Ce parere aveti de producatorii de muzica din Romania?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere aveti de producatorii de muzica din Romania?

Mesajde Darec » Sâm Mar 08, 2003 12:18 am

Ma sacaie de catva timp aceasta intrebare. Oare stiu romanii nostri de oamenii care sunt in spatele muzicii romanesti (si care hai sa spunem lucrurilor pe nume, nu merge chiar atat de bine)?
Si daca tot stiu o parte din ei, ce parere si-au facut?

Am sa enumar catva poate va improspatez memoria: Costi "Dr. Music" (era sa scriu Dr. Dre :)) , Moga "MOF(cu sau fara "t"? :))", Laurentiu "Music and Music", Catalin Muraru "Roton", Stroescu "NovaMusic", DAN POPi "Media services (pa cine era sa uit!!!!)", Maracine "Intercont" etc etc etc.

Ce stiti si voi despre ei, cat de mult ii apreciati, cat de mult ii "iubiti" . De CE?

As prefera sa raspunda doar cei in cunostinta de cauza si oricum suntem multi pe aici. Daca am scapat pe cineva era in acele etc etc. Nu se supara nimeni daca se vorbeste de vreun alt talent al Productiei muzicale romanesti.

Va multumesc.
Darec

Mesajde dadius » Sâm Mar 08, 2003 10:12 am

eu am in general o parere "buna":)

muncesc "cinstit" oamenii,mananca si ei o paine.
traiesc bine.

e ....o atmosfera generala placuta si relaxanta.:D
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde b0mber » Sâm Mar 08, 2003 1:39 pm

sunt niste indivizi care au stiut sa speculeze nevoia de muzica,de regula cacacioasa,de pe piata romaneasca...oamenii astia au stiut ce se cere la momentul respectiv si si-au facut treaba....desi in general au copiat si au copiat si iar au copiat,pot sa spun ca au facut(unii dintre ei,in nici un caz alde Costi Ionita)niste lucruri destul de bune,care au mai reusit sa ridice cat de cat nivelul muzicii romanesti...cat de cat..
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde Domino » Dum Mar 09, 2003 8:10 pm

...mai Darec, asta este un subiect mult prea amplu ca il dicutam aici.Insa ca sa lamurim un pic lucrurile....PRODUCATORII din Romania se numesc asa ptr ca au banii si relatiile necesare ca sa produca muzica ,si cea ce se intampla in spate este o chestie logica ce este cam peste tot in ROMANIA.Uni fara altii nu pot traii,asa ca se coplac incontinuare:bleah:.Eu pot da un exemplu de om care tine o casa de discuri in spate.Si fara el acea casa de discuri nu ar putea fi!!! Daca esti baiat destept asa cum eu cred , sti cine sant, pentru ca eu stiu cine esthi!!!
;a ;a

Vezi ce faci cu toba mare!!!!:a
Domino
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Mar 10, 2003 9:33 am

Initial trimis de Domino
...mai Darec, asta este un subiect mult prea amplu ca il dicutam aici.Insa ca sa lamurim un pic lucrurile....PRODUCATORII din Romania se numesc asa ptr ca au banii si relatiile necesare ca sa produca muzica ,si cea ce se intampla in spate este o chestie logica ce este cam peste tot in ROMANIA.Uni fara altii nu pot traii,asa ca se coplac incontinuare:bleah:.Eu pot da un exemplu de om care tine o casa de discuri in spate.Si fara el acea casa de discuri nu ar putea fi!!! Daca esti baiat destept asa cum eu cred , sti cine sant, pentru ca eu stiu cine esthi!!!
;a ;a

interesant.mai darec ti-a lansat omul o ghicitoare misterioasa.

Vezi ce faci cu toba mare!!!!:a
dadius

Mesajde Darec » Mar Mar 11, 2003 12:08 am

Initial trimis de dadius

a dracu' ghicitoare... Cand o sa am timp am sa o dezleg...

Tu ce mai faci?
De ce n-ai mai fost pe home recording?
Darec

Mesajde dadius » Joi Mar 13, 2003 9:19 am

Initial trimis de Darec

a dracu' ghicitoare... Cand o sa am timp am sa o dezleg...

Tu ce mai faci?
De ce n-ai mai fost pe home recording?

eu sunt intotdeauna pe home recording.that's my home! :o :o :o
dadius

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 15, 2003 12:22 am

Fratilor daca il prind pe POpi ii rup picioarele..
Unregistered

Mesajde aspyrin » Sâm Mar 15, 2003 4:25 pm

Initial trimis de Unregistered
Fratilor daca il prind pe POpi ii rup picioarele..

what for?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii