Si asa frumos ma pun cu Alin pe o banca si incepem sa sorbim din beri. Dupa nici doua minute apar doi gardieni publici. "Buna ziua...pentru cultura dumneavoastra generala...sa stitzi ca nu este voie sa betzi bauturi alcoolice in locuri publice". Si ne cere sa ne legitimam. Noi..pula mea...nu umblam cu buletinele...si le aratam carnete de student. Ne cer gardienii sa-i urmam pana la sediul lor..o casutza de 3m/3m . Ne ofera un loc..si incep sa ne spuna despre legi..ca se da amenda intre 400 k si 20 milioane...ca nu e voie aia , ca nu e voie ailalta. Ca ne duce la politie..sa ne identifice..ca ne mai luam si acolo...amenda ca n-avem buletine.
Noi in timpul asta sorbeam din beri. Unul dintre gabori probabil s-a infuriat vazand acest lucru si ne-a zis : "Putetzi bea..ca amenda e aceiasi".
Si gaboru' sef ii zice la subaltern.."hai du-te cu asta la politie. daca face ceva si vrea sa fuga..ii pui catuse" . :p (la Alin se referea)
Pe mine m-a mai tinut la interogatoriu. I-am dat eu niste date false..dar pana la urma s-a prins fraieru....ca cica seria de pe buletin tre ' sa aiba 6 cifre..si eu i-am zis vreo 8-9.

Pana la urma...le-am dat 150k de caciula mita....futu-i in gura sa-i fut de imputzitzi. Taranii dracu. Nici unde e Slatina nu stiau. Unde au zis Aline ca e ? :yD
Probleme ce se ridica : de ce se comercializeaza bauturi alcoolice in parc daca nu e voie sa le consumi pe loc ? le-am luat de la un chiosc care nu avea masutze , nu avea nimic.
de ce nu ii amendeaza pe aia ...si ne amendeaza pe noi ?
Am procedat corect ca le-am dat mita ? Puteam scapa altfel..mai ieftin ? Ne-am gandit noi..ca daca ne duceau la politie...mai luam amenda si pt. ca n-aveam buletin asupra noastra.
Astept parerei !
PS : daca atzi avut peripetzii cu garda...impartasiti-le !