Cel mai important lucru in muzica romaneasca
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cel mai important lucru in muzica romaneasca
Vreau sa va dati cu parerea sa spuneti care credeti ca este cel mai important in muzica romaneasca .Motivati-va propunerile.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Greu de zis!
Totusi ma stradui sa raspund!... Cel mai important e faptul k desi multe din noile aparitii sunt paralele cu muzik, ultimii 5 ani au adus o mare varietate de stiluri in Romania. Ai de unde alege!... E de apreciat k se incearca o dezvoltare in sensul pozitiv, a calitatii videoclipurilor. Si... e f.important k in ultimii 3 ani, la concursurile internationale nu am mai ramas anonimi. Au inceput Taxi si restul au dus mai departe...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
hmm....conditzia esentziala este sa apara cantaretzi.sa potzi face o selectzie.apoi,sa zic eu,"cizelarea".multa munca.prelucrare de voci(nu pe calc.)-lectzii de canto.apoi dans(acum depinde shi de stilul abordat) shi tot felul de chestii din astea.formatziile mari din strainatate lucreaza pe rupte.apoi ca sa intram shi noi in randul lumii,ar trebui sa se infiintzeze scene in adevaratul sens al cuv.(pe care potzi canta live).instrumente shi tot tacamul.
poate or mai fi shi altele dar nu mai imi vine nimic in minte acum.
- vulpyx
- Junior Member
3441
cel mai important lucru in muzica romaneasca este ca a aparut trupa ASIA.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de vulpyx
hmm....conditzia esentziala este sa apara cantaretzi.sa potzi face o selectzie.apoi,sa zic eu,"cizelarea".multa munca.prelucrare de voci(nu pe calc.)-lectzii de canto.apoi dans(acum depinde shi de stilul abordat) shi tot felul de chestii din astea.formatziile mari din strainatate lucreaza pe rupte.apoi ca sa intram shi noi in randul lumii,ar trebui sa se infiintzeze scene in adevaratul sens al cuv.(pe care potzi canta live).instrumente shi tot tacamul.
Cam asa e... Dar cum vreti sa munceasca si sa isi doreasca sa compuna o muzica mai buna cand banii vin si daca produc niste kkte??? :mad: Daca dincolo ar aparea manelisti, ar fi impuscati

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
cel mai important lucru este originalitatea...shi sa fi primul in ceva.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
for boys??
tell me how much they have in their pocket and the size of their dick..and i`ll tell u if they stand a chance!
tell me how much they have in their pocket and the size of their dick..and i`ll tell u if they stand a chance!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
eu nu cred ce e cel mai important aspectul fizic.acum depinde shi de scopurile fiecaruia:sa dureze in timp sau un succes de moment(care sa aduca desigur o gramada de bani).eu prefer pe cei ce dureaza in timp(shi care fac automat o muzica buna)
- vulpyx
- Junior Member
..pai ..simplu: la fel ca in orice alta meserie, sa avem cat mai multi profesionisti si talentati
..iar cei cu banul si manipularea mass-media, sa fie patrioti 

-
Bortzianu' - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii