Sondaj: Nelly vs Eminem...
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sondaj: Nelly vs Eminem...
am auzit de curand la Mtv news , ca Nelly si Eminem sunt rivali...sau ceva de genul asta... voi ce parere aveti? si pe cine "sustineti" in "lupta" asta ...fie ea imaginara sau nu...
- soso_sympa
Re: Sondaj: Nelly vs Eminem...
deci normal ca Eminem rules nu se poate altcumva ......Initial trimis de soso_sympa
am auzit de curand la Mtv news , ca Nelly si Eminem sunt rivali...sau ceva de genul asta... voi ce parere aveti? si pe cine "sustineti" in "lupta" asta ...fie ea imaginara sau nu...
si sincera sa fiu Nelly ma cam calca pe nervi oricum Eminem rules forever
- Unregistered
EMINEM
Io nu cred cí£ sunt rivali, doar cí£ í£stia de la MTV n-au avut nici o informatie.. shi au trebuit totushi sí£ zicí£ ceva in news
Mie imi place shi Nelly, dar normal cí£ EMINEM este cel mai tare!!!
PS: soso sympa, unde vezi tu sondajul??

Mie imi place shi Nelly, dar normal cí£ EMINEM este cel mai tare!!!
PS: soso sympa, unde vezi tu sondajul??
- xgirl
- Junior Member
Initial trimis de soso_sympa
- picotto
Mda....
[quote]Initial trimis de Zotycos
Nelly Din mai multe motive principalul nu se ia de akti artisti si este mult mai talentat (nu ii sunr fabricate piesele asa cum ii sunt lui Eminem de catre Dr. Dre) [/QUOTE
Nelly are in spate o intreaga echipa care il ajuta...el are toate hit'urile "fabricate" de The Neptunes....e normal orice rapper are pe cineva care ii face instrumentalele...asa zisi producatori.
Per total insa Eminem e mult mai bun decat nelly...plus ca de la un timp isi face singur instrumentalele.
Nelly Din mai multe motive principalul nu se ia de akti artisti si este mult mai talentat (nu ii sunr fabricate piesele asa cum ii sunt lui Eminem de catre Dr. Dre) [/QUOTE
Nelly are in spate o intreaga echipa care il ajuta...el are toate hit'urile "fabricate" de The Neptunes....e normal orice rapper are pe cineva care ii face instrumentalele...asa zisi producatori.
Per total insa Eminem e mult mai bun decat nelly...plus ca de la un timp isi face singur instrumentalele.
- MasterGz
- Junior Member
Initial trimis de soso_sympa
Nelly I love you... and I ... need you... but tonight I'm cleaning out my closet.
Ce atata rivalitate, de unde si pana unde? Fiecare cu ale lui.
Daca imi place de amandoi sau de nici unul ce ma fac?
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
Re: Mda....
Initial trimis de MasterGz
Per total insa Eminem e [B] mult mai bun decat nelly...plus ca de la un timp isi face singur instrumentalele. [/B]
Ce inseamna ca isi face singur instrumentele? Si le curatza singur sau si le fabrica singur?
Mi se pare ciudat ca un artist care se da mare compozitor al pieselor lui sa nu se ocupe si de partea instrumentala. Fie ea facuta si pa calculator.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
- Unregistered
3min3m!!!...
Nu stiu, nu imi place Nelly asa de mult. Cum naiba sa fie rivali daca Eminem e clar ca e mult mai presus lui Nelly?
NU numai ca Eminem, a castigat mai multe premii. Calitatea unui artist nu poti sa o judeci cu premii vanzari sau kkaturi din astea.
Sunetul, si (lirica daca exista) sunt mai importnate.
NU numai ca Eminem, a castigat mai multe premii. Calitatea unui artist nu poti sa o judeci cu premii vanzari sau kkaturi din astea.
Sunetul, si (lirica daca exista) sunt mai importnate.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii