ok... pareri? comentarii? e normal? nu e?
nu uitati ca suntem in romania, totusi...
Gheorghe
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bai...
Din ce am vazut si din ce am auzit eu.. nu am inteles mare lucru. Nu stiu daca e atat de grav sa detii droguri pentru consum sau daca pe Gh trebuia sa il aresteze au ba . Am inteles , din emisiunea lu` Tuca ... faptul ca a fost o greseala a nu stiu cui procuror atunci cand a zis ca Gh trebuie arestat...nu stiu , daca nu stiu mare lucru nu ma bag , ca apar altii cu posturi sub mine care ma trag apoi de par ca am vorbit aberatii!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Nu-mi place prea tare Andrei Ghorghe, dar nu-i corect ceea ce i se intampla, in conditiile in care nu deranjaza.
Sant destui drogati periculosi de care nimeni nu se leaga, si mai ales sant dealerii pe care nimeni nu-i 'gaseste' desi sant peste tot si la vedere.
Sant destui drogati periculosi de care nimeni nu se leaga, si mai ales sant dealerii pe care nimeni nu-i 'gaseste' desi sant peste tot si la vedere.
- ASENA
- Junior Member
Re: Gheorghe
Initial trimis de Mihai-MOF
ok... pareri? comentarii? e normal? nu e?
nu uitati ca suntem in romania, totusi...
Ba Mihai ai gresit cand ai facut subiectul asta. Pentru ca Gheorghe nu merita atentia care i se acorda ...si care totusi nu ma mira... in tara de cacat in care traim. Despre ce i se intampla ce sa zic. A fost prins cu droguri, a si recunoscut la un moment dat, asta e. Ar trebui sa devina in mod normal prospatura la Jilava, nu? Acum, cu cacatul la cur (o sa il bage in stomac aia de la Jilava daca ar fi normal) apeleaza la presa ca sa scape, face pe victima. Si acum dusmanii pe care ii are ,de tampit si plin de basini ce e , fiind acoperiti legal totusi, nu?, incearca sa i-o traga. Problema e ca trebuie sa suportam ineptiile lui Gheorghe privitor la legislatia Romaniei si la felul de aplicare preferential al legilor. Asta are impresia ca e desteptu' intr-o tara de prosti, ca noi nu stim cum e aplicata legea in romania, etc etc. Io unu zic ca atata publicitate nu merita, ca e drogat stiam si noi fara sa ne spuna nimeni, nu?
- Darec
Desi eu sunt fan Andrei Gheorghe, ii dau dreptate lui Darec in ceea ce priveste aplicarea preferentiala a legilor. Ca a fost si victima, asta e alta treaba, care nu-l absolva insa de faptul ca a fumat, lucru pe care l-a recunoscut. Ce proba mai buna de atat poate sa existe?
Pe de alta parte, ce-i asa rau sa fumezi iarba? Ce ma fut legile astea prin care statul se intereseaza ce-ti faci , in cine iti bagi pula, etc.
Oricum, io nu vreau sa intre la puscarie, ca as pierde emisiunea mea favorita, "Academia ProFm"
Pe de alta parte, ce-i asa rau sa fumezi iarba? Ce ma fut legile astea prin care statul se intereseaza ce-ti faci , in cine iti bagi pula, etc.
Oricum, io nu vreau sa intre la puscarie, ca as pierde emisiunea mea favorita, "Academia ProFm"
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
gheorghe a recunoscut public ca a fumat iarba, lucru ilegal in romania. dup'aia a fost arestat patru ore shi toata media a sarit de cur in sus. vreau shi io sa shtiu catzi dintre ashtia au facut ceva in momentul in care Dan Erceanu (fost director al bibliotecii natzionale) a fost scos cu catushe, incadrat de mascatzi, de la iel din casa pe motiv ca aprobase fotocopierea unui manuscris (codex aureus). Mare infractor Erceanu daca a trebuit sa i se puna catushe. omului i s-a dovedit nevinovatzia, dar imaginile cu iel incatushat au ramas. nu shi-a cerut nimeni scuze, nu am auzit vreun reporter sa-shi dea demisia pentru ca a denigrat un om TOTAL NEVINOVAT, nu a intervenit guvernu...
facetzi o comparatzie intre cele doo personaje, intre cele doo cazuri shi mai vorbim dup'aia.
una peste alta, gheorghe a recunoscut public o infractziune. la ce se ashtepta, sa-i ridice statuie?
facetzi o comparatzie intre cele doo personaje, intre cele doo cazuri shi mai vorbim dup'aia.
una peste alta, gheorghe a recunoscut public o infractziune. la ce se ashtepta, sa-i ridice statuie?
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de neatza
Ba io recunosc public ca l-am futut pe Neatza-n cur impotriva vointei lui. Nu vine nimeni sa ma aresteze ?
... cata logica, dom'le, cata logica !
- dinu
- Junior Member
ce sa zic .....
publicitatea negativa tot publicitate e ....
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
ce ma deranjeaza pe mine este fasptul ca un procuror se autosesizeaza upa ce recunoaste gheroghe in libertatea ca a fumat iarba...
Eu, in ce 12 ani si ceva de dupa revolutie, n-am auzit sa se autosesizeze nici un procuror cand in presa se publicau chestii de miloane de ori mai grave...
si nici sa se fi autosesizat cineva dupa ce Starul a publicat fotografii care incalca in mod flagrant constitutia. sa nu uitam ca acle Orlando, Ronaldo, sau cum l-o fi chemand, a recunoscut public ca a facut acele fotografii in locuinta unei persoane particulare (deci ILEGAL)...
Eu, in ce 12 ani si ceva de dupa revolutie, n-am auzit sa se autosesizeze nici un procuror cand in presa se publicau chestii de miloane de ori mai grave...
si nici sa se fi autosesizat cineva dupa ce Starul a publicat fotografii care incalca in mod flagrant constitutia. sa nu uitam ca acle Orlando, Ronaldo, sau cum l-o fi chemand, a recunoscut public ca a facut acele fotografii in locuinta unei persoane particulare (deci ILEGAL)...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Initial trimis de Necuratu'
Oricum, io nu vreau sa intre la puscarie, ca as pierde emisiunea mea favorita, "Academia ProFm" [/B]
Pai o poate face si din penitenciar...ca am inteles ca au post de radio...pacat ca e cu circuit inchis

Ce sa zic de Gh? Parerea mea e ca toata lumea s-a pus in spatele lui si l-a scos din tot cacatul in care el singur s-a bagat.Nu era cazul.Trebuia sa se gandeasca el inainte sa spuna ca a fumat...de fapt am inteles ca i s-au facut si poze de catre ceva dusmanel de-al sau...
Ma fut..oricum...prea multi fani are in Romania...si prea se dau destepti toti.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
MIe mi se pare k se face prea mult tam-tam in jurul acestui subiect...!! a fumat marihuana...so what?!?! sunt atat de multi ca el... da nu sunt persoane publice...mare chestie! altii se drogheaza cu chestii mult mai puternice..se injecteaza...trag pe nas... si nu le mai face nimeni nimic!! si aici ma refer tot la "vedetele" noastre...! nu pot sa dau exemple aici da sunt atat de multi..! eu cred ca in spatele cazului gheorghe e un interes personal...cineva care s-a saturat de el pentru k spune prea multe in emisiuni...stie prea multe si nu ii e frica de nimic...!!! s-or fi gandit ca asa ii mai inchid gura! mie mi se pare oricum k e prea multa agitatie pentru chestia asta si k nu ar trebuie sa fie procese si o gramada de chestii...!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
- :moon:
Initial trimis de dinu
Ba io recunosc public ca l-am futut pe Neatza-n cur impotriva vointei lui. Nu vine nimeni sa ma aresteze ?
... cata logica, dom'le, cata logica !
daca ai putea sa shi demonstrezi lucru asta...
-
neatza - Mesaje: 5820
Acel mandat de arestare pe 5 zile era ceva exagerat, poate chiar ILEGAL! Pentru ca un astfel de mandat de arestare se elibereaza DOAR pentru persoane EXTREM de violente (Gheorghe nu cred ca este o astfel de persoana) sau pentru persoane care, fiind in libertate ar putea sa influenteze martorii si automat declaratiile acestora (Ghoerghe sigur nu ar fi putut, deoarece e clar ca a fost dat in gat de persoane care sigur nu si-ar fi schimbat declaratiile.) In plus, de fiecare data, acest mandat de 5 zile se transforma in unul de 30 de zile.
Motivul pentru care a fost emis este de asemenea unul stupid - Gheorghe nu a vrut sa mai depuna probe de urina la laboratorul pachetului, unde testele i-au dovedit prezenta drogului in sange, dupa ce, in prealabil, la un alt test, la o alta clinica a iesit "curat". E clar de aici ca cineva a falsificat data - fie Gheorghe, fie parchetul.
Faptul ca a recunoscut la un post de radio, in direct, ca a consumat droguri nu are ABSOLUT nici o valoare dpdv juridic - pot fi facute foarte multe lucruri doar pentru publicitate, aceasta declaratie putand fi inclusa in categoria asta. Mi se pare ca el a zis acelasi lucru. Deci, atata timp cat nu a dat in scris o declaratie, semnata de el, nu are nici o valoare.
Este clar ca acest Gheorghe, fie ca este apreciat de oameni, fie ca nu este, a deranjat pe foarte multa lume cu declaratiile sale, si a deranjat lume sus pusa, care acum doresc sa ii faca probleme. Parerea mea - poate sa consume cata marijuana vrea el, ca doar nu e singurul, atata timp cat in direct la emisiunile sale nu instiga la consumul de droguri si nu are un comportament de drogat. Ca a fost prins, din nou greseala lui. Este ceva ilegal, si daca va fi declarat vinovat, fara marsavii si influente din exterior, trebuie sa plateasca conform legii, pentru ca, din pacate, legea e lege.. sau cel putin asa ar trebui sa fie!
Am zis
Motivul pentru care a fost emis este de asemenea unul stupid - Gheorghe nu a vrut sa mai depuna probe de urina la laboratorul pachetului, unde testele i-au dovedit prezenta drogului in sange, dupa ce, in prealabil, la un alt test, la o alta clinica a iesit "curat". E clar de aici ca cineva a falsificat data - fie Gheorghe, fie parchetul.
Faptul ca a recunoscut la un post de radio, in direct, ca a consumat droguri nu are ABSOLUT nici o valoare dpdv juridic - pot fi facute foarte multe lucruri doar pentru publicitate, aceasta declaratie putand fi inclusa in categoria asta. Mi se pare ca el a zis acelasi lucru. Deci, atata timp cat nu a dat in scris o declaratie, semnata de el, nu are nici o valoare.
Este clar ca acest Gheorghe, fie ca este apreciat de oameni, fie ca nu este, a deranjat pe foarte multa lume cu declaratiile sale, si a deranjat lume sus pusa, care acum doresc sa ii faca probleme. Parerea mea - poate sa consume cata marijuana vrea el, ca doar nu e singurul, atata timp cat in direct la emisiunile sale nu instiga la consumul de droguri si nu are un comportament de drogat. Ca a fost prins, din nou greseala lui. Este ceva ilegal, si daca va fi declarat vinovat, fara marsavii si influente din exterior, trebuie sa plateasca conform legii, pentru ca, din pacate, legea e lege.. sau cel putin asa ar trebui sa fie!
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii