarat de contract cu Warner?

shi inca una: care ie afacerea pentru A&A? sau au facut-o din abnegatzie pentru muzica? (la asta potzi sa nu-mi raspunzi)

A&A si abnegatia pentru muzica..:( ... baba si animalX...:(

... sunt interesati doar de bani ..sigur e un plan bine gandit , o mediatizare cu un scop final ... bine stiut..se poate sa fie szighet ..sau o chestie care sa-i mai aduca in discutii pe ZsiZ ...
...ca de exemplu asta pe care o purtam noi acum...

..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Zdob si Zdub - prima trupa de la noi preluata de Warner Music

Mesajde neatza » Lun Feb 24, 2003 1:50 pm

Initial trimis de Bortzianu'

A&A si abnegatia pentru muzica..:( ... baba si animalX...:(

... sunt interesati doar de bani ..sigur e un plan bine gandit , o mediatizare cu un scop final ... bine stiut..se poate sa fie szighet ..sau o chestie care sa-i mai aduca in discutii pe ZsiZ ...
...ca de exemplu asta pe care o purtam noi acum...

..

bine, shtiam asta, da' eram doritor de o explicatzie d'aia de genu' "va tot plangetzi ca nu face nimeni nimic in tzara asta, shi acum ca a luat A&A initziativa, va batetzi joc..." ma rog... un sirop d'asta...
neatza

Mesajde basstard » Mar Feb 25, 2003 3:36 am

Stirea am luat-o si io de undeva... nu va zic de unde ca ma dau aia in judecata pt copyright
:D :D :D

Daca am sti adevaratekle motive numa' ne-am mira... cine stie care-i faza, oricum cinste lor. De ce n-au iesit Vama Veche, Iris sau altii care is buni? Io cre' ca pt ca nu s-ar fi vandut afara. Aia de afara au originalul (Whitesnake) nu le trebe o copie din Romania(Iris).
Zdubii suna altfel... ce-i a lor e a lor.

Timpul va demonstra daca sunt sau nu suficient de buni pentru vest. Care om mai fi aici peste un an ar fi interesant sa reluam discutia. Io as paria destul de mult pe Zdubi...
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 25, 2003 10:57 am

Stirea am luat-o si io de undeva... nu va zic de unde ca ma dau aia in judecata pt copyright
:D :D :D

Daca am sti adevaratekle motive numa' ne-am mira... cine stie care-i faza, oricum cinste lor. De ce n-au iesit Vama Veche, Iris sau altii care is buni? Io cre' ca pt ca nu s-ar fi vandut afara. Aia de afara au originalul (Whitesnake) nu le trebe o copie din Romania(Iris).
Zdubii suna altfel... ce-i a lor e a lor.

Timpul va demonstra daca sunt sau nu suficient de buni pentru vest. Care om mai fi aici peste un an ar fi interesant sa reluam discutia. Io as paria destul de mult pe Zdubi...

yep. originalitate. asta este... (macar originalitate pentru piata occidentala)...

..Si, la capitolul "STIATI CA?", de curand am aflat ca in vest (special america) au crescut vanzarile (din cauza suprasaturatiei) la Cd-uri continand trupe/piese necunoscute .... si chiar care sa nu cante in limba autohtona... Pe bune ...
..Cam pe aici se invarte raspunsul...

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 25, 2003 11:02 am

yep. originalitate. asta este... (macar originalitate pentru piata occidentala)...

..Si, la capitolul "STIATI CA?", de curand am aflat ca in vest (special america) au crescut vanzarile (din cauza suprasaturatiei) la Cd-uri continand trupe/piese necunoscute .... si chiar care sa nu cante in limba autohtona... Pe bune ...
..Cam pe aici se invarte raspunsul...

Bafta!

asta se intampla peste tot din doo motive: 1) CD-urile cu necunoscutzi sunt mult mai ieftine(cu 5 euro potzi lua 3 cd-uri cu necunoscutzi, spre deosebire de unul cu adevaratzi care ie intre 20 shi 30 de euroi) shi 2) luand foarte, potzi avea norocul sa dai peste neshte necunoscutzi foarte talentatzi.
neatza

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 25, 2003 11:42 am

Initial trimis de neatza

asta se intampla peste tot din doo motive: 1) CD-urile cu necunoscutzi sunt mult mai ieftine(cu 5 euro potzi lua 3 cd-uri cu necunoscutzi, spre deosebire de unul cu adevaratzi care ie intre 20 shi 30 de euroi) shi 2) luand foarte, potzi avea norocul sa dai peste neshte necunoscutzi foarte talentatzi.

Si sa dau 30 de euro pe 6 Cd-uri ....la risc? ..nu ...spuneam ca se cauta din ce in ce mai mult, la preturi normale ..eu am avut o oferta .d.ar din pacate nu erau piesele la calitate de studio..:(
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde get_high » Mar Feb 25, 2003 1:30 pm

Si sa dau 30 de euro pe 6 Cd-uri ....la risc? ..nu ...spuneam ca se cauta din ce in ce mai mult, la preturi normale ..eu am avut o oferta .d.ar din pacate nu erau piesele la calitate de studio..:(

matematica! 5 euro = 3 CD => 10 euro = 6 CD
get_high

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 25, 2003 2:23 pm

Initial trimis de get_high

matematica! 5 euro = 3 CD => 10 euro = 6 CD

.:))) ..crede-ma ca stiu mate..:) ..dar spuneam de un CD la 5 euroi..:) ... adica vanzare la preturi normale..
..am zis , pe bune
:)... fii mai constructiv
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 25, 2003 3:49 pm

.:))) ..crede-ma ca stiu mate..:) ..dar spuneam de un CD la 5 euroi..:) ... adica vanzare la preturi normale..
..am zis , pe bune
:)... fii mai constructiv

pai tzi-am zis ca un pretz normal este de la 15, 20 de euroi in sus. cu 5 cumperi nimicuri.
neatza

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 25, 2003 4:00 pm

Initial trimis de neatza

pai tzi-am zis ca un pretz normal este de la 15, 20 de euroi in sus. cu 5 cumperi nimicuri.

....aha... m-a mintit americanul..:))) ..

..DRT: lasa sa se vanda Z si Z ...sa vina cu banii in romania (sau in moldova) , sa isi faca casa de discuri si sa-i traga si pe altii dupa ei...
..daca nu fac asa, sa le stea in gat.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 25, 2003 4:08 pm

....aha... m-a mintit americanul..:))) ..

..DRT: lasa sa se vanda Z si Z ...sa vina cu banii in romania (sau in moldova) , sa isi faca casa de discuri si sa-i traga si pe altii dupa ei...
..daca nu fac asa, sa le stea in gat.

Z&Z au fost lansatzi de fundatzia Cuibul (un fel de Phoenix d'al lor). asha ca, in caz de succes, cre'ca au shi ei neshte obligatzii la oamenii aia.
asha ca pura informare, Cuibul au fost in Romania prin '95 shi au avut succes beton. zic bine baietzii. Iar Z&Z au avut multe de invatzat de la ei. daca nu ma inshel, manageru' lor(a lu' Z&Z) e la Cuibul
neatza

Mesajde basstard » Mar Feb 25, 2003 11:42 pm

Fundatia Phoenix pe cine a lansat de la noi? (nu imispuneti chestii gen georgia)
human being/being human
basstard
Junior Member

25.02.2003 - Declaratie oficiala.

Mesajde catharsis » Mar Feb 25, 2003 11:55 pm

In goana dupa stiri senzationale ziaristii, ca de obicei, se grabesc si exagereaza.
Citind articolul “Zdob si Zdub au semnat cu Warnerâ€Â
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Re: 25.02.2003 - Declaratie oficiala.

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 9:52 am

[quote]Initial trimis de catharsis
[B]In goana dupa stiri senzationale ziaristii, ca de obicei, se grabesc si exagereaza.
Citind articolul “Zdob si Zdub au semnat cu Warnerâ€Â
neatza

Re: Re: 25.02.2003 - Declaratie oficiala.

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 26, 2003 10:06 am

Initial trimis de neatza

q.e.d.

v-am zis eu!!!!!!

c.c.t.d.
Bortzianu'
Junior Member

Raspuns obiectiv

Mesajde Goldie » Mie Feb 26, 2003 10:14 am

Ok... a cam inceput sa ma ia durerea de cap dupa ce am citit unele raspunsuri date de voi. Dar sa le iau pe rand.

Pt. Bortzianu' : Nu a existat nici o necesitate de a se infiinta o astfel de trupa. Presupun ca stii deja ca ei initial cantau hardcore. Piesa care i-a consacrat a fost "Hardcore moldovenesc", varianta originala daca o stii. Titlul e foarte reprezentativ pt. melodie, ale carei versuri contin fragmenete din lumea satului moldovenesc. Piesa asta a prins foarte bine si de aceea au decis sa continue pe acelasi stil Asta nu inseamna ca nu sunt originali (cand a aparut piesa nimeni nu mai cantase astfel) ci doar ca au observat ce tip de melodii au priza la public si de aceea albumele ce au continuat au fost pe acest stil. Si nu mi se pare ca "e vre-un DEOSEBIT" printre ei, ci ca toti sunt deosebiti.
Si bineinteles ca sunt interesati si de bani, au si familii si de ce sa nu castige in urma unui lucru pe care il fac din pasiune si pe deasupra il fac atat de bine?

Pt. Unregistered: Ultimul album s-a vadut mult mai bine decat celelalte, iar contractul cu A&A records nu s-a incheiat prin nu stiu ce motiv bine ascuns, ci pt. ca toate contractele se termina la un moment dat, nu sunt facute pe viata.

Pt. neatza: In Twice au sustinut concerte pt. ca acolo au hotarat organizatorii sa se desfasoare. Nu pt. ca n-ar fi avut spectatori, caci la conertul din octombrie sala a fost arhiplina. Iar faptul ca au fost la de 3X femeie nu inseamna nimic. Pur si simplu au raspuns unei invitatii unui post de televiziune. Sincer, mie mi se pare normal, caci ei n-au de unde sa stie cum este privita emisiunea asta, si oricum publicitate nu strica nimanui.

Iar discutia aia despre Cd-uri cu necunoscuti care sunt mai ieftine.. N-am vazut aberatie mai mare in viata mea. Cine ar fi interesat sa cumpere un cd cu cine stie ce doar pt ca e mai ieftin. Ce credeti, ca oamenii din vest sunt disperati sa asculte muzica numai de dragul de a asculta ceva? Si un cd nu este vadut bine doar din noroc, pt ca multi oameni vor sa vada cum suna, ci pt ca este pur si simplu bun.
Goldie

Re: Raspuns obiectiv

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 10:46 am

Iar discutia aia despre Cd-uri cu necunoscuti care sunt mai ieftine.. N-am vazut aberatie mai mare in viata mea. Cine ar fi interesat sa cumpere un cd cu cine stie ce doar pt ca e mai ieftin. Ce credeti, ca oamenii din vest sunt disperati sa asculte muzica numai de dragul de a asculta ceva? Si un cd nu este vadut bine doar din noroc, pt ca multi oameni vor sa vada cum suna, ci pt ca este pur si simplu bun. [/B]

daca in fazele de la inceput inclinam sa fiu, intr-o oarecare masura, de acord cu tine, la sfarshit ai dat cu mucii'n tort. tocmai pentru ca sunt asha ieftine, lumea cumpara in draci. ai posibilitatea astfel, sa descoperi trupe noi. daca din zece CD-uri cumparate la un pretz de cacao, nimereshti macar o trupa buna, se cheama ca ai facut o investitzie. shi itzi spun eu ca vei gasi cel putzin trei trupe pe gustul tau.
neatza

Mesajde Draga » Mie Feb 26, 2003 10:50 am

Fundatia Phoenix pe cine a lansat de la noi? (nu imispuneti chestii gen georgia)

Paula Seling? Vezi pe threadul cu Eurovizionu', ca s-a exprimat acolo cineva de la Fundatia asta.
Ah, "Bambi" as well, sa nu uit... :p

Oarecum on topic: nu m-ar mira sa iasa ceva de aici, fiindca Zdob si Zdub mi se par o trupa cu un sound deosebit - si-mi place ca pe la sfarsitul ultimei lor piese, "Doina haiducului", baga vocalul niste accente un pic mai "negre"... altfel piesa era prea blanda pentru publicul caruia i-au placut atat de mult primele lor piese.
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Re: Re: Raspuns obiectiv

Mesajde Goldie » Mie Feb 26, 2003 11:05 am

Ok, sunt de acord cu tine. Intr-adevar, exista o probabilitate sa descoperi cel putin trei trupe care-ti plac. Dar daca mai multe cd-uri de la acelasi artist sunt vandute, asta nu e oare din cauza faptului ca se descopera ca suna bine si se duce vestea de cantaret talentat? Refuz sa cred ca cineva are un succes rasunator doar din cauza unei intamplari si anume ca din acele "10 cd-uri" pe care toata lumea le cumpara se nimereste mereu cd-ul lui.
Nu inteleg de ce se porneste de la premisa ca Zdob si Zdub vor avea succes doar pt. ca sunt ceva nou si ieftin. Ceva nou si ieftin poate sa scoata si Andreea Balan(nu te lega de ea personal, dar o consider reprezentativa pt. "muzica" romaneasca) si nu cred ca va avea nici cea mai vaga urma de succes.
Goldie

Re: Re: Re: Raspuns obiectiv

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 11:18 am

[ Refuz sa cred ca cineva are un succes rasunator doar din cauza unei intamplari ]

cred ca nu mai e nevoi sa spun nimic.
neatza

whatever...

Mesajde Goldie » Mie Feb 26, 2003 11:47 am

De ce trebuie mereu sa apara cate un Gica-contra ca tine? In loc sa te legi de "succes rasunator" care probabil ca ti s-a parut exagerat, ai putea sa dai un raspuns serios la cap. In fine, discutia cred ca a devenit personala, ceea ce nu se doreste pe un forum, asa ca o sa inchei aici.
Goldie

Re: Raspuns obiectiv

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 26, 2003 12:39 pm

Initial trimis de Goldie
Pt. Bortzianu' : Nu a existat nici o necesitate de a se infiinta o astfel de trupa. Presupun ca stii deja ca ei initial cantau hardcore. Piesa care i-a consacrat a fost "Hardcore moldovenesc", varianta originala daca o stii. ... Asta nu inseamna ca nu sunt originali (cand a aparut piesa nimeni nu mai cantase astfel) ci doar ca au observat ce tip de melodii au priza la public si de aceea albumele ce au continuat au fost pe acest stil. ...Si nu mi se pare ca "e vre-un DEOSEBIT" printre ei, ci ca toti sunt deosebiti.
Iar discutia aia despre Cd-uri cu necunoscuti care sunt mai ieftine.. N-am vazut aberatie mai mare in viata mea. Cine ar fi interesat sa cumpere un cd cu cine stie ce doar pt ca e mai ieftin. Ce credeti, ca oamenii din vest sunt disperati sa asculte muzica numai de dragul de a asculta ceva? Si un cd nu este vadut bine doar din noroc, pt ca multi oameni vor sa vada cum suna, ci pt ca este pur si simplu bun.

Pai ..stai asa nu pleca..:)
1. La capitolul necesitati in formarea unei trupe ..vezi Dream Theatre. Exista astfel de necesitati.
2. Sunt toti deosebiti? ..Ia spune tu unul dintre ei foarte tare pe instrumentul lui?... la asta ma refeream.
3. Intr-adevar canta ceva deosebit ..noroc ca s-a inventat muzica polpulara TOCMAI inaintea lor..:)
4. Stai calma, imi plac si mie ..era doar o discutie obiectiva.
5. Piesele lor nu sunt tocmai originale (ma refer la partea rock)..sunt pe alocuri influente ..chiar si din Nirvana...:)
6. Intr-adevar ..canta altceva si altcumva. Si e de apreciat ca li s-a dat o sansa...

7. Referitor la Cd-urile pirat: eu am spus doar ca s-a observat o suprasaturare a pietei americane ... Si intreaba-te de ce l-au scos de la naftalina pe Santana... Crede-ma ca din informatii sigure (eu era sa prin un astfel de contract..acum 1 luna si ceva) ..cumparatorii vor tot mai mult orice altceva decat ...ce exista la ora actuala..
Atat.

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Raspuns obiectiv

Mesajde neatza » Mie Feb 26, 2003 1:18 pm

7. Referitor la Cd-urile pirat: eu am spus doar ca s-a observat o suprasaturare a pietei americane ... Si intreaba-te de ce l-au scos de la naftalina pe Santana... Crede-ma ca din informatii sigure (eu era sa prin un astfel de contract..acum 1 luna si ceva) ..cumparatorii vor tot mai mult orice altceva decat ...ce exista la ora actuala..
Atat.

Bafta!

vorbim treburi diferite. suprasaturarea pietzei exista de la inventarea suporturilor audio. nevoia de nou, de mai inainte. aici era vorba de nishte CD-uri (nu pirat) care sunt mai ieftine decat altele shi de faptul ca numele face pretzul. cam atat.
neatza

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii